Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

oooff kaç tane gitmiş mesaj öyle silemiyorum da :/

olsun tekrar tekrar okudum beynime kazındı:)
sen güzel yol alıyorsun canım hiç üzme kendini
dediğim gibi böyle dewam ederse ayda 10 kilo vermen lazım
ve sence ne kadar sağlıklı ki bu?
o yüzden sabırlı olacaksın vücudun sana sen vücuduna direneceksiniz yani karşılıklı
leslie yapman güzel
ben ilk 5 dk olanla başladım leslie
sonra direk 3 e çıktım 1 le 2 yi hiç yapmadım
bir süre 3 yaptım bu aralar yapamıyorum yine nişan telaşından
ama tekrar yaparsam direk 5 denemeyi düşünüyorum
şartla kendini
ben bunu yapacağım bu böyle olacak diye
leslie beni çpk zorluyor dersen başaramazsın zaten leslie seni zorlar hep
ha tabi vur deyince öldürme ıslık çalabiliyormusun bak arada:)

bazen beynim çıkacak sanıyorum spor yaparken
ama anlamadığım bir şey var 3mil yapmak için ben önce 1snra 2 snra 3 mil şeklinde tamamlamak gerek diye biliyorum yani her mil yaklaşık 15 dakika 3mil 45dakika sürüyor diye biliyorum yanlışım mı var? yani sadece 5millik kısmı yaparsan 5mil yapmış olmuyorsun diye biliyorum canım.
zorluyor ama yapıyorum da
nefes alamıyorum ıslık calabiilirmiyim bilmem ozaman bırakıyorum

canım sadece 3 mil yapmak 45 dk sürüyor diğerlerini denemediğim için bilemiyorum
ama mesela 3 mil yapınca ben 15 dakikada bir leslie abla 1 mil 2 mil 3 mil diyor yani
3 mil yapınca 3 mil yapmış oluyorsun(ne demekse bu:))
anlatabildim heralde

şimdi anlaştık bende toplam 5millik bir video var 1mil 2mil . . .blabla 5e kadar gidiyor ben de ayrı ayrı yapayım diorum 15+15+15 3mil yaparım ama üstüste yapamıyorum
ama anladım ben seni canım
3mil yapınca 3mil yapmış oluyorum

canım 1 mil leslie 1,6 KM YAPIYORY
3 mil ise 1,6x3=4,8 km yapıyor bu demektir 4,8 km yol yürümüş gibi

fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz
expres seri 1 den 4 mile
kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle:))

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor

leslie sansone shortcuts and absüst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.

walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...

leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.

Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.

DÜN DE BUNA BAŞLADIM GÖBEK İÇİN
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/433295-8-dakikalik-gobek-eritme-hareketleri.html

Son düzenleme:
kızlar bugün yine yoğunum işim çok ara öğün yaptım 11 de 1 kupa yeşil çay 1 ekşi elmayla
öğlen de
yarım kase mercimek çorbası
100 gr tavuk göğüsü haşlanmış

5 mile fat burning walk var bende onu yapıyorum canım ama 3mil kadar yapabıldım en fazla bu yüzden artık gün içine yaymaya çalışıyorum 1mil+2mil+3millik bölümleri yaparım dedim ne derece dogru bilemem tabi
ama diğerleri de çok güzelmiş secip indirmeye çalışıcam . .

1milimi yaptım şimdilik bugün

öğlen yemeğimde
dün et yemediğim için bugün 1,5kaşık kadar tavuk sote alıp sadece tane olan tavuklarını yedim
3kaşık zyağlı taze fasulye
2kaşık yoğurt

canım makarna istiyor akşam yemeğimde söyle domatesli bir makarna yapayım dedim ama karnım doyunca isteğim gitti saatte var daha bakalım :)

5 mile fat burning walk var bende onu yapıyorum canım ama 3mil kadar yapabıldım en fazla bu yüzden artık gün içine yaymaya çalışıyorum 1mil+2mil+3millik bölümleri yaparım dedim ne derece dogru bilemem tabi
ama diğerleri de çok güzelmiş secip indirmeye çalışıcam . .

