Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Canlar sagolun...atlattim cok sukur...2 gunle kaldigima sukrediyorum..cunku gecmisten biliyorum..bunun sonu gelmezdi...bugun tartildim 62.4 ciktim...2 gunun kilosu gitti sayilir...Dun 2 saat hizli tempo yuruyus yaptim..aldigim kilo yerlesmesin diye ...cok da az yedim..
1 gunluk bir detox yaptim..kaldi 200 gr..o da bugun gider insallah..
Dun yediklerim: sabah 1 brd sut, ara: 6 tane cig badem, oglen:bruksel lahanasi (1 kepce), yogurt,salata
aksam:1 brd sut, 1 haslanmis yumurta
Dun moralim cok bozuktu ama bugun iyiyim...devam ediyorum..sayenizde..sizlerin azimini gordukce ben de hadi yapabilirsin diyorum kendi kendime...bugun normal menume donucem..ama spor yine soyanin dedigi gibi 1.5 saat olucak, yarin da 1.5 saat yapicam...
Keske size aninda yazma gibi bir sansim olsa ama saat farkindan dolayi burada gunduzken Trde gece oluyor..yazamiyorum..
Soyacim ve arkadaslar..yanimda durdugunuz icin cok tesekkur ederim..cunku sizden gelicek bir dislama beni daha kotu bir hale getirebilirdi...sunu anladim..Soya demisti ya bir keresinde..1 gunluk bir yanlis sizi 1 hafta geri atar diye..cok dogru..ben bu persembe 61.5 olmayi planlarken kilo aldim...Neyse bu defteri kapatiyorum...
Ceza kararim da sizlerin elinde..bekliyorum..ama inanin zaten 3 gundur kendi icimde yasadigim gelgitler, kendime olan inancsizligim ve kendimle olan hesaplasmam o kadar kotu hissettirdi ki..bu bile cezaydi benim icin..tartida gordugum rakami hic saymiyorum zaten...
Soyacim 6 li rakamlari gordugune cok cok sevindim!! umarim ben de 5 lileri gorebilirim..Allaha dua ediyorum bana sizlerin dirayetini versin...
Hepinizi cok seviyor ve opuyorum...

Sirin,

Kilonu eski haline (+200 olmasina ragmen) cekmene sevindim, umarim daha da asagiya cekersin...
Bu sana cok buyuk bir ders oldu zaten, buna bende inaniyorum...
O yuzden sana ben ceza vermek istemiyorum, cunku ceza konusunda ben malesef istisna tanimiyorum, kurallarim katidir...
O yuzden cezayi arkadaslarina birakiyorum, onlar sana bu cezanin yetecegini dusunurlerse benim soz soyleme hakkim yok...
Ama sana ceza vermek isterlerse ona da soz soyleme hakkim yok cunku hakettin, sende biliyorsun...
Onlara ihanet ettin cunku...
Ama guzel olan bunu anlamis olman..
Ve azmedersen 5 li rakamlari gorebilirsin,
hayat sana istedigini vermiyor diye vazgecersen elinde hic bir seyin olmaz...
Herzaman mucadeleye hazir olmalisin, her zaman guclu olmalisin...
Bu sadece bir kilo verme savasi, ya yasam savasi veriyor olsaydin?
Savasmayi birakip olmeyimi sececektin?
Sevdiklerini uzmeyi mi tercih edecektin bizi uzdugun gibi?
Bunu bir dusun olur mu...

Kizlar valla tenizlikleri bitirdim bahar temizligi nezor bisey anam oldum valla:))(
sporumu ihmal etmedim temizlik biter bitmez spora gittim
Geldim aksam yemegimi yedim
Koca bi kase salata yumurtada koydum icine
1 kase yogurt
Oglen kurufasulye yemistim 1 dilim ekmekle
Bisey duydum arkadasimdan diyetisyene gitmis menu bizimkiyle hemen hemen ayni
Unlu bir diyetisyenmis konyadan istanbula gitmis onunicin
Kiz 1 ayda 10 kilo vrrmis
Sok oldum
Listedw tek fark aksam8 bucuk9 arasi kabak cekirdegi yenilcekmis
Yag yakiciymis tuzsuz kavrulmamis
Allah rizasi icin soya bir arastiralim yaaa
Kiz spor bile yapmamis
Bi bilgisi olan varmi hu konuda kizlar

Evet dunden beri dusunuyorum zaten..haklisin..sabirli olmayi ogrenmem lazim..diger alanlarda kolay pesetmem ama kucuklugumden beri bu yeme konusu benim zaafim..annem kucukken ekmegi elimden alirdi, cikolata yedirmezdi, ailede herkes pilav yerken ben yiyemezdim..izin vermezdi..ben cocuguma oyle yapmiycam..kilo almiyayim diye ta kucukken kafama sokuldu tum bunlar...adeta takintili buyudum bu konuda...ama su an annemi suclamak cok kolay..suclu kimse degil..suclu benim..kendimle savasmadim bu konuda,,nefsimi serbest biraktim..aldi ipleri eline istedigi gibi oynatti..Sizleri ornek alicam..baska turlu olmuyor..

