Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ama ben uslu biri olup elmamla yeşil çayımı ihmal etmedim :)
ailem değil tam aslında canım yakınımdakiler tabiki bu gün canımı sıktı
ufak tadsızlıklar çıkıyor çok keyfim kaçmıştı baktım ki herkes yakınıyor . .
aile önemli tabiki de herkesle her şey yaşabiliriz ama ailedir yine de iyi kötü bize kalan

ilgilendiğin için çok incesin canım :) teşekkür ederimmm

Tabi ki ilgileneceğim, bunun için teşekküre gerek yok..
Burda sadece onu yeme bunu ye demek için yazmıyorum,
Zayıflama işi zorlu bir süreçtir, sadece "hadi başarırsın" demekle olmaz bu iş...
Her duygunun takibi gerekir, her konuda birbirine destek olmak gerekir...
Benimde bu süreci atlatmamda burdaki arkadaşlar çok yardımcı oldular
Onlar hep benim onlara kilo verdirdiğimi söylüyor ama bende onlar sayesinde kilo veriyorum...
Hepimiz burda aile oluyoruz farkında olmadan ))

hissedebiliyorum :)
iyi geceler şimdilik soya yarın görüşmek üzereee

Nasil bitsin canm ya esimi bekliyorum o yuzden gecikiyorum ;(

Nilüfercim,

Akşam yemeklerimiz istisnasız 19:30'da son bulmalı canım...
Geç yediğin yemek sana direkt yağ olarak geri döner...
Metabolizman sabah saatlerinde çalışmaya başlar, uyandığında bir bardak ılık su içmen metabolizmanın hızlanması ve vücudunun temizlenmesi açısından çok önemlidir.
(bu arada suyu oturarak içmelisiniz, ayakta su içmeyin... Nedenlerini daha sonra anlatırım bilmiyorsanız)
Sabah uyandıktan yarım saat sonra kahvaltını yapmalısın, kahvaltını uyandıktan sonra ne kadar geç yaparsan metabolizman o kadar yavaşlar bunu unutma, erken yapman önemli...
Ara öğünler metabolizma hızını canlı tutmaya ve yağ yakımına devam etmene yarar...
Öğlen 12-13 arası mide asidinin en yüksek olduğu saatlerdir bu sebebpten öğle yemeğini bu saatlerde yapman en doğrusu...
Yediklerini direkt sindirecektir miden...
Akşam ise genellikle 19:00-19:30 en geç yemek yeme saati olarak kuralımız var...
Eğer eşin geç geliyorsa lütfen onun yemeğini ayrı hazırla ve durumu ona izah et...
Saat 21:00 gibi meyve yiyebilirsin 1 adet... yada küçük bir kase meyve salatası hazırlayabilir eşin yemek yerken meyve salatan ve yeşilçayınla birlikte ona eşlik edebilirsin...
Burda hep şunu söylerim, bahane değil çözüm üretin...

Benim eşim sebze sevmez, genellikle pizza, hamburger, makarna, şarküteri ürünleri,köfte vb şeyler sever ve ben yemezsem asla o da yemezdi...
Ama şimdi o ayrı yiyor ben ayrı... Çünkü benim kilo vermekteki kararlılığımı biliyor ve saygı duyuyor...
Hatta 18 kilo verdiğim için şu anda fazlasıyla gurur duyuyor ))

Bu düzene uyacağını düşünüyorum,
SEvgilerimle

Hoşgeldin canım ))
Mesajını aldım cevabımı yazdım o yüzden burdan tekrar yazmıycam yorumlarımı ))
Hemen düzene sokuyorsun kendini, spora hızlı bir dönüş, bu arada buraya yazdığın fındık fıstık karper neeee ))
Ve kilo vermiş olduğunu düşünüyorum verdiğin listeye göre, bakalım cumartesi tartı bize ne söyleyecek ?
Sevgilerimle

Verdiğin perhize budur gayratım
Bundan başka uyameyom dohtur bey!
Üç sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker teker sayameyom dohtur bey!

İki leğen pilav bir yayık ayran
İster yağlı olsun isterse yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovan
Yeyom yeyom doyameyom dohtur bey!

Üç tencere bamya yerim bişinci
Yirmi tas su içip biraz koşinci
Her yanım sökülür karnım şişinci
Sağlam göynek giyemeyom dohtur bey!

Şinciye acımdan çoktan ölürdüm
Sağolsun komşular gönderir dürüm
Bir guzudan çok yiyemem var sözüm
Ayıp olur cayameyom dohtur bey!

Bazı az geliyo beş kasa hurma
Yedi lahanadan yapıyoz sarma
Onuda mı yedin diye hiç sorma
Utanıyom deyemeyom dohtur bey!

Günde iki çuval unum gidiyo
Avradım her sabah ekmek ediyo
Bir gazen fasille gönül ye deyo
Artırmaya gıyameyom dohtur bey!

Senede gırk dönüm bostan ekerim
Benden başka kimse yemesin derim
Gavunu garpuzu gabuklu yerim
Aceleden soyameyom dohtur bey!

