Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

selam kızlar nasılsınız
bugünkü menümü yazayım:
sabaheynir salatalık ve çay
ara 1 elma
öğlen zeytin yağlı fasülye
2.aramda 5 adet erik
akşam balık buğlama ve salata

süper ))
menü de süpermiş..
bu ara gelemediğini yazmıştın ama sanki pek keyfinde yok gibi prenses?
bana mı öyle geliyor?

süper ))
menü de süpermiş..
bu ara gelemediğini yazmıştın ama sanki pek keyfinde yok gibi prenses?
bana mı öyle geliyor?
aslında sevindim beni düşündüğüne teşekkür ederim sadece biraz daralıyorum aslında normalde çok rahat neşeli bi insanımdır ama yaklaşık 1 haftadır üstümde bi gerginlik sinir hali yorgunluk bıkkınlık aslında hepsini regli dönemime bağlıyorum geçicek biliyorum ama zamna ihtiyacım var yinede tekrar teşekkür ederim soyacımm :)

Tabi ki seni düşüneceğim, sen bizim ekibimizin bir parçasısın ))
Geçecek bir durumsa problem yok)) ama bir sorun varsa her zaman dinlemeye hazırım/hazırız bunu unutma...
burdaki herkes gibi özelsin ve önemlisin bizim için...
Kimseyi durgun yada üzgün görmek istemiyorum, genelde hep pozitif olmak hem diyetimiz hemde dünyaya bakış açımız için önemli...
Hayat nasıl geçecek yoksaaaa
Herşeyi kafama takmayı bırakalı çok oluyor ))
İstediğin kadar zaman senin ama şunu unutma, çok zamanımız yok, iyi değerlendirmek her anından keyif almak lazım ))
Öptüm çok ))

ben de akşam yemeğimi paylaşayım
1adet goğüs tavuk hasladım ve ızgara yaptım tuhaf bi tipim ben
tavuğun üzerine bir tatlı kaşığı pulbiberli yogurdu sos yaptım

+çorba+1adet salatalık+soda

akşam menünde gayet güzel ))
sodayı haftada 2 kere içelim şimdilik...
sade soda olması gerekiyor buna dikkat edelim..

günlük su miktarımız ise 2,5 litreyi geçmesin (kaç litre içiyorsun bilmiyorum)
fazlası zarar verir, böbrekler için zararlı ve vücuduna gerekli olan mineralleri atıyor fazla su içmek
o yüzden günde 2,5 litreyi geçme...
Sadece yaz döneminde, yani havalar daha da ısınıp fazla ter atmaya başladığımızda vücudun su ihtiyacını yerine koymak için +1 litreye kadar su miktarımızı artırabiliriz...
Sevgilerimle ))

Ben dedim canım kesin hepimiz 60 olacaz hatta 59 :)))
5 li rakamları gorecez buna İnan...
Ama sabır acelemiz yok yola devam herkezi sasirtcaz:))) sane ne olmuş diyecekler:)))
Şimdiden small beden bakmaya başla mankenlerin üzerindekileri incele çünkü hepsinden giyebilcez:))))

soda yazmışım dimi maden suyu canım minarellerinden dolayı içiyorum. . çok soda içen biriydin ağzım alışmış :) onun için de mi haftada 2 kere?
günde 3litre kesin içiyorum bazen geçebiliyor ama genelde 3 böbreklerimdeki problem için aksine doktorumun önerisiydi çok su ama miktar vermemişti
ayrıca ben de kahve kahve diye sızlandım bir türlü içememiştim seni görünce dayanamayıp bir kahve de ben yaptım afiyet olsun bize :)

inanıyorummm ya çok çok güzel heveslendiriyorsunuz beni bir de kilonuzun zamanında benim kadar olduğunu bilmek imkansız olmadıgına ınandırıyo beni . .
xs tişörtlerim var hala durur dolabımın derinliklerinde
üstüm altıma göre çok daha ince
ama xs da istemiyorum buna eminim
herkes şaşırsın beğensin ya
ailem sevgilim akrabalarım herkes. .
iste ozaman şimdi kilo sana yakısıyo dıyenler yuzume vuracak ne kadar sısman oldugum gercegını ve ben bundan mutluluk duyucam

Çok su demek 3 litre demek değildir ))
2,5 litre yeterli, fazlası zararlı dediğim gibi...
İnsanlar genellikle çok su içerek zayıflayacağını düşünür, doğru ama çok fazla su içmek vücuttaki bir çok yararlı minerali alır götürür.. Ve maden suyu yada soda (türkiyede ikiside aynı, farketmiyor) bunu yerine koyamaz istenilen şekilde... O yüzden vücuda gerekli miktarda 8-10 bardak (2-2,5 lt) içmek yeterlidir...
böbreklerinde problem varsa heleki 3 litre su çok daha zararlı, doktorun bu konuda seni yeeterince bilgilendirmeliydi bence...

