afiyet olsun canım
birşey sorcam lütfen yanlış anlama
gerçekten mantıyı karnın aç olduğu için mi yedin yoksa gözünü doyurmak için mi
çünkü bende kaçamak yapıyorum aç olduğum için değilde gözümü doyurmak için yiyorum
Yazdıklarınızı okudum ))
Hepiniz muhteşemsiniz ))
Çok güzel bir şekilde birbirinize destek olmuşsunuz,
Yeni gelen arkadaşları karşılamışsınız
Terapi merkezi gibi olmuş burası, okuyunca çok mutlu oldum ))
Gelelim bu güneeee ))
Bugün önemli bir keşfim oldu !
Dün spor ve yürüyüş yapmadım
Ve tartı da bana spor yapmak ve yapmamak arasındaki farkı şakkadanak gösterdi ))))))))))))))
Bu sabah tartıda sadece 100 gr farketti, normalde en az 200-300 gr inen ben, bu sabah sadece 100 gr vermiştim
Çok üzüldüm çokkkk
Şu anda 78,700 kg'dayım (bilmeyenler için başlangıç kilom 88,600)
Bende iş görüşmesine giderken biraz uzakta indim
1 km yokuş yürüdüm
Sonra görüşmeyi yapıp yine 2 km yol daha yürüdüm
sonra otobüse binip eve döndüm
Otobüstende erken inip gene 1 km yürüdüm
şu anda öyle yorgunum ki anlatamam
Ama eve gelirgelmez hemen açıp yazdıklarınızı okumak istedim ))
Bugün ki menümü de yazayım unutmadan,
Sabah (acilen evden çıkmam gerekti)
elma sirkesi + bal + ılık su
1 çay (şekersiz)
1 yk lor peyniri
Öğlen
1 kase mercimek çorbası + 1 ekmek kadar kurutulmuş ekmek
1 yaseminli yeşilçay
İş görüşmem iyi geçti merak edenler için ))
Yarın tekrar gideceğim görüşmeye
Bakalım nasip kısmet artık ))
slm kızlar ben 60 kıloyum 3,5 ay önce 65 kıloydum vee diyet ve spor yaparak 60 kıloya düştüm pkoluyum insülin direncim var suan 60da kaldım çoccuk düşünüyorum doktorumda zayıflamam gerektiği zayıflarsam yumurtalıklarımda çalılşacagını söyledi bana 5 kılo gitti geriye kaldı 5 kılo eger 55 düşersem adetlerimde düzelecek banada yardımcı olurmusunu neler yapıyorsunuzzz nerden başlamalıyım
Mantı yiyen arkadaşım !!!
Dayanamadım ne demek ????
Sen zayıflamak istemiyorsun sanırım???
Eğer zayıflamak istemiyorsan burda işin ne???
Yedin mantıyı eline ne geçti anlatırmısın bana?
Burdaki amacımız ne bizim?
Kaçamaklardan uzak durmak ve zayıflamak değil mi?
Sen o mantıyı yiyerek kendine ve bize ihanet etmedin mi?
Kınadım seni !
Bugün en az 50 mekik çekerek kendini affettirmen lazım
Ama eğer çektim diye yalan söylersen bir daha asla sana yazmayacağım bunu bil...
Ve bir daha asla "dayanamadım yedim" gibi bir sözcük duymak istemiyorum...
YA ŞİMDİ 4 KAŞIK TEPELEME DEĞİL NORMAL Bİ KAŞIK MANTI SAYSAM 8YADA 10 TANE MANTI BOL YOĞURTLU VE ÇORBA
BENCE O KADAR KIZILACAK KADAR DEĞİL SABAH 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ YEDİM YANİ KARBONHİDRAT YÖNÜNDEN Bİ EKSİM OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM SOS ALMADIM O YÜZDEN YAĞ YOK ARA ÖĞÜNLERİMDEDE ELMA VE YOĞURT YEDİM AKŞAMDA SEBZE YEMEĞİ BELKİ 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİYLE (ARA ÖĞÜNLERDE BİSKÜVİ YEMEDİMKİ KARBONHİDRAT FAZLA OLMASIN) HATALIYSAM DÜZELT LÜTFEN
Mantı yiyen arkadaşım !!!
