Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Sevgili arkadaşlar,

Okuduğunuz üzere üslubum ve tavırlarım yüzünden giden arkadaşlarımız oldu,
Belki aranızdan başkaları da gitmek isteyecektir, biliniz ki kimseye darılmam, kızmam...
Giden arkadaşlarımıza da kızmayın...
Onlar doğru olanı yaptılar...
Herkesin kendi doğrusu vardır, benim doğrum bu, onların doğrusu o...
Birgün geri gelmek isterlerse hiç gitmemişler gibi tekrar karşılayacağım...
İnsanlar kızdıkları, kırıldıkları şeyleri söyleyip gittiler diye geri geldiklerinde onlara yüz çevirmem...

Burda bizimle oldukları süre için, sizin nezdinizde onlara teşekkür ediyorum

Sevgilerimle

üzülmüş gibi yazdın canım ya biz ilk baslayanlar çok sıkı tutunduk başkaları sanırım aramıza dahil olamıo o yüzden gidişler oluodur ya

üzülmüş gibi yazdın canım ya biz ilk baslayanlar çok sıkı tutunduk başkaları sanırım aramıza dahil olamıo o yüzden gidişler oluodur ya

Canım,

üzüldüm tabi, insanlara yardım etmek istedim,
diyetisyen mantığı ile yaklaşmaktan hoşlanmıyorum...
diyetisyene para verirsin, kaçamak yaparsın, söylediğinde sana gülümser "bir daha yapma sakın" der ve sen gene yaparsın...
ben burda kimseden maddi bir çıkar beklemiyorum... diyetisyen gibi gülümser bir tavırla "bir daha yapma canım" dersem kaç kere dinler insanlar beni?
1 yada 2 kere... Ondan sonra önünü alamazsın kaçamakların...
Girip diğer topikleri okusan o kadar çok varki o şekilde yazan... Ve sürekli kaçamak yapıyorlar ve sürekli kilo verememekten şikayet ediyorlar...
Evet üslubum sert, ben değil demedim ki hiç...
Ama ben buyum, benim doğrum bu olduğu için kendimi savunmak zorunda olmak üzdü beni...
Kızmadım, sadece üzüldüm...
Fayda vardı ortada, faydasız oldu ona üzüldüm...

tekrardan merhaba arkadaşlar şimdi geldik piknikten sadece 2 küçük parça tavuk yedim toplamda 150 gram yapmaz yanında salata ve 1 ayran içtim. annem köyden erik getirmiş 1 avuçta erik yedim.çok tok hissediyorum akşam için sadece meyve yerim acıkırsam eğer yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum soyacım gidenler için üzülme kendi seçimleri sonuçta kendileri kaybederler.buraya geldiğimizde şartları bilerek geldik hepimiz uymayanlar sadece bizim motivasyonumuzu bozar.biz buna izin vermeyiz.

Arkadaslar hepinize kolay gelsin anladimki sizin tarzınız ve bağınız çok farklı tamam kacamaklara yer yoktur dogrudur ama gun icinde alinan toplam kaloridir bence onemli olan bir dilim minik sucuk yedim diyen arkadasa yapilan agir biraz..diğer arkadaslarin dustugu duruma düşmek istemem yanlis anlamayin tebrik iyorum azminizi hiic bozmadanda gidersiniz ins zaten soyada emin değilim demişti neyse ins herkes istediği kiloya ulaşır

Selam kızlar,

Umarım bu pazar gününü sadece güzel havanın tadını pikniklerle değil, sporda yaparak çıkarmışsınızdır ))

İnci, piknikte gayet güzel dikkat etmişsin beslenmene tebrik ederim canım )) Akşam acıkırsan sadece meyve düşünme, hafif birşeyler ye yine de...
Erik yemişsin, çok güzel ama acıktırabilir seni ilerleyen saatlerde... Salata çorba gibi hafif birşeyler yersen akşam, seni tok tutacaktır, bilgin olsun ))

ben bugün bayaa koşturdum, sırf bu koşuşturmacadan eridim diyebilirim )))))
Yarın sabah kahvaltımı yapıp spora başlayacağım için kendime 3 tane tişört aldım, 2 tane eşorfman altım var zaten..
Az evvel çantamı hazırladım, birazdan duşumu alıcam ve hazırlığım bitmiş olacak ))

