arkadaşlar yeniyim o yüzden kusuruma bakmayın neden ballı sirkeli su içiyoruz merak ettim ben çivanperçemi içiyorum sabahları çünkü(adet düzenleyici olarak)
tatlım günaydın
çivanperçemi gerçekten adet düzenleyici
ben yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum,(sivilce sorunu ) gitmedim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı en son doktor dedi böyle yaşamaya alışacaksın dedi ve bende alıştım ha doktor senin çocuğun olamz demişti bana bende karışma allahım işine demiştim (hiç inançımı yitirmedim evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım)ve 10 yaşında oğlum var benim
yılda 2 veya 3 kez ibrahim saraçoğlu kürünü yapıyorum gerçekten faydası var
birde adetime 10 gün kalada çivanperçemi veya hayıt tohumu çayını yapıp içiyorum
gerçekten faydası oluyor ama dikkat et bu çaylar aynı zamanda iştah açıcı bende öyle oluyor o yüzden ben akşamları yatmadan önce içiyorum
sabahları sıcak su iciyormusun canim ? Bide yürüyüş yapıyormusun ?
yürüş yapma gibi bir şansım yok(çalıştığım için) ama akşamları evde 100 adet bisiklet çeviyorum 25 adet mekik çekiyom
ama sıcak su değilde ılık su su içiyorum hergün genelde
anladım canim suyunu sıcağa yakın iç bakalım bana sıcak iyi geldi gün icinde içtiğin suyu ılık iç ben faydasını gördüm
yine devam ederse bitkisel çay dene (sinamike) yada doktora danış uzun süren hazımsızlık hastalık olarak kabul ediliyor artık ihmal etme.
günaydın azimli fıstıklar
kahvaltım
1 fincan şekersiz çay
1 dilim tam bugday ekmeği
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
1 yaprak kıvırcık
maydonoz yedimmmmmmmmmmmmmmmm
Ya kızlar birşey sorcam
benım bğırsaklarım tembeleşti ne yapmam gerekiyor
sabahları kayısı da yiyorum ama tık yok karnım bir şişti bir anlatamam
bendede problem var
bende sabahları ılık ssirkeli su içiyorum aslında
acaba yeşil çay olabilir mi
benı de aranıza alın lutfen kendımı ınanın yanlız mutsyz sınırlı hıssedıyorum ...bu kılo ne basa bela bır durummus...
Herseyınızı etkılıyo suanda 84 kg gordum tartıda dogum yapalı 20 ay oldu hıc veremedım...spora basladım tık yok...
Cok yıyen bırıde degılım anlamıyorum ne lanet metabolızmam varmıs...
Yazdıklarınızı okudukca cok motıve oluyorum...bır taraftan yaz gelıyor dolabı acıyorum gıyecek hıcbırseyım yok...kısa kollu nasıl gıycem kollarım masallah inek butu gıbı gelıyor bana...gobegımı desen hırkalar bıle kapatmıyo
yaz gunu hırkada gıyılmezkı ....bu durumdan dolayı dısarı cıkmak ıstemıyorum herkez hadı gel cıklaım dedıkce ben bu guzel havalarda bahaneler bulup eve tıkılıp kalıyorum aksam esım gelıyoo kendımı sevmedıgım ıcın onuda mutsuz edıyorum gıbı gelıyoo yanı bu kılolar hyer daım basıma bela....
Temmuz 15 gıbı erkek kardesımın nısanı var ve mesınde yazın tam sıcagı ben o gune kadar kendıme hedef koydum ve burdan sızlerede soz verıyorum tam 3.5ay var o gune...
Toplamdaher ay 5 kılo hedef koyuyorum ve 3bucuk ay sonunda 17 kkılo eder suankı kılom 84-17=67kg
hedefım 59 ama bunun ıcın onumde zaman var ılk hedefım bu arkadaslar sayenızde basarcagıma ınanıyorum lutfen bana cvp yazın...sporada baslıycam bugun yazıldım...
Ne olur lutfen herkez kurtulsun su fazlalıklardan her kezın allah yardımcısı nolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?