Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Buraya ikidebir yazan kişiler başka topiklerin reklamını mı yapıyor yoksa yanlışlıklamı yazıyor anlamış değilim )))))))))))

Günaydın kızlaaaarrrr . .

öncelikle qwertybaby doğum günün kutlu olsunnn. . bu yaşın sana mutluluklar getirsin :)

sabah kahvaltımı paylaşayım
1dilim ekmek +1kaşık maydonoz dereotlu pulbiberli lor + 1fincan limonlu yeşil çay

her sabah kalktığımda 2bardak kadar suyumu içiyorum ve hareket edıyorum zıplıyorum hopluyorum metobolızmamı da uyandırıyorum :)

tuvalet problemim oluştu benim de günde 1 kere en fazla tuvalete gidiyorum sanırım o da sebep olabilir bu durum(1-2adet kahve de tüketiyorum )
ama 3 gündür kilom aynı kıyafetsiz 83.700 kıyafetli 84.00

pazartesi hedefim 82.00 hiçbir şey aksatmıyorum bir kaç gündür sporumu aksatmıştım geçen hafta
ama mutlaka yürüdüm bir şeyler yaptım. .

3gündür her sabah bir umutla çıkıp aynı rakamı görüyorum gr oynamıyor moralim çok bozuldu

hemen egeada arkadasımızın yaptığı tavuk salata diyetine başlıyorsun. aynı durumdayız:) ikimizde inşallah ineriz düşük kilolara:)

Git ozaman ege adanin topigine yaz
Yada ordakileri okuyun
Burda ne arayisina girdiniz cozumu bulduysaniz ben anlamadim
Haaa benden tavsiye tavuk salataniza tuz yag zeytin koymayin

Canım spor yapamıyorum işin aslı ama wiide zumba yapıyorum ara sıra oda canıma okuyo zaten )
Tuz ekmiyorum yedigim hic biseye, yemeklerede normalden cok daha az tuz atıyorum herkes yerken bi daha tuzluyor hatta.
Bakalım dediklerine dikkat edeym ben biraz sonuc ne olcak görelim.
Yine değişmezse kesin bende var bi sorun ;((

Nilüfercim,

sporu ara sıra değil, düzenli yapman lazım...
sadece günlük aldığın kalori miktarını düşürerek yaptığın diyet su kaybetmene yol açar, bu da önce yüzünün zayıflaması anlamına gelir...
Çoğu kişiden hep şunu duyarız "ay ben zayıflayınca önce yüzüm süzülüyo" evet, çünkü spor yapmıyoruz, su kaybediyoruz...
Bizim yağ kaybetmemiz lazım, bunun içinde spor yapmamız lazım...
Yoksa tartıda da bir 67 çıkarız bir 69... eğer kilo vermek istiyorsak herşey düzenli olmak zorunda...
yediğimiz yiyeceklerden, içtiğimiz suya kadar herşey ölçülü ve düzenli olmalı ve sporu asla ihmal etmemeliyiz...
Sporu 15 dakika X 3 kere yapmaya çalış... Veya tek seferde 45 dakika spor yap gün içinde...
Hem kilo vermeni hızlandırırsın hemde sarkmaları engellersin tatlım ))
SEvgilerimle

buarada sabah kahvaltım 1 bucuk dilim çavdar ekmeği domates salatalık biber lor ve yeşilçay
ara yarım yeşil elma 3 tane sunta etiform
öğle yemeğimde 6 yk. patlıcan yemeği 2yk. yogurt 1 dilim ekmek var onları yiyecegim.

Ara öğün

1 elma
1 fincan yeşil çay

Yasemincim,

Topik yöneticisi olarak 1 hafta yetkilerimi sana devrediyorum,
Ben dahil herkes yediğini içitiğini sporunu sana raporlayacak...
topiğe katılmak isteyenlerle ilgili tüm kararlar sende, cezalar sende, tüm kararlarını saygıyla karşılayacağım...
tüm sorular sana sorulacak, tüm cevapları sen vereceksin 1 hafta boyunca...
vereceğin cevaplar çok önemli olduğundan iyi araştırman gerekiyor ))
yediklerinle, sporunla herkese örnek olacağından seninde daha fazla efor sarfetmen gerekecek bu arada ))
senin 1 tek yanlışın burdaki herkese kötü örnek olabilir netice de ))
bende hergün yediklerimi içtiklerimi,sporumu sana yazacağım burda diğer arkadaşlar gibi...
Bu senin motivasyonunu tekrar yerine getirmek için bir ceza ))
1 hafta boyunca çok daha fazla efor sarfedeceğin için (örnek olman lazım) biraz elini taşın altına koy bakalım ))
Hadi kolay gelsin sana ))
Ben spora gidiyorum artık sevgili şefim ))

