Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

merhaba arkadaslar,
siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi çok iyi tanıyorum artık Çünkü bu zamana kadar yazdıklarınıza bırakın göz atmayı hemen hemen hepsini tek tek okudum 3gunumu aldı ama olsun
bi kac gun onceye kadar diyetisyene gitmeyi, bu konuda yardım almayı dusunuyordum fakat sizin topicle tanıstım ve vazgectim bundan Topic sahibimiz gibi dürüst ve acık sozlu gerektiğindede sert davranan birine ihtiyacım var.
Tabi soya sosu benimle uğraşmayı kabul ederse.??
Saglıklı beslenme ve kilo verme konusunda ne yapılması gerektiğini hemen hemen hepimiz biliyoruz ama sorun uygulamada işte.
Bende bi çoğunuz gibi çikolata delisiyim sanki hiç bişey yemesem sadece cikolatayla beslensem olurmuş gibi. Tabi bunun boyle olmadıgının ve bana ne kadar zarar verdiğinin farkındayım
Artık kendime zarar vermek is-te-mi-yo-rumm. bi iki haftadır dikkat ediyorum yediklerime ama spora sizin gibi özen gösteremiyorum ve daha da kotusu masa bası calısıyorum.
Suan tam kilomu bilmiyorum ama Soya sosu hakkımdaki arastırmasını yaptıktan sonra kilo bildirimimi yapar yediklerimi yazarım ve sizlerde değerlendirdiğiniz takdirde yanlslarımı düzeltirim umuyorum..

tamamdır soyacım anladım
teşekkür ediyorum)

Selam,

Daha önce dukan diyeti yapmışsın bir süre,
ama çabuk sıkılmışsın, umarım çabuk vazgeçen biri değilsindir ))
artık burda kararları ben tek başıma vermiyorum, arkadaşlarım bu konuda yeterince bilgi birikim sahibi oldukları için onlarında söz hakkı var...
Eğer onlarda seni kabul ederlerse bende okey veririm...
Ve sayfalarımızı okuduğuna göre kurallarımızı biliyorsundur,
Deli olduğun herşeyi çöpe atarak işe başlayacak, hayatına sağlıklı şeyleri sokacaksın kabul edildiğin takdirde...
Hatta kabul edilmeyi bekleme, hemen yap bence... böylelikle ne kadar kararlı olduğunu kendine ispatlamış olursun...
Bu arada en son 71 kilo olduğunu yazmışsın, bu kilonun üstüne çıkmadığını umuyorum...
Sevgilerimle

sen bizim iştahımızı mı kabartıyonsun ya

evet dukan yaptım 2 ay kadar ama mantıklı gelmedi bi süre sonra ve bu yuzden vazgectim. 71 yazdıgım dönem kullandıgım ilac odem yaptıgı icin o kilodaydım ilacı bıraktım ve 69a düstüm kendiliğinden bide sıvı alımını arttırmıstım biraz o da ödem atmama yardımcı olmuştu. Dukanda 65e düştüm ama simdi yine 69civarıyım. Yani verdiklerimin hemen hemen hepsi geri geldi gibi. Ben zaten basladım sağlıklı beslenmeye ama sizinde desteğinizi istiyorum boylece bu yolda zorlanmadan daha da sağlam devam edebilirim diye düşünüyorum.

sen bizim iştahımızı mı kabartıyonsun ya

)))))))))))))))))))))))))
canımcım,
yemekleriniz renksiz ve zevksiz olursa kilo veremezsiniz,
yemek yerken tablo seyreder gibi olmalısınız,
o tabağı bozmamak için yavaş yavaş ve özenerek yemelisiniz
bunu anlatsaydım bu kadar etkili olmazdı,
bende resimlerini koymanın daha etkili olacağını düşündüm ))
e biraz iştah kabartacaktı ama etkisi daha önemliydi bunu göze aldım ne yapayım ))

Ok,
Kilo almamış olmana sevindim,
Arkadaşlarım değerlendirsin, onay verirlerse problem yok...
Zaten ben seninle ilgili araştırmayı yapmıştım buralarda görünce (uzun süre sayfamızda olunca bizi okuduğunu anlamıştım o yüzden araştırmıştım))

Sağlıklı beslenmeye başladım demişsin,
günlük bir menünü paylaşırmısın bizimle?
hem arkadaşlarda görüp daha net bir karar verebilir senin hakkında

bende inceledim geçmişi
sanırım beklediğin kiloyu veremediğin için sıkılmış ve bırakmışsın
atak evresi dediğin evrede 2,2 kilo vermiş olman gerekiyormuş
sorun nerde oldu anlamadım ben
dukanla 69 dan 65 e düştüm demişsin
4 kiloyu ne kadar sürede verdin
ve şuan yine 69 lardasın bunu ne kadar zamanda geri aldın
bize bir günlük örnek bir menünü yazarmısın canım rica etsem
neler yapıyorsun gözden geçirmiş oluruz

