Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sevindim haydi gözümüz aydın))
ne güzel ne güzel
pek sevindimmmm:)
daha ne 7.5 lar göreceksin inşallah

Esracım,

7,5 kilo vermiş olmak sana kendini nasıl hissettiriyor ))
Bu kadar kilo vermiş olmayı bekliyormuydun? daha fazla mı bekliyordun?
duygularını anlat bize biraz ))

şu ana kadar topik olarak toplamda verdiğimiz kilo 50'yi bulmuştur sanırım )))))))
topik olarak içimizden bir insan attık resmen arkadaşlar...
ve bugüne kadar aramızda zayıflayamayan hiç kimse yok !
nazi kampımız vatana millete hayırlı uğurlu olsun )))))))))))))))))))))))

Siz kilo verdikçe ben zayıflıyorum, içimin yağları eriyo valla ))

ben bir mürid(!) olarak öncelikle reisimi(!) ve diğer mürid(!) arkadaşlarımı kutluyorum)

Canlarım,

En güzel metabolizma hızlandırma yöntemlerini daha önce yazmıştım size ama gene tekrar edeyim,
netice de hepimiz yapıyoruz ama unutuyoruz ))

* Yemeklerinize bol bol baharat ekleyin, (eğer mide sorunu yaşamıyorsanız) Kırmızı biber ve karabiber metabolizmanızı hızlandırır, yağ yakımına yardımcı olur

* günde 1 kere mutlaka yoğurt yiyin, (içine pul biber koyabilirsiniz) yoğurt yağ yakımınızı hızlandırır

* yeşil çay için, günde 2-3 fincan maksimum... Yeşilçaydaki kafein yağ yakımınızı destekler, metabolizmanızı canlandırır, daha etkili olsun isterseniz içine çubuk tarçın, limon ekleyebilirsiniz...

* günde 2-2,5 lt su için, metabolizmanızın canlı kalması için su içmeniz önemli... (bugün öğrendim her tuvalete gidişte 30-35 kalori harcıyormuşuz ))))))))

* Hergün mutlaka 1 öğün protein alın, (et-balık-tavuk) protein yağ yakımını hızlandırır, tabi ızgara yada haşlama olması kaydıyla...

* Daha önce vermiş olduğum bitki karışımını deneyebilirsiniz, vücuttan ödem atmanıza da faydası olacağından biraz susatır sizi... Bilginiz olsun...

* Yemeklerinize limon sıkabilirsiniz, limon yağ yakımına yardımcıdır, tansiyonu düşürür (tansiyon hastaları uygulasın) çorbalara, salatalara, sebze yemeklerine, ızgaralara konulabilir...

* dereotu ve maydanozu her öğün yiyebilirsiniz, hem yağ yakımına faydalıdır, hem ödem atıcıdır hemde tok tutar

* Her sabah 5 dakika da olsa mutlaka spor yapın, tüm vücudunuz hareket etsin yeter, sabahları metabolizmanızı ateşlemek gün içinde yağ yakımınıza çok faydalı olacaktır... Gün içinde en az 45 dakika, en çok 1-1,30 saat spor yapın... Daha fazlası kaslarınıza zarar verir

* Oturmaktansa ayakta durmayı tercih edin, çalışırken bile ayakta çalışmayı tercih edin, ayaktayken daha fazla kalori harcarsınız...

* Eski alışkanlıklarınızı bir kenara atın, yeni alışkanlıklar edinin... Örneğin topuklu ayakkabı giyemiyorsanız evde sürekli topuklu ayakkabı ile gezinin, daha fazla kalori harcarsınız...

* Masanızdan tabakları tek seferde götürmeyin, masanıza herşeyi tek seferde getirmeyin, tüm yiyecekleri tek tek getirin, herşey sizin için spor olsun hayatınızda... Her zaman daha fazla nasıl kalori harcarım hesabını yapın kafanızda...

şimdilik aklıma gelenler bunlar,
Bu örneklere bakarak çoğaltın sizde kızlar ))

