Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

günaydın kızlar
bugün yine çok yoğunum malesef çok işim var çook
kahvaltım
1 dilim ekmek
marul salatalık biraz maydanoz
1 yk lor peyniri

dün bürodaki koli taşımaktan akşam spor yapçak halim kalmadı yapmadım
akşamda yarım kase çorba biraz tavuk göğüsü salata yedim

kilom sabitlendi 68.20 reglim bitmeden değişmeyecek sanırım.

Bende her sabah tartılırım canım ama dediğim gibi tuvalet problemi olunca tartı yanıltabiliyor ama olsun ben biliyorum tartıdaki artıların sebebini.
Bakalım yarın sabah ne görücez tartıda sana da bildiririm. Ben 7gün sonraya 67yi hedefe koymustum ama sen 10 gun diyorsan seni dinlerim

Gunaydin canlarim bugun sayenizde iyiyim...
Bu 2 gun olumsuzluklar bana nemi yapti?
Kilom sabitledi hatta arti bile gordum bu sabah ogrendimki stres benim kilo vermemi engelliyo
Uykusuzluk kesinlikle cok yanlis soyanin dedigi gibi istediginiz kadar dogru beslenin uyku duzeni bozulunca allak bullak oluyo hersey
Kocacim sabah ben cok yorgunum diye uyanan oglumuzu giydirip is yerine goturmus ay kalktigimda yanimda yatiyo oglumuz deliye dondum allah korusun bisey oldu sandim...
Gittim geldim o tarafa sabah sabah:))aradim esimi oglumla kahvalti yapiyoz diyor aman iyi valla oturdum bende rahatca kahvaltimi yapayim)))
bu arada gorumcem benle her konuda yarisir bisey alirim ustumde gorur gider aynisini alir
Evime bisey yaparim aynisini yaptirmaya calisir...
En son oturdugum siteden ev almaya kalkti delirdim...
Simdide kilo verdigimi duymus istanbula yag aldirmaya gitmis kaynanamla:))))
bu insan hasta ya... Aldirdiklari geri lop lop yag olsun olsun...insallahh su cuma yuzu suyu hurmetine:))))

koli taşırken bedenin düz olsun, daha fazla kalori harcarsın eğer eğilerek taşırsan hem yeterli oksijeni alamazsın buda vücudunda gerekli yanmayı (yağ yakma) sağlamaz, hemde birsüre sonra kolların ve sırtında ağrı hissedersin..
Sevgilerimle

Not: Kilo sabitlendi diye sıkma canını, bir süre sonra başlar tekrar, o şimdi "hop noluyoruz" modundadır ))

Uyku çok önemli bir şey,
Şu anda senin tekrar normal düzenine dönmen 2-3 günü bulacaktır tahminen...
Bende de öyle olmuştu, sıkma canını... +'lar -'ye dönecektir tekrar ))
Ve dün çok az yemiştin bununda etkisi büyük, az yemek kilo vermeni engeller...
Düzenli yemen lazım...

Ayrıca, görümcen yağ aldırmaya gidiyor ya,
Bir bilgi vereyim bu konuda ))
Yağ aldırdırğın zaman alınan bölgeden maksimum 4 kg yağ alınabiliyor (göbek 4, kalça 4, basen 4 gibi)
Ama tekrar kilo aldığında o bölgeler dışındaki yerlerde şişmeler oluyor...
Yani vücudunun yağ alınan bölgeleri dışındaki yerlerden şişiyorsun, iğrenç bir görüntü oluşuyor
Tamamen görüntü kirliliği )))))))))))))))))))
Aldırsın boşver, hatta teşvik et ))))))))))))))))))))))))))))

teşekkür ederim canım
ben corsa için bırak 65 i.55 bile olurum ama tabi ona söylemedim bunu:)
zaten ideal 63-65 miş benim o zaman daha fazla zorlamanın bi anlamı yok diye düşünüyorum
65 iyidir iyi.hele bide corsayla daha iyi:)
son kasa ve gri renk harika
benim olmalııııı:)

Kızlar,

Ben kaçıyorum ufaktan...
Spor vakti, anca giderim yolum uzun ))
Sızlana sızlana gideceğim, oy heryerim ağrıyooooo
Gidip spor yaparsam ya daha da ağrı sahibi olucam ya da çivi çiviyi sökücek deneyip görücem )))))
Hepinize sağlıklı beslenmeler, bol sporlu, hızlı metabolizmalı günler diliyorum...

Muckssss

bence böyle insanlar sadece fesatlıklarından böyle yapar yaptığımı zaman hiçbir zaman ilerleyemezler
benimde ablamın öyle bir görümcesi var
ama ablam sadece allaha havale etti ona inadına hep güler
o ise hep tepe takla gelir

ee canım allah herşeyi bilir görür ben sana yine diyorum bunlara üzülerek o güzel vaktını harçama önune bak yuru oğlun ve eşin sana yeter canım

gerisi boşşşşş

Deli oluyorum boyle insanlara valla ama aynı zamanda bize eglence oluyolar cok gülüyorum bunlara )
Sende kendini sıkmamaya calıs canım ömründen ömür yersin sonra ne gerek var dimi gamsız olmak lazım birazcık.
O yaglarını aldırsada kendine zarar sen her daim ondan bi adım önde olucaksın demektir cunku sen kendi cabanla vericeksin bu yagları doktorun neşteriyle değillll
Boyle bisey yapıosun madem arkadas sakla da yarın obur rezil olmayasın ) simdi sen catır catır kilo verirken, evet kilo verdim diyebilecekken insanlara oda bende yaglarımı aldırdım der artık yalan soyleyecek değil ya goz gore gore

günaydın herkeseeee. .
Bu sabah 84.200ü gördüm tartıda bu hafta daha yavaş gideceğini biliyordum zaten
sabahları kıyafetsiz tartılıyorum ben kıyafet farkettiriyo
dün spor yapamadım umarım bugün yapabilirim ...

KAHVALTI
2yemek kaşığı maydonoz ve pulbiberli lor peyniri
limonlu yeşilçay
1dilim ekmek
1domates
1salatalık

maşallah kocaya bak seninkisi kocaysa benim evdeki ne acaba

öğle yemeğim makarnaydı ama 1 sb makarnanın yarısının yarısnı yedim salata da yedim anlamdım doymusum karnım şişti

bi dünya lokma var suan burda alıp getirmişler isyerine ellerinde tabak tabak yardım edin kızlarrrr

sorma canım

burda lokumlar çikolatalar hatta bana özel tabak yaptılar getirdiler (burda tek bayanımda)
onları kırmayayım diye 1 saat masamda durdu sonra diğerlerinin yanına bıraktım

sorma canım

burda lokumlar çikolatalar hatta bana özel tabak yaptılar getirdiler (burda tek bayanımda)
onları kırmayayım diye 1 saat masamda durdu sonra diğerlerinin yanına bıraktım

resmen sabrımızı sınıyorlar ya bizim burda da oyle yemicemm istemiyorum dersin zorla agzına sokmaya calısırlar bi halden anlayın be kardesim ısrar etmeyin sonra isyan ettim mi deli olan biz oluyoruz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…