Çok iyi,
Hedeflediğin kilo 10 gün için 67 olsun...
Tartılma işlemini için günümüz yok bilgin olsun, ben hergün tartılırım mesela gidişatımı kontrol etmeyi severim
+/- çıkmış olmak önemli benim için... + çıktığımda üzülmem önceki gün neler yediğimi gözden geçirir diyetimden çıkarır yada daha dikkat ederim
- çıktığımda mutlu olurum )) İstersen haftada bir tartılabilirsin... Ama sadece sabahları aç karnına üstünde hafif kıyafetler varken ve mümkünse tuvalete çıktıktan sonra tartılman en doğrusu olur tatlım..
Sevgilerimle
günaydın kızlar
bugün yine çok yoğunum malesef çok işim var çook
kahvaltım
1 dilim ekmek
marul salatalık biraz maydanoz
1 yk lor peyniri
dün bürodaki koli taşımaktan akşam spor yapçak halim kalmadı yapmadım
akşamda yarım kase çorba biraz tavuk göğüsü salata yedim
kilom sabitlendi 68.20 reglim bitmeden değişmeyecek sanırım.
Gunaydin canlarim bugun sayenizde iyiyim...
Bu 2 gun olumsuzluklar bana nemi yapti?
Kilom sabitledi hatta arti bile gordum bu sabah ogrendimki stres benim kilo vermemi engelliyo
Uykusuzluk kesinlikle cok yanlis soyanin dedigi gibi istediginiz kadar dogru beslenin uyku duzeni bozulunca allak bullak oluyo hersey
Kocacim sabah ben cok yorgunum diye uyanan oglumuzu giydirip is yerine goturmus ay kalktigimda yanimda yatiyo oglumuz deliye dondum allah korusun bisey oldu sandim...
Gittim geldim o tarafa sabah sabah:))aradim esimi oglumla kahvalti yapiyoz diyor aman iyi valla oturdum bende rahatca kahvaltimi yapayim)))
bu arada gorumcem benle her konuda yarisir bisey alirim ustumde gorur gider aynisini alir
Evime bisey yaparim aynisini yaptirmaya calisir...
En son oturdugum siteden ev almaya kalkti delirdim...
Simdide kilo verdigimi duymus istanbula yag aldirmaya gitmis kaynanamla:))))
bu insan hasta ya... Aldirdiklari geri lop lop yag olsun olsun...insallahh su cuma yuzu suyu hurmetine:))))
Merhaba canım öncelikle Allah tamamına erdirsin..
Nişanlın basına gelcekleri bilmiyo sanırım senin gibi kararlı bi bayan icin bu hedef az bile dimi ama.
Ve sonunda cok istediğin bisey varsa bende bayılırım corsaya hemde son kasası harika)
Ya bu erkekler yapamayız sanıyolar ama aklımıza koydugumuzu öyle güzel yaparız kiii bizzz.
Basarırsın canım ben eminim buna aynen devam bu kararlılıkla..
gunaydin canlarim bugun sayenizde iyiyim...
Kilom sabitledi hatta arti bile gordum bu sabah ogrendimki stres benim kilo vermemi engelliyo
uykusuzluk kesinlikle cok yanlis soyanin dedigi gibi istediginiz kadar dogru beslenin uyku duzeni bozulunca allak bullak oluyo hersey
kocacim sabah ben cok yorgunum diye uyanan oglumuzu giydirip is yerine goturmus ay kalktigimda yanimda yatiyo oglumuz deliye dondum allah korusun bisey oldu sandim...
Gittim geldim o tarafa sabah sabah:))aradim esimi oglumla kahvalti yapiyoz diyor aman iyi valla oturdum bende rahatca kahvaltimi yapayim)))
bu arada gorumcem benle her konuda yarisir bisey alirim ustumde gorur gider aynisini alir
evime bisey yaparim aynisini yaptirmaya calisir...
bu insan hasta ya... Aldirdiklari geri lop lop yag olsun olsun...insallahh su cuma yuzu suyu hurmetine:))))
Uykusuzluk kesinlikle cok yanlis soyanin dedigi gibi istediginiz kadar dogru beslenin uyku duzeni bozulunca allak bullak oluyo hersey
Kocacim sabah ben cok yorgunum diye uyanan oglumuzu giydirip is yerine goturmus ay kalktigimda yanimda yatiyo oglumuz deliye dondum allah korusun bisey oldu sandim...
bi dünya lokma var suan burda alıp getirmişler isyerine ellerinde tabak tabak yardım edin kızlarrrr
maşallah kocaya bak seninkisi kocaysa benim evdeki ne acaba
maşallah kocaya bak seninkisi kocaysa benim evdeki ne acaba
Ayyy ne guldurdun simdi sen beni...
Oyle deme canim brnimkininde cekilmez taraflari olmuyo degil:))))
bi dünya lokma var suan burda alıp getirmişler isyerine ellerinde tabak tabak yardım edin kızlarrrr
sorma canım
burda lokumlar çikolatalar hatta bana özel tabak yaptılar getirdiler (burda tek bayanımda)
onları kırmayayım diye 1 saat masamda durdu sonra diğerlerinin yanına bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?