Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Selam kızlaaaarrrr ))

Veeeee soya sosuuuuu bu gün tartıdaaaaaaaaaaaa 69,900 kg gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Kendimi tebrik ediyorummmm, bu yolda benimle yürüyen herkesi de tebrik ediyorummmmmmm
siz olmasaydınız başaramazdımmmmmmmmmmm, hepinize çok teşekkürler desteğiniz için ))
İnanamadım 7 kere tartıldım ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Çok sevinçliyim çooookkkkkkkkk

Neyseeee, gelelim bugüneeeee
Sabah kardeşim, arkadaşım kahvaltıya geldiler...
Onlara bir sürü şey hazırladım, bir tek kuş sütü eksikti yani ))
Ama ben her zamanki kahvaltımı yaptım (lor, domates, salatalık, biber, yumurta, 1 dl çavdar)
Sonra ara öğün yarım elma, yarım muz (tarçınlı)
Öğlende 3 yk taze fasülye

Bu arada gelen gidende oldu, onlara da yemekler hazırladım,
bütün gün herkese yemek yedirdim anlayacağınız ama kendi menüm hep ayrıydı ))
Akşama ise semiz otu yoğurtlayacağım, yanına da 4 tane köfte ızgara yapacağım..

Şimdi gelelim yazdıklarınıza ))

Yasemincim ))
Tarhana çorbası yedin diye ceza vermeyeceğim sana ))
Kimseye tarhana çorbası yedi diye ceza vermem arkadaşlar, daha önce de yiyen oldu aranızda bakın eski yazdıklarınıza ))
Hatta belki hatırlamıyorsunuz ama şöyle bir şey yazmıştım bir ara,
"bazen yemek hazırlamaya vaktimiz olmayabillir, hemen bir hazır çorba yapabiliriz, gerçi tavsiye etmiyorum ama arada sırada yapabiliriz"
Unlu-kremalı çorbalar önermiyorum, kalorisi yüksek...
bunun yerine taneli çorbalar öneriyorum..
İçinde sebze olsun yada şehriye olsun...
Yerken çiğneyeceğiniz birşeyler olsun içinde...
Çorbayı çay gibi içerseniz size bir faydası yok, onu yemeniz lazım içmeniz değil...
Mantığı anlatabildim mi?

Şirincim, arkadaşlarına durumu anlattığın için teşekkürler...
Ama cezanı yeterli görmüyorum...
Ayrıca 2 saat spor vücudunun depresyon sinyali üretip kilo vermeni durdurması demektir...
Sporunu max. 1,5 saat yap, cezanı da arkadaşların belirlesin bence...
Bu sefer yetkili merci onlar olacak...
Herkes elini taşın altına koymaya başlasın bakalım ))

Ve sevgili arkadaşlar,
Vereceğiniz cezayı iyi düşünün...
Sadece 1 haftalık bir ceza olacak, bu bir hafta içinde de yaptığı yanlışı gerçekten iyi anlayacağı bir ceza olacak...
Siz böyle bir hata yapsaydınız nasıl bir ceza sizi kendinize getirirdi, bunu düşünün ve yazın...
Herkesten 1 tane fikir bekliyorum ))

Ve tekrar Yasemin ))
vücudun hep 69 kiloda takılıyorsa şu anda takılması çok normal,
senin vazgeçmeni bekliyor demekki...
hanginiz daha önce kırılacaksınız diye direnişte...
Eğer sabırlı olursan o kırılacak (ki sabırlı olacaksın)
Kırıldığı andan itibaren kilo vermen kolay olacak...

Merys,
1 ayda 500 gr, doğru mu anladım?
lütfen bana yanlış anladığımı söyle...
Eğer doğruysa bana özelden 1 haftalık yemek listeni gönder...
incelme çok güzel ama kilo çok saçma...
bir yerlerde bir şey kaçırıyoruz, bir gözden geçirelim
bunun metabolizmayla ilgisi yok
listene göz atayım, gerekirse bir doktora görünmeni isteyebilirim...

Qwerty,
Çok sevindim ))
15 günde 2 kilo çok güzel ))
Haftada 1 kilo ile ilerliyorsun, en güzeli..
Hadi bakalım ay sonuna 4 'e tamamlayalım ))

Esracım, gün içinde tartılma, her seferinde farklı çıkar, sadece moral bozar ikidebir tartılmak...
Sadece sabahları aç karnına, özelden yazdığım şekilde tartıl ))

Çok güzel yazmışsın qwerty ))
kesinlikle ekmek, unlu,şekerli ve nişastalı gıdalar daha fazla acıkmana sebep olur ))
bunları düzene soktuğunda ve spor yapmaya başladığında sana hiç bir şey direnemez !
Ve bunu yaşam tarzın haline getirdiğinde ise verdiğin kiloları asla geri almazsın...
Öptüm çok ))

Merhaba,

Sen cuma yarışmalarında 2. takımda yazıyorsun,
ve gayet güzel devam ediyorsun orda...
Neden orda değilde bizimle olmak istedin?
Devam eden bir guruptan ayrılıp bizim gurubumuza katılmak istemen beni şaşırttı...
Bizim gurubumuz sana fazla ağır gelecektir çünkü kurallarımız çok katı..
en basitinden kahvaltında zeytin yemek isteyeceksin, izin vermeyeceğiz...
Bizde kaçamaklara asla müsamma gösterilmez hemen guruptan atarız mesela...
İstersen geçmiş sayfalara bir göz at, kurallarımızı bir gözden geçir..
Sevgilerimle

Öncelikle uyarın için çok teşekkür ederim Rica etsem bana şu ağır diyetten, yasaklardan, cezadan bahseder misin? Olmadı bunların yazılı olduğu sayfaların linkini versende olur.
Şimdiden çok teşekkür ederim

ben şunu bilmiyordum çok özür dilerim burayı atladım yada görmedim 2.gruptan ayrılmak kesinlikle istemiyorum extradan burda da paylaşım yapabileceğimi ve size ayak uydurabileceğimi söylemek istedim ama hem orda hem burda olunmuyorsa haklısınzı tabii ...

