ama ben uslu biri olup elmamla yeşil çayımı ihmal etmedim :)
ailem değil tam aslında canım yakınımdakiler tabiki bu gün canımı sıktı
ufak tadsızlıklar çıkıyor çok keyfim kaçmıştı baktım ki herkes yakınıyor . .
aile önemli tabiki de herkesle her şey yaşabiliriz ama ailedir yine de iyi kötü bize kalan
ilgilendiğin için çok incesin canım :) teşekkür ederimmm
Tabi ki ilgileneceğim, bunun için teşekküre gerek yok..
Burda sadece onu yeme bunu ye demek için yazmıyorum,
Zayıflama işi zorlu bir süreçtir, sadece "hadi başarırsın" demekle olmaz bu iş...
Her duygunun takibi gerekir, her konuda birbirine destek olmak gerekir...
Benimde bu süreci atlatmamda burdaki arkadaşlar çok yardımcı oldular
Onlar hep benim onlara kilo verdirdiğimi söylüyor ama bende onlar sayesinde kilo veriyorum...
Hepimiz burda aile oluyoruz farkında olmadan ))
Nasil bitsin canm ya esimi bekliyorum o yuzden gecikiyorum ;(
Merhabaaaaaa guzel, ince,saglikli bayanlaaaarrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm....sizlere tekrar kavusmak cok guzelll..:118:
Gezimiz guzeldi..ilk iki gunu hareketli ama sonrasi hareketsiz bir geziydi...bir eve davetliydik..ve Turk eviydi...yani ne kadar zorlandigimi siz dusunun artik...yediklerimi not ettim..Soya ile paylasicam...malum basta o denetliyor yediklerimizi...cumartesi sabah i tartilicam..almamis olmayi umuyorum...evde oldugumuz icin hareketim cok azdi...disarida cok yagmur vardi..biz oradayken hep yagdi...evde de pek bisey yapamadim dogrusu....
Dun sabah geldik....dunku menum biraz sagliksiz oldu..sabah yariim simit,2 tane karper ucgen peynir, oglen peynir,domates,cay,1 dilim ekmek, daha sonra 3 tane fistik,3 tane de camfistigi yedim....sonra midem cok kotu oldu..agridi, bagirsak, mide cok kotuydum...usuttum heralde yollarda...saat 3 ten sonra yatana kadar hic bisey yiyemedim...demin de sabah kahvaltimi yaptim...
Hepinizi opuyoruuummmmsimdi gecmise soyle bir hizlica goz atayim...bakalim neler olmus....yeni gelenler de var heralde....
hoşgeldin tatlım
inşallah tatilin iyi geçmiştir
Hoşgeldin canım ))
Mesajını aldım cevabımı yazdım o yüzden burdan tekrar yazmıycam yorumlarımı ))
Hemen düzene sokuyorsun kendini, spora hızlı bir dönüş, bu arada buraya yazdığın fındık fıstık karper neeee ))
Ve kilo vermiş olduğunu düşünüyorum verdiğin listeye göre, bakalım cumartesi tartı bize ne söyleyecek ?
Sevgilerimle
Yaw bi kaç saat yok oluyorum etraftan kan gövdeyi götürüyor bu ne hal ?
Herkeste bir depresif haller, bir sinir harbi, delirtmeyin len beniiiiiiiiiiiiii
delirirsem kötü olur haaaaaaaaaaaaa
sizin deliliklerinize benzemez benim deliliğim biliyorsunuz, hepinizi cezaya bırakırım valla ))))))))))))))))
Yok sinirliyim, yok depresifim diye ana ve ara öğünleri atlamayın sopayı kapıp gelirim valla
Sonra bana gelip neden kilo veremiyorum, neden durdu diye sormayın döverim )))
1 gün bile sizi 1 hafta geriye atar demedi demeyin sonra...
Arkadaşlar,
Hepimiz zaman zaman ailesiyle, eşiyle, ailesinin eşiyle, işiyle ve birçok şeyle problem yaşıyoruz...
Ama bunlardan bizi hiç bir sihirli deynek kurtaramaz... Bulunduğumuz durumdan çıkmanın yollarını arayacağız ve bu durumdayken bile mutlu olmanın yollarını arayacağız...
Truly, 3,5 aydır işsiz olduğunu ve kayınbabanın sizden kira istediğini yazmışsın...
Tam olarak 14 aydır işsizim, önce kayınvalidem ve kayınbabamla yaşıyordum, sonra annemlere taşındık şimdi gene kayınvalideme taşınıyorum... bu durumdan memnunmuyum? Hayır... bunun için kendimi kahrediyor muyum? Hayır... Şu anda imkanlarım bunu gerektiriyor... Ne kadar üzülsemde bunu değiştiremem.. O zaman üzülmeyi bırakıp mutlu olmanın yollarına bakmam lazım.. Ve evet işsizlik, parasızlık çok kötü çalışıp kendi parasını kazanan bir kadın için... Seni çok iyi anlıyorum... Ama değiştiremediğin şeyleri kafana takma, olumlu bakmaya çalış, pozitif ol, eğer negatif duygular saçarsan evren sana iyi davranmaz...
qwerty, eşinin ailesi mi önemli senin için, eşin ve çocuğun mu? Benim için önemli olan eşim... O mutlu olsun yeter... Eğer o mutlu olacaksa hepsi ile iyi geçinirim.. Geçinemiyorsamda iyiymiş gibi görünürüm, kimseyi sevmek zorunda değilim, kimsede beni sevmek zorunda değil... Sadece gerekli olan şekilde davranırım... Beni arayıp merhaba bile demeden oğullarını soruyorlarsa bende hoşçakal demeden suratlarına telefnu kapatırım olur biter...