Ve yarın benim için bambaşka bir gün olacak,
tüm olumsuzlukları, olumsuz duyguları, kırgınlıklarımı, üzüntülerimi, kötü anılarımı arkada bırakmaya ve hayata yarın itibari ile yeniden başlamaya karar verdim...
Son zamanlarda çok fazla olumsuzluk yaşadım, herşey üstüste geldi hayatımda...
Pek size yansıtmadım ama herşey üstüme üstüme geliyordu son zamanlarda...
Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum, ben dur demedikçe hayat beni zorluyor, sınıyor...
Bu yüzden yarını milat ilan ediyorum ))
Artık herşeye daha umutlu bakacağım, daha güzel gözle göreceğim herşeyi ))
Ha bu demek değil ki kaçamak yaparsanız "canım, cicim" diyeceğim )))))
Gene tepkim sert olacak bilesiniz )))
Sadece hayatımı ruhen değiştireceğim
Hayatın bana bahşettiklerine daha çok şükredeceğim, bana vermedikleri için üzülmeyeceğim...
Daha fazla savaşacağım, mücadele edeceğim...
Ben istersem herşeyi yapabilirmişim, bu zayıflama işi bana bunu gösterdi...
Bunu hayatıma yayacağım...
Artık hayatımda sadece özü-sözü bir, güzel insanlar olacak,

Gene yazdım da yazdım ha ))
Kafanızı şişirmiyim gece gece ))
öptüm hepinizi
Sevgilerimle ))

Ay sinirim bozuldu temizlik yaptim butun gun giremedim kizlar yazilanlari simdi okudum...
Hakikaten uzuldum ne guzel gidiyorduk ya niye bu kapris bu sinir ben anlayamadim...
Neyse kalan saglar bizimdir diyip devam ederiz napalim....
Ama basta bu topige girerken bu kurallari hepimize anlatti soya...
Hepimiz bunu kabul ettik simdi bu tavir ne ben anlamadim..
1 tane sucuk belki biaey yapmaz ama diyetimize verdigimiz.sozu.bozariz arkadaslar
Bugun yiyiverelim bisey olmazlar baslar...
Pazartesi yine baslarimlar baslar...
Bu olumsuzluklar bizi etkilemesin kizlar biz birlikte guclyuz...
Bihter yeni topik acmis:))))
Hayirli olsun ne diyelim sanirim soyanin bu topikte soz sahibi olmasi rahatsiz etmis onu...
Kendiside soz sahibi olmak İstemis...

Yarin kilo bildirim gunumuz insallah verebilmisizdir 1 kilolarimizi..

Canım,

bu tip durumlar canını sıkmasın, olabilir bunlar, insanlar her zaman aynı doğrudan bakamayabilirler...
bihter arkadaşımız içinde herşeyin hayırlısını diliyelim sadece, umarım kendi topiği ona uğur getirir ve istediği kiloya en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşır...
Ona herzaman kapımız açık, istediği zaman gelip danışabilir, yorum alabilir, bize yazabilir...
Şu an bana kızgın ama zamanla geçecektir, biliyorum bunu...
Bence hepiniz bir uğrayıp topiği için hayırlı olsun diyin, sevinir ))

Yarın umarım beni sevindirirsiniz kilo bildirimlerinizle ))
Sevgilerimle
Kocaman öptüümmm ))

Sevgili arkadaşlarrr ))

biliyorsunuz bu hafta için hepinizden 1 kilo vermenizi istemiştim ))
30/04/2012 tarihindeki kilonuz ile 07/05/2012 tarihindeki kilonuz aradındaki kilo kaybınızı yazarmısınız lütfen ))
kaç kilo olduğunu yazmak isteyenler yazabilir, yada sadece kaç kilo kaybettiğinizi de yazabilirsiniz...
sadece gram olarak kaybettiysenizde yazın lütfen, sizin için çok büyük bir rakam olmayabilir ama benim için büyük bir rakam emin olun ))

Kilo veremeyenlerin cezalarını daha sonra açıklayacağım ))

30/04/2012 tarihi itibari ile yapmış olduğum kilo bildirimim 72,500 (geri dönüp sayfalardan baktım)
yarın sabah kilo bildirimimi yapacağım, eğer bugün kilo almadıysam -ki sanmıyorum- vereceğiniz her cezaya razıyım şimdiden ))

Not: eğer 100 gr dahi olsun vermişseniz ceza almaktan yırtabilirsiniz, ceza yerine hepinize ödül verebilirim, bilginize

Sevgilerimle ))

Şu anda kuş sesleri duyuyorum ne güzeeellll ))
Kahvaltımı hazırlıyorum, birazdan spora gideceğim,
Gitmeden kilo bildirimimi yapayım dedim

30/04/2012 - 72,500
07/05/2012 - 70,800
Verilen kilo - 1,700 aboooo ))