Madem benim topiğime gelip yazdıklarımı okuyorsunuz ki asla neden diye sormam aksine bundan keyif alırım sonuçta kimseyle kişisel bir problem yaşamadım,kimseye hakaret etmedim,kötü laf söylemedim,aşağılamadım,dalga geçmedim …tabiî ki de gelin okuyun hoş geldiniz sefa getirdiniz.
Ama artık lütfen benim yazmadığım şeyleri ben yazmışım gibi söylemekten ve dalga geçmekten vazgeçin artık …iyice okuyun o yorumları kim yapmış ve buna karşılık vermiş miyim?
Ben anlamıyorum nedir bu öfkeniz neden cidden.
Tüm yazdıklarımı girip tek tek okudum acaba atladım mı kötü bişey mi söyledim diye ama yok işte yok.tavrın bana sert geldi arkadaşım keşke daha yumuşak olsaydın hadi Allah’a emanet olun arkadaşlar deyip çıkmışım işte.demişimde tavrım kişiliğine değil sen beni ben seni tanımazsın diye.
Zaten yapamam Allah’tan korkarım tanımadığım,bilmediğim bir dönemimi burda beraber saygı samimiyet içinde paylaştığım insanlara neden anlaşamadık kafaca uyuşamadık diye kötü laflar sarf edeyim hangi birinizle tartışmışlığım ,kalbini kırmışlığım,hırpalamışlığım var.Aksine gruba sonradan dahil olduğum için çabalayan,paylaşım yapmaya,yorum yazmaya çalışan bendim.
Ama benim tüm bu düşüncelerime rağmen hem insanlığım,hem şahsım,hem karakterim,hem iradesizliğim hatta etrafımda neden insan olmayışı buda nerden uydurulduysa? Artık ona da anlam verebilmiş değilim ,hem de geçmiş dönemlerimdeki diyet hatalarıma hatta bir ileri 2 geri tabirime kadar her şeyle dalga geçildi yaa el insaf ya.arkadaşa bana lor peyniri kahvaltıma dahil ettirdiği için memnun olmuşum teşekkür etmişim sağol arkadaşım sayende yeni bişe öğrendim denedim demişim ama şimdi baktığımda ‘’he he noldu sayemde lorsuz kahvaltı edemiyosun’’ a geldi iş.varsın öyle olsun.
… buraya ilk girdiğimde bana samimi gelen aklıma yatan yer burası oldu sizle devam etmek istedim kabul ettiniz teşekkür ederim ve şimdi kendi kendime bunu tamamlamak istiyorum hırslı bir insan asla değilim hiç olmadım sadece kendi kendime söz verdim bir hedefim var ona ulaşmak için kilo vermek istiyorum yoksa inanın buraya girip ne kendimi strese sokarım tüm bu olanlara rağmen buradan devam ederim.
Ama ben tartıda o 68 i görene kadar kalacağım Allah nasip ederse.yazarım kendi kendime okurum,paylaşırım fark etmez yanımda biri olmuş yada olmamış.
Ondan sonra yokum zaten.herşeyin en iyisi sizin olsun, en güzeli sizin olsun ,en zayıf siz olun arkadaş yeterki bir daha benden bahsetmeyin bana laf sokmayın arkadaşım .
Ha evet hala okuyosun demek bizim topiğimize gelip diyen arkadaşlarıma şunu demek isterim.
Sen olsan aynı şeyi yapmaz mıydın? Amacımın kimin ne yediğiyle, kopya çekmeliyim le ilgili olmadığını hepiniz anladınız zaten.
Bir şeyi yazmadan önce zamanı geldiğinde bunun hesabını verebilecek miyim diye düşünün ve öyle yazın.
Her iyi yada kötü düşünce sahibinindir.
Tekrar teşekkür ederim

Bihtercim,

Kimse sana birşey demedi ki zaten,
sanırım yanlış anladın?
yazan arkadaşlar elfida için yazdılar, bende dahil...
bizim için nazi kampı demiş ona güldük eğlendik ))
2 ileri bir geri kilo alıp veriyor diyen bendim, bunu da onun için söyledim, seninle bir ilgisi yoktu...
lor peyniri ile ilgili yazıyı da ben yazdım bununda seninle ilgisi yok, diğer topikler için yazdım bunu...
sana daha önce de söylediğim gibi, sana her zaman kapımız açık, her zaman gelebilirsin, misafirimiz de olabilirsin, başımızda taşırız seni...
Ciddi anlamda yanlış anlaşılma var ortada...
Burda kimse sana kötü bir şey söylemedi...
Sadece elfidanın yazdıklarına sinir oldular o kadar
Hatta daha fazla uzatmamak için meyve veren ağaç taşlanır deyip konuyu kapattık...
Seninle hiç bir sorunumuz yok olamazda zaten
Sen bizim arkadaşımızsın, anlaşamadık problem yaşadık tamam ama bu sana terbiyesizlik yapacağımız anlamına gelmez
Lütfen birbirimizi yanlış anlamayalım canım

soyacım kilo vermem iyice yavaşladı metabolizmamı hızlandıracak bi çay arıyorum ne önerirsin dün de yazdım kimseden cevap gelmedi,
bi de yukarda bahsettiğin bitki karışımını tekrar verebilmen mümkün mü