Kahve içebilirsin, günde 2 fincan şekersiz olmak kaydiyle ))
süt katabilirsin (süt tozu yasak)

Maden suyu yada soda olayına gelince, eğer doktorun içmeni söylediyse ok, onun dışında haftada 2 kere içmeni tavsiye ederim... Asitli içecekler tüketmek mide kapasitemiz açısından iyi değil... haftada 2 kere içmek ise gerekli mineral eksikliğini gidermek için... içine limon sıkarak tatlandırabilirsin, limonun yağ yakıcı özelliği vardır...

Aklına takılan birşey varsa sor, benim yiyip içmemi yada buraya yazmamı bekleme ))

qwerty gazlamaya başlamışsın ))
mucksss bebeeem ))

ben ilk kilo vermeye başladığımda 7'li rakamları görmek benim için hayal gibiydi..
Öncesinde o kadar çok diyet yapıp bırakmıştım ki...
Hep başlıyordum 88 kilo ile, 83 kiloya kadar geliyordum orda bırakıyordum
79 kiloyu görmek benim için bildiğin hayaldi rüyaydı ))
80,xxx kilo olduğumda ise sabırsızlıktan ölecektim neredeyse, biran önce 79 olmak istiyordum
Sonra bir sabah tartı bana gülümsedi, ben ona gülümsedim...
defalarca defalarca çıkıp tartıldım...
Şimdi 69 kiloyu göreceğim, tahmini 2-3 gün içinde göreceğim ama sabırsız değilim ))
Çünkü göreceğimi biliyorum ))
Bana asla ulaşamazmışım gibi gelen 60 kilo artık çok kolay geliyor
,Hatta ara ara hedefimi 55 kiloya çekmeyi düşünmüyor değilim ))))))))))))))))))))))

sağol cnm kahvem şekerli değil sadece seni de görünce aa yeter yapayım artık şu kahveyi dedim
su konusunda kendimi zorlamıyorum çok su içen biriyim
zaten çok konuşuyorum dun bir bugün iki kızım paphia sus pişman etme insanları seni aldıklarına diyorum

yok canim kaslari calistirmayacaksin yani aletli jimnastik yok, pilates vs yok, mekik, agirlik kaldirma vs yok. sadece yuruyus, kosu, bir de dvdlerden kardiyo egzersizleri olabilir. ip atlama vs olabilir. kaslarin su tutmaz o zaman ama sen bolca kalori yakarsin. ne kadar cok terlersen o kadar iyi canim oyle dusun o zaman ise yarar kesin

bir de dedigim gibi lifli gidalari ve sivi alimini arttirmak gerekiyormus

nereden duymustun dersen, su myfitnesspal sitesinde cogunluk amerikalilar var. insanlar isyerlerinde biggest loser yarismalari yapiyorlarmis her giren atiyorum haftada 5$ veriyor 2 ay sonra kazanan tum parayi aliyor. forumlarda cok goruyorum, kazanmak icin son hafta genelde tutusuyorlar onlara hep boyle tavsiyeler veriliyor kilolar daha cabuk atilsin diye.

yani lifli sebzeleri mutlaka arttir ve bence son hafta vejeteryan ol derim, et bagirsakta 16 saate kadar kalabilen sindirimi zor bir gida 1 hafta vejeteryan beslenirsen (tabi yogurt yumurta vs yenecek yine) siskinlik problemin hic olmaz metabolizmayi da hizli calistirmis olursun