Dayanamadım ne demek ????
Sen zayıflamak istemiyorsun sanırım???
Eğer zayıflamak istemiyorsan burda işin ne???
Yedin mantıyı eline ne geçti anlatırmısın bana?
Burdaki amacımız ne bizim?
Kaçamaklardan uzak durmak ve zayıflamak değil mi?
Sen o mantıyı yiyerek kendine ve bize ihanet etmedin mi?
Kınadım seni !
Bugün en az 50 mekik çekerek kendini affettirmen lazım
Ama eğer çektim diye yalan söylersen bir daha asla sana yazmayacağım bunu bil...
Ve bir daha asla "dayanamadım yedim" gibi bir sözcük duymak istemiyorum...
YA ŞİMDİ 4 KAŞIK TEPELEME DEĞİL NORMAL Bİ KAŞIK MANTI SAYSAM 8YADA 10 TANE MANTI BOL YOĞURTLU VE ÇORBA
BENCE O KADAR KIZILACAK KADAR DEĞİL SABAH 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ YEDİM YANİ KARBONHİDRAT YÖNÜNDEN Bİ EKSİM OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM SOS ALMADIM O YÜZDEN YAĞ YOK ARA ÖĞÜNLERİMDEDE ELMA VE YOĞURT YEDİM AKŞAMDA SEBZE YEMEĞİ BELKİ 1 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİYLE (ARA ÖĞÜNLERDE BİSKÜVİ YEMEDİMKİ KARBONHİDRAT FAZLA OLMASIN) HATALIYSAM DÜZELT LÜTFEN
Hatalısın canım,
Neden biliyormusun?
Çünkü kendine hakim olmadın
Bak kendini kandırmaya çalışıyorsun şu anda, ben kanmıyorum çünkü...
Bu kiloları nasıl aldık biz hatırla lütfen...
Sana kızıyorsam senin iyiliğin için..
Yoksa bana dert değil, ister ye 10 kilo daha al mutsuz biri ol
Benim ne çıkarım olacak bundan ???
Ama sen burada eğer "mantıyı yemedim" yazsaydın senin kadar sevinecektim inan....
Sevgilerimle...
Başlamışsın zaten ))
İnsülin direnci bende de var, ilaç kullanıyorundur büyük ihtimalle?
Düzgün bir beslenme programın var mı?
glukofen kullanıyorum 1000mg sabah akşam canım monti yapıyordum daha önce sabahları yada öğlenleri çavdar ekmeği sabah kahvaltı genellikle domates salatalık beynir maydonoz falan yiyorum sabah ilk iş bir yeşil elma skahvaltıdan sonra öğlene kadar bişey yemiyorum öğlen sebze yada et türü şeyler salatalık ve yoğurt yanında 4 gibi 1yeşil elma daha yiyorum akşamda yine et yada sebze yemeği slaata yoğurt bu şekilde yaıyorum canım 60takıldım sporda yapıyorum her akşam 45dk yürüyüş ve göbekli oldugum için mekik çekiyorum gerçi son zamanlarda pek yapamadım spor ama havalar düzeldi devam spora
glukofen kullanıyorum 1000mg sabah akşam canım monti yapıyordum daha önce sabahları yada öğlenleri çavdar ekmeği sabah kahvaltı genellikle domates salatalık beynir maydonoz falan yiyorum sabah ilk iş bir yeşil elma skahvaltıdan sonra öğlene kadar bişey yemiyorum öğlen sebze yada et türü şeyler salatalık ve yoğurt yanında 4 gibi 1yeşil elma daha yiyorum akşamda yine et yada sebze yemeği slaata yoğurt bu şekilde yaıyorum canım 60takıldım sporda yapıyorum her akşam 45dk yürüyüş ve göbekli oldugum için mekik çekiyorum gerçi son zamanlarda pek yapamadım spor ama havalar düzeldi devam spora
Kilo verme probleminiz mi var ?
Mutlaka deneyin, etkisi çok büyük !!!
Önce başınızı sağa,
Sonra sola çevirin...
Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğince 3 kez tekrarlayın!!!!
