Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Selam,

Yazdıkların için teşekkürler ))
Henüz hakkında araştırma yapıyorum, neticeyi bildireceğim...
Fakat şunu farkettim, aynı gün içinde bir çok topiğe katılmışsın, kimine 79 kilo, kimine 80 kilo olduğunu yazmışsın...
Araştırma yapmaya devam edeyim mi etmeyeyim mi bilemedim?
Bizle mi olmak istiyorsun, diğer takımlarla mı?
Onlara da benzer şeyler yazmışsın...
Bizi uzun süredir okuyorsan biliyorsundur, fazla ağır gelebilir ))
Birde ben çabuk sinirleniyorum (öyle diyorlarp)
Kaçamak yapanın gözünün yaşına bakmıyorum ))

ben birine birşey için kızacaktım ama kime ne için kızacaktım unuttum iyi mi?
şimdi geri dönüp tek tek okumak zor geldi, yırttınız diyorum )))))))))))))))
neye kızacaktım ya?
en iyisi geri dönüp okuyayım...

Bu arada aklıma gelmişken yazayım yoksa bunuda unutucam ))

sanırım biriniz kalori hesaplaması yapmıştı, kalori hesaplarken günlük 1100-1200 kalori arası tüketirseniz güzel kilo verirsiniz, bilginize ))
Zaten yediklerimizde o civarda oluyor, ortalama o şekilde gidiyoruz ama genede hesaplama yöntemi yapabilirsiniz..
Ana öğünleriniz 250-300, ara öğünleriniz 80-100 kalori civarinda olsun.. (300x3 ana öğün =900 + 100x3 ara öğün =300 = 1200 kalori)

Ayrıca, "bu zayıflatır", "bu diyet yaparken mutlaka yenmeli" vs gibi şeylere çok fazla itibar etmeyin... Evet yenmeli, evet zayıflatır ama ne kadar yenmeli, ne kadar kullanmalı, ne kadar süre uygulanmalı gibi bilgiler çok önemli... Sakın sakın araştırmadan, yan etkileri, zararları vb şeyleri araştırmadan gözü kapalı hiç bir şeyi yemeyin, kullanmayın, papaz olmayalım ))

Sizi seviyorum ))

Merhaba canlar sabah kahvaltımı ara öğünlerimi yazamadım,

Sabah;
Marullu yumurtalı bol limonlu yağsız salata bir de lor peyniri döktüm üzerine ohhhh
1 dilim çavdar ekmeği
1 açık çay

Ara öğün aslında biraz öğlen yemeği gibi oldu çünkü trafikte araba kullanıyordum uzun bir süre

1 salatalık, 1 elma

Üzerine ne yaptım dersiniz :)) çantamda tarçın çubukları vardı kan şekerimi dengelesin diye attım ağzıma emdim :))) vallahi faydası oldu :)) trafikte acil kurtarıcı oldu:))

Akşam yemeğim

tavuk döner yağsız yerlerinden domates ve kuru soğan çok severim
:))
öpüyorum hepinizi

merhaba arkadaslar,
bugun dugune gittik agzima tek lokma koymadan eve donmeyi basarabildim ilk kez

sabah kahvaltim: haslanmis 1 yumurta + 1 yumurta aki, 2 dilim peynir, 2 dilim cavdar ekmegi, 5 tane cherry domates
ara: 1 ceviz, 2 cig findik , 1 kuru kayisi
sonra dugune gittik o arada yemedim
gelince gec ogle yemegi: cok az yagli 1 tabak mantar sote, 1 bardak haslanmis esmer makarna

bugun dugun sebebiyle program biraz sarktigi icin aksam yemegi yiyemicem saat zaten 6 oldu, 7:30 - 8 gibi meyve yemeyi dusunuyorum 2 kasik yogurtla

