Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

şimdi bitti işim çıkıcam işten eve gidip yemek hazırlıcam kızlar
1 kase çorba 1 tane biber dolması ve salata yiyip sonrada leslie yapıcam bakalım 4 mil yaparım herhalde görüşürüz.

Canim merhaba...ben kendimde sunu gozledim.bu gogus sismesi olayi tamamen o ayki hormonlarin yogunluguna bagli..bazen hic acimiyor bazen cok kotu aciyor...tuzla pek ilgisi yok heralde...

sorma canım manyak terliyorum ama 2 mil den sonra pilim bitiyor

bırşey daha 2 mil nedemek oluyor

akşam menü

karnabahar haşladım icine bol pul biber attım

üzerinede sarımsaklı yoğurt ohhhhhhhhh
mis gibi yedimde

pul biber çok atmışım herhalı ağzım yandı resmen

Cancanlar dunku menum:

Sabah: 2 yumurtali az yagli omlet, 1 tatli kasigi lor peynir
Ara: 1 armut, 2 yk yogurt
Oglen:yarim balik,1 kase sebze corbasi,2 yk fasulyeli piyaz
Ara: yarim elma,1 dilim mango,1 brd sut,yarim kuru incir(cok oldu farkindayim, bir arkadasim geldi ona birsuru sey cikardim kendim de bunlari yedim!!))
Aksam: yarim kase kiymali patlican yemegi,yarim kase yogurt,yagsiz salata

1.5 saat yuruyus yaptim, cok yoruldum!
Su da 2.5 litre olmustur...
Sizin keyifler super gozukuyor...cok guzel...yasemincim dedigine katiliyorum..elimizde bir bugunumuz var..onun otesine sahip degiliz...gecmisi dusunmek andaki lezzeti almayi, gelecek icin beklentiye girmek de coskuyu azaltir...

selam kizlar, hala kardesimdeyim aksam maci burda izliycez... Simdi yemek hazirliycaz, aksama izgara kofte makarna ve salata var... Ben kofte ve salata yiycem.. Bugun cok spor yaptim ilk basta cok zor geldi ama sonra acildim yaptikca yapasim geldi )) yarin kocamin ise gitme durumu varmis belki spora giderim bende duruma gore bakicam... Ha bu arada yasemin form buskuvileru birak artik, yogurt yada sut ic onun yerine.... Galeta da yeme.. Meyveyi sut yada yogurtla yiyemem diyorsan ya yarim dilim ekmek ye yada 3 adet cig badem ye (kavrulmus olmasin) kate, gece 3 te yatman metabolizman icin iyi degil, kilo vermeni durdurur ve yag baglamana sebep olur ne olursa olsun uyumaya calis tatlim... Sporunuzu artik yarim saat degil 45 dakika yapin kizlar, musait bir zamanda sporla ilgili bilgilendirme yapicam optum hepinizi

Canim merhaba...ben kendimde sunu gozledim.bu gogus sismesi olayi tamamen o ayki hormonlarin yogunluguna bagli..bazen hic acimiyor bazen cok kotu aciyor...tuzla pek ilgisi yok heralde...

bilmem ki canim adetten once dusuk sodyumla beslenirseniz siskinlik pek olmaz demislerdi ben de ona bagliyordum, haklisin bazen cok hafif oluyor bazen de boyle cok kotu.

sorma canım manyak terliyorum ama 2 mil den sonra pilim bitiyor

bırşey daha 2 mil nedemek oluyor

mil mesafe ölçü birimi

baktım canım şimdi 1 mil = 1,609344 kilometre ediyor
2 milse 3,21 km yapıyor

iyiymiş ya hiç bakmamıştım bende öğrenmiş oldum bak şimdi ben 3 yada 4 mil yapıyorum epey bir kilometre yürümüş etkisi yapıyor

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum

bugun gecen haftalara göre yediklerimin yarısından daha az miktarda yiyip doydumu fark ettim bugum regl oldum
regl olunca saldırırım yemege tabi eskiden ama bu sefer sıkıntı yok yemek yerken midem bulanıo bünyem almıo demekkki

merhaba arkadaşlar. .
bugün koşturmalı bir gündü benim için kahvaltımı payaştım ara da 7erik 2çile yedimm
öğlen dişarda olduğum için 1simit yedim
ara olarak 2adet form bisküvi şekersiz 1çay ve 1sade neskafe. .

ama malesef aradan snra akşam yemeğimi yemem 2saat değil 4saat sonra oldu. . :/
yetişemedim ne yazıkki
3ızgara tavuk köftesi 1domates1salatalık2yaprak marulla salata yapıp 1bardak ayranla bitirdim akşam yemeğimi. .

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum

bugun gecen haftalara göre yediklerimin yarısından daha az miktarda yiyip doydumu fark ettim bugum regl oldum
regl olunca saldırırım yemege tabi eskiden ama bu sefer sıkıntı yok yemek yerken midem bulanıo bünyem almıo demekkki

merhaba arkadaşlar. .
bugün koşturmalı bir gündü benim için kahvaltımı payaştım ara da 7erik 2çile yedimm
öğlen dişarda olduğum için 1simit yedim
ara olarak 2adet form bisküvi şekersiz 1çay ve 1sade neskafe. .

ama malesef aradan snra akşam yemeğimi yemem 2saat değil 4saat sonra oldu. . :/
yetişemedim ne yazıkki
3ızgara tavuk köftesi 1domates1salatalık2yaprak marulla salata yapıp 1bardak ayranla bitirdim akşam yemeğimi. .

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummm

bi kaç zamandır yediklerimin yarısından daha az bir miktarda yediğimde doydumu hissettim

regl oldum bugun ve yemek istegim tavan yapardı ama yok yemek yerken midem bulandı bünyem almıo artık çok şükür Allah ım

Canım hamile olmayasin ben ilk göğüslerinden bilmiştim anormal acıyor hiç öğle adet acısı gibi filan degildi üzerine yatamiyodum test yaptım hamileydim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…