Canim bizde diyetisyenlerin verdigi listelere cok benzer birsey uyguluyoruz zaten..ama o arkadasin uzun suredir saglikli beslenmiyorsa, kilosu da fazla ise..ilk ay cok verir..sonra yavaslar..seni aldatmasin bu..hem herkesin kilo verme hizi farkli..burada bile bunu goruyoruz..ayni listeyi uyguluyoruz..kimi haftada 2 kilo, kimi 1 kilo veriyor kimi de benim gibi 300 gr veriyor...sen kimseye bakma..senin vucudunun bir sistemi var artik bunu cozdun...ona gore hareket edersen insallah hedefine ulasacaksin..

Canım,

Ev temizliğinin ardından spora gitmişsin tebrikler valla, ben kendimde asla o kadar güç bulamazdım )))

Gelelim arkadaşına,
1 ayda 10 kilo vermiş güzel ama tehlikeli..
Akşam kabak çekirdeği yiyerek zayıflama olayı ise hikaye, kabak çekirdeği zayıflatmaz canım, kilo aldırır..
Arkadaşına o kabak çekirdeğini başka sebeplerden vermiştir...
Kabak çekirdeğinin içeriğinde fosfor bulunur, yanlış hatırlamıyorsam E vitamini bulunur ve demir bulunur...
Arkadaşında bunların eksikliği varsa kilo vermesi yavaş oluyordur, doktorda bunu hızlandırmak için doğal yöntem olan kabak çekirdeğini önermiştir,
tuzsuz vve kavrulmamış olması da çok fazla yağ içermemesinden dolayı...
Arkadaşın kilo vermiş olabilir ama bir değerlerine baktırmalı bence ve vücut analizi yaptırmalı...
Sağlığını riske edecek bir hal almasın yaptığı şey...
İstersen google'dan sende bak ama kabak çekirdeğinin zayıflattığına dair bir şey bulabileceğini sanmıyorum
Daha yeni araştırmasını yapmıştım, kocam deli gibi kabak çekirdeği yemeye başlamıştı da ))

Bugun 3 mil leıs ve 10 dakıkalık göbek hareketlerımı yaptım

ara öğün yeşilçay karışımı

1 elma

Soyacım tebrikler gerçekten harikasın şurda hedefine ne kadar kaldı ki. . :)
ben ne zaman görücem o günleri bakalımmmm

bugün öğle yemeğimden bahsettim sonraki ara da sade türk kahvesi bir form bisküvi ve bir şekersiz çay içtim

akşam yemeğime yetişemedim malesef ama yine de hiçbişey yememek yerine bir kase çorba içtim hem saat geç olmuştu diye yemeden durabileceğim halde sulu bir şey yememin daha iyi olacağını düşündüm.

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hiç mi yenmemeli yoksa yaptığım böyle zorunlu durumlarda ideal ve doğru olan mıdır?

Yarın spor günüm,
bunu hatırlamak bile her yerimin ağrımasına sebep oluyor ))

bugün gelen arkadaşım beni bir süredir görmüyordu, bugün görünce de şok oldu ))
gözlerime inanamıyorum deyip durdu ))
onunda kilo problemi var, benden gaz almış o da diyete girecekmiş, ama herşeyden vazgeçemem dedi,
umarım istediği kiloya ulaşır, çok isterim bunu ))

Bu ayın 23'ü evlilik yıldönümüm.. 3.yılımız bitiyor ama sanki 10 yıldır evliymişiz gibi hissediyorum ))
üstelik evlenmeden önce sadece 1-1,5 sene kadar dolaştık o kadar...
Eşime bir kitap hazırlatıyorum, (karikatür) çok eğlenceli birşey, kapağında ikimizin nikah fotoğrafı var...
İşyerine göndericem, çok güzel oldu, bayıldım bayıldım... tüm karikatürleri, konuşma balonlarını tek tek hazırladım ))
kaç gündür bununla uğraşıyorum, bakalım ne tepki verecek, çok heyecanlıyım ))

Çok uykum var, bugün çok koşuşturmacayla geçti benim için,
erken yatıp biraz kitap okumayı düşünüyorum
hepinizi öpüyorum
sabırlı olun, sabrınızın karşılığını alacaksınız merak etmeyin ))

Sevgilerimle

Gayet doğru bir tercih yapmışsın,
Meyve de tercih edebilirsin böyle durumlarda...
Yemek saatini geçirirsen çorba ve ufak bir kase salata ye,
yada ufak kase meyve salatası yap kendine
ama saat 21:00 den sonra asla bunları da tüketme...
Eğer bu saati de geçtiysen sadece 1 bardak süt ))
Sevgilerimle & Teşekkürler ))

Bugun 3 mil leıs ve 10 dakıkalık göbek hareketlerımı yaptım

ara öğün yeşilçay karışımı

1 elma

Yasemin,
Bence sen 3 milden daha fazla yaparsın ama sıkılıyorsun...
4 mili bir dene bakalım,
Eğer yaparken ıslık çalamıyorsan bırakırsın ))
birde lahana yağı al kendine, sorunlu bölgelere sür ve strech filmle sar öyle spor yap bir süre ))