Kızlar ben şimdi geldim umarım iyisinizdir disardaydim ogelnden beri simdi girdim eve bu kabizlikla benimde basim dertte..
Ne ise yarayacak anlamadim oglen cikmadan corba ictim simdidecnm biseyistemiyo ama.az tavuk sote vardi onu yiycem
Karnim davul gibi...
Soyacim lahana alicam simdi suyunu icip yapraklarini yiyoduk dimi...

evet canım,
8-10 tane lahanayı 2-3 bardak suda haşla (5 dk kadar)
sonra suyu ılıklaşınca iç, yapraklarını da ye
lahana iyi bir bağırsak çalıştırıcıdır
ama kabızlığın asıl ilacı bol bol sebze yemektir
ıspanak, brokoli, pırasa,lahana,semizotu vb yemelisin
ayrıca yeşil elma da iyi bir bağırsak çalıştırıcı...
sebzeye ağırlık verin öğünlerinizde, az pişmiş (buharda pişirin) sebzeler hem daha fazla yer tutar midenizde
hemde bağırsaklarınızı çalıştırır
sevgilerimle ))

selam hatunlar :)

bende yeni girebiliyorum nete.
bugün sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim açık büfe gibi hazırlamış mübarek kadın yaaaa o kadarda bişe yapma dediydim
meselaaaa patates kızartması,nutella ve kıymalı börek vardı yemedim :)
klasik kahvaltımı yaptım ama sadece 1 küçük minik miniminnacık ufacık sucuk yedim.
üstüne turk kahvesi içtik

1 saat sonrasında 1 saat yürüyüş yaptım

öğle ve akşam menüm aynı oldu bugün
bezelye
salata
yoğurt

birazdan da yeşil çay içip survıvor daki kapışmayı izleyeceğim...ödül oyununda yiyecek varsa izlemesi çok keyifli oluyor yaaa:)
çok haninim dimi...

ben asıl o manzara deniz için izliyorum bitiyorum yaaaaaaaaaa o görüntülere

hadin görüşürüz:)

Bihter,
Cezalısın...
Ufacık mini minnacık yazınca sucuk bizim gözümüzde küçülmüyor, kaçamak kaçamaktır !
Buraya başladığın zaman sana kuralları çok net belirtmiştik sanırım...
Ve kabul ederek gelmiştin, bu yaptığın şey senin iradene hakim olamadığını gösterir...
Yediğin sucuk sana kilo yapmaz ama bana ve arkadaşlarına ihanettir...
Bunu hiç birimiz, özellikle ben asla kabul etmem...
1 hafta boyunca bize hiç birşey yazmayacaksın...
Senin hiç bir yazını burda görmeyeceğim,
Listeni, sıkıntılarını, kilonu yani hiçbirşeyini bizimle paylaşmayacaksın...
İstersen gelip okuyabilirsin ama kimse ile özelden yada bu sayfa üzerinden konuşmanı istemiyorum...
1 hafta sonra cezan dolduğunda sana soracağım 3 soru olacak,
eğer bu sorulara doğru cevap verirsen tekrar aramıza gireceksin
aksi takdirde seni bir daha grubumuza almayacağız.
Bilgine
Saygılarımla

Arkadaşlar,

Bazen kaçamak yapanlara verdiğim cezalar hepinize ağır geliyor olabilir...
Kimse benim her söylediğimi harfiyen yapmak zorunda değil..
ben buranın ağası yada paşası değilim...
Ama doğru birşeyler yapmak istiyorsak lütfen herkes buna uygun davransın...

sizler üzüldüğünüzde bende üzülüyorum, sizler 1 gr kaybedin diye ben burda efor sarfediyorum...
burada size yazacağım her sözü seçerek yazıyorum, sizi demotive etmemek için, yazdıklarımla sizlere doğru yön vermek için uğraşıyorum...
Yanlış bir şey yapmayın, sağlığınızdan olmayın diye herşeyi araştırıyorum...
Ve sizden istediğim şey ise yine sizin iyiliğiniz için...
Kaçamak yapmayın, şok diyet yapmayıni abuk subuk şeyler kullanmayın...
Bu üç madde bu kadar zor değil diye düşünüyorum yanlış mıyım?
Bu 3 şeyden herhangi birini görünce emin olun benim bütün motivasyonum bitiyor...
Bütün uğraşlarım boşa diye düşünüyorum...

