soyacım gerçekten şaşırtıcı bende çok öğrenmek istiyorum bu yağ oranını ama öğrenebileceğim bir yer yok burada maalesef kim bilir bizimkisi ne çıkar hakikatten.
soyacım gerçekten şaşırtıcı bende çok öğrenmek istiyorum bu yağ oranını ama öğrenebileceğim bir yer yok burada maalesef kim bilir bizimkisi ne çıkar hakikatten.
bencede yasemincim bir daha görürsen git mutlaka öğrenmek iyi olur bizim açımızdan.mümkün olsada her ay ölçtürebilsek biliriz en azından yağımız mı gitmiş kasımız mıinci geçende burda özdilek avm de afişler vardı vuct yağını yaşınızı ölçemek diye keşke gidip ölçtürsem olacaktı
birda olursa giderim meraktan
bencede yasemincim bir daha görürsen git mutlaka öğrenmek iyi olur bizim açımızdan.mümkün olsada her ay ölçtürebilsek biliriz en azından yağımız mı gitmiş kasımız mı
vucut yağını kasını ölçen baskül varmıdır acaba
valla soya da neler neler öğreneceğiz senden biz gitsin bu kilolar diye bakıyoz bide vucut yaşı çıktı
öğrenmenin yaşı yokki canım ))
sadece kilolar gitsin okey ama sağlığımızdan gitmesin önemli olan o... bak vücut yaşımızı öğrendik ne güzel işte...
şimdi onu da kendi yaşımıza çekersek daha sağlıklı oluruz işte ))
Bu arada vücut yağ ve kasını ölçen baskül var, geçenlerde alacaktım vazgeçtim..
arzum marka 55 TL, sinbo marka 38 TL idi
kararsız kaldım, kararsız kalınca da genellikle ikisinden de vazgeçer yeni seçenek ararım kendime hep))))
selam kizlar
ya soya valla yazdiklarini okudum da ben de olcturecektim vazgectim once biraz daha kilo vereyim de :26:simdi kesin 100 yasinda cikarim
Kızlar karnım acıktı 1 salatalık yiyorum soyacım o basküllerin internetteki hesaplayıcıların yaptığından başka birşey yapmıyor boyunu yaşını yazıyosun basküle oda ona göre bir sonuç çıkarıyo profesyoneller gibi değiller bende alırken araştırmıştım o baskülleri ama sonra vazgeçtim.
Canım ya
sen aktif spor yapıyorsun, daha sağlıklı besleniyorsun
bence o kadar çıkmazsın merak etme ))
ölçtür bence, en azından gidişatını takip edersin
hem ciddi şekilde hırslanmana sebep oluyor,
valla spordan çıktığımda yürüyecek halim yoktu, normalde taksiye binip gelirdim ama
yürümeyi tercih ettim o derece yani ))
spor yapiyorum da benim yag oranim seninkinden cok daha fazla su an, ondan biraz da korkum. ama gozumu karartip bir ara olcumlerimi yaptiracagim.
spordan sonra yurudun mu ben de yapiyorum bazen eger cok hirslanmissamdemek o kadar etkili diyorsun... cuma sabah gittigimde olctureyim o zaman ben de
Öğlen yemeğimde yarım domatesi pişirdim rendeleyip 1bardak kadar var yok haslanmış makarnama sos olarak ekledim bir bardak bardak ayranla yedim. . .
Ara olarak da biraz önce 5erik 5çilek ve bir adet form sunta yedim :)
bu saatte ara öğün yaptım daha önce öğle yemeğimi yiyordum ah ahhama akşam erken yersem acıkırım diyordum akşamdan sonra bir şey yemediğim için şimdi 2saat sonra meyve ve yeşil çay yapacağım artık. .
soyacım sen okadar kilo verip bu yaşta çıkman şaşırtı beni aslında gözüm korktu kimbilir benim vücudum ne haldedir diye =/
ama daha yolculuğumuz devam ediyor iyi ki yazdım cesaret edip size iyi ki kabul ettiniz siz de inancım vardı zaten ama okadar çok arttı ki. .
neden bu kadar beklemişim acaba . . ama nerden dönsem kardır tabii iyi ki daha da geç kalmamışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?