Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Soyacim sen beni geçersin alıştım ben yaseminde geçti. Dur sporu abartayimda geçme bu sefer. Maşallah senin iyi gidiyor benim takıldı kaldı resmen sinir oluyorum:-@ Birazdan evdeki sporumuda yapayım belki ise yarar. 69.9u görsem mutluluktan çığlık atıcam. Demekki bi hatam varki takıldı kaldı. Şükür gitmiş biraz olsada. Iyiki varsınız ya ne güzelmiş beni anlayan biriyle konuşmak. Sırf buraya katılmak için üye oldum hiç bir topige yazmadım. Gözümü sizde açtım kızlar))))

Kizlar bu yazindi simdi cekilmis yok ama burdada 82 filan kilom bundan sonra verince koycam canlarim

Eklentiler

• $2012050521083111.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 59
Maşallah güzel hatunsun qwerty))
Allah nazarlardan saklasın seni ))
ben resmimi istediğim kiloya inince koyucam, o zamana kadar resim koymuycam eheheheh

leyyynnnn

Bu arada internette az evvel bişi gördüm )))))
burda bizim yaptığımızı ticarete dökmüşler )))))))))
diyet koçu diye meslek yaratmışlar, kişiyi motive ediyorlar, yanlış yaptığı birşey varsa uyarıyorlar
spor, yemek vb hakkında sürekli konuşuyorlar (online 7/24) canı sıkkınsa vs destek oluyorlar
ve parasını görünce şok oldum !
300 ile 500 TL arasında değişiyor fiyatlar !
Paraya döksek köşe oluruz kızlar )))))))))))))))))))))))
Savulun battal gazi geliyoooooooooooooooooor p (coşunca böyle bağırırım arada )))))))))))))

qwertybaby hiç o resimde 82gibi durmuyorsun tvde daha kilolu duruyordun bence herhalde tvde bi kaç kilo fazla gözüküyoruz derler ya ünlüler demek doğruymuş birde plazma olunca daha çok kilolu gösteriyor. Maşallah çok güzelsin hiçte kilolu durmuyorsun. Kaç kilo oldun canım yazmadın bu ara yada ben kaçırdım görmedim.

ben tekrar yineliyorum
benim ceza ile yada 1 hafta grup dışında kalma ile bir sıkıntım yok onlara amenna dedim çekerim tabiki kaçamak yptıysam kabul ederdim yazılanları okurdum burdan kopmadan amaaaaaa

BUNU ANLATIŞ VE SÖYLEYİŞ TARZI !!!

sadece uyarma şeklinin hoş olmadığını takımın lideri olarak daha motive edici olmanı belirttim.
buraya girerken her türlü şartı kabul ettiğimi de belirttim.
benim tokat yemeye ihtiyacım yok insan kendinde değilse kendine getirmek için atılır bu gibi zamanlarda...
gayet kendimdeyim sadece dostane bir uyarı olsaydı keşke
noluyoz dedim yaaaaaa Allah dedim ben napmışım beeeee sanılırki töbe billah geri dönüşü olmayan bir suç işlemişim gibi...

Bihter,

Mevlananın güzel bir sözü vardır,
"Canıma bildiksen, sözümün dava olmadığını, mana olduğunu anlarsın"....
Görüşmek üzere...

Sevgili arkadaşlar,

Bu son olayımız fazla gerginleşti, bundan dolayı hepinizden özür dilerim (yazdıklarım yada söylediklerim için değil, asla bunun için özür dilemem çünkü yazacaklarımı yada söyleyeceklerimi düşünüp yazarım... Sadece size bu gerginliği yansıtmak istemezdim)

Burda sanki takım liderliğim sorgulanır gibi oldu biraz...
Ben takım lideri değilim...
Böyle bir misyonumda yok, kendime böyle bir sorumluluk yüklenmedim...
Sadece bu sayfaya gelen herkese bu sayfanın genel kurallarını, bu kurallara uyulmadığı takdirde sert kurallar ve cezalarla karşılaşacağını belirttim...
Yazdıklarım sizlerinde hoşuna gitmemiş olabilir, herzaman hoş şeyler yazacağım diye birşey yok...
Hep dediğim gibi, herzaman canım cicimle gitmiyor bu işler... Şimdiye kadar bunlarla yaptığımız diyetlerden hiç bir sonuç alamadığımız için buradayız hepimiz...
Kaçamak yapıldığında daha hoş cümlelerle* daha hoş cezalar veren topikler var, dilerseniz onlara katılabilir oradan devam edebilirsiniz,
Kimseye darılmam, küsmem, kızmam...
Ama benimle devam edecek kişilerin kurallara uyması hem benim hem burdaki arkadaşların motivasyonu için önemli, bunu herzaman söylüyorum !

