Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

arkadaşlar yeniyim o yüzden kusuruma bakmayın neden ballı sirkeli su içiyoruz merak ettim ben çivanperçemi içiyorum sabahları çünkü(adet düzenleyici olarak)

tatlım günaydın

çivanperçemi gerçekten adet düzenleyici

ben yıllardır adet düzensizliği yaşıyorum,(sivilce sorunu ) gitmedim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı en son doktor dedi böyle yaşamaya alışacaksın dedi ve bende alıştım ha doktor senin çocuğun olamz demişti bana bende karışma allahım işine demiştim (hiç inançımı yitirmedim evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım)ve 10 yaşında oğlum var benim

yılda 2 veya 3 kez ibrahim saraçoğlu kürünü yapıyorum gerçekten faydası var

birde adetime 10 gün kalada çivanperçemi veya hayıt tohumu çayını yapıp içiyorum

gerçekten faydası oluyor ama dikkat et bu çaylar aynı zamanda iştah açıcı bende öyle oluyor o yüzden ben akşamları yatmadan önce içiyorum

tşk canım bilmem bende tam aksine iştah kapatıcı geliyor :))))) günde 2 bardak içiyorum doğru mu yapıyorum canım

bende adetime 3 gün varken içiyorum civanperçemi
gerginliği sinirliliği alıyor

Günaydın kızlar :))) sabah ılık suyunu ictim ( artık zorla iciyorum)

1 dilim kepekli ekmek
1 k k kadar peynir
Bol maydanoz ve dereotu ( nane serptim daha lezzetli yenilesi oluyor :))
2 bardak çay
1 t k bal ( doktorum verdi )
3 zeytin ( doktorum verdi)
Su an çok tokum :)))))) yasasın zayıf olmak :)))
Bu arada ben günlük tartilmiyorum 10 gün kontrollerimde doktorumda tartilmiyorum çok kilo vermiş olmak motive ediyor beni :)))
Soya_sosu yokluğun çok hissediliyor Canim:))) umarım guZel haberlerle gelirsin :)))

Ya kızlar birşey sorcam

benım bğırsaklarım tembeleşti ne yapmam gerekiyor

sabahları kayısı da yiyorum ama tık yok karnım bir şişti bir anlatamam

Sabahları sıcak su iciyormusun Canim ? Bide yürüyüş yapıyormusun ?

sabahları sıcak su iciyormusun canim ? Bide yürüyüş yapıyormusun ?

yürüş yapma gibi bir şansım yok(çalıştığım için) ama akşamları evde 100 adet bisiklet çeviyorum 25 adet mekik çekiyom

ama sıcak su değilde ılık su su içiyorum hergün genelde

yürüş yapma gibi bir şansım yok(çalıştığım için) ama akşamları evde 100 adet bisiklet çeviyorum 25 adet mekik çekiyom

ama sıcak su değilde ılık su su içiyorum hergün genelde

Anladım Canim suyunu sıcağa yakın iç bakalım bana sıcak iyi geldi gün icinde içtiğin suyu ılık iç ben faydasını gördüM
Yine devam ederse bitkisel çay dene (sinamike) Yada doktora danış uzun süren hazımsızlık hastalık olarak kabul ediliyor artık ihmal etme.

günaydın azimli fıstıklar
kahvaltım
1 fincan şekersiz çay
1 dilim tam bugday ekmeği
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
1 yaprak kıvırcık
maydonoz yedimmmmmmmmmmmmmmmm

ama ben nezaman zayıflamak için yola çıksam bu sorun bende oluyor sadece fikrinizi almak istedim
teşekkürler canım

Gelsin ara öğünler

4 adet tahta kurusu(eti form biskuvi) 1 fincan yeşil çay
1 adet kuru kayısı

şimdi 2 fincan yeşil çayımı yudumluyorum

offf iş çok ay sonu ve ben hiç çalışmak istemiyorum bugun ama malesef öyle bir şansım yok

benı de aranıza alın lutfen kendımı ınanın yanlız mutsyz sınırlı hıssedıyorum ...bu kılo ne basa bela bır durummus...
herseyınızı etkılıyo suanda 84 kg gordum tartıda dogum yapalı 20 ay oldu hıc veremedım...spora basladım tık yok...
cok yıyen bırıde degılım anlamıyorum ne lanet metabolızmam varmıs...
yazdıklarınızı okudukca cok motıve oluyorum...bır taraftan yaz gelıyor dolabı acıyorum gıyecek hıcbırseyım yok...kısa kollu nasıl gıycem kollarım masallah inek butu gıbı gelıyor bana...gobegımı desen hırkalar bıle kapatmıyo
yaz gunu hırkada gıyılmezkı ....bu durumdan dolayı dısarı cıkmak ıstemıyorum herkez hadı gel cıklaım dedıkce ben bu guzel havalarda bahaneler bulup eve tıkılıp kalıyorum aksam esım gelıyoo kendımı sevmedıgım ıcın onuda mutsuz edıyorum gıbı gelıyoo yanı bu kılolar hyer daım basıma bela....
temmuz 15 gıbı erkek kardesımın nısanı var ve mesınde yazın tam sıcagı ben o gune kadar kendıme hedef koydum ve burdan sızlerede soz verıyorum tam 3.5ay var o gune...
toplamdaher ay 5 kılo hedef koyuyorum ve 3bucuk ay sonunda 17 kkılo eder suankı kılom 84-17=67kg
hedefım 59 ama bunun ıcın onumde zaman var ılk hedefım bu arkadaslar sayenızde basarcagıma ınanıyorum lutfen bana cvp yazın...sporada baslıycam bugun yazıldım...

ne olur lutfen herkez kurtulsun su fazlalıklardan her kezın allah yardımcısı nolsun

iş tam yerine geldin soya sosu sana gerçekten yardımıcı olacağıan inanıyorum

canım hoşgeldin aramıza

bizde hepimiz aynı dertten şikayetciyiz
gerçekten zayıflamaya karar verdiyesen yani amacımız düzenli ve sağlıklı beslenmek bunları öğrenirsek eğer zamanlar gider bu kılolar

öğleye kadar 1,5lt su içtim

sıra öğlen yemeğimizde

salata(marul,kırımızı lahana,havuç),4 y.k kuru fasulye,4 y.k semiz otu 500ml su

yqsemın8085 cvp verdıgın ıcın cok saol...sevgılıs.sosundanda yardımlarını beklıyorum umarım bu sefer basarırırm herkezın yınemı rejım yapıyosun demesınden bıktım...bu sefer kac kılo verdın dıye sormalarından veremeyıp sıkılıp bırakmaktan...offfffgercekten ben nasıl bu kılolara geldım anlmadım...

net bi var bi yok :44: yazdıklarınızı bile doğru dürüst okuyamıyorum kızlar.
ölçümleri cumaları mı yapıyoruz pazartesi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…