Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

şirin zezem hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

naptın nerelerdedin

Canim hosbulduk..kocam gezmek istedi...arkadaslar vardi..1 hafta onlari ziyarete gittik..ilk iki gun gezdik ama sonra hergun yagmur yagdi..pek cikamadik.... 1 hafta boyunca turk yemeklerine karsi kendimi frenlemekle gecti..zor oldu benim icin..ama atlattim...sen verdin mi bakiynm son 1 hafta kilo??? tarti almamistin hala en son..!

komşunun tartısında tartıldım 7,5 kilo vermişim canım

hoşgeldin tatlım

inşallah tatilin iyi geçmiştir

canım takma bence gün doğmadan neler doğar

stres olursa bence kilo vermen durar çünkü bende öyle oluyor

boşver salla gitsin
ben öle yapıyom herşeye taka taka yıllardır ömrümü bitirmişimmmmmmmmmmmm

Nilufercim bahane yok simdiden nasil bitsin yazmissin cozum uretcen valla zaten Bugun sinirliyim beni germeyin:)))
Bak eve gelcen kendine hazirlayip yiycen kocan gelince isitcan kalan yemekleri hazirliycan masani surcen rujunu oturcankocanin karsisina demliycen yesil cayini ona eslik etcen hem muhabbette edersiniz...
kocalari bekleye bekleye sistik bu hale geldik acikta kendimize bakalim uoksa yakinda begenmeyecekler bahaneler bulmaya baslayacaklar...

Nasil bitsin canm ya esimi bekliyorum o yuzden gecikiyorum ;(

valla ben 16,30 gibi çocuğu doyuruyom açıkıyor okuldan gelince mecburen

kendim en geç 19,30 bitiriyom yeme işini

eşim 20,30 veya 21 geliyo ay bekleyemem
onlar yiyor bana yarıyor zati

hem oğlum zayıf hemde eşim

benim maşallahım var

gwerbaby nasıl sakinleştin biraz tatlım

boşver sen onlara inat yaşa hayatını dolu dolu

sen mutlu olunca onlarsa kudursun bırak

aç televizyonu fatmagüle bak pek güzel bugun

ara öğün yeşilçay karışımı ve 1 elma

hay ağzına sağlık canım

nilufer bak gwertbaby çok sinirli zati bugun üret çözümlerini

Tamam tamam kizma canim ya haklisin aynen dedigin gibi gecsaatte yemek yemek bizi bu hale getiren yavas yavas alistiraym ben kocami tek basina yemek yemege dedigin gbi bende cayimi icerim karsisinda )

Bu akşam herkeste bende dahil bir sinir hali mevcut anladığım kadarıyla. .

Akşam yemeğimi paylaşayım ben biraz kafam dağılsın

3adet tavuk köftesi(ızgara)
1bardak ayran
yanında yarım domates bır salatalık 2yaprak marul

okadar keyifsizim ki yeşilçay ve elma ikilimi bile yapmadım :/. .

senin neyin var canim diyet psikolojisimi yoksa dus faktorlermi :))) ( kaynana koca gorumce vs)

Aman nasil olayim takmamaya caliscamda benim yapim bu dayanamiyorum
Aynen dedigin gibi yaptim cnm fatmagulu actim koydum utuyude onune hepsini bitirdim valla:)))

Aman nasil olayim takmamaya caliscamda benim yapim bu dayanamiyorum
Aynen dedigin gibi yaptim cnm fatmagulu actim koydum utuyude onune hepsini bitirdim valla:)))

canım insan kendi ailesiyle bile geçinemiyo yeri gliyor bi zaman sonra eşinin ailesi de böyle gariplikler yapıyorsa sinirinden çatlıyor. .
takma demek faydasız ama sinirini dağıtmak için iyi bi yol seçmişsin canım :)

Soyacim burdasin bugun pek gorusemedik tatlim 3bucuk saatlik uykuyla dyruyorum gidip yaticam simdi ama ne gariptirku uykum yok:)) iyi geceler canim

Yaw bi kaç saat yok oluyorum etraftan kan gövdeyi götürüyor bu ne hal ?
Herkeste bir depresif haller, bir sinir harbi, delirtmeyin len beniiiiiiiiiiiiii
delirirsem kötü olur haaaaaaaaaaaaa
sizin deliliklerinize benzemez benim deliliğim biliyorsunuz, hepinizi cezaya bırakırım valla ))))))))))))))))

Yok sinirliyim, yok depresifim diye ana ve ara öğünleri atlamayın sopayı kapıp gelirim valla
Sonra bana gelip neden kilo veremiyorum, neden durdu diye sormayın döverim )))
1 gün bile sizi 1 hafta geriye atar demedi demeyin sonra...

Arkadaşlar,
Hepimiz zaman zaman ailesiyle, eşiyle, ailesinin eşiyle, işiyle ve birçok şeyle problem yaşıyoruz...
Ama bunlardan bizi hiç bir sihirli deynek kurtaramaz... Bulunduğumuz durumdan çıkmanın yollarını arayacağız ve bu durumdayken bile mutlu olmanın yollarını arayacağız...

Truly, 3,5 aydır işsiz olduğunu ve kayınbabanın sizden kira istediğini yazmışsın...
Tam olarak 14 aydır işsizim, önce kayınvalidem ve kayınbabamla yaşıyordum, sonra annemlere taşındık şimdi gene kayınvalideme taşınıyorum... bu durumdan memnunmuyum? Hayır... bunun için kendimi kahrediyor muyum? Hayır... Şu anda imkanlarım bunu gerektiriyor... Ne kadar üzülsemde bunu değiştiremem.. O zaman üzülmeyi bırakıp mutlu olmanın yollarına bakmam lazım.. Ve evet işsizlik, parasızlık çok kötü çalışıp kendi parasını kazanan bir kadın için... Seni çok iyi anlıyorum... Ama değiştiremediğin şeyleri kafana takma, olumlu bakmaya çalış, pozitif ol, eğer negatif duygular saçarsan evren sana iyi davranmaz...

qwerty, eşinin ailesi mi önemli senin için, eşin ve çocuğun mu? Benim için önemli olan eşim... O mutlu olsun yeter... Eğer o mutlu olacaksa hepsi ile iyi geçinirim.. Geçinemiyorsamda iyiymiş gibi görünürüm, kimseyi sevmek zorunda değilim, kimsede beni sevmek zorunda değil... Sadece gerekli olan şekilde davranırım... Beni arayıp merhaba bile demeden oğullarını soruyorlarsa bende hoşçakal demeden suratlarına telefnu kapatırım olur biter...

Paphia, seni geren ailen sanırım (yanlış anlamadıysam) aile kolay ele geçen birşey değildir... Asla ailene sinirlenme diyemem... Beni de zaman zaman sinirlendiriyorlar, kulaklarımı tıkıyorum duymuyorum onları böyle zamanlrda... en azından ağzımdan geri dönüşü olmayan bir söz çıkmamış oluyor... aile benim için çok önemlidir...

Kısacası kızlar, hayatta çok sinirleneceğimiz şeyler var, ama şu anda herşeyi bir kenara bırakın lütfen...
Siz sadece kendinize odaklanın..
Hayatınızda bir kere olsun kendinizi düşünün...
Kimsenin sizi düşünmediği kadar kendinizi düşünün...
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…