Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

oğlumu psikoloğa götürsem bana ne sorarsa aynını sor içim rahat etsim eşim götürmek istemio doktora

oğlumu psikoloğa götürsem bana ne sorarsa aynını sor içim rahat etsim eşim götürmek istemio doktora

gözlerinin bakışından annesi ne isteğini anlayan akıllı çocuğun neden zorlasın ki kendini
Ben de öyle düşündüm biz küçükken sokakta bir sürü çocukla oynardık böyle problemler yaşamadık tabii:)
bahsettiğim çocuklar kreşe gitmeye başladıktan sonra düzeldiler inanırmısın konuşmaya kendini ifade etmeye çalıştılar çünkü. .
kimse yoksa annesi var dialoğunuzu kesmeyin bir büyük gibi konuşun onunla :)
demiştim canım. .
şuan biraz yoğunum canım bu şekilde tavsive verebiliyorum kısa zamanda eşin neden götürmek istemiyor anlamadım sanırım gerek görmüyor . . ama için rahat edecekse götürebilirsin ben yine de bir şey olmadığını doktor da söyleyecektir diye düşünüyorum ama belki tavsiyeleri iyi gelebilir size

ben de menumu yazayim kizlar

sabah: 1 dilim kizarmis ekmek, 1 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, 4-5 dilim salatalik, 2 cherry domates, 1 kupa sutlu cay
sonra spor salonuna gittim 1 saat pilates, cikista eve 1.5 saat yuruyus (5km/s hizla ama koca cantayi ve pilates matini da sirtimda tasidigimdan olum gibi geldi)
ogle: biberli mantarli vejeteryan tavuk sote - yagsiz, 1 dilim ekmek, koca bir tabak salata (marul ve mor sogan sadece)
ara: 2 ceviz, 1 kuru incir
aksam: yarim kase mercimek corbasi, 1 tabak haslanmis brokoli ve karnabahar, 2 kasik yogurt
gece: 1 buyuk bardak soya sutu

bugun pilateste o kadar zor hareketler vardi ki tum siniftan inleme sesleri yukseliyordu her hareket bitiminde yalniz cikista kendimi nedense cok zayiflamis ve boyum da cok uzamis (!!) gibi hissettim iyi esnemisiz demek ki

hayatimda hic yogurt yapmadim yapani da gormedim ama bu hafta bir deneyeyim diyorum kizlar artik engin tecrubelerinizi benimle paylasirsaniz bir el atayim su ise

Canım,
karpuz sadece 1 ince dilim yiyelim, masum görünen bir meyvedir ama çok fazla şeker içerir aklında olsun...
Karpuzun yanında yediğin 1 tatlı kaşığı lor peynirinin bir zararı olmaz ama daha fazlasını önermem...
Masum görülen karpuz peynir diyetleri genellikle metabolizma düşmanıdır...
Sadece ara öğün olarak 1 ince dilim yenebilir, seninde yaptığın gibi istersen yanında 1 tatlı kaşığı lorla tatlandırabilirsin
Sevgilerimle ))

Şu platesi bende denemek istiyorum bir ara yaw ))
gittiğim spor salonundaki hocada derslere katıl dedi, bakarız dedim ))
İzledim hareketlerini ama karar veremedim bir türlü
Türkiye de Ebru Şallı sayesinde meşhur oldu, bende o hatuna gıcığım sırf o yüzden platese bile gıcık oluyorum )))))

dene dene kesinlikle pisman olmazsin
ebru salliyi ben uzun zaman once bir ara takip ediyordum sabahlari evde yapiyordum onunla arada sirada, benim kadina karsi duygularim tamamen notr sen de o gicikligi falan unut bir basla zaten sevecegine eminim

Ben geldim canlarım:))))
Kocisle markete girdik Ohhh neler yazmışsınız anca okudum valla:))))
Aramıza katılmak isteyen arkadas için bir benim
oyum kalmış sanırım:)))
Ozaman hosgeldin arkadasım diyorum.......

Ama denildiği gibi kaçamak asla yok ....
Canım istemişti nefsim korelsin yok....
Saat geçirmek yok mecbur kalmadikca....
Solenenlere alınmak yok....
Meyveyi ana ogünde tüketmek yok....
Nesfit yerine musli yiyoruz bir gün kahvaltı burgun musli nesfitte çok seker var.... Nesfit yok....
Yok ta yok yani:)))))

Acikinca canın yemek istediğinde yaz bize mutlaka bizlerden cevap alacaksın tatlım umarım hayırlı olur.... bu isteğin hep devam eder.... Burdaysan kesin 60 kilosun :)))) sıkıntı yapma .... Kesin vericez başka yolu yok:))))

Tekrar hosgeldin aramıza.....

dene dene kesinlikle pisman olmazsin
ebru salliyi ben uzun zaman once bir ara takip ediyordum sabahlari evde yapiyordum onunla arada sirada, benim kadina karsi duygularim tamamen notr sen de o gicikligi falan unut bir basla zaten sevecegine eminim