1milimi yaptım şimdilik bugün

öğlen yemeğimde
dün et yemediğim için bugün 1,5kaşık kadar tavuk sote alıp sadece tane olan tavuklarını yedim
3kaşık zyağlı taze fasulye
2kaşık yoğurt

canım makarna istiyor akşam yemeğimde söyle domatesli bir makarna yapayım dedim ama karnım doyunca isteğim gitti saatte var daha bakalım :)

Selam kızlar ))

Ben yokken neler yaptınız diye bir göz attım ))

Yasemin, bu güzel cezayı! kabul etmemişsin ))))))))))
(ceza diye yazdım ama ceza değildi, sadece motivasyonunun düşük olduğunu gördüğümden biraz tedirgin edeyim istedim seni))
Neyse, bir ara bu cezayı kabul ettireceğim sana, şimdilik bekletiyorum, aklımdasın ona göre))

Paphia,
3 gün tartı seni aynı gösterdi diye moralini bozma yoksa ben senin moralini bir bozarım bir daha düzeltemezsin ona göre ))))))
Canım, o tartı öyle gıcık bir şeyki + olduğunda şakkk diye gözünün içine sokar rakamı, - olduğunda ise seni kıvrandırır malesef...
Kilo vermek sabır gerektirir, spor gerektirir, azim gerektirir... Hepsi sende olmalı... Var mı? Bence var ))

Ayrıca tüm kızlara sesleniyorum,
Spor spor sporrrrrrrrr
Hergün spor bildirimlerinizi net olarak okumak istiyorum...
Ne kadar ne yaptınız yazın lütfen...
basit olarak yazın teferruat istemiyorum.
Örnek;
10 dakika leslie
20 mekik
15 dakika göbek hareketi

Yukardaki şekilde yazsanız yeter
Hergün okuyacağım bunu ona göre..

****YENİ KURAL****
Hergün spor yapmayana ceza gelecek bundan sonra !
En kötü ihtimalle 20 dakika spor bekliyorum,
21 Mayısa kadar herkes günlük en az 20 dakika spor yapacak,
21 Mayıs itibari ile 45 dakikaya çıkarılacak...
(21 mayıs itibari ile şartları konuşacağız)

sizlerin insiyatifine bırakınca düzenli spor yapmıyorsunuz gördüğüm kadarıyla,
O yüzden ipleri gene elime almam gerekti kusura bakmayın ))

Spor kaçamağı, yemek kaçamağı gibi görülecek ona göre !

Sevgilerimle ))

gene bi sürü ceza gelmiş ya aaaaaaaaaa ben bu tarihlerde çok giremezsem nolcak tayin durumundan idare edilcem mi acaba

gene bi sürü ceza gelmiş ya aaaaaaaaaa ben bu tarihlerde çok giremezsem nolcak tayin durumundan idare edilcem mi acaba

Bir sürü ceza mı?
Sadece spor yapmayana ceza vericem yazdım tatlım yaw )))))))
Bu tarihlerde giremezsen de sporunu yaparsın geldiğinde de yazarsın,
yapmadığın gün varsa da cezanı alırsın ))
Yakarım valla şimdiden söyliim )))))))

ayy inanmıyoruummm inanın bundan haberin yoktu ben gerçekten masum bi içicek sanıyordummm tatsız tuzsuz hatta şöyle duymuştum(soda midedeki yağları yakıyor)dediler meğer doğru değilmiş ben ki ne büyük hata yapmışım yağları yakar diye kimi zaman su niyetine bile içiyordum ama yyyoookkk daha içmemmm haftada iki şişeden başka yok
tekrar çok teşekkür ederim soyacığım öptüm sevgilerimlee::))

Canım,

Hiç bir şey yağ yakmaz ))
Sadece metabolizmayı hızlandırır buda yağ yakımına faydalıdır o kadar ))
Hani şu ünlü profösörler çıkıp tv'ye derler ya "dökün sodayı bir kalıp sanayağının üzerine erimesini bekleyin, eridi mi? erimedi..."
Doğrudur, eritmez )) ve herkes bu adamlarla falga geçer, "kaynar su mu içelim, o eritir" diye...
Hayır, sabahları ılık su için ))
Metabolizmanızı hızlandırır, yağ yakımına faydalıdır, midenizi temizler ))
Soda da dediğim gibi, fazla su içip vücudunuzdan attığınız mineralleri geri yerinize koymanızı sağlar ve halsizliğinizi önler...
Ama içerdiği tuz sebebiyle haftada sadece 2 kere öneriyorum...
Hele ki su yerine hiç bir şey içmeyin, suyun yerini hiç bir şey tutmaz bunu unutmayın...
Su içmek hem faydalı hem önemlidir...
Günde 2-2,5 litre su içmeyi unutmayalım ))
Sevgilerimle

oo soya gelmiş yeni kurallarla bence bu kurallar çok iyi oldu ceza korkusuyla yaparız artık hergün spor bu arada ara öğün yapıyorum şuan
1 kupa yeşilçay biberiye tarçın ve tane karabiberli çay
1 ekşi elma

arkadaşlar merhabalar nasılsınız
bugünkü menümü yazayım:
sabah
1 br çay yanında kızarmış ekmek sadece çünkü hastanede yiyebiliceğim tek o vardı
öğlen tavuk göğsü haşladım yedim yanında 2 çatalda karpz yedim
akşama ıspanak var onu yiyeceğim
sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…