oğlumu psikoloğa götürsem bana ne sorarsa aynını sor içim rahat etsim eşim götürmek istemio doktora
oğlumu psikoloğa götürsem bana ne sorarsa aynını sor içim rahat etsim eşim götürmek istemio doktora
iyi akşamlar
akşam menüm
saat 17,30
ızgara tavuk
salata
cacık
21,00
ara öğün
2 dilim karpuz
1 tatlı kaşığı lor peynir
1 fincan yeşil çay
karpuzla peynir yemeyi çok seviyorum da soya yanlış mı yaptım acaba
bugun yürüş ve spor yok çok sinirliydim sokağa çıkmak istemedim
bu saat itibariyle 3 lt su içtim
şimdilik iyi geceler
ben de menumu yazayim kizlar
sabah: 1 dilim kizarmis ekmek, 1 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, 4-5 dilim salatalik, 2 cherry domates, 1 kupa sutlu cay
sonra spor salonuna gittim 1 saat pilates, cikista eve 1.5 saat yuruyus (5km/s hizla ama koca cantayi ve pilates matini da sirtimda tasidigimdan olum gibi geldi)
ogle: biberli mantarli vejeteryan tavuk sote - yagsiz, 1 dilim ekmek, koca bir tabak salata (marul ve mor sogan sadece)
ara: 2 ceviz, 1 kuru incir
aksam: yarim kase mercimek corbasi, 1 tabak haslanmis brokoli ve karnabahar, 2 kasik yogurt
gece: 1 buyuk bardak soya sutu
bugun pilateste o kadar zor hareketler vardi ki tum siniftan inleme sesleri yukseliyordu her hareket bitimindeyalniz cikista kendimi nedense cok zayiflamis ve boyum da cok uzamis (!!) gibi hissettim iyi esnemisiz demek ki
hayatimda hic yogurt yapmadim yapani da gormedim ama bu hafta bir deneyeyim diyorum kizlar artik engin tecrubelerinizi benimle paylasirsaniz bir el atayim su ise
Şu platesi bende denemek istiyorum bir ara yaw ))
gittiğim spor salonundaki hocada derslere katıl dedi, bakarız dedim ))
İzledim hareketlerini ama karar veremedim bir türlü
Türkiye de Ebru Şallı sayesinde meşhur oldu, bende o hatuna gıcığım sırf o yüzden platese bile gıcık oluyorum )))))
dene dene kesinlikle pisman olmazsin
ebru salliyi ben uzun zaman once bir ara takip ediyordum sabahlari evde yapiyordum onunla arada sirada, benim kadina karsi duygularim tamamen notrsen de o gicikligi falan unut bir basla zaten sevecegine eminim
İyi geceler canım kocaman opuldun bizi ihma etme:)))iyi geceler kızlar yaklaşık 1 haftadır giremedim nete evde yoktum ilk gün ablama gittim sonrada görümceme gittim dün akşam geldim bu gün akşam üzeri girdim nete ama okadar çok yazılar yazılmışki hepsini okuyum öyle yazayım dedim aramıza yeni gelen arkadaşlar var galiba hoş geldiniz aramıza kilo bildirimimi yazayım 66.5 im ama regli dönemimdeyim ve çok kötü sancım var 1 hafta çabucak geçsin istiyorum size bu günkü menümü yazayım:
sabah salatlık domates tuzsuz köy peyniri 1dilim ekmek 2 brdk çay
ara:1 muz
öğle tavada yağsız tavuk kavurdum yanında bol kıvırcıkla beraber yedim
2.arada: 1 galate yedim
akşamda zeytinyağlı fasülye 3 kaşık yoğurt
öptüm hepinizi iyigeceler...
İyi geceler canım kocaman opuldun bizi ihma etme:)))
Valla canım keske hepimiz birbirimizi zayiflatabilsek :))))aaa burası süpermiş. kurallar çok katı valla tam bana göre..
pek bi iradesizim 100.diyetim bu..
beni sopalayarak zayıflatacak takım arkadaşlarımı buldum sanırım:)) heyyyy:)))
daha fazla 2 ileri 2 geri gitmek istemiorum..:)
beni de alıııııın
Ben yatar geç bile kaldım valla soya kızacak:))))
Sabah bizim istimada erken aliniyo biliyorsunuz( oglus uyutmuyo)))
Rüyanızda en zayıf halınızı görün inşallah:))))
yatıyorum dedin hala burdasın?
geç yatmak kilo vermeni engeller, hadi yatağa hadiiiii ))
öptüm bebeğim ))
yatıyorum dedin hala burdasın?
geç yatmak kilo vermeni engeller, hadi yatağa hadiiiii ))
öptüm bebeğim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?