1 tutam mısır püskülü
15-20 adet kiraz sapı
1 tatlı kaşığı biberiye
2 tatlı kaşığı yeşilçay
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığının ucuyla (çok az) karabiber
1-2 dilim limon
kaynamış suyun içine hepsini at 5-6 dakika beklet, sonra süzüp iç
günde 2 fincan içmen yeterli, genellikle tok karnına sabah ve akşam içmen yeterli olacaktır

eğer tansiyon hastalığın varsa yada kan inceltici ilaçlar kullanıyorsan bunları kullanmanı tavsiye etmem...
Bunlar dışında gayet güzel yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcı bir bitki çayı oluyor
Bilgine

Sevgili arkadaşlar,

Bihterin yazdıklarını okumuşsunuzdur...
Haklı olarak sitemde bulundu... Gerçi ortada bir yanlış anlaşılma var kendisine durumu izah etmeye çalıştım umarım anlatabilmişimdir...
Lütfen Bihterle ilgili olumlu yada olumsuz hiç bir yorumda bulunmayalım...
Bırakın onun topiğindeki insanlar ne yazıyorsa yazsın, bizi nazi kampına da benzetseler, acısalarda boşverin...
Bihter bizimle olduğu süre içinde gayet sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, anlaşamamız yollarımızı ayırmış olabiliriz ama kendisi ile hiçbir problemimiz yok...

Bu konunun uzaması onun kilo verme aşamasında durumunu olumsuz etkileyebilir, o yüzden bu konuyu şu an itibari ile kapatıyoruz...
O bizimle irtibata geçmediği sürece asla onunla irtibata geçmeyin lütfen...
İstediği zaman gelebilir, bize yazabilir, dediğim gibi herzaman kapımız ona açıktır...
Onunda diyetinin güzel ve sağlıklı geçmesini, dilediği kiloya kısa sürede ulaşmasını isterim ve bu süreçte hiç bir olumsuzluk yaşamasını istemem...
Bu durum bizi olduğu kadar onu da çok üzüyor gördüğümüz kadarıyla...

Elfidanın yazdığı yazıya yaptığımız yorumları kendisi için yaptığımızı sanmış, şu anda bunu açıklamamız bile başka polemiklere yol açacak ve konuyu uzatacaktır..
Bence zamana bırakalım, zamanla herşey düzelecek ve herkes birbirini anlayacaktır diye düşünüyorum...

Sevgilerimle

ara öğün yapamadım canlar
yanıma birşey almamışım bugün
ama nasıl alışmış midem acayip istiyor şu anda
akşam yemeğine saldırmam inşallah

çorba ve cacık düşünüyorum akşama
birazda barbunya

uygun mu ki?

uygundur canım,
ara öğünlerini atlama,
sonra çok zorlar seni
mutlaka çantanda birşeyler taşı
en kötü ihtimalle bir tane eti form bisküvi taşı yanında
zor zamanlarında kurtarıcın olur
sevgilerimle

akşam yemeğimi yedim,

1 kaşe çorba
5 adet ızgara köfte

sabah erken kalktım çok uykum var,
bütün gün uyumamak için direndim resmen..
akşam olsa da uyusam diye bekliyorum ))
yarın spor günü, gidip bol bol spor yapacağım
spor dedim de, bugün kavitasyonum vardı benim unuttum yaw ))))))))))
tüh tüh, neyse yarın ararım spordan sonra giderim olmazsa...

bu arada direksiyon dersi de almam gerekiyor,
kursu da aramalıyım, aksatıyorum biraz galiba bu aralar...
Yarın toparlanma günüm olsun bari ))
Haftaya ayarlayayım derslere başlayayım
Of of çok işim var çoook ))

sabırsızlanmam can sıkıcı biliyorum ama ne zaman acaba hoşbulduk diyebileceğim soyaa. . :))

qwertybaby'den de cevap gelince canım ))
Onunda fikri önemli ))
O da okeylerse biz hoşgeldin diyeceğiz sana ))
Sanırım bugün sana yazdıklarından neler yemen neler yememen gerektiğini öğrenmişsindir ))
Yarın menüne göz atacağım ona göre ))

pekala canım artık günlüğüme yazmayı bırakıcam akşam menümü yazıcam size kahvaltıdan sonra aldım tüm bilgileri sayfaları da okuyorum tek tek öğreneyim diye =)
yarın ozaman doğrumu yanlışımı öğrenmiş olurum teşekkürler=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…