Lütfen birlikte sevineceğimiz şeyler yapalım sadece...
Ve kaçamak yapanlara asla affım olmayacak bu böyle biline...
Cezalarımı beğenmeyenler diledikleri zaman grubumuzu terkedebilirler,
ama kalırlarsa onların yararına olacaktır...
Şu anda bizimle devam eden kimsenin bizden ayrılmasını istemiyorum (bihter dahil)
Lütfen ve lütfen irademize hakim olalım, irademiz bize değil...

Cezalı arkadaşımız ile kimse konuşmayacak 1 hafta boyunca,
Bilginize

Kızlar öğle yemeğim 1kase mercimek çorbası ve salata akşam yemeğim 1şu bardağı makarna (pişmiş hali) 1kase cacık. Bugün tam 2saate yakın yürüdüm 1hafta deniycem bakalım farkedecekmi:-/ soya sosu benim kilom sabitti hatırlarsan yürüyüşe çıkıyorum 2gündür ve sonunda 200 gram gitti ben cuma bildirsem olurmu

arkadaşım,
burada tabiki herkes aynı amaç için burada keyif için de kilo vermiyoruz ...önce sağlık deddiğimiz için ve bizi anlayan aynı düşünceyi paylaştığımız insanlar burda diye burdayız
amasenin uslubun bunu bana anlatış tarzın biraz fazla sert kaçtı bunu bilesin
şu an ellerim titriyor o derece yani
sen burdaki herkesin motivasyonu açısından takıma bağlılık açısından bunu savunabilirsin amennabuna diyecek bir sözüm yok ama bunu söyleyiş ve uyarış tarzın hiç hoş değil.
bana deseydinki normal bir anlatımla bu bir kaçamaktır ve cezasıda şunlar şunlardır arkadaşım kabul edersen ... tamam anlarım özür dilerim kızlar deyip cezamı çekmesini bilirdim ben çok şükür aklığı mantığı yerinde insanlarız.harfiyende uyardım cezama...
ama yok şunu istemiyorum yok şöyle yapacaksın buraya hiçbir şekilde yazmanı istemiyorum diye beni grubun dışında bırakıp gelme seni boğazına sahip çıkamayan iradesiz seni tarzında davranmanı gerektirmez bu bana ağır geldi.
burada asla alınganlık falan yapmıyorum şahsını tanımıyorum evet , burda bir hedef için varsın sende takımın var seninle beraber yürüyen insanlar var bazı şeylerde tahammülün zorlanıyor olabilir ama ,kaçamak yapıldığında sil baştan yada işte boşa ggitti bütün çabalar diye nitelendirmemelisin
güzelce uyarırsın senin takım lideri olarak yapman gereken budur
biszde diyetin d si ile yeni tanışıyor değiliz 18 kilo verdim ben bunu bilinçsiz bir şekilde hapla ilaçla yağlarımı aldırarark falanda yapmadım...iradesiz bir insan olsaydım bunu başaramazdım sanırım...kendi kendime başardım
istedimki kalan kilolalrımıda böyle sanal ama güzel sıcak samimi bir ortamda devam ettireyim ama insanda şevk bırakmadın arkadaşım
kalp kırmak iyi bir şey değildir bence benden sonraki arkadaşları uyarırken bu yazdıklarımı dikkate alacağını umarak herkese sağlıklı sıhattli güzel ve keyifli bir biçimde kilo vermelerini diliyorum
Allah'a emanet olun arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun inşallah...

