Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

örnek menüler yazmıştım daha önce,
onlardan kullanabilirsin çok faydasını görürsün ))
sayfaları okuman güzel,
sonra seni sınav yaparım bende )))))))))))

örnek menüler yazmıştım daha önce,
onlardan kullanabilirsin çok faydasını görürsün ))
sayfaları okuman güzel,
sonra seni sınav yaparım bende )))))))))))

Tabiki :) daha okuyacak çok sayfam var 1haftada 3,5 kilo verdim meğer ne çok yanlışım varmış okudukça farkediyorum . . belki doğru şeylerle daha sağlıklı ve belki de daha çok bile verebilirdim..
Bir kabul edileyim de daha çok başınızı ağrıtacağım sanırım :)

kızlar merhabalar
akşam yemeğim
1 kase şehriye çorbası
salata 1 küçük dilim karpuz

birazdan da komşumla leslie yapıcaz 45 dak falan sürüyor 3 mil expres seriden

Evet arkadaşlar yarın kontrol edilecek menümü yazayım ve beni aranıza alana kadar uzaktan takip edeyim :)

KAHVALTI:siz yanlışlarımı söylemeden önce yaptığım son öğünüm :)
1dilim tahıllı ekmek + beyaz peynir(canım çekmedikçe artık ben de lora dönüyorum)+2zeytin(ki artık yenmeyecek)+1minik sosis(ne diye yiyorsam zaten o da artık yok :) )+2çilek (canım çekti sabah sabah ) +1kupa limonlu yeşilçay

-artık bilinçsiz bu döneme sizlerin sayesinde son vereceğim ilk eleştirierle başladım

ARA:4adet çilek

ÖĞLEN:1adet ızgara kabak+çeyrek ızgara kırmızı biber+minik bir dometesin yarısı yine ızgara üzerine yoğurt ve pulbiber dökerek yedim

ARA:2adet meyveli form bisküvi

AKŞAM:1kase ezogelin çorba+1adet hastanmış sonrasında ızgara yapılmış tavuk (göğüs)pulbiber ve kekikli yok denecek kadar az tuz +1kase dereotlu semizotlu cacık+dün makarna haşlamıştım 10 tane saydım aldım :) protein diye tavuk karbonhidrat karıştırmak istemedim almasaydım keşke zaten patlamak üzereyim ama ekmek sadece 1adet kahvaltıda tükettiğimden sorun olacağını düşünmedim

1kupa daha yeşil çay içip bir kaç gündür aksattığım sporumu leslie ile yapacağım
+3litre su belki tekrar kaçabilir fazla çok içiyorum :/

soyacım umarım beğenirsin menümü sordum ama gözünden kaçmış olabilir bir sabah sütsüz nesfit diğer sabah kahvaltı şeklinde yapsam uygun mu? bunu da öğrenmek istiyorum ya da öğlenleri nesfit yiyebilirim nasıl önerirsin . ..

Hepinize kolay gelsin kızlar :))

zeytin sosis yok nesfit de yemioz canım biz akşam ekmek yemek de yasak zaten burda 9 a kadar genelde kahvaltımız yapılmış oluo akşamda çok yiosun biz bu kadar yemioz onları düzelt emi canım

zeytin sosis yok nesfit de yemioz canım biz akşam ekmek yemek de yasak zaten burda 9 a kadar genelde kahvaltımız yapılmış oluo akşamda çok yiosun biz bu kadar yemioz onları düzelt emi canım

zaten bahsettim canım sabahki kahvaltımı sizlerin fikirlerini almadan önce yapmıştım . .öğrendim onları zetin sosis vs yok.tabi daha öğrenek çok şeyim var buna eminim sayfaları okuyorum bu nedenle tek tek zaten :)
sabah 9 en geç 10da kahvaltımı yapmayı planlıyorum ben de artık uyku problemim var 3e kadar neredeyse hiç uyumuyorum malesef ama düzelticem bunu da:)
çorba 1adet göğüs ve cacık çok gelmedi gözüme ama çok diyorsan öyledir tecrübe var tabi karşımda :) neleri çıkarmalıyım neler yemeliyim sizlerle olduğumda hep danışmak istediğim şeyler
zahmet edip yazdığın için çok teşekkür ederim :)

senin samimiyetine inanıyorum canım basarmanı çok isterim

sorması ayıp yasın kaç

senin samimiyetine inanıyorum canım basarmanı çok isterim

sorması ayıp yasın kaç

çok teşekkür ederim ben de sizin samimiyetinize inandım :) . .hiç kimse kilomu hiçbir zaman bilmedi benim diyetisyenim hariç bir dönem gittiğim . .ama burda yazıyorum takır takır kaçmıyorum yüzleşiyorm ve vereceğim bunları tek tek o zaman gurur duyacağım kendimden azmimden. .

