bu ara durdumu hissediyorum o yüzden sordum sana bi değişim yapmak lazım gibi geldi
Kızlar yediklerimi sordunuz ama bi yorum yapan olmadı begenmediniz mi acaba?
Canım,
sanırım yanlış topiğe yazdın sen,
başka bir topikte yazıyorsun çünkü,
bizim gurubumuz sana çok ağır gelir, ayrıca zayıflama ilacı kullanımı bizde yasak...
Diğer guruplarda motivasyonun daha yüksek olur diye düşünüyorum,
Bildiğin gibi diyet yaparken motivasyon çok önemli ve seni bu yolsa yanlış etkilemek istemeyiz...
SEvgilerimle
selam bayanlar
qwerty ilk önce sana sadece sabırlı ol takma dicem zor ama işte cahil insanlar hep kendini düşünüyor halbuki ya sen evermişsin bırak artık karısı düşünsün ben eminimki sen ondandaha çok merak ettin aynı şekilde benim kaynananmda öyle neymiş ben el kızıymışım ne kadar düşünebilirmişim(şakayla diyo ama ...diyo sonuçta) ya bi kere benim kızım var akşam oluyo ben obnla bir yemek yiyorum herkesten önce ben telaşa düşerim ama anlatamazsın onlara inan ben yeni evlendiğim zamn yemek bile getirirdi oğluna sanki ben aç bırakıyorum allah tan artık getirmiyo çünkü isyan ettim ya o benim kocam ben yaparım onun ihtiyacını ben daha iyi bilirim o artık senin küçük oğlun değilki ama tabi bunu onlara anlatamıyoruz o yüzden anacım hiiiçç canını sıka he de evet hiç merak etmiyorum mışıl mışıl uyuyorum şuan de nasıl olsa senin eşin seni biliyo...
boşversene ya adı üstünde KAYNANA :)))
neyse ben bu günkü menümü yazayım
sabah:az yağda lorlu omlet
göbeksallata
çay 1 dilim ekmek
ara 1brdk muzlu süt (muzu bilendırdan geçirerek yaptım)
öğlen yemek yemeğe vaktim olmadı dışarda bişi yemek istemedim
2.arada 1 galeta 8 erik
akşamada etli mantar ve az kuru fasülye yiycem çok canım çekti
öptüm hepinizi tatlı bayanlarr.... :)))
Eski kilomun üzerine cıkmadım evet ama malesef verdiklerimi de geri aldım. İstediğim gibi olmasada gidiyodu kilolar ama yine de ben bu duzeni yasam sekli haline getiremem diye düşünmeye başlamıştım. Bu düşüncelerin üstüne ufak bi operasyon gecirdim, rahimden alınan bi parcayı patalojiye yolladıklarında ve sonucunu bekleme süreci icerisinde vurdum kendimi cikolatayaAyrıca normal yeme düzenine gectim cunku bağısıklıgımı güclendirmem lazımdı. Sonuc tahmin ettiğim gibi geldi pek hayırlı değildi.. Fakat gözümde büyüttüğüm kadarda değilmiş Allaha şükür. Olan verdiğim margarin paketlerine oldu bu 1 ay icinde verdiğimin cogunu geri almıs oldum.
Bugun yediklerimi yazayım
Sabah
1 bucuk dilim tam tahıllı ekmek
1 k k beyaz peynir yarım yaglıydı
1 küçük domates salatalık ve yanında yesilcay
ara yapmadım cunku acıktıgımı hissetmedim
öglen
4-5 yk. taze fasulye az zeytinyaglı
3 yk. yogurt
1 dlm tam tahıllı ekmek
ara 2 uzun galeta 1bardak cay
aksamda kofte ve salata yaparım diye dusunuyorum bakalım kısmet
Dun gece yattigim 4tu kizlar... Sabahta 7 de kalktim hep kaynanamin yuzunden...
esim istanbula gitmisti is icin sabah ucagiyla gitti aksam ucagiyla donecekti...dun cok yagmur vardi ucagi antalyaya indirmislar orda yazik baya bekledi filan neyse bana sen uyu askim dedi ben ucak kalkarken sana haber vericem dedi
Bende teli yanima aldim yattim
Gece 2 kaynanam ariyo gorumcemin telefinundan acmadim once sinrim bozulmasin diyesesini duymaya tahammulum yok o derece yani...
neyse actim ozgur geldimi??? Direk oglunu soruyor bende yok gelmedi dedim ayyyy ben ablasiyla burda dokuz diguruyorum nasil uyursun diyor sanki cok.iyi bir anneymis gibi cok vefaluymis gibi..
sinirden hala kuduruyorum..
