canım ben çikolatalı form yiyen görmedim hiç bugüne kadar burada canım tatlı birşeyler yemek istiyorsa meyve ye eğer yoksa limonlu formlardan gün içinde en fazla 2 tane yiyebirsin (paket değil adet) bu arada ara öğün vakti ben yeşil çay biberiye tarçın ve tane karabiberli çayımı demledim 1 tane ekşi elma yiyorum yanında hoşgeldin canım aramıza
canım aramız tekrardan hoşgeldin
eti form çikolatalı yıyemezsin
kahvenın yanıda illa bişi yiyeceksen eti form sunta gibi olan veya limonlu olan ,kepekli galeta ama 2 adet yiyebilrsin
ama bence meyve ye derim
teşekkürler kızlar sağolun ben de 2adet form bisküvi yedim arada emin olamadım görmedim yazdıklarınızı da :) aferin bana :d
teşekkürler kızlar sağolun ben de 2adet form bisküvi yedim arada emin olamadım görmedim yazdıklarınızı da :) aferin bana
aferin çikolata ve çikolatali hiçbisey yok üzme sakın bizi....
Canım istiyo diye bisey de yok... Ooo bizimde neler neler istiyo bir bilsen:)))
canın tatlı istiyosa meyvenin üzerine tarcin serp ye...
Tarcin seker istegini öldürüyor:)))
ara öğün
1 elma
yeşil çay
ha şimdiye kadarda 2 ç.bardağı şekersiz çay
1,5 lt su
inci şu leisse alışamadım ben
ya aslında çok zevkli de herhalde evde yalnız olunca yapmak istemiyorum
akşam üzerileri parka gidip 20 dak yürüş sonra spor aletleri ile yapıyom
leslie yi ben yalnızkende yapıyordum leslienin sesini kısıp hareketli yabancı şarkılar açıp.komşuma anlatınca oda yapmak istedi yanında biriyle yapınca iyi oluyor hem muhabbet hep spor geçiveriyor zaman anlamıyosun bile kendine bir arkadaş bul leslie yapmak istersen evde daha zevkli
eşim beni göndermiyor bizim burası küçük bir ilçe şehir parkında var spor aletleri ama etrafında serseriler dolu kadınları izlemek için oturuyorlar banklara bende evde yapmaya çalışıyorum bir tane spor salonu var oda çalışınca olmuyor işten çıkıp gidemem 7-9 arasıymış akşamları arkadaşımın biri başlamış ama o evde çalışmıyor
öğlen yemeğim
1 kase çorba
yarım kepçe taze fasülye yemeği
salata
soyacıımm hayretler içinde kaldım
bu vücut yaşı yağ oranıyla ilgili sanırım
sen o kadar kilo verip böyle çıktıysan benim kaçtır acaba vücudumun yaşı
çok korktum şu anda(
sporun haftada kaç gün kaç saat
aletli bir salon mu
sanırım beleşti ama ama ne kadar ki üyeliği
çok sordum ama karşılaştırma yapacağım da)
Spordan geldim kızlaaaarrr ))
Geçen sefer ebemi öptüler yazmıştım ya, bu sefer sülalemde ne kadar dişi varsa hepsini öptüler )))))))))))))
Hadi geçen sefer hamdım, bu seferki ağrı ne anlamadım yahu... Cuma günü gittiğimde ruhumu teslim edip gelirim artık ))
Bu arada acı gerçeklerle yüzleştim... yağ ve kas oranımı öğrendim yani... hazırmısınız ))
Kilo : 70,6 (tok karnına)
Yağ oranı : %38,6 ( Normalin %15 fazlası imiş)
Kas oranı : %41,2 Normalin %15 azı imiş)
Su oranı : %45,4 ( Su oranımı az buldu, suyu artır dedi, bir kaç gündür düzensizdi zaten)
Kemik ağırlığı : 2,2 kg (60 kilo olursan normal sayılır dedi)
Metabolizma hızı : 1343 (Yavaş dedi)
Ve hazırsanız en acı gerçeği yazıyorum ))
Vücut yaşım 52 çıktı ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ve hocanın genel yorumuna göre 10 kilo verdiğimde, yağlarımı eritip biraz kas yaptığımda tüm değerlerim olması gereken düzeye gelecekmiş... Daha önce 88,6 kilo olduğumu söyledim şok oldu )) O anki durumda ölçseydik vücut yaşım herhalde 100 falan çıkardı )))))))
Burdan da güzel şeyler çıkardım ama, en azından vücudumda kas varmış, ben hiç yok sanıyordum )) Ayrıca şimdiye kadar bayaa bir yağdan kaybetmişim, kaslarım daha az, yağlarım daha fazla çıkardı (hocam öyle dedi)
bir de Activin T diye birşey önerdi, L-cartinin diye bir içecek, spordan önce içildiğinde yağ yakımını hızlandırıyormuş, içinde yeşilçay ekstresi ve krom var... Krom benim için faydalı, insülin direncim olduğundan doktorum zaten krom kapsülü yazıyordu içmem için.. Yeşilçay sürekli tüketiyorum, sadece L-cartinin ne dir onu bilmiyorum.. bir araştıracağım bakalım...