21den gidiyorum canım ayıp olan bir durum yok :))

(bu arada notlarımı karıştıracağım oğluşun için şimdi. kesin bir şey bulmadan da aklını karıştırmayacağım anne duygularını takdir ediyorum sen içini ferah tut :) söz verdim diye yine de araştıracağım şimdi . .)

sen ne okuosun ki canım

sen ne okuosun ki canım

pedogojiyle hatta tüm insanlıkla ilgili bir alan psikoloji ,danışmanlık eğitimi de alıyorum fazla açık veremiyorum
elle tutulur bir şey yok ama daha bilimsel şeyler var benim de kafamda ve kitaplar da o yönde işitmesinde bir problen yok anladığım kadarıyla onunda daha sık dialoğa girerseniz onu konuşturmaya çalıştığını fark etmeden tabiki şunu söyle bunu söyle demeden yani daha iyi ifade edebilecektir kendini. .aklıma şuan geldi mesela ona kitap okuyup resimlerine bakıp anlatmasını isteyebilirsiniz kendini daha rahat ifade edebilecektir

bana daha detaylı yaz sana canım konuşmamasına etken ne olabilir 3 yasında konuşmaması normal mi hala

bana daha detaylı yaz sana canım konuşmamasına etken ne olabilir 3 yasında konuşmaması normal mi hala

canım benim çok derinlere inersen bir çok sebep bulabilirim sana ama şarkı öğrenen şöyleyebilen anladığım kadarıyla gayette akıllı bir çocuğun var. .
en önemlisi genetik bir problemi olmadığını düşünerek yazıyorum yalnız oluşu olabilir kendini ifade etmek için uğraşmıyordur fazla televizyon izliyor olabilir
eğer koşullandırırsın yani örnekte verdiğim gibi ona resimleri veya anlattığınız hikayeleri anlatırsa bir şekilde ödüllendirebilir onu daha çok konuşmaya teşfik edebilirsiniz
kekelediği için panik yaptığımız sanki dilsizmiş gibi konuşan çok çocuk tanıdım çevremde ailemde hepsi düzeldi telaş yapmayın :)

genetik bişi yok şükür tv çok izlemio pepe bi kaç çizgi filim oda günün belli saatleri genelde oynuo kendi ark yada kardesi yok demekki o yüzden de oluo akşama kadar tek beni görüo

oğlumu psikoloğa götürsem bana ne sorarsa aynını sor içim rahat etsim eşim götürmek istemio doktora

genetik bişi yok şükür tv çok izlemio pepe bi kaç çizgi filim oda günün belli saatleri genelde oynuo kendi ark yada kardesi yok demekki o yüzden de oluo akşama kadar tek beni görüo

gözlerinin bakışından annesi ne isteğini anlayan akıllı çocuğun neden zorlasın ki kendini
Ben de öyle düşündüm biz küçükken sokakta bir sürü çocukla oynardık böyle problemler yaşamadık tabii:)
bahsettiğim çocuklar kreşe gitmeye başladıktan sonra düzeldiler inanırmısın konuşmaya kendini ifade etmeye çalıştılar çünkü. .
kimse yoksa annesi var dialoğunuzu kesmeyin bir büyük gibi konuşun onunla :)

iyi akşamlar

akşam menüm

saat 17,30
ızgara tavuk
salata
cacık

21,00
ara öğün
2 dilim karpuz
1 tatlı kaşığı lor peynir

1 fincan yeşil çay
karpuzla peynir yemeyi çok seviyorum da soya yanlış mı yaptım acaba

bugun yürüş ve spor yok çok sinirliydim sokağa çıkmak istemedim

bu saat itibariyle 3 lt su içtim

şimdilik iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…