Selam kızlar sizi uzun suredir okuyorum ve bayildimm soya sosu tam bir yasam koçu herkesle ayrı ayrı ilgilenip fikir veriyor ve müthiş azimli:) bu iste azim olmadan olmaz zaten benide aranıza alırsanız çok sevinirim boyum 168 kilom su an 80 87 den 80e düştüm ilk hedefim 75 sonra 70 ve ins 65:))
Kızlar ben şimdi geldim umarım iyisinizdir disardaydim ogelnden beri simdi girdim eve bu kabizlikla benimde basim dertte..
Ne ise yarayacak anlamadim oglen cikmadan corba ictim simdidecnm biseyistemiyo ama.az tavuk sote vardi onu yiycem
Karnim davul gibi...
Soyacim lahana alicam simdi suyunu icip yapraklarini yiyoduk dimi...
selam hatunlar :)
bende yeni girebiliyorum nete.
bugün sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim açık büfe gibi hazırlamış mübarek kadın yaaaa o kadarda bişe yapma dediydim
meselaaaa patates kızartması,nutella ve kıymalı börek vardı yemedim :)
klasik kahvaltımı yaptım ama sadece 1 küçük minik miniminnacık ufacık sucuk yedim.
üstüne turk kahvesi içtik
1 saat sonrasında 1 saat yürüyüş yaptım
öğle ve akşam menüm aynı oldu bugün
bezelye
salata
yoğurt
birazdan da yeşil çay içip survıvor daki kapışmayı izleyeceğim...ödül oyununda yiyecek varsa izlemesi çok keyifli oluyor yaaa:)
çok haninim dimi...
ben asıl o manzara deniz için izliyorum bitiyorum yaaaaaaaaaa o görüntülere
hadin görüşürüz:)
Kizlar yakinda kendi fotomuda koycam simdi sanirim gorunuyo basardim:)))
Bihter,
Cezalısın...
Ufacık mini minnacık yazınca sucuk bizim gözümüzde küçülmüyor, kaçamak kaçamaktır !
Buraya başladığın zaman sana kuralları çok net belirtmiştik sanırım...
Ve kabul ederek gelmiştin, bu yaptığın şey senin iradene hakim olamadığını gösterir...
Yediğin sucuk sana kilo yapmaz ama bana ve arkadaşlarına ihanettir...
Bunu hiç birimiz, özellikle ben asla kabul etmem...
1 hafta boyunca bize hiç birşey yazmayacaksın...
Senin hiç bir yazını burda görmeyeceğim,
Listeni, sıkıntılarını, kilonu yani hiçbirşeyini bizimle paylaşmayacaksın...
İstersen gelip okuyabilirsin ama kimse ile özelden yada bu sayfa üzerinden konuşmanı istemiyorum...
1 hafta sonra cezan dolduğunda sana soracağım 3 soru olacak,
eğer bu sorulara doğru cevap verirsen tekrar aramıza gireceksin
aksi takdirde seni bir daha grubumuza almayacağız.
Bilgine
Saygılarımla
Kızlar öğle yemeğim 1kase mercimek çorbası ve salata akşam yemeğim 1şu bardağı makarna (pişmiş hali) 1kase cacık. Bugün tam 2saate yakın yürüdüm 1hafta deniycem bakalım farkedecekmi:-/ soya sosu benim kilom sabitti hatırlarsan yürüyüşe çıkıyorum 2gündür ve sonunda 200 gram gitti ben cuma bildirsem olurmu
arkadaşım,
burada tabiki herkes aynı amaç için burada keyif için de kilo vermiyoruz ...önce sağlık deddiğimiz için ve bizi anlayan aynı düşünceyi paylaştığımız insanlar burda diye burdayız
amasenin uslubun bunu bana anlatış tarzın biraz fazla sert kaçtı bunu bilesin
şu an ellerim titriyor o derece yani
sen burdaki herkesin motivasyonu açısından takıma bağlılık açısından bunu savunabilirsin amennabuna diyecek bir sözüm yok ama bunu söyleyiş ve uyarış tarzın hiç hoş değil.
bana deseydinki normal bir anlatımla bu bir kaçamaktır ve cezasıda şunlar şunlardır arkadaşım kabul edersen ... tamam anlarım özür dilerim kızlar deyip cezamı çekmesini bilirdim ben çok şükür aklığı mantığı yerinde insanlarız.harfiyende uyardım cezama...
ama yok şunu istemiyorum yok şöyle yapacaksın buraya hiçbir şekilde yazmanı istemiyorum diye beni grubun dışında bırakıp gelme seni boğazına sahip çıkamayan iradesiz seni tarzında davranmanı gerektirmez bu bana ağır geldi.
burada asla alınganlık falan yapmıyorum şahsını tanımıyorum evet , burda bir hedef için varsın sende takımın var seninle beraber yürüyen insanlar var bazı şeylerde tahammülün zorlanıyor olabilir ama ,kaçamak yapıldığında sil baştan yada işte boşa ggitti bütün çabalar diye nitelendirmemelisin
güzelce uyarırsın senin takım lideri olarak yapman gereken budur
biszde diyetin d si ile yeni tanışıyor değiliz 18 kilo verdim ben bunu bilinçsiz bir şekilde hapla ilaçla yağlarımı aldırarark falanda yapmadım...iradesiz bir insan olsaydım bunu başaramazdım sanırım...kendi kendime başardım
istedimki kalan kilolalrımıda böyle sanal ama güzel sıcak samimi bir ortamda devam ettireyim ama insanda şevk bırakmadın arkadaşım
kalp kırmak iyi bir şey değildir bence benden sonraki arkadaşları uyarırken bu yazdıklarımı dikkate alacağını umarak herkese sağlıklı sıhattli güzel ve keyifli bir biçimde kilo vermelerini diliyorum
Allah'a emanet olun arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun inşallah...
Tamam soyacim pazartesi yazarım ama 71.3tüm 2gün önce takılmıştim bu rakama sinir oluyordum bugün 71.1 oldum şükürler olsun yürüyüş çok ise yaradı evdeki spor kesmiyor artık beni:-D he bu arada cezam neyse razıyim))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?