olmaaaazzzzzzz ))
herkes pazartesi sabah tartılacak ve pazartesi gün içinde o hafta ne kadar kilo kaybettiklerini yazacak banaaa ))
1 kilo bekliyorum herkestennn, ceza var cezaaaa, yakarım hepinizi ehehehehehehe
Bak kilo sabitliğini yıkmak için bana ihtiyacın yok, ne güzel çözüm üretmişsin işte...
bunu istiyorum sizden, çözüm üretin her zaman !
bunu yaptığınızda doğru yolu bulmuşsunuz demektir ))
pazartesi bekliyorum Kate, kaçış yok ))
Verdiğiniz grama göre cezanız hafifler yada artar bilemem p

Sağol Bihtercim,
Yazdıkların çok hoş, ilk defa bunları biri bana yazıyor diycem ama malesef ilk değil...
Canım,
Ben buraya gelen herkese ilk başta söylüyorum, burda kaçamağa müsade etmiyoruz diye?
Söylemedim mi?
söyledim....
Yaparsan cezası ağır olur, gruptan atılırsın demedim mi?
Dedim...
Seni gruptan mı attım? Hayır...
Sadece sana 1 hafta uzaklaştırma cezası verdim...
Evet iradene hakim olamadın, yalan birşey mi yazdım?
Bak, istersek bahane çok hepimize, şevkim kırıldı, bana kötü davrandın, onu dedin bunu dedin bir sürü şey çıkar altından...
Sen bana yazarken ellerinin titrediğini söylüyorsun, ben sana ilk yazımı yazarken ne haldeydim sence?
Egolarımı mı tatmin ediyordum?
Ben yemedim o yemiş defolsun gitsin mi diyordum?
emin ol ki üzüntüden benimde ellerim titriyordu..
Üzüldüm çünkü emek harcıyorum, harcadığım emeğin çöpe atılmasına üzülüyorum
seni tanımıyorum, sende beni tanımıyorsun... ama temelli gitmeni istemiyorum...
Bazen insanlara kendine gelmesi için bir tokat atarsın ya, işte bu senin tokatındı...
Ama sen ilk tokatını yediğinde dövüşmeyip kaçmayı tercih ediyorsan sadece üzülürüm...
Ama kalıp savaşmayı tercih edersen seninle gurur duyarız hepimiz...
Yine de tercih senin...
Dediğim gibi 1 haftan var,
O bir haftayı iyi değerlendir, diğer topiklerde yazıştığın arkadaşlarınka vakit geçir istersen biraz...
1 hafta sonra gelirsen eğer kapımız sana açık...
Ama şartlarımız hep aynı olacak...
Çünkü biz gerçekten zayıflayacağız,
Seni yine aramızda görürsek seviniriz
Saygılarımla

Tamam soyacim pazartesi yazarım ama 71.3tüm 2gün önce takılmıştim bu rakama sinir oluyordum bugün 71.1 oldum şükürler olsun yürüyüş çok ise yaradı evdeki spor kesmiyor artık beni:-D he bu arada cezam neyse razıyim))))

Bu arada kızlar daha önce 70.7 diye yazmıştım komşunun tartısinda tartıliyordum yanlışmiş demekki tartı aldım 71.3ten aşağısını görmedim

Kate,

Pazartesiye kadar ben seni geçerim )))))))))
bugün 71,500'düm, 2 günde spor yaparım, yediklerimi hafifletirim inat olsun diye 70,900'e düşerim aboooo
ehüheüheühüehüeüh geçicem seni p
Yok yok geçmem, çok sağlıksız olur, zaten son 1 haftam çok düzenli geçmedi, bağışıklık sistemim düzensizlikten ve üzüntüden çöktü...
2 tane uçuğum var kocaman, nasıl geçecek bilmiyorum... Ay sonunda kan testlerim var, bağışıklık sistemime de baktıracağım,
Üzüntü yaramıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…