Canım,
O protein diyeti yapanlar için yazılmış bir yazıdır büyük ihtimalle...
Sen protein diyeti yapmıyorsun, sadece yağ yakımını hızlandırmak için proteine ağırlık veriyorsun o kadar...
Tamamen farklı birşey...
Protein diyetlerinde genellikle 2-3 gün boyunca sadece protein ağırlıklı beslenilir ve diyete ara verilir
o şekilde kilo vermek bünyeye zarar verir, sağlığına zarar verecek birşey yapmanı istemem..
Sadece galeta, form bisküvi vb şeyleri çıkarıp yerine süt ve yoğurt ekledik, meyve yemeye devam, vitamin eksikliği olmamalı
Nişanında gözlerinin altı çökmüş, yüzün solgun görünmeni istemem ))
Bilgine
merhaba arkadaslar,
siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi çok iyi tanıyorum artık Çünkü bu zamana kadar yazdıklarınıza bırakın göz atmayı hemen hemen hepsini tek tek okudum 3gunumu aldı ama olsun
bi kac gun onceye kadar diyetisyene gitmeyi, bu konuda yardım almayı dusunuyordum fakat sizin topicle tanıstım ve vazgectim bundan Topic sahibimiz gibi dürüst ve acık sozlu gerektiğindede sert davranan birine ihtiyacım var.
Tabi soya sosu benimle uğraşmayı kabul ederse.??
Saglıklı beslenme ve kilo verme konusunda ne yapılması gerektiğini hemen hemen hepimiz biliyoruz ama sorun uygulamada işte.
Bende bi çoğunuz gibi çikolata delisiyim sanki hiç bişey yemesem sadece cikolatayla beslensem olurmuş gibi. Tabi bunun boyle olmadıgının ve bana ne kadar zarar verdiğinin farkındayım
Artık kendime zarar vermek is-te-mi-yo-rumm. bi iki haftadır dikkat ediyorum yediklerime ama spora sizin gibi özen gösteremiyorum ve daha da kotusu masa bası calısıyorum.
Suan tam kilomu bilmiyorum ama Soya sosu hakkımdaki arastırmasını yaptıktan sonra kilo bildirimimi yapar yediklerimi yazarım ve sizlerde değerlendirdiğiniz takdirde yanlslarımı düzeltirim umuyorum..
Yemek konusunda sürekli tek tip kalmayalım istedim,
aklımıza yeni fikirler gelmesi ve masamızı şenlendirmek için bir kaç resim bulup paylaşayım dedim...
Gözleriniz doymazsa mideniz doymaz, bu da vücudunuzun direniş göstermesine ve kilo vermemenize neden olur...
Yemek yerken mutlu olmalısınız kızlar, keyf almalısınız...
Yemek yaparken hep yaratıcılığınızı kullanın, herzaman aynı şekilde yapmayın yemekleri...
Örneğin nohuttan yada lahanadan salata yapın... Balık veya tavuk yerken yanına kabak ve brokoli ızgara yapıp yiyin...
Sevgilerimle ))
Selam,
Daha önce dukan diyeti yapmışsın bir süre,
ama çabuk sıkılmışsın, umarım çabuk vazgeçen biri değilsindir ))
artık burda kararları ben tek başıma vermiyorum, arkadaşlarım bu konuda yeterince bilgi birikim sahibi oldukları için onlarında söz hakkı var...
Eğer onlarda seni kabul ederlerse bende okey veririm...
Ve sayfalarımızı okuduğuna göre kurallarımızı biliyorsundur,
Deli olduğun herşeyi çöpe atarak işe başlayacak, hayatına sağlıklı şeyleri sokacaksın kabul edildiğin takdirde...
Hatta kabul edilmeyi bekleme, hemen yap bence... böylelikle ne kadar kararlı olduğunu kendine ispatlamış olursun...
Bu arada en son 71 kilo olduğunu yazmışsın, bu kilonun üstüne çıkmadığını umuyorum...
Sevgilerimle
sen bizim iştahımızı mı kabartıyonsun ya
evet dukan yaptım 2 ay kadar ama mantıklı gelmedi bi süre sonra ve bu yuzden vazgectim. 71 yazdıgım dönem kullandıgım ilac odem yaptıgı icin o kilodaydım ilacı bıraktım ve 69a düstüm kendiliğinden bide sıvı alımını arttırmıstım biraz o da ödem atmama yardımcı olmuştu. Dukanda 65e düştüm ama simdi yine 69civarıyım. Yani verdiklerimin hemen hemen hepsi geri geldi gibi. Ben zaten basladım sağlıklı beslenmeye ama sizinde desteğinizi istiyorum boylece bu yolda zorlanmadan daha da sağlam devam edebilirim diye düşünüyorum.
