Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ahahaha
döşek?
yaklaşık 2.5sene önce 60kilo kadardım ben de hala knuşulur ne güzeldim ozaman diye =)
yine olacağım kimse için değil aslında biliyor musunuz sadece kendim için. .hayatımda hiçbir şeyi zorla yapmadım ben bunu da bir anda başladım inanıyorum olacak bu arada bugün sadece 2mil dayanamildim leslie ye of ilerletemiyorum fazla beynim zonkluyo soya. .
spordan hemen sonra tartldım 84.8 olmuşum gitgide eriyorum daha 2günde 300 gr daha gitmiş spor yapınca hemen yarım saat bile olsa nasıl fark ediyo ya :)

ben geldim

maşallah sayfa almış başın gitmiş
ben anca yemek yap ev topla

ara öğün 3 badem ve bir küçük süt
koca bır tabak kızırtma yaptım
yanına tavuk çorbası bol bol tereyağlı

hepsinin yedmmmmmmmmm acaba

hayır tabikide çocuklar istedi onlara yaptım önce olsaydı firitözün başında girer çıkar yerdim

kendime karnabaharı haşladım küçük küçük parçalıdımüzerine sarımsaklı yoğurtu döktüm ve afiyetle yedim

yemeğimi saat 18,30 bitti

biraz sonra elmamı ve yeşil çayımı içeçeğim

şimdilik iyi akşamlar

Madem spora başladım, spor ile ilgili de bilgi araştırayım değil mi ))

Hadi bakalım okuyalım, çooook faydalıııı

* Egzersiz sonrası mutlaka karbonhidrat tüketmek gerekiyormuş, çünkü kas gücünü artırma da karbonhidratlar çok büyük rol oynarmış (bak bak neler varmış)) Mesela 1 - 1,5 saatlik egzersiz sonrası 1 porsiyon meyve, form bisküvi , yoğurt, bir tane tost, haşlanmış makarna, süt, elma suyu, yumurta veya et/balık genellikle çok iyi seçim olabiliyormuş... (bugün gelip meyve salatası yapmam iyi olmuş o halde ))))) aklınızda olsun spor sonrası bunlardan birini tüketin...

* Metabolizmanızı güçlendirmek için ağırlık kaldırmanız gerekiyormuş... Her yarım kilo ağırlık 35 kalori yakmanıza sebep oluyormuş (oy oy oy dambıllarım nerdeeeeeee )

* tok karnına spor yapmak zararlıymış - ki bunu biliyoruz- yemekten en az 1 saat sonra spor yapmalıyız, aç karnına yapmakta tehlikeli...

* spor sonrası duş alırken son suyunuz dayanabileceğiniz soğuklukta olsun, cildiniz doğal olarak sıkılaşır (ben yaz kış yaparım, sarkma olmadı hiç vücudumda.. hiç bir sıkılaştırıcı kullanmadım şimdiye kadar)

* Sabah yapılan sporlar, gün içinde yapılana göre çok daha etkili ve daha fazla yağ yakımına sebep oluyor (boşuna demiyormuşum sabahları 5 dakika da olsun spor yapın diyeee)

anammmmmmmmmmmm napıosunuz kızlarrrrr
akşam yemeğim
1 parça sebzeli fırın tavuk
ekmek yask yemedim baska bişi yetti çorba bilem içmedim

soyacım ben yumurta tüketmiyorum kahvaltıda 1adet ekmek yiyorum ve bir daha gün boyu çavdar ekmeği tüketmiyorum . .
sence 2yemek kaşığı lor yerine bunu 1kaşığa indireyim mi?
bir de patates hakkında ne düşünüyorsun?

