Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Kızlar öğlen arkadasıma gittim gidermende soledim bisey yapma diyetteyim diye...
Gittiğimde 2 grisini koymuş domates salatalık peynir yoğurt ohh mis uzerinede yeşil çayımı ictim aksam gelincece
Az yağda yumurta kırdım uzerinede yoğurt pul biber döktüm süper olmuş
Şimdide yeşil çayımı icerimferiha izliyorum:)))

Kızlar ben geldim yarından itibaren bende yediklerimi yazicam. Bugün yürüyüşe gittim kızımi bebek arabasına koydum 1buçuk saat yürüdüm çok terledim ellerim hep arabada olduğu için yürüyüş ise yararmi bilmiyorum. Sormuştum 1arkadaşımız cevapladı sadece:-( haftada 5gün yürümeyi düşünüyorum bakalım inşallah farkeder:-(

Farkederse banada sole canım bende deniycem ama söylede bir durum var kalçamız dışarda yuruyoruz sürerken bu bebek arabalarını...
Dik yürümeye çalış...

selam canım
valla bence işe yarar sporun her şekli sonuçta hareket ettiğin için ve ayrıca bebek arabasınıda iterek efor harcadaığın için etkili olacaktır.
bende kızım küçükken güzel havalarda alır çıkardım bide o spor aletleri olan parklardada 10-15 dak bel bacak falan hareket ederdim.
eğer etrafınızda varsa parka kadar yürüyüp önce ısınırsınız sonrada bebişe oyalanacak bişey verip yada kendi haline bırakıp o aletlerin üzerinde cebelleşebilirsiniz.
ben faydasını görmüştüm.

DİPNOT:
heee eğer uyku saatine denk getirirseniz daha rahat çalışırsınız

heytttttttttttttt
nerdesin ya

günaydın

bugun nasılsınız arkadaşlar ben şidi kahvaltımı yapıyorum yulaf kepeğinden krep yaptı onu yiyorum bir yandan da sizlere yazıyorum offffffff
sabah yuruşe gidemedim amma şimdi kahvaltı dan sonra çıkacağım

görüşürüz
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar
akşam yarım kepçe ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt 1 salatalık yarım domates
akşam arada da 5 çilek 1 muz yedim
sabah
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 yk lor
biraz maydanoz

:)) İlk evliliğimden 11 yaşında 1 kızım var 10 ay önce 2. evliliğğimi yaptım, eşiminde ilk evliliğinden 15 yaşında 1 oğlu var. Olduk 4 kişilik bir aile. Şimdi 5. üyeyi planlıyorum işte, inşallah:)))

Kızlar kahvaltıda 1 yumurta domates salatalık roka ara öğündede 1tane muz yedim

Evet evet eveetttttt. Kısllarrrr, canlaaarrr, bugün tartıda 55 leri gördüm nihayet üstelik bugün regl oldum hafif şişlerim de var yani buna rağmen 55 800 ü gördüm sabah, sevinçten ne yapacağımı şaşırdım çok mutluyum. Darısı başınızaaa hedef 54.00:))))

Tebrikler canım benimde uzun zamandır gram oynamıyordu. Dün yürüyüşe gittim. Parktaki spor aletlerindede spor yaptım ve bugün tartıda 200gram eksik çıktım. Bende çok mutluyum. Ütü yapıp çıkıcam bakalım 1haftada yani cumaya ne kadar farkedecek. Uzun zamandır aynıydim ne yaptımsa gitmiyordu. Sporu değiştirdim hemen farketti.

Selam kızlar sizi uzun suredir okuyorum ve bayildimm soya sosu tam bir yasam koçu herkesle ayrı ayrı ilgilenip fikir veriyor ve müthiş azimli:) bu iste azim olmadan olmaz zaten benide aranıza alırsanız çok sevinirim boyum 168 kilom su an 80 87 den 80e düştüm ilk hedefim 75 sonra 70 ve ins 65:))

kızlar ara öğünümü ancak yapıyorum büroda kocaman bir akvaryumum var onu temizledim ancak bitti öğlen saati gelmiş ama öğleni biraz daha geç yapıcam sanırım.
1 kivi
1 kupa yeşilçay
sabah 69,10 kg geldim 200 gr daha gitmiş dünden beri

Canım soya araştırmasını yapınca tabiki bizimle olabilirsin şimdiden hosgeldin kilolarımız asgi yukarı ayniymis:))

Sabah kahvaltım 1.5 dilim cavdar ekmegi salatalık Canım başka bisey istemedi.. Midem bulaniyo sanki kendimize çok sis hissediyorum((

Merhaba arkadaşlar,
benimde 10 kilo vermem lazım.(7 kiloda iyi ama 10 kilo olursa daha garanti:))Soya'nın haftalık hedef düşüncesi çok hoşuma gitti bende bugüne kadar hep öyle yaptım çünkü.Grubu yeni gördüm. Bende size katılabilir miyim?