tamam canım dediğin gibi sporu düzenli hale getirmeye calıscam zumba yapsam 45 dk. yeterli olur mu? Tek seferde yapamam büyük ihtimal ikiye bolerim.
Yada 45dk yürüyüs yeterli mi sence?
Haklısın cogu insan zayıflaynca yüzü cöküyo yanakları icine gömülüyo falan ama ben yüzüm konusunda cok sanslıyım ne kadar zayıf olursam olayım yüzüm formunu hiç kaybetmiyor

doğum günün kutlu olsun
nice mutlu yıllara inşallah
oğluşunla eşinle çooooooooooooooookkkkkkk mutlu olmanı diliyorum
iyiki doğmuşsunve iyiki tanışmışız:)

inşallah canım
şişman bir peri kızı:)

Yasemincim kolay gelsin, bu görevinde sana basarılar diliyorum

canım ben böyle büyük bir sorumluluğu kabul etmek istemiyorum

ama kendim içim elimden geleni yaparım ama senin kadar arakadaşlar için başarılı olacağımı hiç sanmıyorum

bu gerçekten benım için ağır bir ceza

kabul edemem

özür dilerim

kızlar bana da bi el atın nolur çok bozuk moralim anlattım durumumu ama gözden kaçtı galiba

kilonun sabitlenmesini diyorsun dimi canım
ama bu çok normal ki niye strese girdin bakim sen:)
2 haftada 5 kilo verdin
bu böyle dewam edemez zaten canım benim
çok sağlıksız olur yani
böyle dewam etmesini bekleme
sen sağlıklı besleniyorsun
sporuna daha fazla dikkat edeceksin
ve sonra bir müddet sabırlı olacaksın
tabiki vücudun direnç gösterecek
eski sayfalara dönüp bir bak istersen biz neler yaşadık
hep sabitlendi
artı bile gördük yani
ama sabır sabır sabır
hepsi bu
bitecek bu günler
zayıf ve güzel günler bekliyor bizi:)
lütfen keyfini bozma

Canımmm çok teşekkür ederim bildiğim şeyler ama bir başlkasından bunları duymak yüreğime su serpti gercekten derin bir nefes verdim. . :)
Çok gerildim ya..
spor olarak leslie yapıyorum ama o da zorluyor beni diye her gün yapamıyorum ama şunu düşündüm mesela 1mil yapayım snra hemen üszerine değil de daha sonra yani 2mil yapayım ve sonra 3 mil yani toplamda soyanın da dediği gibi 15 dakıkadan *3le 45 dakika gün içinde yapmış olurum ne dersin işe yarar mı?
pazartesiye kadar 82yi görmek istiyorum. . ama böyle giderse zor gibi ama direniyorum inatçıyımdır ben biraz da tartı yapmasa bunları ahh ahh

herkes o kadardan bişey olmaz bukadar ye şu olmaz diyor ben reddediyorum herşeyi misafirliğe bile gitmek istemiyorum sırf bu yüzden.
karşılığını versin ama sevgili tartı üzmesin beni :')

Canımmm çok teşekkür ederim bildiğim şeyler ama bir başlkasından bunları duymak yüreğime su serpti gercekten derin bir nefes verdim. . :)
Çok gerildim ya..
spor olarak leslie yapıyorum ama o da zorluyor beni diye her gün yapamıyorum ama şunu düşündüm mesela 1mil yapayım snra hemen üszerine değil de daha sonra yani 2mil yapayım ve sonra 3 mil yani toplamda soyanın da dediği gibi 15 dakıkadan *3le 45 dakika gün içinde yapmış olurum ne dersin işe yarar mı?
pazartesiye kadar 82yi görmek istiyorum. . ama böyle giderse zor gibi ama direniyorum inatçıyımdır ben biraz da tartı yapmasa bunları ahh ahh

herkes o kadardan bişey olmaz bukadar ye şu olmaz diyor ben reddediyorum herşeyi misafirliğe bile gitmek istemiyorum sırf bu yüzden.

Çok gerildim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…