Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bu ara durdumu hissediyorum o yüzden sordum sana bi değişim yapmak lazım gibi geldi

Bana hissiyatla gelmeeee
Kilo bildirimi ile gellll ))
bende öyle hissediyorum bazen,
hatta şiştiğimi hissediyorum ama tartı tam aksini söylüyor ))
bazen de tartı sabit kalıyor, bel-göğüs-kalça ölçülerim azalmış oluyor
Bir ara onları da ölç, bir yere yaz
onları da takip et yani ))

çok tesekkur ederım daha yeniyim burda:))öğreneceğimmm anlayışınız için tesekkur ederımm.

selam bayanlar
qwerty ilk önce sana sadece sabırlı ol takma dicem zor ama işte cahil insanlar hep kendini düşünüyor halbuki ya sen evermişsin bırak artık karısı düşünsün ben eminimki sen ondandaha çok merak ettin aynı şekilde benim kaynananmda öyle neymiş ben el kızıymışım ne kadar düşünebilirmişim(şakayla diyo ama ...diyo sonuçta) ya bi kere benim kızım var akşam oluyo ben obnla bir yemek yiyorum herkesten önce ben telaşa düşerim ama anlatamazsın onlara inan ben yeni evlendiğim zamn yemek bile getirirdi oğluna sanki ben aç bırakıyorum allah tan artık getirmiyo çünkü isyan ettim ya o benim kocam ben yaparım onun ihtiyacını ben daha iyi bilirim o artık senin küçük oğlun değilki ama tabi bunu onlara anlatamıyoruz o yüzden anacım hiiiçç canını sıka he de evet hiç merak etmiyorum mışıl mışıl uyuyorum şuan de nasıl olsa senin eşin seni biliyo...
boşversene ya adı üstünde KAYNANA :)))
neyse ben bu günkü menümü yazayım
sabah:az yağda lorlu omlet
göbeksallata
çay 1 dilim ekmek
ara 1brdk muzlu süt (muzu bilendırdan geçirerek yaptım)
öğlen yemek yemeğe vaktim olmadı dışarda bişi yemek istemedim
2.arada 1 galeta 8 erik
akşamada etli mantar ve az kuru fasülye yiycem çok canım çekti
öptüm hepinizi tatlı bayanlarr.... :)))

nerelerdesin prenses göremioz seni sık sık

canım öncelikle aramıza hoşgeldin

kahvaltı lor peynır
kesnlikle bahane yok ara öğün olacak
öğle menün güzel
akşamda iyi

akşamlar mutlaka yeşilçay karışımını ve meyvenı tuketıyorsun
gerçi yanlışın olursa soyam affetmez

canım senı gerçekten üzmüşler aslında böyle insanlar hakkında konuşmaya bile değmez sadece allaha havale edilir

ama senin beynınde ve içinde kopan fırtınalara dur diyemeyız
allah yardımcın olsun

hosbulduk

oncelikle tesekkür ediyorum değerlendirmen icin
Lor peynirimi aldım bugun artık kahvaltılarıma onunla devam edicem
ara ogun yapma konusunda haklısın bu konuda daha dikkatli olmam lazım
aksam yemegimide hazırladım kofte salata ve ayran ama kac kofte yemeliyim ki bilemedim??

evet kızlar ben geldim
işten geldim çocukların yemeğini hazırladım
sonra leise başladım
teyzem sauna eşofman verdi bunla sporun yap iyi ter atarsın dedi dediği gibide attım terleri

sonra duşumu alıp eşofmanları giyip doğru pazara yolda sen tutul yağmura neyse ki geldi geçti azcık ıslandım ama olsun sonra etraf mis gibi toprak koktu

pazardan aldıklarımı yerleştir(tabiki önce buzdolabını sildim)
oh hafta sonu pazar işim kalmadı hafta sonu bana ait yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gelelim akşam yemeğime

