Supeer canim tebrik ederim insan cok mutlu oluyor inan 200 gram bile gidince resmen ucuyorum.günaydın kızlar
gwerybaby dün tartıldım 7,5 vermişim gördünmüydü sen
Günaydın hızla güzelleşen bayanlarrrrrr ))
Yeni uyandım ve deli gibi uykum var hala ama spora gitmem lazım, o yüzden kalkıp bir tost, bir bitki çayı yapayım kendime açılayım dedim ))
spora aç gitmek katliam gibi bir şey netice de ))
bugün gittiğimde birde yağ-kas ölçümü yaptıracağım bakalım, çok merak ediyorum neler varmış vücudumda
Gerçi yıllardır hiç spor yapmadığım için kas olduğunu pek zannetmiyorum ama genede belki bir yerlerde saklanmış kas vardır diye hayal ediyorum işte ))))
günaydın kızlar
kahvaltım 1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık
3 dal maydanoz 1 yk lor peyniri
akşam leslie yapıcam dedim ama yapamadım kızlar acil ablama gitmem gerekli spor kaldı ama ona rahmen 200 gr gitmiş bu sabah 68.20geldim ayrıca bugün 2. günüm karnım şiş ağrılarım var
Canim simdi ben sana bisey tavsiye edicem:)))
Spora gitmeden 2 saat once bisey ye sonra bisey yeme sonra seni inanilmaz zorlar..
Arada 2 saat olsun cnm gelince yiyebilirsin bir problem yok yani..
İnan ictigin su bile o esnada spor yaparken seni cok zorluyor bide spir yaparken su iceriz ya sen icme sporun bitince ic tatlim benim hocam asla icirmez olurum 1 yudum derim hyr az kaldi bitince ic der..
Gidince spor bitince daha metabolizman cslismaya devam ediyomus ozamanyiyince daha kolay yakiyomus onuda hocam soledi:)))[/QUOTE
Sağol tatlım ))
Zaten öyle yapıyorum,
spora gitmeden önce çok hafif bir şeyler yiyorum, yememle spora gitmem arası 1-1,5 saati buluyor, spor esnasında asla su içemem zaten, illaki mola vermiş olmam lazım su içmek için...
Zaten hareket halindeyken su içerenlere hayret ediyorum )))) Ve spordan hemen sonra mutlaka yeşilçay veya sade nescafe içiyorum, yağ yakımını hızlandırıyor, bunu da kardeşim söylemişti... Kendisi spora gitti bir dönem, spor + diyetle 17 kilo vermişti... Zaten bu işe başlamamdaki mimar odur, onu görene kadar zayıflayabileceğime pek inanmıyordum açıkcası ))
Çünkü o hep manken fiziğine sahip bir insandı, sonra doğumda bir kilo aldı anlatamam.. 1 yıla yakın kilolu gezdi, sonra birden spora yazıldı, diyete başladızayıflayacağına hiç inancım yoktu, çünkü ömrü boyunca zayıftı, hiç diyet yapmamıştı (sadece bir kere isveç diyeti yapmıştı, zayıf olduğu halde daha da zayıf olmaya çalışmıştı)) Ama 17 kilo verip karşıma dal gibi çıkınca, dedim ki kendime kalk kızım, bak insan isterse neler yapıyor sende yaparsın, bu ailenin tek tombiği sen olma ! Tabi bunu demek için baya bi süre bekledim ama şimdi gayet güzel ilerliyorum ))
Ve kardeşimin tavsiyeleri çok işime yarıyor, bazen onun tavsiyelerini size de yazıyorum, sizi takip etmiyor ama o kadar çok anlatıyorum ki hepinizi tanıyor diyebilirim )))
Sevgili Paphia,
Grubumuza hoşgeldin ))
arkadaşlar seni aramıza kabul etti, bende onayladım,
Şimdi ilk görevini vereceğim, saat en geç 2'de yatmış olacaksın ve sabah en geç 09:30'da uyanmış olacaksın ))
Gece 2 ile 4 arası metabolizman çalışmaya ve seni ertesi güne hazırlamaya başlar, eğer bu saatler arasında uyumuyorsan metabolizman çalışmaya başlamaz..
Çok veya az uyumak şişmanlığın baş nedenidir, o yüzden en az 6-7 saat kaliteli uyku uyumalısın... Yatakta geçirdiğin saat değil, uyuduğun saati söylüyorum ))
Sabah güzel bir kahvaltı yapmanı bekliyorum, sana liste yazmayacağım zaten listelerimizi, yasaklılarımızı biliyorsun..