Ara öğün

8 tane erik

şimdi yeşil çayımı içiyorum

of of burda arkadaşın ikizleri oldu

çikolatalar lokumlar tatlılar var

ama ben hiçbirini yiyemiyorum

hepside gözümün önüde

yudum yudum yeşil çayım içiyom

Gün olur bizde yeriz demi arkadaşlar

Arkadaşını bizim yerimizze de tebrik et, Allah analı-babalı büyütsün inşallah ))
önce şu kilolarımızı verelim, sonra yavaş yavaş hayatımıza sokacağız herşeyi merak etme ))

dün bizdede oldu aynı şey
kız bebiş geldi dondurma dağıttı arkadaş
sık dişini yasemincim
sabrın sonu selamet:)

Eski kilomun üzerine cıkmadım evet ama malesef verdiklerimi de geri aldım. İstediğim gibi olmasada gidiyodu kilolar ama yine de ben bu duzeni yasam sekli haline getiremem diye düşünmeye başlamıştım. Bu düşüncelerin üstüne ufak bi operasyon gecirdim, rahimden alınan bi parcayı patalojiye yolladıklarında ve sonucunu bekleme süreci icerisinde vurdum kendimi cikolataya Ayrıca normal yeme düzenine gectim cunku bağısıklıgımı güclendirmem lazımdı. Sonuc tahmin ettiğim gibi geldi pek hayırlı değildi.. Fakat gözümde büyüttüğüm kadarda değilmiş Allaha şükür. Olan verdiğim margarin paketlerine oldu bu 1 ay icinde verdiğimin cogunu geri almıs oldum.

Bugun yediklerimi yazayım

Sabah
1 bucuk dilim tam tahıllı ekmek
1 k k beyaz peynir yarım yaglıydı
1 küçük domates salatalık ve yanında yesilcay

ara yapmadım cunku acıktıgımı hissetmedim

öglen

4-5 yk. taze fasulye az zeytinyaglı
3 yk. yogurt
1 dlm tam tahıllı ekmek

ara 2 uzun galeta 1bardak cay

aksamda kofte ve salata yaparım diye dusunuyorum bakalım kısmet

arkadaşlar aralardaki meyve yanında yediğim form bisküviyi kaldırdım ya bisküvi ya meyve yiyorum
ama şunu farkettim yalnızca meyve yiyince midem ağrıyor acıktığımı hissediyorum
bir süre sonra geçer mi dersiniz böyle devam mı ediyim ya da ne yapmalıyım?

bir günlük menümü az önce yazdım soyanın mesajından alıntı yaparak sende okur değerlendirirsen sevinirim canım.

meyveyi asla tek başına tüketme canım,
eğer yanında galeta yada form bisküvi gibi birşey yemek istemiyorsan süt yada yoğurt ekle yanına...
tek başına meyve yediğinde mide asidini yükseltir ve çabuk acıkırsın, kan şekerinde yükselir...
üzerine tarçın serperekte yiyebilirsin, bu şekerini dengeler ve tatlı isteğini baskılar...
Sevgiler

ben aslında hatalarımı biliyorum ama nasıl düzelticegimi bilmiyorum
su içmekte cook zorlanıyorum.. Zorlamazsam aklıma bi bardak su icmek bile gelmiyor.
gün icinde hareketim cok az oturarak calısıyorum
aksam yemeklerini eşimden dolayı gec saatte yiyorum 8bucugu buluyor genelde.
Yemekten sonra erken yatmıyorum ama yinede rahatsız ediyor bu durum sanki şişiyormusum gibi geliyor.
Ve yemek saatini beklerken cok acıkıyorum iste o zaman sarıyorum saga sola elime gecen kalorisi az cok ne varsa beklerken atıyorum agzıma
kahvaltılarım 8:30 - 9:00 arası ogle yemegim 12:00 12:30 arası . Ara yapıyorum 15:30 gibi aksam yemegide dediğim gibi gec oluyo ogleden sonra 2 ara yapsam neolur kızlar??
Şeker kullanımım hic yok gibi nescafeyle aram yok 40yıl icmesem aramam gunde bir fincan turk kahvesi icerim o da az sekerli.
Ama daha oncede dediğim gibi cikolata beni mahveden, delirten :18:
Ama artık onu da bosamaya karar verdim

ara öğünümü yaptım şimdi
1 orta boy muz ve 1 su bardağı yoğurt
ama çok şiştim neden ki
yoğurt mu fazla oldu
sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…