Bilmem bu işin sonu nere gider
Buyumuş gısmetim buyumuş gader
Bir günde yediğim işte bu gader
Daha fazla yiyemeyom dohtur bey

Kızlar,

Ben artık yatmaya gidiyorum,
biraz araştırma yaptım, yeni trendler nedir, diyette son gelişmeler vs ))
İnsanlar hala kısa yoldan zayıflamanın peşinde, kimse düzgün beslenip spor yaparak zayıflamayı düşünmüyor...
Varsa yoksa yaza kadar zayıflayayım derdindeler... Bu mantık genelde kışa kadar tekrar tombikleşmeye sebep olur ya neyse...
Yarın spor günüm, dokunduğum her yerim ağrıyor nasıl spor yapacağım bilmiyorum ama gideceğim gene de ))
Şimdi biraz uzanıp kitap okumam lazım (her akşam okumazsam uyuyamam)
Size mutlu rüyalar,
Rüyanızda yağ hücrelerinizin sizden koşarak uzaklaştığını ve bir daha asla size geri dönmeyeceklerini haykırdıklarını görün )))))))))
Sevgilerimle...

Not: Kate, hadi uyumayaaa, ne arıyorsun bu saatte ayakta? Uyku vakti, metabolizma vakti, unuttun mu bunları )) Gözümden kaçmaz benimmmmm ))

hoşgeldin tatlım

inşallah tatilin iyi geçmiştir

Sagolun canlar...cok cok hosbuldum...kilolar gidiyor, fistiklar geliyor...
Soyacim bizi ugurlayan arkadas sabah kahvaltiyi yolda yapicagimiz icin simitle karper almis...ondan yidiydim..findik fistiga diyecek sozum yok...

HAY AĞZINA SAĞLIK CANIM

HERKESE BİR STRES BİR SİNİR KÜPÜ OLDU ÇIKTILAR YA

SEN SANIRIM ONLARI KENDİLERİNE GETİRDİN ANLADIĞIM KADARIYLA

BAKIN BEN BU SÖZÜ ÇOK SEVİYORUM:

Dünya 3 günlüktür.Dün, bugün ve yarın.Dün gecti, yarının geleceği belli değil, öyleyse bügünün kıymetini bil...

Son düzenleme:
Günaydın

sabah kalktım ılık sirkelı ballı suyumu içtim

3 çeri domates
2 salatalık
3 parça marul
1 yk lor
1 fincan yeşil çay

ya arkadaşlar ben kılo vermiyorum ama ilginçtir p.....küçüldü ve belim de inceldi

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeşillik
domates
salatalık
peynir
1 dilim ekmek
ve cay

akşam ben gece kaldım yemek için

20,30 falandı bende yogurt içine yeşillik ve salatalık doğrayıp öle yedim yemek yememem gerektini düşündüm istisna bi durum yoksa erkenden bitiriom akşam faslını

herkes için kötü birgünmüş dün galiba
inşallah geçmiştir bir sorun kalmamıştır
şirinzeze hoşgeldin canımm,
umarım 61,5 u görürsün ve motive bir şekilde dewam edersin
truly..)canımcım üzme kendini iş araştır bıkmadan usanmadan
birgüb biryerden geri dönüş alacaksın bunu düşün ve rahatla
qwerty öğüdünü kulağıma küpe yaptım şu anda hiiçç unutmayacağım bunu))
eeee şimdiiiii
kilo bildirimi yapayım mı??
78,900 ))
75 e gidiyorum büyüük bir kararlılıkla

nişanlım nişana 75 olursam bana ne alacağını söylemedi
ama asıl hedefe yani 65 e ulaşırsam hediyemin ne olacağını öğrendim
opel corsa))
hep istiyordum ama evlendikten sonra alıcam söz diyordu
65 olursam düşünebiliyormusunuz kızlar
ayyy ben hayal bile edemiyorum
bu kadarını beklemiyordum çünkü)

Kızlar

dün babası oğluma harçlık vermış ve birde kart alması gerekiyordu almamış

okulda lise öğrencilerin kurduğu kermesten bana anneler günü hediyesi almış

kitap ve boncuklu yüzük almış pazarı beklemeden dün verdi aman bır duygulandım

çünkü benim oğlum bu kadar ince değildi

Kitap okumasını çok seviyordum yaklaşıkda 1 aydır okumuyordum

oğlumda anne okunacak kitabın kalmadı bak sana bunu aldım bilim adamı nasıl olunur (aslında kendi merak etmiş sen sonra bana anlatırsın dedi sanırım kendisinin oumaya niyetiyok)olsun ben okur anlatırım ona

önceleri resim yapardı bende asarım evi her köşesine

sizinle paylaşmak istedim

şimdiden herkesin anneler günü kutlu olsun

ozaman kim tutar seni canım bekle 75kg sonra bekslesin 65 kg

alacaksın opel corsayı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Günaydınnn herkesee!!!
Gününüz coook güzel gecsin

Tamam soyacım bundan sonra yemekler en en en gecc 19:30 da anlaştık.
Sabah uyanır uyanmaz suyumuda içiyorum, ayakta iciyodum bugune kadar bugunden sonra oturarak içicem.
Kahvaltı konusundada en gec 1 saat içinde kahvaltımı yapmıs bitirmiş oluyodum ama bundan sonra evden cıkmadan once kahvaltı etmeye calısıcam.
Ögle yemegimde tam belirttiğin saatler arası.
Benim esimde aynı seninkiyle cok sever zararlı seyleri zaten hangimiz sevmiyoruz ki?? (Biz artık sevmiyoruz hemde hiç )
Benimki sebzede sever onda ve bu kez benimle birlikte saglıklı beslenerek kilo verme cabasında o da
O yuzden bekliyodum onu ama dediğiniz gibi bundan sonra yesil cayımla meyve salatamla eslik edicem ona.