Not: Spor yaparken ıslık çalamıyor yada konuşamıyorsanız spor yapmayı bırakın, tehlikeli durumdasınız demektir ))

Son düzenleme:

süt içmiyorum canım belki bir bardak ayran veya yoğurt tercih edebilirim bunun yerine maksat uzun süre boş bırakmayayım istedim midemi
düzensiz yedim diye hep böyle oldu zaten artık geçmişte kaldı :)
20:30 da çorba içtim 21'e sarkmadı allahtan
meyve benim midemde çiğ olduğu için ağrı yapıyor yanında bir şey yemediğimde akşam da ıvır zıvır almak istemedim

iyi dinlenmelerrr :)))

ıslık duymadım ama genelde konuşurum çocuk olduğu için habire birşeyler soruyor
ıslık denerim

1 sorum olacak ben sodayı çok seven birisiyim zarar olabileceğini düşünmüyordum doğrusu yaklaşık hergün içiyorum tabi sade olanı daha dikkat edeceğim birde makarna yemiyoruz diyebiliyordum???
sevgilerimle soyacığım teşekkür ederim...
iyi geceler

Canim makarna yiyebiliyoruz haslanmis hali ile 1 bardak yagsiz,tuzsuz..soda da yazdigi gibi haftada 1-2 kere..soya yerine ben cevap vermis oldum ama..su an kimse cevrimici degil...

Gunaydin uyuyan guzeller!!!!

Siz guzellik uykusundayken ben bitmek uzere olan gunumu ozetleyip yediklerimi yazayim dedim...
Sizlere az kalorili, bol sporlu gunler dilerim!!!
Sabah bozulmakta olan domateslerimle menemen yaptim, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek ve maydanoz,salatalik yedim
Arada sekersiz turk kahvesi,
Oglen ton balikli, 1 avuc nohutlu salata,yarim kase yogurt, yarim kase sehriye corbasi(sadece suyunu ictim diyebilirim,tanelerini temizledim..nohut yedigim icin birdaha karbonhidrat almak istemedim)
Arada yarim yesil elma,1 bardak sut
Aksam da 1 kase bruksel lahanasi
saat 8.30 da cok karnim acikti,yarim kase yogurdun icine maydanoz dogradim, 1.5 kasik da yulaf kepegi koydum..

Bugun 1.5 saat yurudum, 2 litre de su ictim..yarin sabah 200 gr gitmis olmasini umuyorum...
Hepinizi opuyor ve size saglikli,guzel gunler diliyorum!!

günaydın kızlar
kahvaltım
1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık
5 dal maydanoz
1 yumurta

bu sabah 67.4 geldim iki gündür iş yerimde doğru düzgün su içemiyordum artık sorun kalmadı.istediğim kadar su içebileceğim yaşasın.

forumun en guzel kizlari gunaydinnnnnnnn... Spora gitmek uzere hazirlaniyorum )) kahvaltimi yaptim (dereotu pulbiber ve lor peynirli tost ve bitki cayi, simdi de turk kahvemi icicem) bu sabah 69.400 gosterdi tarti beni.. Bir haftada 1.200 kg eksilme oldu... Gerci gecen hafta spor sonrasi +300 fazla gostermisti ama onuda vermis bulunuyorum cok sevincliyim )) zamanla kalanlarda gidecek )) hedefime 9 kilo kaldi yasasinnnn )) ama su anda yeni hedef 67 once bunu gormeliyim... Bu arada bir suredir sizde hedef goremiyorum kizlar... Sadece kilo veremiyorum lafini duyuyorum... Bir an once kilovermeyi istiyorsunuz ama unutmayin hedeflerimizi ufak tutacagiz ve beynimizi boyle sartlayacagiz.. Yani bir nevii kandiracagiz onu )) geldigimde bu haftaki hedeflerinizi gormek istiyorum bakalim ne hedef belirlediniz kendinize )) optum hepinizi kactim beeeennnn

soda mevzuuna da bir aciklik getireyim surekli unutuyorum... Sevgili arkadaslar, soda bilindigi gibi masum bir icecek degildir, yemekle birlikte icildiginde hazimsizligi onler fakat cok soda icerseniz acikmaniza sebep olur... Ayrica icerdigi asit sebebiyle midenizde genislemeye sebep olur ki bu bizum hic istemedigimiz bir sey... Ve son bilgi hemde en onemlisi. Bir bardak soda bir cay kasigi tuz icerir! Tuz ise bizim vucudumuzun bas dusmanidir.. Vucudun su tutmasini ve sismemizj saglamaktan baska bir ise yaramaz... Haftada iki kere icin dememdeki amac ise vucudun intiyac duydugu mineralleri almaniz ve halsizlik problemlerinizin olusmamasi icin... Lutfen onerdigim adtin disina cikmayin.. Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…