yok canim kaslari calistirmayacaksin yani aletli jimnastik yok, pilates vs yok, mekik, agirlik kaldirma vs yok. sadece yuruyus, kosu, bir de dvdlerden kardiyo egzersizleri olabilir. ip atlama vs olabilir. kaslarin su tutmaz o zaman ama sen bolca kalori yakarsin. ne kadar cok terlersen o kadar iyi canim oyle dusuno zaman ise yarar kesin
bir de dedigim gibi lifli gidalari ve sivi alimini arttirmak gerekiyormus
nereden duymustun dersen, su myfitnesspal sitesinde cogunluk amerikalilar var. insanlar isyerlerinde biggest loser yarismalari yapiyorlarmis her giren atiyorum haftada 5$ veriyor 2 ay sonra kazanan tum parayi aliyor. forumlarda cok goruyorum, kazanmak icin son hafta genelde tutusuyorlar onlara hep boyle tavsiyeler veriliyor kilolar daha cabuk atilsin diye.
yani lifli sebzeleri mutlaka arttir ve bence son hafta vejeteryan ol derim, et bagirsakta 16 saate kadar kalabilen sindirimi zor bir gida 1 hafta vejeteryan beslenirsen (tabi yogurt yumurta vs yenecek yine) siskinlik problemin hic olmaz metabolizmayi da hizli calistirmis olursun
ayrica soyanin dedigi gibi form biskuviye de bir sure ara versen iyi olur
hedefe ulasacaksin surprizi de kapacaksin ben sana inaniyorum
sabah sabah pek bi neşeliyim bugün
aman nazar değmesin
dün akşam alışverişe gittim
tavuk göğüs doldurdum eve
100 gr kadar haşladım
yanına domates dilimledim
1 su bardağı yogurtta koydum
üzerine de acı biber ve karabiber
ohhh muhteşem oldu))
1 saat sonrada işe koyuldum
evimizin tavanı değişti ordan çıkan tahtalar bahçede
kesilmeyi bekliyordu bir haftadır
baktım kimse yapmıyor spor olur dedim
acaip oldu heryerim tutuldu
sol kolum hala titriyor,garibi böyle şey görmedi tabi daha önce)
bitirdiğimde saat 10 du hemen karışık çayımı demledim
2 su bardağı içtim,tadı çok hoşuma gidiyor çok mu oldu ki?
1 saat sonra bir orta boy muz ve yatışşş
sabah;
1 dilim beyaz ekmek(çavdar kalmamış)
1 yk lor peynir
arkasından yine metabolizma çayım
oyy kollarım yazı bile yazamıyor
yasemincim gayet güzel ilk yaptığın toplamda 45 dak falan sürüyor 3 mil olanın bir parçasıkızlar ara öğnümü yaptım
elma ve yeşilçay
leis mi de yaptım
Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube
Walk Away The Pounds 2 Brisk Miles Part 1 - YouTube
inci ben bu siteden yapıyorum toplam 25 dakika
sence nasıl
soya sende fikir verirsen
Herkese günaydın
yene yeni bir gün yeni umut ve bizler için zayıf günler
sabah kalkınca
ballı sirkeli ılık su
lahana su
kahvaltı
3-4 yaprak marul
3 tane çeri domates
2 tane salatalık
1 yk kaşığı lor
1 fincan yeşil çay
şimdilik bukadar
birşey fak ettim ben lahana suyunu bağırsaklarım için içiyorum ama bağırsaklarım faydasını da görmedim
fakat bugun yarın regl olucam ama hiç kendi şiş hissetmiyorum önce olsa karnım patlayacak gibi oluyor
soya nedersin bu lahana suyu bana ödem mi atırıyo sence
ha kilomda oynama yok aynen takıldım kaldım 68,80 bakalım kım yenilecek ben mı yoksa nefsim mi
canım,
lahana suyunun faydasını görmediysen bırak... Normalde 2 gün içinde fayda etmeliydi.. Daha ciddi bir problem var demektir bağırsaklarında...
Ve evet ödem attırır lahana suyu, bir bakıma detoks gibidir... Bağırsakların için ilaç kullandığını söylemiştin, doktormu vermişti?
Halamda çok problemlidir bağırsaklarından, her akşam sinameki içtiği halde maalesef tuvalet problemi yaşıyor ki, sinamekiyi kimseye tavsiye etmiyorum..
(halam hemşire) bu konu ile ilgili tekrar bir doktora görün istersen, çünkü ilerki zamanlarda ciddi problemlere yol açabilir...