Ara öğün
8 tane erik
şimdi yeşil çayımı içiyorum
of of burda arkadaşın ikizleri oldu
çikolatalar lokumlar tatlılar var
ama ben hiçbirini yiyemiyorum
hepside gözümün önüde
yudum yudum yeşil çayım içiyom
Gün olur bizde yeriz demi arkadaşlar
Ara öğün
8 tane erik
hepside gözümün önüde
Gün olur bizde yeriz demi arkadaşlar
Ok,
Kilo almamış olmana sevindim,
Arkadaşlarım değerlendirsin, onay verirlerse problem yok...
Zaten ben seninle ilgili araştırmayı yapmıştım buralarda görünce (uzun süre sayfamızda olunca bizi okuduğunu anlamıştım o yüzden araştırmıştım))
Sağlıklı beslenmeye başladım demişsin,
günlük bir menünü paylaşırmısın bizimle?
hem arkadaşlarda görüp daha net bir karar verebilir senin hakkında
bende inceledim geçmişi
sanırım beklediğin kiloyu veremediğin için sıkılmış ve bırakmışsın
atak evresi dediğin evrede 2,2 kilo vermiş olman gerekiyormuş
sorun nerde oldu anlamadım ben
dukanla 69 dan 65 e düştüm demişsin
4 kiloyu ne kadar sürede verdin
ve şuan yine 69 lardasın bunu ne kadar zamanda geri aldın
bize bir günlük örnek bir menünü yazarmısın canım rica etsem
neler yapıyorsun gözden geçirmiş oluruz
Ara öğün
8 tane erik
hepside gözümün önüde
bende aramı öğünümü yapıyım bari birazdan çok işim olacak alt kata taşınıyoruz koli taşıcam hem spor yapmış olurum dimi
dün bende hasta ziyaretine gittim orada 2 yaprak sarma kek poğaça kola ikram ettlier yok ben yemem niye zahmet ettiniz dedim bi kerecik yiyiver nolcak 2 yaprak sarmadan dediler dokunmadım bile hiçte canım çekmedi.zamnı geldiğinde yicez onlarıda
ara öğün 1 kupa yeşilçay 1 küçük muz
diyet yemekleri ile ilgili araştırma yapıyorum kızlar fırsat bulursam paylaşıcam sizinle.
arkadaşlar aralardaki meyve yanında yediğim form bisküviyi kaldırdım ya bisküvi ya meyve yiyorum
ama şunu farkettim yalnızca meyve yiyince midem ağrıyor acıktığımı hissediyorum
bir süre sonra geçer mi dersiniz böyle devam mı ediyim ya da ne yapmalıyım?
Ara öğün
8 tane erik
hepside gözümün önüde
bende aramı öğünümü yapıyım bari birazdan çok işim olacak alt kata taşınıyoruz koli taşıcam hem spor yapmış olurum dimi
dün bende hasta ziyaretine gittim orada 2 yaprak sarma kek poğaça kola ikram ettlier yok ben yemem niye zahmet ettiniz dedim bi kerecik yiyiver nolcak 2 yaprak sarmadan dediler dokunmadım bile hiçte canım çekmedi.zamnı geldiğinde yicez onlarıda
ara öğün 1 kupa yeşilçay 1 küçük muz
diyet yemekleri ile ilgili araştırma yapıyorum kızlar fırsat bulursam paylaşıcam sizinle.
Canım,
diyet yemekleri ile ilgili araştırma yapıyorsan benden sana ufak bir tavsiye ))
içine koyulan yağ miktarına, hangi sebzelerin olduğuna dikkat et...
Örneğin havuç çiğ tüketildiğinde diyet için çok faydalıdır ama piştiğinde çok fazla şeker içerir, diyette önermem ))
Veya bazı salatalarda içine ceviz koyarlar ve biraz bekletilmesini yazarlar (daha önce burda yayınlanmıştı sanırım)
bu cevizin yağını salataya vermesi içindir, burda salataya konulan ceviz miktarı önemlidir, hem zeytinyağı hem ceviz yağı çok fazla olur...
Bunlara dikkat ederek araştırırsan daha faydalı olur
Sevgilerimle ))
ara öğünümü yaptım şimdi
1 orta boy muz ve 1 su bardağı yoğurt
ama çok şiştim neden ki
yoğurt mu fazla oldu
sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?