6 aylik oldu goruncemin bebegi hala gorumcemde kaliyor gunya cocuk bakuuomus benim cocugum 2 yasina gircek 5 dakika bakmisligi yok 6 aydir gormuyo...
Ayni sehirde dusunun yani... Sevgisiz insan bana onem vermeden uyuyamamaktan bahsediyor...
Esimle 5 sene ciktim ben...
Daha 1 yillikken askere gitti sirnaga..
Her ay sevdigi seyleri alip yapip karrgoladim 15 ay biyunca
Canim sarma istuyo derdi sarar kargolardim...
Kontor hep ben yollardim her an cikip alma sansi yoktu...
Kaynanam yemin.toreninebile.gitmedi...
Onu gec 15 ay biyunca.1 kere aramadi bile...
Esim askerden dondugunde benim.yanimda kavga etmisti sen nasil annesin diye 1 kere aramadin dediverdigi cevap kontorummu vardi dedi yuhhhh ya yuzsuz bide bana gelmis.simdi meraktan bahsediyor...
Esimle.dugunumuzu bile beraber yaptik neler cektirdi bana.... Hakkim haram olsun...
Valla yeni yazabiluuorum dengemi bozdu dunden beri kizlar...
anam toplanın gelin halledelim bir günde
canım öncelikle aramıza hoşgeldin
kahvaltı lor peynır
kesnlikle bahane yok ara öğün olacak
öğle menün güzel
akşamda iyi
akşamlar mutlaka yeşilçay karışımını ve meyvenı tuketıyorsun
gerçi yanlışın olursa soyam affetmez
hosbulduk
oncelikle tesekkür ediyorum değerlendirmen icin
Lor peynirimi aldım bugun artık kahvaltılarıma onunla devam edicem
ara ogun yapma konusunda haklısın bu konuda daha dikkatli olmam lazım
aksam yemegimide hazırladım kofte salata ve ayran ama kac kofte yemeliyim ki bilemedim??
3 köfte yeter şekerimmmmmmmmmm
Anilhanilifer selam yazdiklarini okudum sekerim bence aramiza katilmanda sorun yok ben hrkeze bu firsati tanimamiz gerektigini dusunuyorum...
Cunku ben buraya kabul edilmeseydim daga nerwlerde ne sacma arayistaydim...
Ama sana tavsiyem cnm soyanin yazdiklsrini pekistir o menulerle gayer guzel hepimiz kilo veriyoruz
Ve asla kacamak yapma:))(
ayda 4 kilo vermeyi hedefliyorum umarım basarırım sizler gibi.Sana da cok tesekkür ediyorumm desteğin için :13: nilüfer demen yeterli adım uzun olmus biraz
Hepinizin yazdıklarını menülerini okudum inceledim ama tabi ki yanlslarım olur bende insanım dimi ama :26: sizin desteğinizle dogruyu bulurum. ama kacamak yapmıycambu kez kararlıyım kilo vermeye!!
Merhabaaaaaa guzel, ince,saglikli bayanlaaaarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm....sizlere tekrar kavusmak cok guzelll..:118:
Gezimiz guzeldi..ilk iki gunu hareketli ama sonrasi hareketsiz bir geziydi...bir eve davetliydik..ve Turk eviydi...yani ne kadar zorlandigimi siz dusunun artik...yediklerimi not ettim..Soya ile paylasicam...malum basta o denetliyor yediklerimizi...cumartesi sabah i tartilicam..almamis olmayi umuyorum...evde oldugumuz icin hareketim cok azdi...disarida cok yagmur vardi..biz oradayken hep yagdi...evde de pek bisey yapamadim dogrusu....
Dun sabah geldik....dunku menum biraz sagliksiz oldu..sabah yariim simit,2 tane karper ucgen peynir, oglen peynir,domates,cay,1 dilim ekmek, daha sonra 3 tane fistik,3 tane de camfistigi yedim....sonra midem cok kotu oldu..agridi, bagirsak, mide cok kotuydum...usuttum heralde yollarda...saat 3 ten sonra yatana kadar hic bisey yiyemedim...demin de sabah kahvaltimi yaptim...
Hepinizi opuyoruuummmmsimdi gecmise soyle bir hizlica goz atayim...bakalim neler olmus....yeni gelenler de var heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?