kızlar yağsız bezelye yemeği yasaklar arasında mıydı :44:
az önce yemeğimi yedim geldim
ordakı çocuk bana
abla sen hergün zayıflıyon mu dedi bana
ay çok mutlu oldum
napıyon dedi bende siz pişiriyonuz ben yiyom
abla sen hiç bişi beğenmiyon kı diye (nasıl beğenim hepsinin içinde sebze etten fazla fıcık fıcık yağ)
neyse bu kadarlık sevinç yeter
ara
1 elma(bu sefer kırmızı ekşi)
1 fincan yeşilçay
yine öğle menüm
salata (bol limonlu)
cacık
tavuk sote(sadece etleri yedim )
offfff öğlen başka şansım yok
ha birşey fark ettim arkadaşlar
ben bu hafta hiç ekmek tüketmedim
ekmek tükettiğim zaman daha çabuk açıkıyordum bu hafta hiç açlık hissetmedim
ha birde incinin dediği gibi etiform bısk.yemedim
soya ve arkadaşlar ekmek yemememde bir sakınca var mı acaba
yorumlarınız bekliyom
ordakı çocuk bana
ay çok mutlu oldum
abla sen hiç bişi beğenmiyon kı diye (nasıl beğenim hepsinin içinde sebze etten fazla fıcık fıcık yağ)
ara
1 fincan yeşilçay
yine öğle menüm
salata (bol limonlu)
cacık
yorumlarınız bekliyom
ordakı çocuk bana
ay çok mutlu oldum
ara
1 fincan yeşilçay
yine öğle menüm
salata (bol limonlu)
cacık
yorumlarınız bekliyom
selaammmm ben geldiiiimmmm )) yine cepten giriyorum o yuzden yazim hatalarim olursa affolaaa... Hemen bir kac cevap yazayim, bezelye yiyebilirsiniz, problem yok... Ekmek yemelisiniz en azindan haftada 1 kere tost yapin kendinize... Sevgili mumu, biz karatay diyeti yapmiyoruz o yuzden ekmegi hayatimizdan cikarmayi dusunmuyoruz tesekkurler bilgi icin )) sevgili arkadaslar ekmegi hayatinizdan cikarmayiniz diyet sonrasi hayatiniza ekmegi sokmayi dusunmuyorsaniz okey ama mutlaka yiyeceksiniz biliyoorum o yuzden simdiden az ekmek yemege alistiriyorum vucudunuzu bilginiz olsun )) esra beni de cok guldurdun )))) truly regl donemlerinde yag yakimi hizlanir spora agirlik vermen dogru karar.. Aklima gelenler simdilikbunlar, firsat bulunca gene yazcam simdi bir turk kahvesi yapip icicem kardesimle )) aksama ts bjk maci var eger ts yenerse enistem esek gibi anircak soz verdi ))))))))))) optum siziiiii
karatay hocaya göre ekmegi hayatimizdan cikarmaliymisiz onun yerine kavrulmamamis kuru yemisleri öneriyor,nacizane tavsiye eger ekmeksiz yapabiliyorsaniz kenidnizi zorlamayin .
bu arada soyacigim bugun salona gittigimde su olcum cihazina baktim malesef sadece kilo ile yag oranini olcuyormus kas ve suyu olcmuyormus. Yine de olcturdum 38.1% yag34ten yukarisi kotu diyor, 29 ortalama diyor. 21e cok iyi diyor. Neyse her ay olmazsa olcturup fisleri saklarim karsilastirmak icin. Keske kas ve su oranini da olcseydi onlari asil merak ediyordum. Onca spor bir ise yariyor mu kas kutlesi artiyor mu onun takibini de yapmak istiyorum bir arastiracagim artik buralarda var mi baska yer bu olcumleri yapan diye.
70leri bir gorseydim artikCok yavas gidiyor sanki kilolar bu ara, gerci regl siskinligim var ondan olabilir. Bir sure yine tartilmamaya karar verdim en azindan 10 gun kadar. Regl sirasinda metabolizma hizi da artarmis normalde spor yapmayi birakin yataktan cikasim gelmez oyle zamanlarda ama bu kez iyice spora vericem kendimi, bakalim ne olacak 10 gun sonra sonucu bildiririm size.
tatlım sen kaç kg idin
valla regl bende olacağım ama şişkinlik yok stresi çok
bugun tok karnina 87 kusur ciktim canim, yolum uzun yani. Bu aralar durakladi iste siskinlikten heralde, moral bozmuyorum o yuzden.
Siskinlik cok var bende 2 aydir, daha once bu kadar olmuyordu. Yuz ustu yatamiyorum resmen gogsum aciyor o kadar kotu oldu bilmiyorum neden boyle. Tuz falan da kullanmiyorum neredeyse hic :44:
canım bilgin için teşekkurler
ben karatay diyeti yapmıyorum
biz sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğreniyoruz burda
soya sosu önderliğinde
selam kızlar
leise yapanlar
ben 2 mil yaptım aznı sizce
resmen pilim bitti
eğerkı az ise bilgi verin lütfen
bugun öğleden sonra sütlü nescafe içtim
1 adet elma yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?