5 yk kabak yemeği

yoğurt içine pul biber dereotu ve salatalık

ohh missss gibi yedim bugun yemek işim 19 da bitti

3 köfte yeter şekerimmmmmmmmmm

İyiki varsiniz yemin ederim delirtiyorlar sonra oglu mutsuz oluyor onu dusunmuyolar iste...
yeni kicimin ustune oturdum valla...hepinizin yazdiklarini yek tek okudum kizlsr esram yaseminim siyam nativeflyim( sen daha ele karismadin benden tavsiye kimaeyle fazla samimi olma,mesafeni basta koy) prensesim daha unuttugum varsa bagislayin kafam cok daginik...sagolun kizlar
Gece teli uzerine cocukta uyandi yattihim valla 4 tu oglum sabah7 de kalkt
Ve butun gun gece uykusu bolundugu icin huysuzdu...
O ahladi ben agladim..bide ustune misagir geldi habersiz...
Sonra kalktilar spora gittim eve gel yemek hazirla topla zimdide size yaziyorum dag gibi utum var birazdanda onu yapcamallahim kadin bir telle butun hayatimi alt ust ediyor...
Menuler
sabah:musli
Ogle 1 galeta 1 yumurta
Aksam tavuk salata az corba ayran

Anilhanilifer selam yazdiklarini okudum sekerim bence aramiza katilmanda sorun yok ben hrkeze bu firsati tanimamiz gerektigini dusunuyorum...
Cunku ben buraya kabul edilmeseydim daga nerwlerde ne sacma arayistaydim...
Ama sana tavsiyem cnm soyanin yazdiklsrini pekistir o menulerle gayer guzel hepimiz kilo veriyoruz
Ve asla kacamak yapma:))(

Merhabaaaaaa guzel, ince,saglikli bayanlaaaarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm....sizlere tekrar kavusmak cok guzelll..:118:

Gezimiz guzeldi..ilk iki gunu hareketli ama sonrasi hareketsiz bir geziydi...bir eve davetliydik..ve Turk eviydi...yani ne kadar zorlandigimi siz dusunun artik...yediklerimi not ettim..Soya ile paylasicam...malum basta o denetliyor yediklerimizi...cumartesi sabah i tartilicam..almamis olmayi umuyorum...evde oldugumuz icin hareketim cok azdi...disarida cok yagmur vardi..biz oradayken hep yagdi...evde de pek bisey yapamadim dogrusu....

Dun sabah geldik....dunku menum biraz sagliksiz oldu..sabah yariim simit,2 tane karper ucgen peynir, oglen peynir,domates,cay,1 dilim ekmek, daha sonra 3 tane fistik,3 tane de camfistigi yedim....sonra midem cok kotu oldu..agridi, bagirsak, mide cok kotuydum...usuttum heralde yollarda...saat 3 ten sonra yatana kadar hic bisey yiyemedim...demin de sabah kahvaltimi yaptim...
Hepinizi opuyoruuummmm simdi gecmise soyle bir hizlica goz atayim...bakalim neler olmus....yeni gelenler de var heralde....

Sana da cok tesekkür ediyorumm desteğin için :13: nilüfer demen yeterli adım uzun olmus biraz
Hepinizin yazdıklarını menülerini okudum inceledim ama tabi ki yanlslarım olur bende insanım :26: ama sizin desteğinizle dogruyu bulurum bende. ama kacamak yapmıycam bu kez kararlıyım kilo vermeye!!

ayda 4 kilo vermeyi hedefliyorum umarım basarırım sizler gibi.

şirin zezem hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

naptın nerelerdedin

selam kizlar,
bugun de benim moralim yerlerde, sabahtan beri ilk kez bilgisayar basina oturuyorum. sinirimi butun evi temizleyerek atmaya calistim, dogru duzgun birsey de yiyemedim bugun. hatta ust kattan hic inmedim diyebilirim, sil supur cekmeceleri dok yerlestir vs saatlerce ugrastim. sonra dus alip yatagima yattim dizi izledim biraz - su aralar avrupa yakasina sardim 1. bolumden basladim hepsini tekrar izliyorum.. cok keyifsizim bir is bulmam lazim artik, 3.5 aydir calismiyorum ne maddi ne de manevi yonden hic iyi gelmedi bu olay bana. ben alismisim calismaya, evde otur otur fenalik geliyor. burada da cok kotu kriz var, is yok, ilan verenlerden ses ciktigi nadir.. kayinpederim de sinirlerimi alt ust etti zaten oturmamiz icin bize verdikleri ev icin artik bizden kira istiyorlarmis... neyse..

menum, sabah: 1 sade kahve, bogazimdan o bile gecmedi
ara: 1 kase cilek, 2 kasik yogurt
ogle: 1 tabak kurufasulye

henuz bu kadar, aksam yemegi vakti geliyor canim hicbirsey istemiyor ama birazdan gidip pratik birseyler hazirlarim salata vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…