Farkederse banada sole canım bende deniycem ama söylede bir durum var kalçamız dışarda yuruyoruz sürerken bu bebek arabalarını...Kızlar ben geldimyarından itibaren bende yediklerimi yazicam. Bugün yürüyüşe gittim kızımi bebek arabasına koydum 1buçuk saat yürüdüm çok terledim ellerim hep arabada olduğu için yürüyüş ise yararmi bilmiyorum. Sormuştum 1arkadaşımız cevapladı sadece:-( haftada 5gün yürümeyi düşünüyorum bakalım inşallah farkeder:-(
Kızlar ben geldimyarından itibaren bende yediklerimi yazicam. Bugün yürüyüşe gittim kızımi bebek arabasına koydum 1buçuk saat yürüdüm çok terledim ellerim hep arabada olduğu için yürüyüş ise yararmi bilmiyorum. Sormuştum 1arkadaşımız cevapladı sadece:-( haftada 5gün yürümeyi düşünüyorum bakalım inşallah farkeder:-(
aaaaa ikincimi? e bi tane var o zman kaç yaşında? benim kızım 3,5 yaşında bende düşünüyorum ama kararsızım daha tam anlamıyla hazır hissedemiyorum kendimi.
kendini kurtardı oda bizde diyorum sil baştan yapmasam hiç diyorum ama kardeş olmadanda nasıl yapar ne eder onu bilemiyorum işte onu yanlız bırakmak istemiyorum
e birazda kiloları takıyorum tabi kafaya.
hadi hayırlısı olsun inşallah
tamam o zaman bunu saymayalım sen hiç yememiş gibi davran :) dileğini tut bi daha ye nolcek :)
Evet evet eveetttttt. Kısllarrrr, canlaaarrr, bugün tartıda 55 leri gördüm nihayet üstelik bugün regl oldum hafif şişlerim de var yani buna rağmen 55 800 ü gördüm sabah, sevinçten ne yapacağımı şaşırdım çok mutluyum. Darısı başınızaaa hedef 54.00:))))
Canım soya araştırmasını yapınca tabiki bizimle olabilirsin şimdiden hosgeldin kilolarımız asgi yukarı ayniymis:))Selam kızlar sizi uzun suredir okuyorum ve bayildimm soya sosu tam bir yasam koçu herkesle ayrı ayrı ilgilenip fikir veriyor ve müthiş azimli:) bu iste azim olmadan olmaz zaten benide aranıza alırsanız çok sevinirim boyum 168 kilom su an 80 87 den 80e düştüm ilk hedefim 75 sonra 70 ve ins 65:))
Canım soya araştırmasını yapınca tabiki bizimle olabilirsin şimdiden hosgeldin kilolarımız asgi yukarı ayniymis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?