şirin zezem hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naptın nerelerdedin
Canim hosbulduk..kocam gezmek istedi...arkadaslar vardi..1 hafta onlari ziyarete gittik..ilk iki gun gezdik ama sonra hergun yagmur yagdi..pek cikamadik.... 1 hafta boyunca turk yemeklerine karsi kendimi frenlemekle gecti..zor oldu benim icin..ama atlattim...sen verdin mi bakiynm son 1 hafta kilo??? tarti almamistin hala en son..!
komşunun tartısında tartıldım 7,5 kilo vermişim canım
tamam canım aksam yemegimi en gec 8bucukta yemiş olurum insallah.sonra ara yapsam mı ki gec oluyo ya o yuzden emin olamadım yapmalımıyım ??
Merhabaaaaaa guzel, ince,saglikli bayanlaaaarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm....sizlere tekrar kavusmak cok guzelll..:118:
Gezimiz guzeldi..ilk iki gunu hareketli ama sonrasi hareketsiz bir geziydi...bir eve davetliydik..ve Turk eviydi...yani ne kadar zorlandigimi siz dusunun artik...yediklerimi not ettim..Soya ile paylasicam...malum basta o denetliyor yediklerimizi...cumartesi sabah i tartilicam..almamis olmayi umuyorum...evde oldugumuz icin hareketim cok azdi...disarida cok yagmur vardi..biz oradayken hep yagdi...evde de pek bisey yapamadim dogrusu....
Dun sabah geldik....dunku menum biraz sagliksiz oldu..sabah yariim simit,2 tane karper ucgen peynir, oglen peynir,domates,cay,1 dilim ekmek, daha sonra 3 tane fistik,3 tane de camfistigi yedim....sonra midem cok kotu oldu..agridi, bagirsak, mide cok kotuydum...usuttum heralde yollarda...saat 3 ten sonra yatana kadar hic bisey yiyemedim...demin de sabah kahvaltimi yaptim...
Hepinizi opuyoruuummmmsimdi gecmise soyle bir hizlica goz atayim...bakalim neler olmus....yeni gelenler de var heralde....
selam kizlar,
bugun de benim moralim yerlerde, sabahtan beri ilk kez bilgisayar basina oturuyorum. sinirimi butun evi temizleyerek atmaya calistim, dogru duzgun birsey de yiyemedim bugun. hatta ust kattan hic inmedim diyebilirim, sil supur cekmeceleri dok yerlestir vs saatlerce ugrastim. sonra dus alip yatagima yattim dizi izledim biraz - su aralar avrupa yakasina sardim 1. bolumden basladim hepsini tekrar izliyorum.. cok keyifsizim bir is bulmam lazim artik, 3.5 aydir calismiyorum ne maddi ne de manevi yonden hic iyi gelmedi bu olay bana. ben alismisim calismaya, evde otur otur fenalik geliyor. burada da cok kotu kriz var, is yok, ilan verenlerden ses ciktigi nadir.. kayinpederim de sinirlerimi alt ust etti zaten oturmamiz icin bize verdikleri ev icin artik bizden kira istiyorlarmis... neyse..
menum, sabah: 1 sade kahve, bogazimdan o bile gecmedi
ara: 1 kase cilek, 2 kasik yogurt
ogle: 1 tabak kurufasulye
henuz bu kadar, aksam yemegi vakti geliyor canim hicbirsey istemiyor ama birazdan gidip pratik birseyler hazirlarim salata vs
canım engeç 19,30 bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasil bitsin canm ya esimi bekliyorum o yuzden gecikiyorum ;(
Nilufercim bahane yok simdiden nasil bitsin yazmissin cozum uretcen valla zaten Bugun sinirliyim beni germeyin:)))
Bak eve gelcen kendine hazirlayip yiycen kocan gelince isitcan kalan yemekleri hazirliycan masani surcen rujunu oturcankocanin karsisina demliycen yesil cayini ona eslik etcen hem muhabbette edersiniz...
kocalari bekleye bekleye sistik bu hale geldik acikta kendimize bakalim uoksa yakinda begenmeyecekler bahaneler bulmaya baslayacaklar...
Nilufercim bahane yok simdiden nasil bitsin yazmissin cozum uretcen valla zaten Bugun sinirliyim beni germeyin:)))
Bak eve gelcen kendine hazirlayip yiycen kocan gelince isitcan kalan yemekleri hazirliycan masani surcen rujunu oturcankocanin karsisina demliycen yesil cayini ona eslik etcen hem muhabbette edersiniz...
kocalari bekleye bekleye sistik bu hale geldik acikta kendimize bakalim uoksa yakinda begenmeyecekler bahaneler bulmaya baslayacaklar...
senin neyin var canim diyet psikolojisimi yoksa dus faktorlermi :))) ( kaynana koca gorumce vs)Bu akşam herkeste bende dahil bir sinir hali mevcut anladığım kadarıyla. .
Akşam yemeğimi paylaşayım ben biraz kafam dağılsın
3adet tavuk köftesi(ızgara)
1bardak ayran
yanında yarım domates bır salatalık 2yaprak marul
okadar keyifsizim ki yeşilçay ve elma ikilimi bile yapmadım :/. .
senin neyin var canim diyet psikolojisimi yoksa dus faktorlermi :))) ( kaynana koca gorumce vs)
Aman nasil olayim takmamaya caliscamda benim yapim bu dayanamiyorumgwerbaby nasıl sakinleştin biraz tatlım
boşver sen onlara inat yaşa hayatını dolu dolu
sen mutlu olunca onlarsa kudursun bırak
aç televizyonu fatmagüle bak pek güzel bugun
ara öğün yeşilçay karışımı ve 1 elma
Aman nasil olayim takmamaya caliscamda benim yapim bu dayanamiyorum
Aynen dedigin gibi yaptim cnm fatmagulu actim koydum utuyude onune hepsini bitirdim valla:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?