selam kızlar

ara öğün :3 erik

öğlen :salata taavuk ızgara(dışardaydım)

ben soya 19 mayısa kadar tartılmayı düşünmüyom

ama bugun itibariyle 69 kg ama size 19 mayısta kılom tekrar bildircem

soyacım bol bol ve vakıt buldukça spor yapıyorum

şimdi çocuğu kurstan alıcam ve doğru parka gidecim

ha bir şey da bu kabızlık hiç bir şey bana yaramıyor dönem dönem bende olur bu kabızlık o yuzden bugun itibariyle öncekı ilacıma başlıcam bilgin olsun

sevgiler hepinize

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canım soya araştırmasını yapınca tabiki bizimle olabilirsin şimdiden hosgeldin kilolarımız asgi yukarı ayniymis:))

80 ki kiloları gorecegim aklimin ucundan geçmezdi 65kiloyken bile zayiflasam derdim annemde kilo alma yeter derdi haklıymış aldıkca alınıyor bu kilolar aslında bı iki kilo aldığını farkedince hemen vermek lazım biriktikce zorlaşıyor bu is

Selam Bedeni Zayıf, Ruhu Güçlü Kızlarımmmmm ))

Direksiyon sınavına girdimmm ve Kaldımmmm ))))))))))))))))))))
Geçemedim yawwwww, 60 puan vermiş adiler )))) 2 kere arabayı stop ettirdiğim için olabilir belki bilemiyom p
Çok panik yaptım, herşeyin en iyisini yapamayabilirim neticede, bende insanım ))
Neyse 15 gün sonra bir daha sınav var, o zaman alırım acelem yok ))
Zaten çok gariptir ki, hiç kendime güvenmiyordum, arabayı güzel kullanıyorum ama 2 gündür üstümde bir güvensizlik vardı,
hiç paniklemedim, heyecanlı değildim ama kendime güvensizdim... Kendime güvenmeyince de sürüşüme yansıdı tabi ki de...
Neyse, önümüzdeki maçlara bakıcaz ))

Bu arada tartı rakamım 71,500 )) 69 kiloya az kaldı azzzzz...
Koşun kızlarrrr, ben hızlandım geliyorum, geçicem valla sizleriiii
Pazartesi spora da başlıyorum, kim tutar artık beni bilmemmmm ))

Bu arada geçen gün yanlış yazmışım evet, 79,100 yazmışım 71,900 yazacağıma )) Cepten girince yazdığımı okuyamadım... Şimdi sayfaları okuyunca farkettim ))

Bu arada akşamları hala ekmek yiyenler var gördüğüm kadarıyla? akşamları ekmeği kesin... Yiyene ceza veririm haaa ))

Pamuk yağı kullanan arkadaşım, o nedir ya? Bir şeyi kullanmadan önce burda paylaşalım, araştıralım ona göre kullanalım... Zararları, yan etkileri nedir bakalım... Bir şey yararlı olabilir ama kimse zararlarını söylemez... Lütfen herşeyin önce zararlarına bakalım olur mu? Kimsenin sağlığını tehlikeye atacak birşeyi kullanmasını istemiyorum... Bu benim için çok önemli ve değişmez bir kuraldır... Bu konudan sen sorumlusun, iyice araştırıp zararları ve yan etkileri hakkında yazı bekliyorum senden..

Meyve ile ilgili yazı yayınlayan bir arkadaş vardı (özürler, isimleri hatırlamıyorum) yazı güzel ama ordaki bazı ölçüler fazla (4 dilim kavun, 10 tane ceviz vb)
Size verdiğim ölçülerin dışına çıkmayın, size verdiğim meyvelerinde dışına çıkmayın... Yayınlanan her liste birebir uygulanabilir anlamına gelmiyor... bu tip listeler genellikle kilo problemi olmayan (sağlıklı yaşam için) yada obez tabir edilen kişiler için yayınlanan listeler oluyor genellikle... Bu tip listelere istediğimiz kilolara ulaşınca geçeceğiz merak etmeyin...

Sporları aksatmayalım, hergün yaptığınız sporları yazın, süresini de yazın ki bunu da rahat takip edelim...

Yeni gelen arkadaşlar, kısa bir araştırmanın ardından cevap yazacağım size, bu arada sizde forumumuzu okumaya çalışın, teşekkürler...

Pazartesiye az kaldı, pazartesi sabah herkes aç karnına, üzerinde hafif kıyafetler varken (mümkünse tuvalete çıktıktan sonra) tartılıp sadece ne kadar kilo kaybettiğini yazsın bana...
İsteyen kaç kilo olduğunu, 1 hafta içinde ne kadr kilo kaybettiğini yazabilir, isteyen sadece ne kadar kilo kaybettiğini yazabilir.. (kilo bildirimi yapmak istemeyenler için)

Cezalar büyük olacak, ödülde büyük olacak ona göre ))

Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…