Buarada eşin seninle gurur duymakta cok cok coook haklı yazdığın herseyi okudum demistim ya biliyorum yasadıgın sıkıntıların anlattıgın kadarını gercekten zor..
ve sen ne kadar guclu bi kadınsın ki kendini bırakmadan, bıkmadan, yılmadan bildiğin ve dogruluguna inandıgın yoldasın. Ve bu sadece kilo verme cabasında değil.
Eminim senin bu kararlılıgın ve esinin destegiyle hayatında ters giden bi cok seyi yoluna sokucaksın.

Ayrıca benimle ilgilenip yazdıgın icinde tesekkür ediyoruuumm

Günaydınnnnnn ))

Sabah sabah güzel haberlerinizi okudum mutlu oldum vallaaaaa

Nativ, 78,900 olmuşsunnnn az kaldı azzzz aynen devammmmm 75'i göreceğiz birlikteee ))

Yasemin, kilo vermem durdu diye üzülmeee bak, inceliyorsun... Bazen kilo sabit kalabilir ama incelme başlar (Bende de oluyor)
Bu çok güzel bir şey... Bir süre sonra tekrar kilo vermeye başlayacağının sinyali

Esracım, geç vakitte yemek yememek gerekiyor, salata doğru bir seçim olmuş canım ))

Tartı rakamım 70,400... Şimdi de benim kilo vermem yavaşladı ))))))))))))
Sporla ilgili olduğunu düşünüyorum, bir kaç güne kadar geçer kafaya takmamak lazım...
69'u göreceğim ya, tartı bana heyecan yapmaya çalışıyor p
Hiç uğraşma tartı efendi, ben o rakamı göreceğim, çatla da patlaaaaaa ))

Şimdi kahvaltımı yapıyorum, birazdan spora gideceğim, hala heryerim ağrıyor,

Kahvaltım,

Ballı sirkeli ılık su (yaklaşık 15 gündür içmiyordum 2 gündür tekrar başladım, terlediğimde vücuduma iğneler batar gibi oluyordu sirkeden olabileceğini düşünerek test etmek istedim ama değil sanırım, içmediğim zamanlarda da oldu çünkü, bende tekrar başladım... Kan testlerimi yaptırmaya gittiğimde doktora soracağım)

Bir dilim çavdar ekmeği,
1 yk lor peyniri
Yeşilçay limonlu

spor öncesi ağır yememeye özen gösteriyorum, spordan çıktıktan sonra birşeyler yiyorum çünkü (meyve yada ızgara gibi (sebze yada et)

Bugün hepinizi enerjik görmek istiyorum,
Tüm enerjinizi bedeninize yayın
Kötü enerjilerinizi de sizi sinir edenlere yollayın ))

bu arada sabah 1 bardak suyumu içtim

Kahvaltım
Maydanoz, 1 ufak domates, yarım salatalık, biber, 2yk. lor peyniri ve 1 dilim ekmek yanınada yeşil çayy

Benimde kabızlk problemim var o yuzden kilomu net anlayamıyorum cunku 2 gündür tuvaleti ziyaret etmedimde
Yinede tartıldım sabah 68.8 idi. Ben bu kiloyu baz alarak yola devam ediyorum..

Çok iyi,
Hedeflediğin kilo 10 gün için 67 olsun...
Tartılma işlemini için günümüz yok bilgin olsun, ben hergün tartılırım mesela gidişatımı kontrol etmeyi severim
+/- çıkmış olmak önemli benim için... + çıktığımda üzülmem önceki gün neler yediğimi gözden geçirir diyetimden çıkarır yada daha dikkat ederim
- çıktığımda mutlu olurum )) İstersen haftada bir tartılabilirsin... Ama sadece sabahları aç karnına üstünde hafif kıyafetler varken ve mümkünse tuvalete çıktıktan sonra tartılman en doğrusu olur tatlım..
Sevgilerimle

Merhaba canım öncelikle Allah tamamına erdirsin..
Nişanlın basına gelcekleri bilmiyo sanırım senin gibi kararlı bi bayan icin bu hedef az bile dimi ama.
Ve sonunda cok istediğin bisey varsa bende bayılırım corsaya hemde son kasası harika )
Ya bu erkekler yapamayız sanıyolar ama aklımıza koydugumuzu öyle güzel yaparız kiii bizzz.
Basarırsın canım ben eminim buna aynen devam bu kararlılıkla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…