Dün beden kitle indeksime baktım, 55 ile 63 kilo arasında olmam gerekiyormuş... Hedefim 60 kilo... Doğru bir hedef koymuşum kendime... Ama şu ruhumun şişmanlığını nasıl yeneceğim onu bilmiyorum.. Gördüğüm kadarıyla sizde de bu var... Mağazaya gittiğimde hala elim büyük bedenlere gidiyor... Bundan vazgeçemiyorum, küçük bedenlerin bana olmayacağını düşünüyorum, büyük beden alıyorum üstümde çuval gibi duruyor, küçük beden deniyorum oluyor... Sporla şu karnımı erittikten sonra sanırım ruhumda şişman olmadığıma inanacaktır artık ))

Neyse kahvaltımı yapayım, çıkmadan yazarım tekrar
Mucksss

Günaydın çıtırlar

topik baya bir gerilmiş ama yapacak bişi yok sanırım herkesin fikrine saygı duymalıyız nediyelim giden arkadaşlara üzüldüm ama soya bize sert bir uslubla dile getirmişti zate kaçamağa yer yok burda demişti bizde bunları kabul ettik ve burda başladık herkes için hayırlı olsun inşallah herkes istediği kıloya ulaşır ve mutlu olur

eve bugun kılo bildirimi
ben 68,800 gr olmuşum ama hiç mutlu değilim çünkü geçen hafta bunalım takıldım ha yediklerim aynı düzeni bozmadım ama spor hiç yoktu perşembeden bu yana hızlandım sporda
başlangıç 19-03-2012
kilom 75
hedef 65
şu an kı kılom : 6,200
sağlıklı beslenmeye başlayalı 49 gün oldu.

Dün

1 saat bisiklet sürdüm oğlumla ay ne güzeldi
2 saat yürüdüm

hava burda sıcaktı ama ben hiç ter atamıyorum bu neden acaba bilmiyorum fakat bacaklarım (baldırım özellıkle) berbat ağrıyor başka hiç bir yerimde ağrı faln yok o da hamlıktan dor sanırım

Akşam yemek yemedim çünkü dün akşam yemeğimi (öğle yemeği) saat 17,30 gibi yedim
ızgara balık ve salata

akşamda elma ve 3 adet muşmula 1 fincan yeşil çay

sabah kalkınca sirkellı ballı ılık su
1 bardak lahana suyu(bağırsak için )soyacım bu gaz yapar mı

bugun kahvaltıda

canım bir börek istedi kı anlatamam

bende marulun içine loru kotdum azcık pul biber serptım domates ve yeşil çayım la yedim pek güzel oluyor tavsiye ederim

arkadaşım ,
sen beni hiç tanımadan bilmeden kişiliğimi nasıl bu şekilde eleştirebiliyorsun ki buraya yazdığım menülerim dışında beni nerden tanıyosun da bu şekilde fikir beyan edebiliyosun.
söz sahibi olmak istemiş demek ne demek yaaaa ayıp gerçekten.
ben herkese hadi kızlar ben gidiyorum peşimden gelin mi dedim.ama bi şartım var orada benim dediğim olacak mı dedim.
sizle yada sizsiz ben bu yola devam ediyorum dedim sadece bunu algılayacak durumda değilsen bilemem...
bir dahada burada benim hakkımda bişeyler yazmayın lütfen beni gram tanımadan hakkımda yorumda bulunmamanızı rica ederim.
ben kimse hakkında yorum yazmadan sıkıntımı dile getirip çıktım gittim.

bi arkadaşta kendileri kaybeder demiş doğru demiş.
zaten kilo kaybediyoduk aynen devam ederiz işte ...

soyaya da güzel dilekleri için teşekkür ederim.
herkes kendine gör haklıdır...

Yaseminnnnn,

68,800 süper bir rakammmm ))
sen sevinmemişsin ama ben çok sevindim, çünkü geçen haftaki motivasyon bozukluğuna rağmen kilo vermiş olman muhteşem bir şey...
bu tip durumlarda vücut depresyon sinyali verir ve böbreklerin stres hormonları salgılar, bunlarda vücudunda yağ biriktiren çalışmaları başlatır (kısaca anlattım)
yani sen geçen hafta kilo bile alabilirdin ))
Çok güzel bir başarı bu, son 1-2 gün spor yapmanın faydası oldu bence, devam devaaammm bebeğiimmmmm muaaahhhh ))

Ve evet, lahana suyu gaz yapabilir, bağırsakları çalıştırıyor ))

Canın börek isterse,
lor peyniri, çörek otu, yumurta akı, maydanoz, pulbiber
bunları karıştır, çavdar ekmeğinin üzerine bolca koy ve fırında üzeri kızarana kadar pişir ))
Sabah 2 dilim yiyebilirsin yanında domates, salatalık ile
Al sana mis gibi, sağlıklı börek tarifi ))