Canım,

Sana sayfa linki veremem,
Sayfalarımızı mümkün olduğunca okuman lazım...
Hem yasaklılarımızı hemde listelerimizi görebilirsin...
Kısaca bahsetmem gerekirse,
Zeytin, çikolata, cips, hamur işleri, tatlılar, tuzlular, tuz-şeker-yağ, kızartmalar, unlu-kremalı çorbalar, hertürlü asitli içecek,kola,meyve suyu, peynir (lor hariç), bisküviler, üzerinde light yazan ürünler,şarküteri ürünleri (salam-sucuk-sosis,pastırma) vb aklıma şu anda gelmeyen şeyler...

Yani bizimle diyet yapmak biraz ağır gelebilir,
biz sadece sağlıklı olan ürünleri tüketiyoruz,
sağlıksız olan yiyecekleri hayatımızdan çıkardık,
Ve bu yazan listedeki herhangi bir şeyi yiyen kişileri gurubumuzdan sorgusuz sualsiz atıyoruz/ceza veriyoruz..
İlk başta kolay gibi görünüyor ama başlayınca zorlaşıyor,
yani kararını vermeden önce iyi düşünmelisin,
Daha önceki yazdıklarına baktığımda kaçamak riskin yüksek gözüktü gözüme
Sevgilerimle

Canım,

2 gurupta da yazabilirsin problem değil,
ama biz sadece bizimle ilerleyen kişileri istiyoruz...
2 gurupta birden ilerleyen kişileri takip etmek zor oluyor...
istediğin zaman gelip bizimle de sohbet edebilirsin buna hiç bir zaman itirazımız olmaz ama bizimle devam etmen için hem bizim kurallarımızda ilerlemen hemde sadece bizimle devam etmen lazım...
Ama okuduğum kadarıyla bulunduğun guruptaki motivasyonun ve arkadaşlıkların gayet güzel...
O sebepten tavsiyem şimdilik orayı bırakmaman,
Bu tip diyet esnasında güzel bir motivasyon yakaladığında devam ettirmek önemlidir, kilo vermeni kolaylaştırır...
Her zaman kapımız açık, aklına takılan bir soru yada sorun olursa yardımcı olmak isteriz ))
Sevgilerimle

tebrik ederim cnım artık 6 lı rakamları gördün

akşam menu

1 kepçe yeşil mercimek
yarım ızgara balık(belkı iki lokma anca çocuk yemedi ben yedim)
salata

Verdiğim kiloları olduğu gibi geri aldım ve daha fazlasını almamak için geç olmadan dur demek gerekiyor. Bunun içinde artık belli başlı şeylerden vazgeçmem gerekiyor.
Başta da kaçamak riskimin yüksek gözüktüğü çikolatadan :)
Ve şuna inanıyorum ki tek başıma olmadığım sürece, sonunda gruptan atılmak gibi bir ceza olduğu sürece kaçamak yönünden pek riskli olmadığım söylenebilir :)

Sonuç olarak gruptaki arkadaşlarında onayı olursa bu zorlu ama sonucu sağlık açısından mükemmel diyete katılmak isterim.

tsk ederim sagolun takip edicem yazılarınızı :)

haha,bayiliyorum boyle inatla yaparim yaparim diyip bi gun sonra su koyu verenlere
ama sen onlardan olmuycaksin ablaciimm benimm dimi??
yuru beee,kim tutar senii

Soyacim tebrik ederm cok sevindm senin adina )
Bende bi gariplik var ya 67.9 olan kilom 68lerde yine hatta nrdeyse 69 anlamiyorm nooluyo suda iciyorum ;((
Gerci bildigim bisey var o da bagrsaklarimin surekli harekette oldugu ama sonuca ulasamadigi )) napcam ben yaa
Aksm yemegm de 2 ksk yogurt 3 kasik kabak yemegi

Nilüfercim,

Sporla aran nasıl?
Yani spor yapıyormusun yoksa sadece yediklerine özen gösterip bol bol su mu içiyorsun?
Tartı rakamlarına çok takılma, arada sırada öyle dengesizlikler yapar ama düzelir...
İlk haftalar biraz dengesiz gidebilir, biraz zaman tanı kendine ve yediklerini gözden geçir, tuz oranlarına bak
şeker oranlarına bak, su tutan şeyler olabilir...
Benim gördüğüm kadarıyla gayet güzel ama yemeğe ne kadar tuz attığını bilemem değil mi ))
Sevgilerimle ))

Madem katılmak istiyorsun,
Yasemin, qwerty, esra, inci, nativ'den onay çıkmasını bekle ))
Onlar onaylarsa gruba girebilirsin.
Ama bu guruba girip 15 gün sonra ben kaçamak yaptım zaten atacaksınız deyip gitmek yok..
Sonuna kadar bizimle olacaksan geleceksin ve kaçamak yapmayacak, yasaklı listemize uyacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…