fazla olmamış canım,
yoğurt yapmıştır şişliği, normal
geçer birazdan ))
meyveyi asla tek başına tüketme canım,
eğer yanında galeta yada form bisküvi gibi birşey yemek istemiyorsan süt yada yoğurt ekle yanına...
tek başına meyve yediğinde mide asidini yükseltir ve çabuk acıkırsın, kan şekerinde yükselir...
üzerine tarçın serperekte yiyebilirsin, bu şekerini dengeler ve tatlı isteğini baskılar...
Sevgiler
napıosunuz fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
soyam anacım şimdi yeme düzenimiz oturdu ya artık azalmaya gitcez mi nolcak bilgilendir acık beni öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz
nativcim kuzum nişan hazırlıkların nasıl gidio elbiseni paylaşda görelim canım
Dun gece yattigim 4tu kizlar... Sabahta 7 de kalktim hep kaynanamin yuzunden...
esim istanbula gitmisti is icin sabah ucagiyla gitti aksam ucagiyla donecekti...dun cok yagmur vardi ucagi antalyaya indirmislar orda yazik baya bekledi filan neyse bana sen uyu askim dedi ben ucak kalkarken sana haber vericem dedi
Bende teli yanima aldim yattim
Gece 2 kaynanam ariyo gorumcemin telefinundan acmadim once sinrim bozulmasin diyesesini duymaya tahammulum yok o derece yani...
neyse actim ozgur geldimi??? Direk oglunu soruyor bende yok gelmedi dedim ayyyy ben ablasiyla burda dokuz diguruyorum nasil uyursun diyor sanki cok.iyi bir anneymis gibi cok vefaluymis gibi..
sinirden hala kuduruyorum..
6 aylik oldu goruncemin bebegi hala gorumcemde kaliyor gunya cocuk bakuuomus benim cocugum 2 yasina gircek 5 dakika bakmisligi yok 6 aydir gormuyo...
Ayni sehirde dusunun yani... Sevgisiz insan bana onem vermeden uyuyamamaktan bahsediyor...
Esimle 5 sene ciktim ben...
Daha 1 yillikken askere gitti sirnaga..
Her ay sevdigi seyleri alip yapip karrgoladim 15 ay biyunca
Canim sarma istuyo derdi sarar kargolardim...
Kontor hep ben yollardim her an cikip alma sansi yoktu...
Kaynanam yemin.toreninebile.gitmedi...
Onu gec 15 ay biyunca.1 kere aramadi bile...
Esim askerden dondugunde benim.yanimda kavga etmisti sen nasil annesin diye 1 kere aramadin dediverdigi cevap kontorummu vardi dedi yuhhhh ya yuzsuz bide bana gelmis.simdi meraktan bahsediyor...
Esimle.dugunumuzu bile beraber yaptik neler cektirdi bana.... Hakkim haram olsun...
Valla yeni yazabiluuorum dengemi bozdu dunden beri kizlar...
1 yıl önce 60 tımm evlendım ve 69 hatta tok karına 70 im((
şu an itibarıylaa sabahtr rejımdeyım kızlarr yardımınıza ıhtıyacım varr motıvasyona ıhtıyacı olan msj yazsın birbirimizi motıve ederek başarıya ulaşalım pes etmeyelımmm
napıosunuz fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
soyam anacım şimdi yeme düzenimiz oturdu ya artık azalmaya gitcez mi nolcak bilgilendir acık beni öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz
bu ara durdumu hissediyorum o yüzden sordum sana bi değişim yapmak lazım gibi geldiYok tatlım,
aynen devam et yeme düzenine...
Birde her hafta tartılmanı ve kilo kaybını bildirmeni istiyorum senden...
Eğer haftalık kilo kaybında azalma olursa diyetini değiştireceğim senin..
Sevgilerimle
soyam sana soru sordum du okudun mu bide böle lönkkkkkkkkkkkkkk die herkes topiğe katılcak mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?