Öptüm tatlım ))

vallahi isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah belasını versin birde lanet kaynanam yüzünden çok mutsuzum ya ailemi arayıp beni şikayet etcekmiş de falan da filanda ben ona kötü davranıomusum oğlunu torununu göstermiomusum

evet gitmiyorum ama inanın her gittimizde bir ton laf sokuo yemek yapmıo evi pislikten geçmio devamlı bana sanki oğlu beni pavyondan almış gibi davranıo nasılsın die sormuo bile hiç konuşmuo ordayken ve ben gene gitcekmişim yoksa tehditin bini bin para sinir oldum tansiyonum tavan öldürmek istiyorum onu nefret ediyorum ondan

tebrik ederim canım valla kararlılığınla sen 50yi de görürsün bize de gösterirsin

sakin ol canım ya üzüldüm durumuna gerçekten :26: derin derin nefes al ve önce sakinleş lütfen

Canımmm,

Seni ailene şikayet ederse ne olur?
Ailen gelip seni döver mi? Eşinden mi ayırır? Ne yapar ailen?
Aranızdaki sorunu ve iletişimi tam olarak bilmiyorum ama ben olsam, bu tip bir durumda önce ailemi arar onlara durumu izah ederim ve asla karışmamalarını söylerim...
Sonrada kayınvalidemi arar, bundan sonra bana gerektiği değeri göstermezse ne torununu görebileceğini nede bir daha evime gelebileceğini söyler çat diye suratına kapatırım telefonu...
Naza, kaprise gelemem ben... Fazla açık sözlü olmamla tanınırım, hiç bir şeyi içimde tutamam..
Sülalemde pek sevildiğim söylenemez bu yüzden )))))))))))))))))
Kimin yanlışı varsa direkt söylerim yüzüne çünkü, ama haklıyı da sonuna kadar savunurum o ayrı...
Haklıysan bu mesele de sonuna kadar mücadele et, netice de senin bir ailen var ve önceliğin çocuğunu sağlıklı yetiştirmek...
Eğer senin psikolojin bozuk olursa çocuğununda psikolojisi bozuk olacaktır, çocuklar herşeyi hissederler bunu biliyorsun...

ben gerekeni söledim ama benim mal kocam rest cekemio karım gelmezze ben gelmem demio aksine anne esra gelmek istemio sen böle yapmışsın dio baska bişi sölemio coşuyo ordan kadın dün paraylamı sattım ben oğlumu görecem ayıramaz benden falam bıcak kemiğe dayandı yeter falan dio çok ahlaksız ve yüzsüz bir kadın allah belasını versin

bi ton tantana dinlicem sadece anasında su kadar kalıo burda kalmıo falan dio ya çıldırdım vallaha

dur bir canım sakın ol lutfen çık dışaratemiz bir hava al bence herşeye boşver boşvermezen tansıyonunda tavan yapar sinir stres olur

sorun nedir bılmem ama takma kafana ben öyle yaptım kazanan ben oldum(ha benım eşim ailesi hiç problemım olmadı )eşimle oldu şimdi bende onun bana yaptığını aynısını yapıyorum daha iyi
ne diye uğraşırlar kı anlamam bil annneliğini otur bir köşene eğer kı oğlunu çok seviyodun niye evlendirdin be kadın

100 gr Ananas 53 kalori
1 adet Armut 70 kalori
1 adet Avokado (orta boy) 190 kalori
100 gr Çilek 100 gr. 26 kalori
1 adet Elma (orta boy) 60 kalori
1 adet Erik 18 kalori
1 adet (orta boy) Greyfurt 60 kalori
300 gr (1 ince dilim) Karpuz 55 kalori
300 gr (1 dilim) Kavuz 40 kalori
1 adet Kayısı 8 kalori
100 gr Kiraz 40 kalori
1 adet (orta boy) Kivi 34 kalori
1 adet (orta boy) Limon 15 kalori
1 adet (orta boy) Mandalina 50 kalori
1 adet (orta boy) Mango 73 kalori
1 adet Muz (orta boy) 100 kalori
100 gr Nektarin 46 kalori
1 adet (orta boy)Portakal 50 kalori
1 adet Şeftali 60 kalori
1 adet Taze Hurma 15 kalori
100 gr Taze İncir 41 kalori
100 gr Kuru İncir 59 kalori
100 gr Üzüm 57 kalori
100 gr Dut 93 kalori

bu listeden bize yasak olanlar varsa yaz kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…