bugun tok karnina 87 kusur ciktim canim, yolum uzun yani. bu aralar durakladi iste siskinlikten heralde, moral bozmuyorum o yuzden.
siskinlik cok var bende 2 aydir, daha once bu kadar olmuyordu. yuz ustu yatamiyorum resmen gogsum aciyor o kadar kotu oldu bilmiyorum neden boyle. tuz falan da kullanmiyorum neredeyse hic :44:
yasemin yeni başladın dimi daha bu uzun millere yeterli yeni başladıysan yavaş yavaş arttırırsın canım bende en çok 4 mil yaptım 5 e çıkmadım yavaş yavaş 5e çıkıcam bir kaç gün 2 mil yap sonra 3 yaparsın böyle kademeli arttır nasıl leslie terletiyor dimi ben çok memnumum valla
akşam menü
karnabahar haşladım icine bol pul biber attım
üzerinede sarımsaklı yoğurt ohhhhhhhhh
mis gibi yedimde
pul biber çok atmışım herhalı ağzım yandı resmen
Canim merhaba...ben kendimde sunu gozledim.bu gogus sismesi olayi tamamen o ayki hormonlarin yogunluguna bagli..bazen hic acimiyor bazen cok kotu aciyor...tuzla pek ilgisi yok heralde...
sorma canım manyak terliyorum ama 2 mil den sonra pilim bitiyor
bırşey daha 2 mil nedemek oluyor
şimdi bitti işim çıkıcam işten eve gidip yemek hazırlıcam kızlar
1 kase çorba 1 tane biber dolması ve salata yiyip sonrada leslie yapıcam bakalım 4 mil yaparım herhalde görüşürüz.
incicim pirinç yemioz unutma dolmayı nasıl yicen
bulgurlu yaptım canım ben kendime 2 tanesini bulgurla doldurdum biberlerin.
Canım hamile olmayasin ben ilk göğüslerinden bilmiştim anormal acıyor hiç öğle adet acısı gibi filan degildi üzerine yatamiyodum test yaptım hamileydim:))))Canim merhaba...ben kendimde sunu gozledim.bu gogus sismesi olayi tamamen o ayki hormonlarin yogunluguna bagli..bazen hic acimiyor bazen cok kotu aciyor...tuzla pek ilgisi yok heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?