oooff kaç tane gitmiş mesaj öyle silemiyorum da :/
olsun tekrar tekrar okudum beynime kazındı:)
sen güzel yol alıyorsun canım hiç üzme kendini
dediğim gibi böyle dewam ederse ayda 10 kilo vermen lazım
ve sence ne kadar sağlıklı ki bu?
o yüzden sabırlı olacaksın vücudun sana sen vücuduna direneceksiniz yani karşılıklı
leslie yapman güzel
ben ilk 5 dk olanla başladım leslie
sonra direk 3 e çıktım 1 le 2 yi hiç yapmadım
bir süre 3 yaptım bu aralar yapamıyorum yine nişan telaşından
ama tekrar yaparsam direk 5 denemeyi düşünüyorum
şartla kendini
ben bunu yapacağım bu böyle olacak diye
leslie beni çpk zorluyor dersen başaramazsın zaten leslie seni zorlar hep
ha tabi vur deyince öldürme ıslık çalabiliyormusun bak arada:)
bazen beynim çıkacak sanıyorum spor yaparken
ama anlamadığım bir şey var 3mil yapmak için ben önce 1snra 2 snra 3 mil şeklinde tamamlamak gerek diye biliyorum yani her mil yaklaşık 15 dakika 3mil 45dakika sürüyor diye biliyorum yanlışım mı var? yani sadece 5millik kısmı yaparsan 5mil yapmış olmuyorsun diye biliyorum canım.
zorluyor ama yapıyorum da
nefes alamıyorum ıslık calabiilirmiyim bilmemozaman bırakıyorum
canım sadece 3 mil yapmak 45 dk sürüyor diğerlerini denemediğim için bilemiyorum
ama mesela 3 mil yapınca ben 15 dakikada bir leslie abla 1 mil 2 mil 3 mil diyor yani
3 mil yapınca 3 mil yapmış oluyorsun(ne demekse bu:))
anlatabildim heralde
canım sadece 3 mil yapmak 45 dk sürüyor diğerlerini denemediğim için bilemiyorum
ama mesela 3 mil yapınca ben 15 dakikada bir leslie abla 1 mil 2 mil 3 mil diyor yani
3 mil yapınca 3 mil yapmış oluyorsun(ne demekse bu:))
anlatabildim heralde
Canim makarna yiyebiliyoruz haslanmis hali ile 1 bardak yagsiz,tuzsuz..soda da yazdigi gibi haftada 1-2 kere..soya yerine ben cevap vermis oldum ama..su an kimse cevrimici degil...
gene bi sürü ceza gelmiş ya aaaaaaaaaa ben bu tarihlerde çok giremezsem nolcak tayin durumundan idare edilcem mi acaba
soda mevzuuna da bir aciklik getireyim surekli unutuyorum... Sevgili arkadaslar, soda bilindigi gibi masum bir icecek degildir, yemekle birlikte icildiginde hazimsizligi onler fakat cok soda icerseniz acikmaniza sebep olur... Ayrica icerdigi asit sebebiyle midenizde genislemeye sebep olur ki bu bizum hic istemedigimiz bir sey... Ve son bilgi hemde en onemlisi. Bir bardak soda bir cay kasigi tuz icerir! Tuz ise bizim vucudumuzun bas dusmanidir.. Vucudun su tutmasini ve sismemizj saglamaktan baska bir ise yaramaz... Haftada iki kere icin dememdeki amac ise vucudun intiyac duydugu mineralleri almaniz ve halsizlik problemlerinizin olusmamasi icin... Lutfen onerdigim adtin disina cikmayin.. Sevgilerimle...
ayy inanmıyoruummm inanın bundan haberin yoktu ben gerçekten masum bi içicek sanıyordummm tatsız tuzsuz hatta şöyle duymuştum(soda midedeki yağları yakıyor)dediler meğer doğru değilmiş ben ki ne büyük hata yapmışım yağları yakar diye kimi zaman su niyetine bile içiyordum ama yyyoookkk daha içmemmm haftada iki şişeden başka yok
tekrar çok teşekkür ederim soyacığım öptüm sevgilerimlee::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?