Sevgili arkadaşlar,
Okuduğunuz üzere üslubum ve tavırlarım yüzünden giden arkadaşlarımız oldu,
Belki aranızdan başkaları da gitmek isteyecektir, biliniz ki kimseye darılmam, kızmam...
Giden arkadaşlarımıza da kızmayın...
Onlar doğru olanı yaptılar...
Herkesin kendi doğrusu vardır, benim doğrum bu, onların doğrusu o...
Birgün geri gelmek isterlerse hiç gitmemişler gibi tekrar karşılayacağım...
İnsanlar kızdıkları, kırıldıkları şeyleri söyleyip gittiler diye geri geldiklerinde onlara yüz çevirmem...
Burda bizimle oldukları süre için, sizin nezdinizde onlara teşekkür ediyorum
Sevgilerimle
üzülmüş gibi yazdın canım ya biz ilk baslayanlar çok sıkı tutunduk başkaları sanırım aramıza dahil olamıo o yüzden gidişler oluodur ya
Ay sinirim bozuldu temizlik yaptim butun gun giremedim kizlar yazilanlari simdi okudum...
Hakikaten uzuldum ne guzel gidiyorduk ya niye bu kapris bu sinir ben anlayamadim...
Neyse kalan saglar bizimdir diyip devam ederiz napalim....
Ama basta bu topige girerken bu kurallari hepimize anlatti soya...
Hepimiz bunu kabul ettik simdi bu tavir ne ben anlamadim..
1 tane sucuk belki biaey yapmaz ama diyetimize verdigimiz.sozu.bozariz arkadaslar
Bugun yiyiverelim bisey olmazlar baslar...
Pazartesi yine baslarimlar baslar...
Bu olumsuzluklar bizi etkilemesin kizlar biz birlikte guclyuz...
Bihter yeni topik acmis:))))
Hayirli olsun ne diyelim sanirim soyanin bu topikte soz sahibi olmasi rahatsiz etmis onu...
Kendiside soz sahibi olmak İstemis...
Yarin kilo bildirim gunumuz insallah verebilmisizdir 1 kilolarimizi..
Ay sinirim bozuldu temizlik yaptim butun gun giremedim kizlar yazilanlari simdi okudum...
Hakikaten uzuldum ne guzel gidiyorduk ya niye bu kapris bu sinir ben anlayamadim...
Neyse kalan saglar bizimdir diyip devam ederiz napalim....
Ama basta bu topige girerken bu kurallari hepimize anlatti soya...
Hepimiz bunu kabul ettik simdi bu tavir ne ben anlamadim..
1 tane sucuk belki biaey yapmaz ama diyetimize verdigimiz.sozu.bozariz arkadaslar
Bugun yiyiverelim bisey olmazlar baslar...
Pazartesi yine baslarimlar baslar...
Bu olumsuzluklar bizi etkilemesin kizlar biz birlikte guclyuz...
Bihter yeni topik acmis:))))
Hayirli olsun ne diyelim sanirim soyanin bu topikte soz sahibi olmasi rahatsiz etmis onu...
Kendiside soz sahibi olmak İstemis...
Yarin kilo bildirim gunumuz insallah verebilmisizdir 1 kilolarimizi..
Günaydın çıtırlar
topik baya bir gerilmiş ama yapacak bişi yok sanırım herkesin fikrine saygı duymalıyız nediyelim giden arkadaşlara üzüldüm ama soya bize sert bir uslubla dile getirmişti zate kaçamağa yer yok burda demişti bizde bunları kabul ettik ve burda başladık herkes için hayırlı olsun inşallah herkes istediği kıloya ulaşır ve mutlu olur
eve bugun kılo bildirimi
ben 68,800 gr olmuşum ama hiç mutlu değilim çünkü geçen hafta bunalım takıldım ha yediklerim aynı düzeni bozmadım ama spor hiç yoktu perşembeden bu yana hızlandım sporda
başlangıç 19-03-2012
kilom 75
hedef 65
şu an kı kılom : 6,200
sağlıklı beslenmeye başlayalı 49 gün oldu.