Kurallarımızı da biliyorsun, kaçamak yaparsan atılırsın...
Şok diyet, bilmem ne diyeti yaparsan atılırsın...
Herhangi bir zayıflama ilacı kullanırsan atılırsın...
Bu kurallar bizim için önemli, burda sağlıklı beslenerek ve düzenli spor yaparak kilo vermeyi hedefliyoruz...
Ve haftalık hedeflerimiz genellikle 1-2 kilo civarında oluyor... 1 haftada daha fazla kilo vermeyi asla hedeflemiyoruz...
Yarın daha ayrıntılı konuşuruz, benim uyku vaktimde geldi geçiyor ))
Tek sorun kardeşimin evindeyim, kardeşim rahatsızlandı, (üşütmüş) enişte onu doktora götürdü bende yeğenimin yanında duruyorum onlar gelene kadar..
Ama uykusuzluktan düşüp bayılcam az kaldı )))
Sevgilerimle
kahvaltım
1 yumurta
domates
salatalık
yeşillik
çay vew gene beyaz ekmeğin en küçük ucundan 1 dilim
Esracım,
Kahvaltında esmer ekmek olmadığında 1 dilim beyaz ekmek yiyebilirsin canım, problem değil
sadece beyaz ekmeği teflon tavada kızart (yağsız)
yada tost makinesinin içinde yağsız olarak kızart
beyaz ekmek 90 kalori civarındadır ama kızartılmış ekmek yanlış hatırlamıyorsam 30-45 kalori arasında...
Eğer yapamıyorsanda etimek al, 1 tane ondan ye tatlım
Sevgilerimle ))
Hoşbuldukkkk :)
Ne güzel bir haber bu :) !!!
gece sizleri düşüne düşüne erkenden yattım tabiki benim için erken 1 gibiydi saat :)
sabah 9da uyandım ve 2yemek kasıgı pulbiberli lor peyniri ve limonlu yeşilçayımı da 1dilim çavdar ekmeğiyle yedim :) 9.5a kadar kahvaltım bitti bile :)
ne dersiniz uslanıyo muyum?
korkudan yiyemiyorum o kadar yedim midemin suyunu alsın die dünden kötü biraz midem yoksa yemicektm
aramıza yeni katılan ark dün bana çok güzel yardım ettin çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk saol ve hoşgeldin umarım kısa zamanda zayıflarsın
Bu da benim için çok güzel bir haber Paphia ))
Erken yatıp, erken kalkmış olman çok sevindim ))
Bu senin zayıflaman için çok önemli, nedenlerini yazmıştım o yüzden dikkat et lütfen...
Şişmanlığın başlıca nedenlerinden biri geç saatlerde uyumaktır, ve geç saatlerde uyumak özellikle bel ve basen bölgesine yağlanmalara sebep olur...
Bunu istediğini sanmıyorum ))
Kahvaltın süper, aynen bu şekilde devam etmeni dilerim,
daha önce 1 gün nesfit, 1 gün kahvaltı şeklinde devam edebilirmiyim diye yazmıştın
nesfit, kornfleks gibi şeyler önermiyorum... onun yerine müsli (yulaf) alabilirsin
Yada sadece yulaf alıp içine meyve, 8-10 adet kuru üzüm, 4 tane kuru kayısı, 1 küçük muz, 4-5 çilek doğrayıp sütle yiyebilirsin
nesfit ve kornfleks göründüğü kadar masum şeyler değil, yulaf tavsiye etmemin sebebi midede daha fazla yer kaplaması ve daha tok tutması, ayrıca meyveleri taze olarak doğradığından dolayı gerekli vitaminleri direkt almandır... Sağlıklı beslenmek bizim için çok önemli unutma... Doğal olmayan hiç bir şeyi istemiyoruz...
Doğru başladın, tebrik ederim ))
Sevgilerimle
arkadaşlar ara için şekersiz kahve ve şu formun çikolatalı bisküvilerinden 2adet yemek istiyorum 1 tane de olabilir. .çikolatalısı sorun mu? canım istedi de. .
sorunsa kahvenin yanına ne önerirsiniz?
arkadaşlar ara için şekersiz kahve ve şu formun çikolatalı bisküvilerinden 2adet yemek istiyorum 1 tane de olabilir. .çikolatalısı sorun mu? canım istedi de. .
sorunsa kahvenin yanına ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?