ayrica soyanin dedigi gibi form biskuviye de bir sure ara versen iyi olur

hedefe ulasacaksin surprizi de kapacaksin ben sana inaniyorum

Son düzenleme:
canım inanmak başarmanın yarısı emin ol...
Benim ilk yazılarıma bakarsan ne kadar umutsuz oldugumu görürsün...
Ama hiç kilo veremeyen ben hep kacamaklardan yapmisim hatayı azıcık verince kendimi odullendirmelerden olmuş basıma ne geldiyse..
Denemesinin bisey kalmadı akapunktur... Mora.... Fx15.....africanmango....
Hepsi bı çırpınış iste...
Ama şimdi gercekten veriyorum hedef koydum ayda 5 dedim ilk ay verdim inşallah 2. Ayimdayim... Bu ayda okadar vereyim yeter... Kardesimin Nisan'ı var temmuz14 te ozamana 69 olsam başka bisey istemem:))))
Sonra Eylül'e kadar bir 5 daha :)))
Sonra gelsin tatiller havuza girmekten korkmadan ay oram mı çıktı burammi demeden bikinimlesahilde dolaşmak istiyorum....
Sevgilin sana tekrar asık olacak İnan...
Büyük kıyafetlerinin cogunu verdim bu bahar temizliğinde nasıl olsa zayıflıyorum ve birdaha asla bu kiloda olmayacağım o yüzden giymiycem onları...
Az bisey bıraktım onları giyiyorum onlarında ısı bitince gideçekler:)))
Hiçbirşeyde almıyorum çünkü bu bedende olmayacağım gerek yok ben s beden olcam buna eminim kıskandıgim kızlar gibi olmak tek hedefim:)))

Hiç bir zaman çok konuştuğu için kimseyi aldığımıza pişman olmayız merak etme ))
sadece her söylediğimizin tersini yapan birini aldığımıza pişman oluruz o kadar..
E onu da yapmıyorsun, daha ne isteriz...
İstediğin kadar yaz, istediğin kadar sor...
Sen sordukça bizde tekrar etmiş bilgilerimizi pekiştirmiş oluruz daha iyi ))
Hem bilmediğimiz birşey çıkarsa araştırmış oluruz
Ben araştırmayı seven bir insanımdır
Bana konu çıkmış olur ))

Sevgilim en büyük destekçim sağolsun ama daha önce vursaymış kafama bitir tabağını demeseymiş böyle olmazdım belki de :/
çok mızmızım yemek konusunda ben yemediğim tonlarca şey var. .napsın o da hep ye de ye diye yedim işte
alışveriş konusunda ben de tutuyorum kendimi içine giremediğim şeylerimi çıkarırım yavaş yavaş geri kalanı artık kim isterse onundur
çok para harcamasaydım bu koca kıyafetlere iyiydi
neyseki öncesinde zayıftım geride kalan kıyafetler yeniden giyilebilir duruma gelsin:)
ben umutsuz değilim tembeldim kendimi sevdim dediğim gibi az kiloluyum falan diyordum boyum da uzun ne azı nerdeyse 100 kilo oluyormuşum yakında . .
artık ömrümün sonuna kadar bu kadar kilo almayı düşünmüyorum. .
en çok da nişan düğün gibi şeyler düşündürüyo insanı . .beni de beğenmişler ama kiloluymuşum biraz aa dedim ne kilosu ya o kadar farkediliyor mu?(tartıdan haberim yok tabi benim )
o koca teyzelere laf attım bir de gözleri görmüyordur beğenmesinler zaten beni istemem diye
yazdan sonra artık kim evlenirse koşup gidiyim

içim rahatladı :))
zaten her konu hakkında beslenme üzerine yeterince bilgi dolu olduğunun farkındayım canım maşallah
araştırmana fayda sağlayamayabilirim bu nedenle :)
ama aklıma takılanı sorarım . .

Eskiden bende hep "kilomla barışığım, kilo bana çok yakışıyor, zayıflayınca çok çirkin oluyorum" diyip duruyordum ))
Hayatımda sadece 1 kere 59 kilo oldum, o da yemeden içmeden kesilmiştim, sağlıksız bir şekilde zayıflamıştım gözlerimin altı mosmordu...
E o şekilde zayıflarsan tabi çirkin olursun değil mi )) Tabi o kiloda uzun süre kalamadım da... Kısa bir sürede eski kiloma geri döndüm..
Hatta bir ara hiç unutmam, bir arkadaşın kına gecesine gitmiştim, 3'lü koltukta yaşlı teyzeler oturmuş, hepside maşallah kilolu...
yer yok diye onların ayak ucunda yere oturdum oynayanları alkışlıyorum... bir ara teyzelerden biri omzuma dokundu, sırtımı okşadı ve dedi ki,
"maşallah ne güzel kız, aynı döşek gibi"
...................................................................................................
verilecek hiç bir cevap bulamadım ))))))))))))))))))))))))))))))))))
Allah aşkına bir insanı döşeğe nasıl benzetirsin teyzecim ya )))))))))))))))
hala aklıma geldikçe gülüyorum )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…