Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

teşekkür ederim cnm sanırım esraanne önermişti bana her seferinde meyvenın yanında bir şey tüketme diye . .
ara olarak bu sefer ben de midem çok ağırdığı için 2limonlu bir sunta bisküvi yedim
bundan sonra o şekilde devam ederim ben de duruma göre :)

Konu baslıgını okudumda aynı benim durumum. bende 88 kilodan 58 kiloya kadar dustum ama 1 sene icinde maalesef okuldan dolayı spora vakit bulamama, yasadıgım stres vs sebeplerden 67 kiloya cıktım. pazartesi yeniden basladım bakalım umarım bende hızla veririm su aldıgım kiloları 2 ay icinde

Son düzenleme:
napıosunuz fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

soyam anacım şimdi yeme düzenimiz oturdu ya artık azalmaya gitcez mi nolcak bilgilendir acık beni öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

Dun gece yattigim 4tu kizlar... Sabahta 7 de kalktim hep kaynanamin yuzunden...
esim istanbula gitmisti is icin sabah ucagiyla gitti aksam ucagiyla donecekti...dun cok yagmur vardi ucagi antalyaya indirmislar orda yazik baya bekledi filan neyse bana sen uyu askim dedi ben ucak kalkarken sana haber vericem dedi
Bende teli yanima aldim yattim
Gece 2 kaynanam ariyo gorumcemin telefinundan acmadim once sinrim bozulmasin diyesesini duymaya tahammulum yok o derece yani...
neyse actim ozgur geldimi??? Direk oglunu soruyor bende yok gelmedi dedim ayyyy ben ablasiyla burda dokuz diguruyorum nasil uyursun diyor sanki cok.iyi bir anneymis gibi cok vefaluymis gibi..
sinirden hala kuduruyorum..
6 aylik oldu goruncemin bebegi hala gorumcemde kaliyor gunya cocuk bakuuomus benim cocugum 2 yasina gircek 5 dakika bakmisligi yok 6 aydir gormuyo...
Ayni sehirde dusunun yani... Sevgisiz insan bana onem vermeden uyuyamamaktan bahsediyor...
Esimle 5 sene ciktim ben...
Daha 1 yillikken askere gitti sirnaga..
Her ay sevdigi seyleri alip yapip karrgoladim 15 ay biyunca
Canim sarma istuyo derdi sarar kargolardim...
Kontor hep ben yollardim her an cikip alma sansi yoktu...
Kaynanam yemin.toreninebile.gitmedi...
Onu gec 15 ay biyunca.1 kere aramadi bile...
Esim askerden dondugunde benim.yanimda kavga etmisti sen nasil annesin diye 1 kere aramadin dediverdigi cevap kontorummu vardi dedi yuhhhh ya yuzsuz bide bana gelmis.simdi meraktan bahsediyor...
Esimle.dugunumuzu bile beraber yaptik neler cektirdi bana.... Hakkim haram olsun...

Valla yeni yazabiluuorum dengemi bozdu dunden beri kizlar...

canım seni çok iiiiiiiiiiiii anlıom allah dirhem dirhem çıkarsın haklarımızı o gudubetlerden üzülme sen

qwertybabyimmm
canım ben pek anlamıyorum daha kayınvalide görümce meselelerinden
daha yeni karışıyorum bu işlere malumunuz
yeni neler hissettiğini belki anlamayabilirim
ama çok üzgün ve sinirli olduğunu tahmin edebiliyorum
senden ricam üzme kendini
madem daha önceden de olmuş bu tarz şeyler
eşinle ve oğlunla mutluluğun tadını çıkarmaya çalış
bazı şeyleri insan görmezden gelmeli yoksa yaşanmaz bir hal alıyor işler
o yüzden sende görmezden gelmeye çalış
üzme canını

merhaba ben yeni katıldım;

Avantajın allahtan gelip gitmiyorr bile gelip gitse daha çok sinirin bozulcak böyle şeyleri kafana takıp üzülme bence kocan seni biliyor sonuta önemli olan odur.

1 yıl önce 60 tımm evlendım ve 69 hatta tok karına 70 im((
şu an itibarıylaa sabahtr rejımdeyım kızlarr yardımınıza ıhtıyacım varr motıvasyona ıhtıyacı olan msj yazsın birbirimizi motıve ederek başarıya ulaşalım pes etmeyelımmm

Nativ,
Yoğurt yiyebilirsin canım akşama...
istersen ayran da içebilirsin problem yok canım...

qwerty,
canını sıkma diycem ama böyle durumlarda ne desek boş...
ben genelde pek susmayı beceremem, içime atmayı pek sevmeyen bir insanımdır
yıllarca herşeyi içime attıktan sonra çok kötü patladım ondan sonra da tutabilene aşkolsun...
O gün bu gündür kim canımı sıktıysa direkt yüzüne söyledim, artık çok rahatım
o yüzden tavsiyem, eşin sana destek oluyorsa çekinme, içinden geleni düzgün bir üslupla söyle karşındakine...
Durduk yere sen sinirleneceğine bırak onlar sinirlensin dursun...
Valla kimse için tatlı canımı üzemem, ben değerimi göstermedikçe kimse bana gereken değeri vermez...

Canım,
sanırım yanlış topiğe yazdın sen,
başka bir topikte yazıyorsun çünkü,
bizim gurubumuz sana çok ağır gelir, ayrıca zayıflama ilacı kullanımı bizde yasak...
Diğer guruplarda motivasyonun daha yüksek olur diye düşünüyorum,
Bildiğin gibi diyet yaparken motivasyon çok önemli ve seni bu yolsa yanlış etkilemek istemeyiz...
SEvgilerimle

soyam sana soru sordum du okudun mu bide böle lönkkkkkkkkkkkkkk die herkes topiğe katılcak mı ya

napıosunuz fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

soyam anacım şimdi yeme düzenimiz oturdu ya artık azalmaya gitcez mi nolcak bilgilendir acık beni öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

Yok tatlım,
aynen devam et yeme düzenine...
Birde her hafta tartılmanı ve kilo kaybını bildirmeni istiyorum senden...
Eğer haftalık kilo kaybında azalma olursa diyetini değiştireceğim senin..
Sevgilerimle

Yok tatlım,
aynen devam et yeme düzenine...
Birde her hafta tartılmanı ve kilo kaybını bildirmeni istiyorum senden...
Eğer haftalık kilo kaybında azalma olursa diyetini değiştireceğim senin..
Sevgilerimle
bu ara durdumu hissediyorum o yüzden sordum sana bi değişim yapmak lazım gibi geldi

soyam sana soru sordum du okudun mu bide böle lönkkkkkkkkkkkkkk die herkes topiğe katılcak mı ya

Herkes katılmıyor tatlım,
Netice de araştırıp alıyoruz,
Zaten çoğu yazdıklarımızı okuduktan sonra vazgeçip gidiyor...
Bana gelen özel mesajları görsen şaşarsın ))
Bizim diyetimiz genelde ağır geliyor herkese,
Uzun süreli devam edemezler,
sadece verdiğimiz kilo ilgilerini çekiyor o kadar ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…