Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soyacım gerçekten şaşırtıcı bende çok öğrenmek istiyorum bu yağ oranını ama öğrenebileceğim bir yer yok burada maalesef kim bilir bizimkisi ne çıkar hakikatten.

soyacım gerçekten şaşırtıcı bende çok öğrenmek istiyorum bu yağ oranını ama öğrenebileceğim bir yer yok burada maalesef kim bilir bizimkisi ne çıkar hakikatten.

inci geçende burda özdilek avm de afişler vardı vuct yağını yaşınızı ölçemek diye keşke gidip ölçtürsem olacaktı
birda olursa giderim meraktan

Bende hep öğrenmek istiyordum, hatta bir ara sırf bu yüzden diyetisyene bile gitmeyi düşündüm (onlar ölçüm yapıyor)
ama nasip bugüneymiş işte ))
Bende en az sizin kadar şaşırdım kızlar, eşim duyduğunda sen çok yaşlıymışsın yaw dedi bana, telefonu suratına kapattım ))))))))))))))
Gerçi benden 3 yaş küçük kendisi ama olsun gene de söylememeli, akşam gebertcem onu ))
Nerdeyse annemle yaşıt çıktım yahu )))))
Ama hocama beslenme şeklimizden biraz bahsettim, gayet güzel buldu., bu sevindirici ))
devam edin dedi, 2 ay içinde 60 kiloyu çok rahat görebileceğimi bu yaş durumunu kafama çok takmamamı söyledi
netice de şimdiye kadar düzensiz ve sağlıksız beslenen bir vücudun sonucu o...
Sen vücuduna bu kötülüğü yaparsan o senden önce yaşlanır işte...
Herkes kırışıkları çıkınca yaşlandığını sanıyor ama asıl içten içe yaşlanıyormuşuz, bugün bunu resmen gördüm...

Kızlar,
araştırın internetten falan, ücretsiz vücut yağ analizi yaptıracağınız bir yer varsa gidip yaptırın
bir çok yer kampanya falan yapıyor böyle şeylerde...
yaşadığınız illerde mutlaka vardır,
takip edin, mutlaka yaptırın
şok edici olmasının yanında insanı kendine getiriyor
bazen "iyi kilo verdim artık yavaş yavaş yemeye başlamalıyım" düşüncesi beyninize girmeye başladığında (zaman zaman bende de olmuyor değil)
tokat gibi yüzünüze çarpıyor acı gerçekler ve kendinize geliyorsunuz, daha azimle asılıyorsunuz
Bugün spora gidesim yoktu hiç, şimdi ise yarında gitsem mi diye düşünüyorum ))

inci geçende burda özdilek avm de afişler vardı vuct yağını yaşınızı ölçemek diye keşke gidip ölçtürsem olacaktı
birda olursa giderim meraktan
bencede yasemincim bir daha görürsen git mutlaka öğrenmek iyi olur bizim açımızdan.mümkün olsada her ay ölçtürebilsek biliriz en azından yağımız mı gitmiş kasımız mı

arkadaslar zayıflama hapları kullanıpta sıkayetçı olan varmı yada kullanmalımıyım ne yapayım (((((((

Fırsat bulursam 45 dak uzaklıkta bandırmada özel hastanedeki diyetisyende varmış bir arkadaştan öğrendim şimdi o yeni gitmeye başlamış o diyetisyene bende bir kere giderim belki sırf bu yağ oranlarımı öğrenmek için.

bencede yasemincim bir daha görürsen git mutlaka öğrenmek iyi olur bizim açımızdan.mümkün olsada her ay ölçtürebilsek biliriz en azından yağımız mı gitmiş kasımız mı

vucut yağını kasını ölçen baskül varmıdır acaba

valla soya da neler neler öğreneceğiz senden biz gitsin bu kilolar diye bakıyoz bide vucut yaşı çıktı

vucut yağını kasını ölçen baskül varmıdır acaba

valla soya da neler neler öğreneceğiz senden biz gitsin bu kilolar diye bakıyoz bide vucut yaşı çıktı

öğrenmenin yaşı yokki canım ))

sadece kilolar gitsin okey ama sağlığımızdan gitmesin önemli olan o... bak vücut yaşımızı öğrendik ne güzel işte...
şimdi onu da kendi yaşımıza çekersek daha sağlıklı oluruz işte ))
Bu arada vücut yağ ve kasını ölçen baskül var, geçenlerde alacaktım vazgeçtim..
arzum marka 55 TL, sinbo marka 38 TL idi
kararsız kaldım, kararsız kalınca da genellikle ikisinden de vazgeçer yeni seçenek ararım kendime hep))))

sinboyu bedava verseler almam
ama hafta sonu arzuma bir bakam olmazsa alayım

Kızlar karnım acıktı 1 salatalık yiyorum soyacım o basküllerin internetteki hesaplayıcıların yaptığından başka birşey yapmıyor boyunu yaşını yazıyosun basküle oda ona göre bir sonuç çıkarıyo profesyoneller gibi değiller bende alırken araştırmıştım o baskülleri ama sonra vazgeçtim.