Ayrıca 68,80'de takıldım kaldım diye dert etme, daha önce de 70 kiloda takılmıştın ama sonra indin ))
bu da öyle olacak merak etme, sadece sabır ))
regl dönemine giriyorsan bazen olabilir böyle şeyler biliyorsun,
kısa süre sonra kilo verdiğini yazacksın birlikte sevineceğiz tatlım benim muckss ))
Gün içinde mutlaka 2 dilim ekmek yemelisin, 1 dilim sabah, 1 dilim öğlen... akşam ekmek yok..
yumurta yemiyorsan bunu dengelemelisin, haftada 3 kere yoğurt yada süt tüketmelisin...
lor peynirini 2 yk yiyebilirsin problem yok
patates yemeyelim, çok fazla nişasta içeriyor, bizim için şu anda yasaklı
istediğimiz kilolara yaklaştığımızda yeme listemize ekleyeceğiz ama şu anda tüketmiyoruz canım..
soyacım ben günde 1 dilim ekmek yiyorum sadece sabahları öğlende de yiyeyim mi ?yemesem olmaz mı?
yasemincim lahana suyu bende daha faydasini gormedim benimde bu bagirsak sorunum yuzunden kg vermem yavasluyor..
Bazen nescafe ise yariyo..kuzenimdede bu sorun var yillardir bir otu var attardan alip onu iciyo gece.. Her sabah onun aayesinde cikuyorum der...
Ama ben bagirsaklarimi onada alistirmak istemuyorum...
Ne yapcaz bilemedim
yasemincim gayet güzel ilk yaptığın toplamda 45 dak falan sürüyor 3 mil olanın bir parçası
2. Yaptığında hızlandırılmış seriden bir parça
ben indirdim onları 5 mil olan var onu tavsiye ederim akşam ben 4 mile kadar yaptım onu 152.sayfadaydı sanırım bir arkadaş paylaşmıştı indirmek için link oradan indirmiştim çok güzel terletiyor
500 ADIM(5 DK)
http://rapidshare.com/files/3328956..._Pounds_-_500_Step_Walk__5_min___Fitness_.avi
1 MİL (21DK)
http://rapidshare.com/files/3329253...The_Walk_Diet_-_1_Mile__21_min___Fitness_.avi
2 MİL(35 DK)
http://rapidshare.com/files/3328931...karobics_-_2_Mile_Walk__35_min___Fitness_.avi
3 MİL (45 DK)
http://rapidshare.com/files/333135945/Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk.avi
4 MİL (67 DK)
http://rapidshare.com/files/3328768...e_-_Walk_off_Weight__Fitness___1_h_7_min_.avi
5 MİL (68 DK)
http://rapidshare.com/files/3331046..._Mile_Fat_Burning_Walk__68_min___Fitness_.avi
3 MİL (51 DK)
https://rapidshare.com/files/162503...ounds_Express_-_3_Mile__51_min___Fitness_.avi
yardımcı olması dileğiyle:)))
kızlar,
eğer lahana suyu kabızlık probleminize fayda sağlamadıysa bırakın, dediğim gibi 2-3 gün içinde etkisini göstermesi lazım normalde...
Eğer göstermiyorsa boşuna tüketmeyin, sadece ödem atar vücudunuzdan ki şu anda vücudunuzda atılacak ödem yok zaten ))
aktarlarda satılan otlarda tahminen sinameki bulunur, sinameki bağırsaklarda tembellik yapar ve bakteri oluşumuna sebep olur... Ve ilerde ameliyat olmaya kadar gider iş...
Uzun süreli kullanımı çok zararlıdır, o yüzden tavsiye etmem..
Kabızlık problemi için mutlaka doktora görünün, zamanında bende yaşadım, çok önemsememiştim, (ki hergün düzenli olarak tuvalete çıkan bir insanım) ilk kabızlık problemimde (sadece 5 gün sürmüştü) acile kaldırıldım... Ardından sürekli kabızlık başladı ve en sonunda bağırsaklarımda çatlaklar ve yırtılmalar oluştu... Ve çok pis bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım...
O ameliyatı allah düşmanıma göstermesin öyle diyeyim yani... Ameliyat sonrası yaşadığım ağrıyı bir ben bilirim bir allah...
O yüzden yaşadığınız şeyi çok iyi anlıyorum, ihmale gelmez, ben düzenli tuvalete çıkan bir insan olduğum için önemsememiştim, çıkamadığım zamanlar ya sinameki içiyordum yada lavman yapıyordum (ahh ahh bilinçsizlik işte) sonra çok acısını çektim ama ne çare...
şimdi allaha şükür hiç problemim yok, zaten olursa bir daha ameliyat olmamak için ne yaparım bilmiyorum ))))
kesinlikle bende işe yarıyor türk kahvesi kahvatıdan sonra hergün içerim ardından hemen tuvalete gidiyorum.hatta pazarları evde olduğum için unutuyorum içmeyi o gün tuvaletimi yapamıyorum.GÜNAYDINNNN:)))
Kahvaltımı yaptımm :)
1dilim çavdar ekmeği
2yk maydonozlu ve pulbiberli lor peyniri
1adet salatalık
2yaprak marul
yarım küçük domates
+1 kupa limonlu yeşil çay
doktorum programına gözüm çarptı biraz önce sağlıklı beslenme ve diyetten bahsediyorlar şekersiz türk kahvesinde hiç kalori yokmuş bağırsak da çalıştırır diyor kahvaltıdan snra birazdan kahvemi de yapayım bu habere çok sevindi kahvesever paphia:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?