Gün içinde mutlaka 2 dilim ekmek yemelisin, 1 dilim sabah, 1 dilim öğlen... akşam ekmek yok..
yumurta yemiyorsan bunu dengelemelisin, haftada 3 kere yoğurt yada süt tüketmelisin...
lor peynirini 2 yk yiyebilirsin problem yok
patates yemeyelim, çok fazla nişasta içeriyor, bizim için şu anda yasaklı
istediğimiz kilolara yaklaştığımızda yeme listemize ekleyeceğiz ama şu anda tüketmiyoruz canım..

teşekkür ederim cnm yoğurt tercihim oluyo veya ayran öğlen akşam azcıkda olsa ya da bir kase de olsa yiyorum . . 2.dilim ekmeğe ihtiyaç duymuyorum hiç zaten normalde de çok ekmek yiyen biri değildim yine de zorlamasam bu konuda kendimi . . ne dersin?

sen bilirsin,
ama ekmek hem daha çok doymanı sağlar hemde ekmekten alacağın vitaminleri başka hiçbir gıdadan alamazsın, bu yüzden 2 dilim ekmek yemeliyiz diyorum...
Olmadı arada tost falan yaparsın o açığını öyle kapatırsın olur biter ))

kabulll
bazı kahvaltılarda tost yaparım =)

bugunku menum:

sabah: 1 dilim kizarmis ekmek, 1 dilim peynir, tavada cok az yag ile yumurta (1 yum + 1 yumurta aki)
ara: 1 ceviz, 1 kuru incir
ogle: kuru fasulye, 1 kucuk kase yogurt
ara: 1 kase cilek
aksam: etsiz 5 kucuk kofte, bol salata
spor: 1.5 saat yuruyus

muhteşemmmmmmmm ))

Bugun yine ordan oraya kosusturmadan ogunlerim sasti..
sabah: 1 elma
Ara: yok
Ogle:1.5 dilim cavdar ekmegi ayran:))
Ara:2cilek
Aksam: annemlerdeydim. .. Yagsiz tavada tavuk cevirmis onu yedim
Ara: 2 galetasimdi yedim yesil cay yok byrda su iciyorum bolca..

Yarin bu olayi cozcem hastane ziyareti ani cikinca dengem sasti..
Sporumada gittim onu asla ihmal etmem

Valla tamamen dengesiz bir menü olmuş ))
Yarın düzeltmeni bekliyorum,
sabah elmayla kahvaltı etmişsin, ara öğün yememişsin
üstüne birde "şimdi 2 galeta yedim" yazmışsın, oy oy oy, falakaya çekesim geldi seni birden ))))))))))))
Hastane ziyaretleri çok dengesiz yapıyor insanı bilirim..

Kendi yaşı 37, vücut yaşı 52 toplamda 89 yaşında olan bu kişi artık yatmalı )))))))))))))))))))))))))
bugün çok yoruldum kızlar, dünden beri doğru dürüst uykumu alamadım,
Yarın görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum kocaman

Hedef kilonuza ulaştığınız, istediğiniz mağazada istediğiniz bedende kıyafetler satın aldığınız rüyalar diliyorum size ))
Hz. Osman'ın güzel bir sözünü okudum geçen gün,

"Allah nasip ettirmeyeceği şeyi, hayal ettirmez!"

Sevgilerimle ))

Herkese günaydın

yene yeni bir gün yeni umut ve bizler için zayıf günler

sabah kalkınca

ballı sirkeli ılık su

lahana su

kahvaltı

3-4 yaprak marul
3 tane çeri domates
2 tane salatalık
1 yk kaşığı lor
1 fincan yeşil çay

şimdilik bukadar

birşey fak ettim ben lahana suyunu bağırsaklarım için içiyorum ama bağırsaklarım faydasını da görmedim
fakat bugun yarın regl olucam ama hiç kendi şiş hissetmiyorum önce olsa karnım patlayacak gibi oluyor

soya nedersin bu lahana suyu bana ödem mi atırıyo sence

ha kilomda oynama yok aynen takıldım kaldım 68,80 bakalım kım yenilecek ben mı yoksa nefsim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…