Platesi sanki o icat etmiş gibi davranıyor yahu, deli oluyorum kadını görünce )))))
Bakalım, bu hafta sadece cardio çalışmayı düşünüyorum, ilk hafta için cardio öneriyor genellikle spor hocaları
Sonraki hafta cardio+hidrolik fitness olarak devam etmeyi düşünüyorum, ayrıca haftada 2 kere platese girmemi istediler
Eğer uygun olursa deneyeceğim, o zamana kadar Ebru Şallıyı beynimden silip atmaya çalışayım bari )))

Esracim belki psikolog değilim ama bir anneyim...
Bebekken bir ameliyat filan gecirdimi canım???
Bir arkadaşımın bebeğinin kolu kırılmıştı ameliyata aldılar yaşıtları konuşuyor ama o konuşmuyor daha...
Doktor ameliyat olanlarda oluyo bu durum demiş... Ilerde konuşur problem etmeyin demişti....

Benim kide çok konuşuyor 2 yasına giricek o da iyi bisey değil canım... Ama ben her daim çok konuşuyorum onunla ...
Uykusunda bile soru sorarım o derece yani....
Sürekli cevap almYa çalışırım soruların cevaplarını kendim solerim onada soletirim...
Tekrarlatirim ...
Onun ses tonundan konuşurum....
Pepe'yi beraber izleyin çok eğitici bir çizgi film...
Onun şarkıların beraber söleyinnnnn....
Benimki sayı saymayı Of'dan öğrendi...
Büyük küçük ayırt ediyor
Aşağı yukarı farkını biliyo hepsi Pepe'den dolayı
Ama beraber izliyoruz ve ben anlatıyorum...
Anlamaz gibi duruyolar ama var ya hepsini kapiyolar...
Çok farklı bir zamanda soleyiveriyolar... Sen bile şaşırıyorum ben bun nezaman ogrettim diye....

Bazen isten güçten kendi derdimizden fazla ilgilenemiyoruz ....
Ama İnan onlar bizi çok istiyolar...

Ayyyy bide bugünkü menümü yazayım hemen:))))
Sabah: yaptıgım çorbanın tadına baktığımdan bisey yemedim 1 galeta:))

Ara:Yeşilçay elma

Öğlen: yumurta 1 galeta 2 kasık kabak yemeği

Aksam dışarda tavuk ızgara salata...

Su biraz az oldu dışarda tuvalete gitmek istemediğim için fazla içmiyorum yaaaa((

iyi geceler kızlar yaklaşık 1 haftadır giremedim nete evde yoktum ilk gün ablama gittim sonrada görümceme gittim dün akşam geldim bu gün akşam üzeri girdim nete ama okadar çok yazılar yazılmışki hepsini okuyum öyle yazayım dedim aramıza yeni gelen arkadaşlar var galiba hoş geldiniz aramıza kilo bildirimimi yazayım 66.5 im ama regli dönemimdeyim ve çok kötü sancım var 1 hafta çabucak geçsin istiyorum size bu günkü menümü yazayım:
sabah salatlık domates tuzsuz köy peyniri 1dilim ekmek 2 brdk çay
ara:1 muz
öğle tavada yağsız tavuk kavurdum yanında bol kıvırcıkla beraber yedim
2.arada: 1 galate yedim
akşamda zeytinyağlı fasülye 3 kaşık yoğurt
öptüm hepinizi iyigeceler...

İyi geceler canım kocaman opuldun bizi ihma etme:)))

aaa burası süpermiş. kurallar çok katı valla tam bana göre..
pek bi iradesizim 100.diyetim bu..
beni sopalayarak zayıflatacak takım arkadaşlarımı buldum sanırım:)) heyyyy:)))
daha fazla 2 ileri 2 geri gitmek istemiorum..:)
beni de alıııııın

Valla canım keske hepimiz birbirimizi zayiflatabilsek :))))
Ama buranın kuralları baya katı ona göre sonra darilmacalar oluyor İnan bu bile motivasyonunu etkiliyor insanın...
Soya bir araştırma yapar canım senin hakkında eğer katılırsan aramıza şimdiden hosgeldin demiş olayım... Ama son soz soyanın...

Ben yatar geç bile kaldım valla soya kızacak:))))
Sabah bizim istimada erken aliniyo biliyorsunuz( oglus uyutmuyo)))
Rüyanızda en zayıf halınızı görün inşallah:))))

Ben yatar geç bile kaldım valla soya kızacak:))))
Sabah bizim istimada erken aliniyo biliyorsunuz( oglus uyutmuyo)))
Rüyanızda en zayıf halınızı görün inşallah:))))

yatıyorum dedin hala burdasın?
geç yatmak kilo vermeni engeller, hadi yatağa hadiiiii ))
öptüm bebeğim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…