Dün
1 saat bisiklet sürdüm oğlumla ay ne güzeldi
2 saat yürüdüm
hava burda sıcaktı ama ben hiç ter atamıyorum bu neden acaba bilmiyorum fakat bacaklarım (baldırım özellıkle) berbat ağrıyor başka hiç bir yerimde ağrı faln yok o da hamlıktan dor sanırım
Akşam yemek yemedim çünkü dün akşam yemeğimi (öğle yemeği) saat 17,30 gibi yedim
ızgara balık ve salata
akşamda elma ve 3 adet muşmula 1 fincan yeşil çay
sabah kalkınca sirkellı ballı ılık su
1 bardak lahana suyu(bağırsak için )soyacım bu gaz yapar mı
bugun kahvaltıda
canım bir börek istedi kı anlatamam
bende marulun içine loru kotdum azcık pul biber serptım domates ve yeşil çayım la yedim pek güzel oluyor tavsiye ederim
Şu anda kuş sesleri duyuyorum ne güzeeellll ))
Kahvaltımı hazırlıyorum, birazdan spora gideceğim,
Gitmeden kilo bildirimimi yapayım dedim
30/04/2012 - 72,500
07/05/2012 - 70,800
Verilen kilo - 1,700 aboooo ))
Dün beden kitle indeksime baktım, 55 ile 63 kilo arasında olmam gerekiyormuş... Hedefim 60 kilo... Doğru bir hedef koymuşum kendime... Ama şu ruhumun şişmanlığını nasıl yeneceğim onu bilmiyorum.. Gördüğüm kadarıyla sizde de bu var... Mağazaya gittiğimde hala elim büyük bedenlere gidiyor... Bundan vazgeçemiyorum, küçük bedenlerin bana olmayacağını düşünüyorum, büyük beden alıyorum üstümde çuval gibi duruyor, küçük beden deniyorum oluyor... Sporla şu karnımı erittikten sonra sanırım ruhumda şişman olmadığıma inanacaktır artık ))
Neyse kahvaltımı yapayım, çıkmadan yazarım tekrar
Mucksss
vallahi isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah belasını versin birde lanet kaynanam yüzünden çok mutsuzum ya ailemi arayıp beni şikayet etcekmiş de falan da filanda ben ona kötü davranıomusum oğlunu torununu göstermiomusum
evet gitmiyorum ama inanın her gittimizde bir ton laf sokuo yemek yapmıo evi pislikten geçmio devamlı bana sanki oğlu beni pavyondan almış gibi davranıo nasılsın die sormuo bile hiç konuşmuo ordayken ve ben gene gitcekmişim yoksa tehditin bini bin para sinir oldum tansiyonum tavan öldürmek istiyorum onu nefret ediyorum ondan
vallahi isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah belasını versin birde lanet kaynanam yüzünden çok mutsuzum ya ailemi arayıp beni şikayet etcekmiş de falan da filanda ben ona kötü davranıomusum oğlunu torununu göstermiomusum
evet gitmiyorum ama inanın her gittimizde bir ton laf sokuo yemek yapmıo evi pislikten geçmio devamlı bana sanki oğlu beni pavyondan almış gibi davranıo nasılsın die sormuo bile hiç konuşmuo ordayken ve ben gene gitcekmişim yoksa tehditin bini bin para sinir oldum tansiyonum tavan öldürmek istiyorum onu nefret ediyorum ondan
Canımmm,
Seni ailene şikayet ederse ne olur?
Ailen gelip seni döver mi? Eşinden mi ayırır? Ne yapar ailen?
Aranızdaki sorunu ve iletişimi tam olarak bilmiyorum ama ben olsam, bu tip bir durumda önce ailemi arar onlara durumu izah ederim ve asla karışmamalarını söylerim...
Sonrada kayınvalidemi arar, bundan sonra bana gerektiği değeri göstermezse ne torununu görebileceğini nede bir daha evime gelebileceğini söyler çat diye suratına kapatırım telefonu...
Naza, kaprise gelemem ben... Fazla açık sözlü olmamla tanınırım, hiç bir şeyi içimde tutamam..
Sülalemde pek sevildiğim söylenemez bu yüzden )))))))))))))))))
Kimin yanlışı varsa direkt söylerim yüzüne çünkü, ama haklıyı da sonuna kadar savunurum o ayrı...
Haklıysan bu mesele de sonuna kadar mücadele et, netice de senin bir ailen var ve önceliğin çocuğunu sağlıklı yetiştirmek...
Eğer senin psikolojin bozuk olursa çocuğununda psikolojisi bozuk olacaktır, çocuklar herşeyi hissederler bunu biliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?