Sağol Bihtercim,
Yazdıkların çok hoş, ilk defa bunları biri bana yazıyor diycem ama malesef ilk değil...
Canım,
Ben buraya gelen herkese ilk başta söylüyorum, burda kaçamağa müsade etmiyoruz diye?
Söylemedim mi?
söyledim....
Yaparsan cezası ağır olur, gruptan atılırsın demedim mi?
Dedim...
Seni gruptan mı attım? Hayır...
Sadece sana 1 hafta uzaklaştırma cezası verdim...
Evet iradene hakim olamadın, yalan birşey mi yazdım?
Bak, istersek bahane çok hepimize, şevkim kırıldı, bana kötü davrandın, onu dedin bunu dedin bir sürü şey çıkar altından...
Sen bana yazarken ellerinin titrediğini söylüyorsun, ben sana ilk yazımı yazarken ne haldeydim sence?
Egolarımı mı tatmin ediyordum?
Ben yemedim o yemiş defolsun gitsin mi diyordum?
emin ol ki üzüntüden benimde ellerim titriyordu..
Üzüldüm çünkü emek harcıyorum, harcadığım emeğin çöpe atılmasına üzülüyorum
seni tanımıyorum, sende beni tanımıyorsun... ama temelli gitmeni istemiyorum...
Bazen insanlara kendine gelmesi için bir tokat atarsın ya, işte bu senin tokatındı...
Ama sen ilk tokatını yediğinde dövüşmeyip kaçmayı tercih ediyorsan sadece üzülürüm...
Ama kalıp savaşmayı tercih edersen seninle gurur duyarız hepimiz...
Yine de tercih senin...
Dediğim gibi 1 haftan var,
O bir haftayı iyi değerlendir, diğer topiklerde yazıştığın arkadaşlarınka vakit geçir istersen biraz...
1 hafta sonra gelirsen eğer kapımız sana açık...
Ama şartlarımız hep aynı olacak...
Çünkü biz gerçekten zayıflayacağız,
Seni yine aramızda görürsek seviniriz
Saygılarımla
ben tekrar yineliyorum
benim ceza ile yada 1 hafta grup dışında kalma ile bir sıkıntım yok onlara amenna dedim çekerim tabiki kaçamak yptıysam kabul ederdim yazılanları okurdum burdan kopmadan amaaaaaa
BUNU ANLATIŞ VE SÖYLEYİŞ TARZI !!!
sadece uyarma şeklinin hoş olmadığını takımın lideri olarak daha motive edici olmanı belirttim.
buraya girerken her türlü şartı kabul ettiğimi de belirttim.
benim tokat yemeye ihtiyacım yok insan kendinde değilse kendine getirmek için atılır bu gibi zamanlarda...
gayet kendimdeyim sadece dostane bir uyarı olsaydı keşke
noluyoz dedim yaaaaaa Allah dedim ben napmışım beeeee sanılırki töbe billah geri dönüşü olmayan bir suç işlemişim gibi...
Kizlar yakinda kendi fotomuda koycam simdi sanirim gorunuyo basardim:)))
Selam,
Yazdıkların için teşekkürler ))
Henüz hakkında araştırma yapıyorum, neticeyi bildireceğim...
Fakat şunu farkettim, aynı gün içinde bir çok topiğe katılmışsın, kimine 79 kilo, kimine 80 kilo olduğunu yazmışsın...
Araştırma yapmaya devam edeyim mi etmeyeyim mi bilemedim?
Bizle mi olmak istiyorsun, diğer takımlarla mı?
Onlara da benzer şeyler yazmışsın...
Bizi uzun süredir okuyorsan biliyorsundur, fazla ağır gelebilir ))
Birde ben çabuk sinirleniyorum (öyle diyorlarp)
Kaçamak yapanın gözünün yaşına bakmıyorum ))
Saol canim benim o senin guzelligin valla sen istedin diye koydum:))) bende zayiflayinca koycam:)))Maşallah güzel hatunsun qwerty))
Allah nazarlardan saklasın seni ))
ben resmimi istediğim kiloya inince koyucam, o zamana kadar resim koymuycam eheheheh
qwertybaby hiç o resimde 82gibi durmuyorsun tvde daha kilolu duruyordun bence herhalde tvde bi kaç kilo fazla gözüküyoruz derler ya ünlüler demek doğruymuş birde plazma olunca daha çok kilolu gösteriyor. Maşallah çok güzelsin hiçte kilolu durmuyorsun. Kaç kilo oldun canım yazmadın bu ara yada ben kaçırdım görmedim.
Merhaba arkadaşlar, üzülerek belirtiyorum ki bundan sonra bu topiğe yazmayacağım, sizlerden çok şey öğrendim, bildiklerimi paylaştım, herkese teşekkürler. Kilo verdim ara sıra kendimi ödüllendirdim, spor ara ara vakit buldukça yaptım, kısa sürede verdim en büyük etken su içmem oldu. Kilo verdim diye ayrılmıyorum ama bir yakınlık kuramadım, 1 kaç kişisiniz ve başka kimseyi bu ölçüde aranıza alamıyorsunuz bu kabulümdür. Soyacım senin tavırların ve söylemlerin hoş değil, kendince iyi bir şey yapıyorsundur doğru Allah razı olsun ama uslubünü biraz daha inceltirsen daha hoş olur bence.Seninle bir problem yaşamadık ama zaten çok ta muhatap olmadık. yine de teşekkür ediyorum. Hepinize sevgi ve saygılar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?