Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

o zaman ilk hedef benden gelsin bugün 67,40 pazartesi hedefim 66 küsürlü rakamlar sporu biraz boşladım bugünlerde akşama tekrar başlayacağım.uzun vadede hedefimi 55 çekiyorum arkadaşlar temmuza kadar ne kadar düşebilirsem artık bu yaz eşimle tatile gideceğiz deniz kenarı bir yere sonrada bebiş yapmaya karar verdik ne kadar verebilirsem benim yararıma olacak çünkü hamile kalınca tekrar kilo alacağım.

inci o kadar seviniyorum ki senin adına
çünkü sende geleceğimi görüyorum
faceden fotolarına baktım biraz
ve tahmin edebildiğim kadarıyla
hayat tarzlarımız çok yakın
ben senin nişanlı versiyonun oluyorum sadece)
umarım kilo sorunlarımızı bir an önce çözeriz
senin az kaldı zaten
55 çok yakın sana
biliyorum
topikte soyadan sonra hedefine ilk ulaşan sen olacaksın buna eminim)

en son tartıda 78.9 görmüştüm sonra noldu bilmiyorum
malum artık benim de tartı sorunum var:)
hedfele ilgili soru işaretleri var kafamda
soyayla paylaştım
baklım cevap gelince bir hadef belirleyeceğim
şimdilik sevgiyle kalın:)

Ben hedef falan belirlemiyeceğim çünkü nedendir veremiyorum yediklerimi gün gün atlamadan yazıyorum sporumuda yapıyorum ama nafile bakalım bu inatlaşmada kim kazanacak ben mi yoksa vucudum mu

bende pazaresiye kadar tekrardan 68 kg diyecem ama ümitli değilim

Tabi ki beklerim onay çıkmasını. Ama onay çıkmasa da grup dışından takibimi de paylaşımımı da yaparım. Ben iki gündür başladım ve iyi gidiyo ve inşallah hep böyle iyi gider (daha doğrusu böyle gitmek zorunda).
Bu arada tam olarak kilom 81,2. Bakalım bir hafta sonra ne olacak :)

Kizlar bugunde tartim sabit77.9
Olsun valla 77 leri gormeyecegim zannediyodum
Haftaya pazartesi hedefim 76.999 olsun:))))
Ay sonu ise 75 olmayi hedefluyorum hadi bakalim insallah gidecek insallah olacak kizlar...
Niye daha once tanismamisiz biz ya butun kis yedik valla ne guzel kilo verirdik:))))
Bide ramazanda ne yapcaz kizlar duzenimiz sasmaz insallah...
Kilocuklari vermeye devam edelim durmasin yaaa))

teşekkürler canım benim hep birlikte olduğumuz sürece korksun kilolar bizden bende daha önce hayatımda ilk kez en çok 8 kilo vermiştim 1,5 ayda sonra verdim diye bırakıp misliyle geri aldım ama artık sizlerden öğrendiğim sağlıklı beslenmeyi hayatımın bir parçası yaptım zayıf olmak hafif olmak ne kadar güzel bir şeymiş merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak birlikte olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiç birşey yok umudumuzu ve birbirimizi hiç bırakmayalım nişanlılık dönemi en güzel dönemdir insanın hayatında hiç birşey için stres yapma herşey çok güzel olacak ona inan sende nişan kıyafetinin içinde peri kızı gibi görüneceksin canım benim.

Mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ))
Yakında seni bu resimdeki gibi görmeyi istiyorum )))))))))

Eklentiler

• $happy.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 28

faceye daha giremedim bugün esraannenin yazdığını gördüm doğum gününmüş canım iyi doğdun iyiki bizimlesin seni seviyoruz nice mutlu zayıf yıllara inşallah hepbirlikte...

hamilelikte aldığım kilolarla hala başım dertte.tam 86 kiloyum. 75 olsam bana yeter. Nasıl gidecek bu kilolar ya. bıktım artık

mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrr
iyi ki bizde seni tanımışız

Yasemin,

Ümitsiz olma, yoksa sana çok pis bir oyun yaparım ona göre ))))))))
Yandım Allah deyip kaçarsın valla ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…