Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

sabah sabah pek bi neşeliyim bugün
Aman nazar değmesin
dün akşam alışverişe gittim
tavuk göğüs doldurdum eve
100 gr kadar haşladım
yanına domates dilimledim
1 su bardağı yogurtta koydum
üzerine de acı biber ve karabiber
ohhh muhteşem oldu))
1 saat sonrada işe koyuldum
evimizin tavanı değişti ordan çıkan tahtalar bahçede
kesilmeyi bekliyordu bir haftadır
baktım kimse yapmıyor spor olur dedim
acaip oldu heryerim tutuldu
sol kolum hala titriyor,garibi böyle şey görmedi tabi daha önce)
bitirdiğimde saat 10 du hemen karışık çayımı demledim
2 su bardağı içtim,tadı çok hoşuma gidiyor çok mu oldu ki?
1 saat sonra bir orta boy muz ve yatışşş
sabah;
1 dilim beyaz ekmek(çavdar kalmamış)
1 yk lor peynir
arkasından yine metabolizma çayım
oyy kollarım yazı bile yazamıyor

canımcım,
çoookk teşekkür ederim
hemen lifli besinleri araştırmaya başlıyorum
son haftaya kadar protein+aşırı spor
son hafta vejeteryan+spor
hadi bakalım olucak hissediyorum))

desene iyi yorulmuşun canım

ben inanıyorum ki sen nişana kadar düşüeceksin 75 kg
sen de inan buna canım

Günaydın kızlaaarrr ))

Metabolizmanız hızlı, yiyecekleriniz az kalorili, kilo vermeniz seri olsun inşallah ))
Mucksss

yasemincim gayet güzel ilk yaptığın toplamda 45 dak falan sürüyor 3 mil olanın bir parçası
2. yaptığında hızlandırılmış seriden bir parça
ben indirdim onları 5 mil olan var onu tavsiye ederim akşam ben 4 mile kadar yaptım onu 152.sayfadaydı sanırım bir arkadaş paylaşmıştı indirmek için link oradan indirmiştim çok güzel terletiyor

Canım,
Lahana suyunun faydasını görmediysen bırak... Normalde 2 gün içinde fayda etmeliydi.. Daha ciddi bir problem var demektir bağırsaklarında...
Ve evet ödem attırır lahana suyu, bir bakıma detoks gibidir... Bağırsakların için ilaç kullandığını söylemiştin, doktormu vermişti?
Halamda çok problemlidir bağırsaklarından, her akşam sinameki içtiği halde maalesef tuvalet problemi yaşıyor ki, sinamekiyi kimseye tavsiye etmiyorum..
(Halam hemşire) Bu konu ile ilgili tekrar bir doktora görün istersen, çünkü ilerki zamanlarda ciddi problemlere yol açabilir...

Ayrıca 68,80'de takıldım kaldım diye dert etme, daha önce de 70 kiloda takılmıştın ama sonra indin ))
Bu da öyle olacak merak etme, sadece sabır ))
Regl dönemine giriyorsan bazen olabilir böyle şeyler biliyorsun,
Kısa süre sonra kilo verdiğini yazacksın birlikte sevineceğiz tatlım benim muckss ))

Yasemincim lahana suyu bende daha faydasini gormedim benimde bu bagirsak sorunum yuzunden kg vermem yavasluyor..
Bazen nescafe ise yariyo..kuzenimdede bu sorun var yillardir bir otu var attardan alip onu iciyo gece.. Her sabah onun aayesinde cikuyorum der...
Ama ben bagirsaklarimi onada alistirmak istemuyorum...
Ne yapcaz bilemedim

yıllardır bende bu kabızlık problemı var

doktorlar birşey yok sadece psikolojik dedimişti

son yıllardır iyi gidiyordum ama bazen arada böyle oluyor özellikle regl dönemine yakın oluyor o yuzden fazla mühimsemeiyorum kullandığım ilaç gerçekten faydalı tam bir bağırsak düzenleyici önceden tam 1 yıl kullanmıştım öle düzene girdi böyle arada oldum mu yıne kullanıyorum o zaman ben lahanayı bırakam ilacıma devam edem

soyacım ben günde 1 dilim ekmek yiyorum sadece sabahları öğlende de yiyeyim mi ?yemesem olmaz mı?