Ben bir dilim pizza yedim diyen kişiye, "bir daha olmasın, şimdi git 3 gün sonra gel tatlım" diye yazarsam yarın başka biri de bundan güç alıp, "aman ne olacak en fazla 3 - 5 gün uzaklaştırır" diyip kendinde bu hakkı bulacak ve kaçamak saydığımız şeyleri tüketecek...

Kimseye kendi keyfimden yada egolarımdan dolayı kızmıyorum, ceza vermiyorum...

Ama genel olarak bu tarzımdan hoşnut değilseniz söyleyin bana...
Çünkü ben bu şekilde devam edeceğim,
Sizle yada siz olmadan...
Gerçekten üzüldüm ve kırıldım artık...
Yarın görüşürüz
Sevgilerimle

iyi geceler

bugun parkata bir spor yaptım sormayım gari

akşam menum:

1 kepçe ezogelın çorba
salata
cacık
2 yk tavuklu mantar sote

ara öğün

yeşil çay
5 tane badem

esraanne nerdeydin bugun sesin soluğun çıkmıyor tatlım
nasıl gidiyor toparlanma

yardıma geleyim mi

Bunları söyleyeceğini tahmin etmiştim ben pazartesiden Pazartesi'ye tartışıyorum gecen hafta 80 dim 79 olmusumdur düşüncesiyle yazmıştım ama sonra dedim Ben gördüğüm kiloyu yazayimdaonu görünce yazarım. Diğer topikler farklı ama burasına benzer yerler değil sonuçta sayfanizi okudum senin arastiracaginida biliyordum sen bilirsin tabi sonuçta senin topigin

Saol canim ama okadarim iste 82 igrenc neyse size 60 olunca koycam asil beni:))) canim kilom asagida hostergemde var ama pazartezi olunca soliycem bakalim 1 kilo daha gittimi?? Onu zaten bu oazartesi koymustum

günaydınnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrr eve yardıma gelin yasemin gelcek taaaaaaa nerden gelin toplayak 2 günde misafirim vardı giremedim dün aynen devam ama çokkkkkk mutsuzum sendroma girdim napcam die sıkıntı basıo ya dua edin kuşlar bana

kızlar yazdıklarınızı çoğunu okuyamadım pikniğe gidicez şimdi o yüzden acele yazıyım dedim
akşam dışarda yedik eşimle alışveriş yaptık 2 beden küçülmüşüm kızlar 2 pantolon aldım hep alışveriş yaptığım yerden dükkan sahibi bayan bile çok şaşırdı 40 gün önce gidip pantolon alamamıştım çünkü olmamıştı bedenleri akşam aldığım pantolonun birinin bedeni 31 diğeri ise 32 beden çok mutlu oldum çoçuklar gibi hep gülümsüyorum birde bady alıyım dedim üzerime satıcı kız size L beden büyük gelir M veriyim dedi yok dedim ben L almak istiyorum L bedenin üzerimde bol durmasını istiyorum dedim ve aldım keşke kızı diyleyip M alsaymışım büyük geldi aldığım.

akşam yarım kase ezo gelin çorbası ve salata yedim.

sabah 1 dilim ekmek lor peyniri sürüp yedim 1 salatalık
pikniktede
ızgara tavuk ve köfte yiyeceğim oğlak işi yattı çok kalabalık gidiyoruz o kadar insana oğlak pişiremem dedim oğlağı sonraki hafta yerim evde pişirip.
pazartesi görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi.

selam kızlar ))

Tartı bana adilik yapıyor, artık buna inanıyorum...
Yarın spora başlıyorum, spor salonunda tartılacağım, gerçek kilomu orda öğreneceğim...
Bu sabah itibari ile 71 kg olarak tarttı beni... dün 71,500 kg göstermişti...
dünden bugüne 500 gr kaybedemem, hastaa olurum, spor yapmadım, yediklerimde bir değişiklik yok...
Tek düşüncem tartının bozulmuş olması... Gerçi kayınvalidemdeki tartıda burdaki ile aynı tartıyor beni ama dur bakalım...
Bu ayın 15'i gibi doktora gidicem zaten, kan tahlillerim var, ak koyun-kara koyun belli olacak...

bu farkı birtek dünkü direksiyon sınavına bağlıyorum... Genelde araba kullandığım günler 400 gr az çıkıyorum tartıda (nasıl stres yapıyorsam artık))))
Neyse, kendimi fiziksel olarak kötü hissetmiyorum, hergün düzenli olarak tansiyonuma bakıyorum gayet normal...
Baş dönmem, halsizliğim yok... Ya ben abartıyorum, yada bir şeyleri farketmiyorum, tahlillerden sonra anlaşılacak ))

Esraanne, sana toplanmanda bol bol sabır diliyorum )) Canını sıkma hiç bir şeye, dualarım seninle...