Bayıldım ya )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
süpermişş:)
hoşgeldin bu arada okudum şimdi iyi geçmiş görüşmen Allah gönlüne göre verir inş.
glukofen zaten direnci kıracaktır, bende glifor kullanıyorum (3 x 850)
Sabahları kahvaltı gayet güzel, maydanozun yanına dereotu ekle, peynir olarak lor peyniri kullan
ara öğünler tüket mutlaka
öğlen ve akşamda gayet güzel, ölçülü yediğin sürece tabi...
Akşamları en geç 19:00 da yemeğe çalış, eğer daha geç saatte yemen gerekirse de hafif bir şeyler ye (çorba salata gibi)
Ve akşamları mutlaka spor yapmaya çalış
Birde sabahları biraz ısınma hareketleri yapıp 10 kere zıplasan en azından metabolizmanı hızlandırırsın ))
Ha birde günde 2 kere yeşilçay içmeni öneririm, hem antioksidan hemde metabolizma hızı için
Bence engeç 1-2 ay içinde çok rahat bir şekilde verirsin kilonu ))
Haftalık 1 kilo hedef koydum sana,
Şimdiden başarılar ))
Kilo verme probleminiz mi var ?
Mutlaka deneyin, etkisi çok büyük !!!
Önce başınızı sağa,
Sonra sola çevirin...
Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğince 3 kez tekrarlayın!!!!
Bayıldım ya )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
teşekkürler canım yaa zıplamaya korkuyorum yaa hamıleysem dıyee :))) dereotunu mutlaka eklliycem bikaç yazını okudum simit falan yazıyorr benim yaptıgım diyette unlu çorbalar yasak sizde nası oluyorr fırsat buldukca okuyacam seni bakacam bidee meyve sadece elmamı yiyorsun ve sabah kahvaltıdan 2saat sonra falanda yiyormusun yeşil çayıda not aldım lşsteme bide böyle deniyecem bakalım
Doğru yahu, hamilelik gibi bir durum olabilir, sakın zıplama ))))))))))))
Ben onu unuttum sorry ))
Unlu çorbalar, kremalı çorbalar bende tüketmiyorum
Simit aslen yasaklılarım arasında ama çalışan insanlarda eğer alternatif yoksa haftada 1 veya max 2 izin veriyorum ama mutlaka 2 saat sonra bir tane elma yiyecek ))
meyve olarak sadece elma değil kivi, portakal, küçük boy muz önerebilirim
Dereotunu yediğin herşeye ekleyebilirsin, tok tutar (tabi tadını seviyorsan)
Örnek kahvaltı tarifi vereğim ))
dereotu, lor peyniri, yumurta (beyazı sadece), pul biber veya toz kırmızı biber, kekik, yeşil biber, çok az süt
bunları iyice karıştırıp 2 dilim çavdar veya tam buğday ekmeğinin üstüne bolca koy, sonra fırına at
üstü kızarana kadar pişir
Yanında bir fincan yeşilçay ve 1 portakal ile ye ))
al sana mis gibi hem doyurucu, hem hafif ve tamamen light, hem de göze hitap eden bir kahvaltı ))
Sevgilerimle ))
oo süpermiş valla negüzel tarif kaç dilim ekmek yiyrosun sen tam buğday ekmeği canım
Ben günlük 2 dilim ekmeği geçmiyorum canım
oda ekmekten alacağım besin değerleri için yiyorum, yoksa onuda yemiycem yani ))
Genellikle sabah mutlaka bir dilim, öğlen yada akşamki menüme göre yiyeceğim diğer dilimi ayarlıyorum
Mesela akşam eğer sadece ton balıklı salata yemeği düşünüyorsam mutlaka 1 dilim ekmek veya galeta ile salatamı yemeğe özen gösteriyorum
Çünkü salata başta doygunluk verir ama bir süre sonra miden kazınmaya başlar
O bir dilim ekmek işte o midenin ürettiği asit ve suyu almak için birebir ))
Ama ekmeği ayarlarkende gün içinde yediklerimin muhasebesini yapıyorum,
Galeta, bisküvi vb birşey yiyorsam ekmeğe elveda diyorum ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?