özel msj kutunu boşaltıver de git
bosalttim canim mesaj kutumu, simdi cikiyorum ama yolda bakip cevaplarim opuyorum
o zaman ilk hedef benden gelsin bugün 67,40 pazartesi hedefim 66 küsürlü rakamlar sporu biraz boşladım bugünlerde akşama tekrar başlayacağım.uzun vadede hedefimi 55 çekiyorum arkadaşlar temmuza kadar ne kadar düşebilirsem artık bu yaz eşimle tatile gideceğiz deniz kenarı bir yere sonrada bebiş yapmaya karar verdik ne kadar verebilirsem benim yararıma olacak çünkü hamile kalınca tekrar kilo alacağım.
Saol esracim cok tesekkur edrim cok mutlu ettin beni:)))iyiki doğmusun gwerty Allah oğlunla eşinle mutlu bir ömür nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Madem katılmak istiyorsun,
Yasemin, qwerty, esra, inci, nativ'den onay çıkmasını bekle ))
Onlar onaylarsa gruba girebilirsin.
Ama bu guruba girip 15 gün sonra ben kaçamak yaptım zaten atacaksınız deyip gitmek yok..
Sonuna kadar bizimle olacaksan geleceksin ve kaçamak yapmayacak, yasaklı listemize uyacaksın..
inci o kadar seviniyorum ki senin adına
çünkü sende geleceğimi görüyorum
faceden fotolarına baktım biraz
ve tahmin edebildiğim kadarıyla
hayat tarzlarımız çok yakın
ben senin nişanlı versiyonun oluyorum sadece)
umarım kilo sorunlarımızı bir an önce çözeriz
senin az kaldı zaten
55 çok yakın sana
biliyorum
topikte soyadan sonra hedefine ilk ulaşan sen olacaksın buna eminim)
Kizlar bugunde tartim sabit77.9
Olsun valla 77 leri gormeyecegim zannediyodum
Haftaya pazartesi hedefim 76.999 olsun:))))
Ay sonu ise 75 olmayi hedefluyorum hadi bakalim insallah gidecek insallah olacak kizlar...
Niye daha once tanismamisiz biz ya butun kis yedik valla ne guzel kilo verirdik:))))
Bide ramazanda ne yapcaz kizlar duzenimiz sasmaz insallah...
Kilocuklari vermeye devam edelim durmasin yaaa))
kizlar bugunde tartim sabit77.9
olsun valla 77 leri gormeyecegim zannediyodum
haftaya pazartesi hedefim 76.999 olsun:))))
ay sonu ise 75 olmayi hedefluyorum hadi bakalim insallah gidecek insallah olacak kizlar...
Niye daha once tanismamisiz biz ya butun kis yedik valla ne guzel kilo verirdik:))))
bide ramazanda ne yapcaz kizlar duzenimiz sasmaz insallah...
Kilocuklari vermeye devam edelim durmasin yaaa))
hamilelikte aldığım kilolarla hala başım dertte.tam 86 kiloyum. 75 olsam bana yeter. Nasıl gidecek bu kilolar ya. bıktım artık
mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrr
iyi ki bizde seni tanımışız
Ben hedef falan belirlemiyeceğim çünkü nedendir veremiyorum yediklerimi gün gün atlamadan yazıyorum sporumuda yapıyorum ama nafile bakalım bu inatlaşmada kim kazanacak ben mi yoksa vucudum mu
bende pazaresiye kadar tekrardan 68 kg diyecem ama ümitli değilim
Hep birlikte tatlim incecik yeni yaslara:)))))faceye daha giremedim bugün esraannenin yazdığını gördüm doğum gününmüş canım iyi doğdun iyiki bizimlesin seni seviyoruz nice mutlu zayıf yıllara inşallah hepbirlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?