canım bir yıl duphalac diye bir şurub kullandım gerçekten faydası oldu bana

bende bitki çayların deneye yim diye düşünüyorum ama bir süre sonra alışkanlık yapıyor

ama şurub gerçekten düzenliyor

eğerki tanıdığın bir tanıdığın genel cerh doktor veya eczane var ise bilgi alabilirsin

ici canım akşam bunu yapıcam
çünkü gerçekten yürüşü çıkamıyorum

ama hafta sonu sorun yok o gün çıkıyorum

okul bitince de sorun kalmayacak

Kızlar,

Eğer lahana suyu kabızlık probleminize fayda sağlamadıysa bırakın, dediğim gibi 2-3 gün içinde etkisini göstermesi lazım normalde...
Eğer göstermiyorsa boşuna tüketmeyin, sadece ödem atar vücudunuzdan ki şu anda vücudunuzda atılacak ödem yok zaten ))

aktarlarda satılan otlarda tahminen sinameki bulunur, sinameki bağırsaklarda tembellik yapar ve bakteri oluşumuna sebep olur... Ve ilerde ameliyat olmaya kadar gider iş...
uzun süreli kullanımı çok zararlıdır, o yüzden tavsiye etmem..

Kabızlık problemi için mutlaka doktora görünün, zamanında bende yaşadım, çok önemsememiştim, (ki hergün düzenli olarak tuvalete çıkan bir insanım) ilk kabızlık problemimde (sadece 5 gün sürmüştü) acile kaldırıldım... ardından sürekli kabızlık başladı ve en sonunda bağırsaklarımda çatlaklar ve yırtılmalar oluştu... Ve çok pis bir ameliyat geçirmek zorunda kaldım...
O ameliyatı Allah düşmanıma göstermesin öyle diyeyim yani... ameliyat sonrası yaşadığım ağrıyı bir ben bilirim bir Allah...

O yüzden yaşadığınız şeyi çok iyi anlıyorum, ihmale gelmez, ben düzenli tuvalete çıkan bir insan olduğum için önemsememiştim, çıkamadığım zamanlar ya sinameki içiyordum yada lavman yapıyordum (ahh ahh bilinçsizlik işte) sonra çok acısını çektim ama ne çare...

Şimdi Allaha şükür hiç problemim yok, zaten olursa bir daha ameliyat olmamak için ne yaparım bilmiyorum ))))

biliyorum canım gerçekten önemlı bir konu
5 yıl önce kadar bende çatlama oluşmuş ama tedevimi aksatmadan yaptım ameliyat gerek kalmadı aynı zaman da bende birde hemorait var oyuzde kabız olamaya gayret ediyorum neyse ben akşam itibariyle ilacmı kullanıyayım 1 tae bitti mi normale döner
eğerkı dönmezse doktora giderim ihmal etmem önceden çok çektim

GÜNAYDINNNN:)))

Kahvaltımı yaptımm :)

1dilim çavdar ekmeği
2yk maydonozlu ve pulbiberli lor peyniri
1adet salatalık
2yaprak marul
yarım küçük domates
+1 kupa limonlu yeşil çay

doktorum programına gözüm çarptı biraz önce sağlıklı beslenme ve diyetten bahsediyorlar şekersiz türk kahvesinde hiç kalori yokmuş bağırsak da çalıştırır diyor kahvaltıdan snra birazdan kahvemi de yapayım bu habere çok sevindi kahvesever paphia:)

Son düzenleme:
kesinlikle bende işe yarıyor türk kahvesi kahvatıdan sonra hergün içerim ardından hemen tuvalete gidiyorum.hatta pazarları evde olduğum için unutuyorum içmeyi o gün tuvaletimi yapamıyorum.

Hepinizin Anneler günü şimdiden kutlu olsun kızlar ))
Sevgilerimle ))

Eklentiler

• $ag.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…