selam kızlar nasılsınız
bugünkü menümü yazayım:
sabaheynir salatalık ve çay
ara 1 elma
öğlen zeytin yağlı fasülye
2.aramda 5 adet erik
akşam balık buğlama ve salata
aslında sevindim beni düşündüğüne teşekkür ederim sadece biraz daralıyorum aslında normalde çok rahat neşeli bi insanımdır ama yaklaşık 1 haftadır üstümde bi gerginlik sinir hali yorgunluk bıkkınlık aslında hepsini regli dönemime bağlıyorum geçicek biliyorum ama zamna ihtiyacım var yinede tekrar teşekkür ederim soyacımm :)süper ))
menü de süpermiş..
bu ara gelemediğini yazmıştın ama sanki pek keyfinde yok gibi prenses?
bana mı öyle geliyor?
aslında sevindim beni düşündüğüne teşekkür ederim sadece biraz daralıyorum aslında normalde çok rahat neşeli bi insanımdır ama yaklaşık 1 haftadır üstümde bi gerginlik sinir hali yorgunluk bıkkınlık aslında hepsini regli dönemime bağlıyorum geçicek biliyorum ama zamna ihtiyacım var yinede tekrar teşekkür ederim soyacımm :)
ben de akşam yemeğimi paylaşayım
1adet goğüs tavuk hasladım ve ızgara yaptımtuhaf bi tipim ben
tavuğun üzerine bir tatlı kaşığı pulbiberli yogurdu sos yaptım
+çorba+1adet salatalık+soda
Ben dedim canım kesin hepimiz 60 olacaz hatta 59 :)))hoşbuldukkkkk :)
dök içini canım dööök :)
10 kilo bir buçuk ayda harikaaa. .
benim okadar yanlışım olmasına rağmen 1haftada 3.5 kilo verdim
şanslıyım ki erken kilo veren bir insanım . .
annem bana anne olacaksın bu halde hiç yerinden kalkamazsın dediğinde ona kızardım
kim ne derse bir kulp bulurdum . .
kendimi hiç şişman görmedim ki ben
ama hiç bu kadar da kilo almamıştım resmen aynaya baktım vucüdümün şekli değişti
dümdüz karnı ve sırtı olan ben nasıl da yağ tutmuşumm
2yılda 20kilo almışım o tartıdan kaça kaça ama şimdi daha da fazlasını vereceğim inanıyorum hepimiz yapacağız
bir arkadaşımız daha yeniyim tam hatırlayamıyorum buraya geldin kesin artık 60 kilosun dedi
dünden beri o geliyo aklımaaaa :))
içim kıpır kıpır oluyo
akşam menünde gayet güzel ))
sodayı haftada 2 kere içelim şimdilik...
sade soda olması gerekiyor buna dikkat edelim..
günlük su miktarımız ise 2,5 litreyi geçmesin (kaç litre içiyorsun bilmiyorum)
fazlası zarar verir, böbrekler için zararlı ve vücuduna gerekli olan mineralleri atıyor fazla su içmek
o yüzden günde 2,5 litreyi geçme...
Sadece yaz döneminde, yani havalar daha da ısınıp fazla ter atmaya başladığımızda vücudun su ihtiyacını yerine koymak için +1 litreye kadar su miktarımızı artırabiliriz...
Sevgilerimle ))
Ben dedim canım kesin hepimiz 60 olacaz hatta 59 :)))
5 li rakamları gorecez buna İnan...
Ama sabır acelemiz yok yola devam herkezi sasirtcaz:))) sane ne olmuş diyecekler:)))
Şimdiden small beden bakmaya başla mankenlerin üzerindekileri incele çünkü hepsinden giyebilcez:))))
soda yazmışım dimi maden suyu canım minarellerinden dolayı içiyorum. . çok soda içen biriydin ağzım alışmış :) onun için de mi haftada 2 kere?
günde 3litre kesin içiyorum bazen geçebiliyor ama genelde 3 böbreklerimdeki problem için aksine doktorumun önerisiydi çok su ama miktar vermemişti
ayrıca ben de kahve kahve diye sızlandım bir türlü içememiştim seni görünce dayanamayıp bir kahve de ben yaptım afiyet olsun bize :)
Çok su demek 3 litre demek değildir ))
2,5 litre yeterli, fazlası zararlı dediğim gibi...
İnsanlar genellikle çok su içerek zayıflayacağını düşünür, doğru ama çok fazla su içmek vücuttaki bir çok yararlı minerali alır götürür.. Ve maden suyu yada soda (türkiyede ikiside aynı, farketmiyor) bunu yerine koyamaz istenilen şekilde... O yüzden vücuda gerekli miktarda 8-10 bardak (2-2,5 lt) içmek yeterlidir...
böbreklerinde problem varsa heleki 3 litre su çok daha zararlı, doktorun bu konuda seni yeeterince bilgilendirmeliydi bence...