Paphia, seni geren ailen sanırım (yanlış anlamadıysam) aile kolay ele geçen birşey değildir... Asla ailene sinirlenme diyemem... Beni de zaman zaman sinirlendiriyorlar, kulaklarımı tıkıyorum duymuyorum onları böyle zamanlrda... en azından ağzımdan geri dönüşü olmayan bir söz çıkmamış oluyor... aile benim için çok önemlidir...
Kısacası kızlar, hayatta çok sinirleneceğimiz şeyler var, ama şu anda herşeyi bir kenara bırakın lütfen...
Siz sadece kendinize odaklanın..
Hayatınızda bir kere olsun kendinizi düşünün...
Kimsenin sizi düşünmediği kadar kendinizi düşünün...
Sevgilerimle
herkes için kötü birgünmüş dün galiba
inşallah geçmiştir bir sorun kalmamıştır
şirinzeze hoşgeldin canımm,
umarım 61,5 u görürsün ve motive bir şekilde dewam edersin
truly..)canımcım üzme kendini iş araştır bıkmadan usanmadan
birgüb biryerden geri dönüş alacaksın bunu düşün ve rahatla
qwerty öğüdünü kulağıma küpe yaptım şu anda hiiçç unutmayacağım bunu))
eeee şimdiiiii
kilo bildirimi yapayım mı??
78,900 ))
75 e gidiyorum büyüük bir kararlılıkla
nişanlım nişana 75 olursam bana ne alacağını söylemedi
ama asıl hedefe yani 65 e ulaşırsam hediyemin ne olacağını öğrendim
opel corsa))
hep istiyordum ama evlendikten sonra alıcam söz diyordu
65 olursam düşünebiliyormusunuz kızlar
ayyy ben hayal bile edemiyorum
bu kadarını beklemiyordum çünkü)
Nilüfercim,
Akşam yemeklerimiz istisnasız 19:30'da son bulmalı canım...
Geç yediğin yemek sana direkt yağ olarak geri döner...
Metabolizman sabah saatlerinde çalışmaya başlar, uyandığında bir bardak ılık su içmen metabolizmanın hızlanması ve vücudunun temizlenmesi açısından çok önemlidir.
(bu arada suyu oturarak içmelisiniz, ayakta su içmeyin... Nedenlerini daha sonra anlatırım bilmiyorsanız)
Sabah uyandıktan yarım saat sonra kahvaltını yapmalısın, kahvaltını uyandıktan sonra ne kadar geç yaparsan metabolizman o kadar yavaşlar bunu unutma, erken yapman önemli...
Ara öğünler metabolizma hızını canlı tutmaya ve yağ yakımına devam etmene yarar...
Öğlen 12-13 arası mide asidinin en yüksek olduğu saatlerdir bu sebebpten öğle yemeğini bu saatlerde yapman en doğrusu...
Yediklerini direkt sindirecektir miden...
Akşam ise genellikle 19:00-19:30 en geç yemek yeme saati olarak kuralımız var...
Eğer eşin geç geliyorsa lütfen onun yemeğini ayrı hazırla ve durumu ona izah et...
Saat 21:00 gibi meyve yiyebilirsin 1 adet... yada küçük bir kase meyve salatası hazırlayabilir eşin yemek yerken meyve salatan ve yeşilçayınla birlikte ona eşlik edebilirsin...
Burda hep şunu söylerim, bahane değil çözüm üretin...
Benim eşim sebze sevmez, genellikle pizza, hamburger, makarna, şarküteri ürünleri,köfte vb şeyler sever ve ben yemezsem asla o da yemezdi...
Ama şimdi o ayrı yiyor ben ayrı... Çünkü benim kilo vermekteki kararlılığımı biliyor ve saygı duyuyor...
Hatta 18 kilo verdiğim için şu anda fazlasıyla gurur duyuyor ))
Bu düzene uyacağını düşünüyorum,
SEvgilerimle
ozaman kim tutar seni canım bekle 75kg sonra bekslesin 65 kg
alacaksın opel corsayı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu arada sabah 1 bardak suyumu içtim
Kahvaltım
Maydanoz, 1 ufak domates, yarım salatalık, biber, 2yk. lor peyniri ve 1 dilim ekmek yanınada yeşil çayy
Benimde kabızlk problemim var o yuzden kilomu net anlayamıyorum cunku 2 gündür tuvaleti ziyaret etmedimde
Yinede tartıldım sabah 68.8 idi. Ben bu kiloyu baz alarak yola devam ediyorum..
herkes için kötü birgünmüş dün galiba
inşallah geçmiştir bir sorun kalmamıştır
şirinzeze hoşgeldin canımm,
umarım 61,5 u görürsün ve motive bir şekilde dewam edersin
truly..)canımcım üzme kendini iş araştır bıkmadan usanmadan
birgüb biryerden geri dönüş alacaksın bunu düşün ve rahatla
qwerty öğüdünü kulağıma küpe yaptım şu anda hiiçç unutmayacağım bunu))
eeee şimdiiiii
kilo bildirimi yapayım mı??
78,900 ))
75 e gidiyorum büyüük bir kararlılıkla
nişanlım nişana 75 olursam bana ne alacağını söylemedi
ama asıl hedefe yani 65 e ulaşırsam hediyemin ne olacağını öğrendim
opel corsa))
hep istiyordum ama evlendikten sonra alıcam söz diyordu
65 olursam düşünebiliyormusunuz kızlar
ayyy ben hayal bile edemiyorum
bu kadarını beklemiyordum çünkü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?