İnci, pantolonların hayırlı olsun, sevindim senin adına )) Bu arada sende ruhu şişmanlardansın anlaşılan ))))) Bende hala kıyafet alırken büyük beden bakıyorum, bedenim zayıfladı ama ruhum kendini hala şişman hissediyor, elim hep büyük bedenlere gidiyor )) L beden tişört alman başka türlü açıklanamaz ))
Geçen gün annemin gömleklerine baktım, bunlar bana olmaz deyip kenara koydum... Sonra deneyeyim ne çıkar dedim (annem benden zayıf) hepsini tek tek giydim, ve hepside oldu ))
Hala kendimi şişman sanıyorum off off )) Bugün itibari ile 17,6 kg vermiş bulunuyorum ama ruhuma bunu anlatamıyorum bir türlü )))))))

Güzellerim, hepinize mutluluk ve sağlık dolu bir pazar günü diliyorum... Ben biraz alışveriş yapacağım... Yarın spora başlıyorum, eksiklerimi tamamlamam lazım.. Akşama görüşürüz ))
Öptüm hepinizi
Byeee ))

herkese selam kızlara

sabah ballı sirkelı suyumu içtim

kahvaltı: çok az lor peyniri
yarım yumurta
1 dilim ç ekmeği
domates ve salatalık

kahvaltıdan sonra oğlumla çıkıtık sokağa 1 saat bisiklet sürdüm

geldim az önce ara öğün
1 parça kavun
2 erik
2 muşmula

öğlen menümda
ızgara balık ve salata (annem yapıyor az sonra gideceğiz

öptüm sizleri

esraanne dualarımız seninle tatlım en kısa zamanda işlerini ve kendini toplarsın şekerim
ben her zaman hazırım yardımA SANA

Merhaba arkadaşlar, üzülerek belirtiyorum ki bundan sonra bu topiğe yazmayacağım, sizlerden çok şey öğrendim, bildiklerimi paylaştım, herkese teşekkürler. Kilo verdim ara sıra kendimi ödüllendirdim, spor ara ara vakit buldukça yaptım, kısa sürede verdim en büyük etken su içmem oldu. Kilo verdim diye ayrılmıyorum ama bir yakınlık kuramadım, 1 kaç kişisiniz ve başka kimseyi bu ölçüde aranıza alamıyorsunuz bu kabulümdür. Soyacım senin tavırların ve söylemlerin hoş değil, kendince iyi bir şey yapıyorsundur doğru Allah razı olsun ama uslubünü biraz daha inceltirsen daha hoş olur bence.Seninle bir problem yaşamadık ama zaten çok ta muhatap olmadık. yine de teşekkür ediyorum. Hepinize sevgi ve saygılar....

Limoni,

Samimiyetin için teşekkür ederim,
Bizlerle olduğun süre içinde birbirimizden mutlaka birşeyler öğrenmişizdir, herşey için teşekkürler ))
Üslubum hakkındaki yorumların içinde teşekkür ederim canım, genel olarak üslubum bellidir, sadece kurallar dışına çıkıldığında sert tavırlar sergilerim, bunu değiştirmeyi düşünmüyorum... Belki yanlıştır ama bu benim doğrum... Herkesin doğrusu farklıdır biliyorsun ve bu farklılıklardır bizi biz yapan... Başkaları için davranmaya başlarsam ben olmaktan çıkarım, tabiri caizse yalaka diye nitelendirilen, ağza göre şerbet, nabza göre kaşık insan olurum...
Ben hep olduğum gibi göründüm, göründüğüm gibi oldum... Ne eksik, ne fazla... Şimdi üslubum yada tavırlarım yüzünden insanlar bana tavır alıyorsa o insanlara da kızmam... Bu ne onların hatasıdır ne benim... Herkesin doğru bildiğidir aslolan...
Dediğim gibi, samimi düşüncelerin ve bunları olduğu gibi yazdığın için teşekkürler...
Herzaman kapımız açık...
Gelmek istersen de bekleriz, gitmek istersen de...
İdeal kilona ulaşmanı ve hep muhafaza etmeni dilerim canım...
Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…