Kahve içebilirsin, günde 2 fincan şekersiz olmak kaydiyle ))
süt katabilirsin (süt tozu yasak)
Maden suyu yada soda olayına gelince, eğer doktorun içmeni söylediyse ok, onun dışında haftada 2 kere içmeni tavsiye ederim... Asitli içecekler tüketmek mide kapasitemiz açısından iyi değil... haftada 2 kere içmek ise gerekli mineral eksikliğini gidermek için... içine limon sıkarak tatlandırabilirsin, limonun yağ yakıcı özelliği vardır...
Aklına takılan birşey varsa sor, benim yiyip içmemi yada buraya yazmamı bekleme ))
işe yarar mı dersin canım
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
sporu abartırsam kaslarım su tutmaz mı
soya sosu ne diyorsun buna
sende uygundur dersen
leslie ye geri döneyim ben çok terletiyordu o beni
3 gün salona gideyim diğer günler yapabildiğim kadar leslie
soya???
canım inanmak başarmanın yarısı emin ol...inanıyorummm ya çok çok güzel heveslendiriyorsunuz beni bir de kilonuzun zamanında benim kadar olduğunu bilmek imkansız olmadıgına ınandırıyo beni . .
xs tişörtlerim var hala durur dolabımın derinliklerinde
üstüm altıma göre çok daha ince
ama xs da istemiyorum buna eminim
herkes şaşırsın beğensin ya
ailem sevgilim akrabalarım herkes. .
iste ozaman şimdi kilo sana yakısıyo dıyenler yuzume vuracak ne kadar sısman oldugum gercegını ve ben bundan mutluluk duyucam
sağol cnm kahvem şekerli değil sadece seni de görünce aa yeter yapayım artık şu kahveyi dedim
su konusunda kendimi zorlamıyorum çok su içen biriyim
zaten çok konuşuyorumdun bir bugün iki kızım paphia sus pişman etme insanları seni aldıklarına diyorum
canım inanmak başarmanın yarısı emin ol...
Benim ilk yazılarıma bakarsan ne kadar umutsuz oldugumu görürsün...
Ama hiç kilo veremeyen ben hep kacamaklardan yapmisim hatayı azıcık verince kendimi odullendirmelerden olmuş basıma ne geldiyse..
Denemesinin bisey kalmadı akapunktur... Mora.... Fx15.....africanmango....
Hepsi bı çırpınış iste...
Ama şimdi gercekten veriyorum hedef koydum ayda 5 dedim ilk ay verdim inşallah 2. Ayimdayim... Bu ayda okadar vereyim yeter... Kardesimin Nisan'ı var temmuz14 te ozamana 69 olsam başka bisey istemem:))))
Sonra Eylül'e kadar bir 5 daha :)))
Sonra gelsin tatiller havuza girmekten korkmadan ay oram mı çıktı burammi demeden bikinimlesahilde dolaşmak istiyorum....
Sevgilin sana tekrar asık olacak İnan...
Büyük kıyafetlerinin cogunu verdim bu bahar temizliğinde nasıl olsa zayıflıyorum ve birdaha asla bu kiloda olmayacağım o yüzden giymiycem onları...
Az bisey bıraktım onları giyiyorum onlarında ısı bitince gideçekler:)))
Hiçbirşeyde almıyorum çünkü bu bedende olmayacağım gerek yok ben s beden olcam buna eminim kıskandıgim kızlar gibi olmak tek hedefim:)))
Hiç bir zaman çok konuştuğu için kimseyi aldığımıza pişman olmayız merak etme ))
sadece her söylediğimizin tersini yapan birini aldığımıza pişman oluruz o kadar..
E onu da yapmıyorsun, daha ne isteriz...
İstediğin kadar yaz, istediğin kadar sor...
Sen sordukça bizde tekrar etmiş bilgilerimizi pekiştirmiş oluruz daha iyi ))
Hem bilmediğimiz birşey çıkarsa araştırmış oluruz
Ben araştırmayı seven bir insanımdır
Bana konu çıkmış olur ))
Sevgilim en büyük destekçim sağolsun ama daha önce vursaymış kafama bitir tabağını demeseymiş böyle olmazdım belki de :/
çok mızmızım yemek konusunda ben yemediğim tonlarca şey var. .napsın o da hep ye de ye diye yedim işte
alışveriş konusunda ben de tutuyorum kendimi içine giremediğim şeylerimi çıkarırım yavaş yavaş geri kalanı artık kim isterse onundur
çok para harcamasaydım bu koca kıyafetlere iyiydi
neyseki öncesinde zayıftım geride kalan kıyafetler yeniden giyilebilir duruma gelsin:)
ben umutsuz değilim tembeldim kendimi sevdim dediğim gibi az kiloluyum falan diyordum boyum da uzun ne azı nerdeyse 100 kilo oluyormuşum yakında . .
artık ömrümün sonuna kadar bu kadar kilo almayı düşünmüyorum. .
en çok da nişan düğün gibi şeyler düşündürüyo insanı . .beni de beğenmişler ama kiloluymuşum biraz aa dedim ne kilosu ya o kadar farkediliyor mu?(tartıdan haberim yok tabi benim )
o koca teyzelere laf attım bir de gözleri görmüyordur beğenmesinler zaten beni istemem diye
yazdan sonra artık kim evlenirse koşup gidiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?