Eşimde faydalı olduğunu söyledi (o sporla çok ilgilidir, vücut yapmayı sever) Birde doktoruma danışacağım, kullanmadan önce araaştırmam lazım biliyorsunuz ))
Eğer faydalı birşeyse ve zararı yoksa size de tavsiye edeceğim, en azından spor yapmadan önce kullanırsınız ))
Şimdi birşeyler hazırlayıp yemem lazım,
Az evvel ayran içtim, açlıktan gözüm dönmüştü, iyi kesti iştahımı ))
sanırım erik, armut ve elmadan oluşan bir meyve tabağı hazırlayıp yoğurt ve tarçın koyacağım içine
canım hafif bir şeyler istiyor ))
hoşgelin tatlım
VALLA ÇOK ŞAŞIRDIM
sen böyleysen biz bitmişiz o zaman
BİZ BUNLARI BEN BİLMİYODUM ZATEN YAŞIM 32 AMA BEN ZATEN RUHUM ÇÖKTÜ VUCUT YAŞIMI TAMAMIYLE BİTMİŞTİR.
BU VUCUT YAŞINI NEYE GÖRE SÖLÜYORLAR CİHAZLAMI ÖLÇTÜLER
evet canım,
digital bir tartıya çıktım, yanlarından birer ip çıkardılar ellerime tutuşturdular,
sonra tartı kilomu yazdı ardından bir takım şekiller çıkmaya başladı tartının üstünde
sonra vücudumun herbir parçasının ayrı ayrı yağ oranlarını yazdılar
kolumdan iç organlarıma kadar hepsini yazdılar ama ben bunları alabildim sadece ))))
hepsini alabilseydim oturup ağlardık burda, vücudumuza ne yapmışız diye ))
zaten ondan sonra bana bir hırs geldi, o koşu bandında nerdeyse koşacaktım o derece yani )))))
Valla canım bende şok oldum,
vücut yaşımın 52 olduğunu gördüğüm anda resmen yıkıldım ya
bir tane kadın vardı 49 yaşında, onun vücut yaşı 45 çıktı inanamadım, gerçi kadında gram yağ yok
düşünsene 3 ay önce tartılsam 100 yaşında falan çıkardım herhalde...
Neyse, şimdiki hedefim o yaşı 18'e çekmek )))))))))))))))
Spor salonuna hafta da 3 gün gideceğim (pazartesi - çarşamba - cuma)
hergünde gidebilirim ama ben 3 gün tercih ediyorum, diğer günler vücudumu dinlendirmek istiyorum
çok aktif spor yaparsam yağ yerine kas yakmaya başlarım, bunu istemiyorum
ve her gittiğimde maksimum 1,5 saat spor yapıyorum, daha fazlası zararlı...
Aletli bir spor salonu,
hidrolik fitness aletleri var, ayrıca step, zumba, plates, vb aktivitelerde var ama ben sadece koşu bandı ve hidrolik fitness yapıyorum
spor hocam şimdilik sadece bu ikisini önerdi, kilo verdikten sonra platese başlamamı söyledi..
Üyelik fiyatını hiç bilmiyorum, görümcem ödedi ücretini, söylemiyor o yüzden bilmiyorum canım ))
işte insan yeme uğruna vucuduna ne yaptığını farkında olmuyor ta ki böyle birşeyle karşılaşınca
kimbilir bizde ne çıkar
demeki yemenin bir sonu yokmuş
:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?