selam kizlar
ya soya valla yazdiklarini okudum da ben de olcturecektim vazgectim once biraz daha kilo vereyim de :26:simdi kesin 100 yasinda cikarim

Canım ya
sen aktif spor yapıyorsun, daha sağlıklı besleniyorsun
bence o kadar çıkmazsın merak etme ))
ölçtür bence, en azından gidişatını takip edersin
hem ciddi şekilde hırslanmana sebep oluyor,
valla spordan çıktığımda yürüyecek halim yoktu, normalde taksiye binip gelirdim ama
yürümeyi tercih ettim o derece yani ))

canım zaten o basküllerde tartılma şansım olmadı,
sadece üzerinde yazanlara baktım, alsammı almasammı diye kararsız kaldım
biraz araştırma yapayım dedim, sonrada unuttum gitti ))
evdeki tartım işimi görüyor, yağ ve kas oranımı hergün görürsem morelim bozulur ))))))
15 günde bir yada ayda bir bakmayı düşünüyorum bu oranlara mümkünse ))
ama vücut yaşımı da kendi yaşıma çekmeden sporu asla bırakmam bu kesin ))

spor yapiyorum da benim yag oranim seninkinden cok daha fazla su an, ondan biraz da korkum. ama gozumu karartip bir ara olcumlerimi yaptiracagim.
spordan sonra yurudun mu ben de yapiyorum bazen eger cok hirslanmissam demek o kadar etkili diyorsun... cuma sabah gittigimde olctureyim o zaman ben de

Öğlen yemeğimde yarım domatesi pişirdim rendeleyip 1bardak kadar var yok haslanmış makarnama sos olarak ekledim bir bardak bardak ayranla yedim. . .

Ara olarak da biraz önce 5erik 5çilek ve bir adet form sunta yedim :)

bu saatte ara öğün yaptım daha önce öğle yemeğimi yiyordum ah ahh ama akşam erken yersem acıkırım diyordum akşamdan sonra bir şey yemediğim için şimdi 2saat sonra meyve ve yeşil çay yapacağım artık. .

soyacım sen okadar kilo verip bu yaşta çıkman şaşırtı beni aslında gözüm korktu kimbilir benim vücudum ne haldedir diye =/
ama daha yolculuğumuz devam ediyor iyi ki yazdım cesaret edip size iyi ki kabul ettiniz siz de inancım vardı zaten ama okadar çok arttı ki. .
neden bu kadar beklemişim acaba . . ama nerden dönsem kardır tabii iyi ki daha da geç kalmamışımmm

Hayatım,
yağ oranlarını emin ol gözle bakarak göremezsin ))
o yağ zannettiğin şeyler bazen sadece ödem yada su çıkabiliyor
benim şu anda bacaklarım, kollarım o kadar inceldi ki anlatamam
basen problemim hiç olmadı zaten, popom küçücük kaldı neredeyse
göğüslerim büyüktü (ergenlikten beri samanta fox derler bana hep) onlar bile küçüldü
tek kalan yer karnım ve sırt bölgem...
onlarda çok az kaldı ama hala var malesef...
ben hiç kas yoktur bende diye düşünüyordum, çünkü bu yaşıma kadar spor adına hiç bir şey yapmadım
yürümeyi bile sevmem o derece yani...
Hani mümkün olsa tuvalete bile arabayla gideceğim ))
Ama kas oranım yağ oranımdan fazla çıktı şok oldum ))
o yüzden korkma, o ölçüm seni inanılmaz şekilde şaşırtacak emin ol...
vücut yaşını da hiç takma kafana, her verdiğin bir kiloda o vücut yaşı 1-2 yaş aşağıya inecek ))

öğle yemeği seçimin harikaaa
ara öğünün muhteşemmmm
gayet güzel başladın kocaman bir aferin !
hep böyle devam etmeni bekliyorum ))

akşam saat 19:00 itibari ile yemek yeme işini bitireceksin ona göre ))
acıkırsan yemekten 2 saat sonra 1 meyve + 1 yeşilçay, ardından yine acıkırdan 2 saat sonra 1 bardak süt (tarçın ekleyebilirsin) yada 1 bardak yoğurt yiyebilirsin...
gece en geç 2'de uyumuş olacaksın, bunu ihmal etme ))

Ve evet, vücudumuza yaptığımız kötülükleri görüyoruz işte...
Yaptığımız şeyleri düzeltmek için burdayız...
İyi ki o ölçümü yaptırmışım diyorum, yoksa hiç birimiz bunları bilmeyecektik, şimdi daha dikkat edeceğiz herşeye..
Belki 3 ay önce bu programa başlamamış olsaydım şimdi 100 kilolarda bir insan olacaktım, zavallı vücudum ise beni taşıyabilmek için daha çok yıpranacak ve daha çok yaşlanacaktı...
Farkında olmadan aslında kendi ölümümüzü hazırlıyoruz...
vücudumun 52 yaşında olmasının başka bir anlamı yok...
Ortalama insan ömrü kadınlarda 65-75 arası...
Eğer şimdiden önlem almazsam kaç yıl yaşarım?
Bu gerçeğin tokat gibi yüzüme çarpması çok iyi oldu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…