ben hafta 5-6 gün, keyfim yerinde olursa 1 buçuk saate kadar spor yapıyorum, keyfim olmazsa 1 saatte bırakıyorum ben cezadan kurtuldum mu soya :44:
teşekkür ederim canımkurtuldun canım merak etme ))
[video=youtube_share;pvbn3V-Ptoc]http://youtu.be/pvbn3V-Ptoc[/video]
zumba videosu buldum akşama bunu deneyeceğim bakalım
soyacım teşekkür ederim azim var olmaz mı :) ama çok üzüldüm ya. .
ara olarak 10adet erik 1sade nescafe 2form bisküvi yedim
akşam için bir bardak makarna hasladım ve 1tatlı kaşığı sıvı yağ ile salata fln nezamandır yemiyorum salataları da yağsız yiyorum zaten diye domates pişirip pulbiberle acılı sos yaptım üstüne. .
2kaşık yoğurt aldım birde
ama o makarna pişince ne kadar çok oldu ben hayatım boyunca okadar makarna yiyemedim ki 3/2sini yedim o da zorla kusmak üzereyim
bu bardak çay bardağı olmasın ben su bardağı haşladım da :S
ondan mı çok geldi
bu mide üzerine yarından da ümidim yok benim
spor cezasının her gün olması en çok benim gözümü korkuttu ama
bu konuda çok sıkıntılıyım hala şişman olduğumdan sanırım spor yapamıyorum çok az da olsa yapıcam böylelikle yoksa gözüme uyku girmez vallahi
Canım,
Makarna 1 su bardağı olacak, haşlanınca çok gözükmesi iyi bu zayıflama yolundaki kararlılığını gösterir ))
Fazla geldiyse yemeği bırak işte ne güzel ))
bir dahaki sefere yarım su bardağı haşla fazla geliyorsa...
Ayrıca makarnaya sos yaparken asla yağ kullanma, salatayamı yağ koydun makarnaya mı anlamadım ama ben gene de yazayım istedim...
domates sosu yaparken yağa gerek yok, yağsız da yapabilirsin... ben öyle yapıyorum...
yağ ile makarna kilo yapar bilgin olsun... Eğer bugün bu şekilde yaptıysan canını sıkma, birdaha yapma dikkat et))
spor cezasını zaten spor yapmayı alışkanlık haline getirin diye veriyorum,
Kilolu olmakla spor yapamamanın hiç bir alakası yok, bahane üretme bana ))
Starda yeni bir hayat diye program var hiç izledin mi bilmiyorum, orda 100 kilonun üzerinde insanlar var ve hergün inanılmaz sporlar yapıyorlar...
Sen yada ben yapamıyoruz diye bahane üretmeyeli lütfen...
Tabiri caizse k*çımızı yerden kaldırmadan zayıflayamayız, marş marş sporaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yoksa ceza çok büyük olacak ona göreeeeeeee
ahahahaha ayyyyyyy ne güldüm alemsin canım
salatada yağ kullanmıyorum zaten kaç gündür hiç yağ kullanmıyorum yemekleri bile azıcık yağ koyup sadece tanelerini yiyorum
bu sefer yemek kaşığının ucuyla sıvı yağ koydum 1tatlı kaşığıdır dedim
ama bidaha koymam zaten tamamını yemediğime göre şimdilik az yağ olmış oldum:)
makarnayı yağlı hiç yemem zaten ben diyetten değil sevmiyorum çok ağır geliyo ama şiştim ya nefes alamıyorum tamamını yesem ölürdüm heralde
şimdi star fln dedin ya ben o insanları gördükçe nefesim kesiliyo. .
bende bahane çok ama yapmıyo değilim üst üste yapamıyorum diye bu sefer gün içine yaydım milleri mesela canım
hergün çok geldi ama gözüme bilmiş ol kulaklarımdan çekme sonra
Gülmene sevindim, çünkü şimdi yazdıklarımın sonunda bende sana güleceğim tatlım ))
Hergün 20 dakika spor mu çok geldi sana?
Hadi hesap yapalım senle,
Ben spor salonuna gidiyorum ve orda koşu bandında yürüyorum 20 dakika...
20 dakika da yaktığım kalori 100 !
Yani 2 dilim çavdar ekmeği !
Peki şimdi bir gün içinde yediklerimizi hesaplayalım birde, (ortalama olarak)
Lor peyniri, domates, salatalık, 1 dilim ekmek = 150 kalori
Elma = 50 kalori
sebze yemeği, yoğurt, salata = 250 kalori
form bisküvi, erik = 80 kalori
tavuk,salata = 250 kalori
süt = 25 kalori
toplam = 805 kalori
bu rakam tamamen atmasyon bir rakam, gün içinde rahat 1200 kalori alıyoruz...
Peki 20 dakika spor yapmanı istediğimde bu seni ne kadar zayıflatacak?
Ki koşu bandındaki yürüme hızım koşmaya yakın bir hızda bunu da ekleyelim buraya...
Yani 100 kaloriyi harcamak öyle zannedildiği kadar kolay değil canım ))
Hadi sen şimdi bunları okurken bende sana güleyim )))))))))))))))))))))))))
Bak hala okuyo,
Paphiaaaaa git spor yapppp ))))))))))))))
Daha iyi kilo vermenin formülü, düzenli egzersiz yapmaktan geçer tatlımmmm
Yavaş yavaş başla ve artır
Yaparsın biliyorummmm ))
tamam canım dediğin gibi sporu düzenli hale getirmeye calıscam zumba yapsam 45 dk. yeterli olur mu? Tek seferde yapamam büyük ihtimal ikiye bolerim.
Yada 45dk yürüyüs yeterli mi sence?
Haklısın cogu insan zayıflaynca yüzü cöküyo yanakları icine gömülüyo falan ama ben yüzüm konusunda cok sanslıyım ne kadar zayıf olursam olayım yüzüm formunu hiç kaybetmiyor
ben bugün e kadar hergün sabit yaptığım yürüyüş bende hava güzel olunca hadee yürüyüşe hava güzel diyorum birde oturduğum yer ormanla içiçe olduğundan yürüdükçe yürüyesi geliyo insanın hava bozukken kapımızın önünde hesapladım 10 kere aynı yerde yürümem 500 adım oluyo onun yanı sıra evdede çekyatın tepesine çıkıp çıkıp iniyorum bunu starda bi programda görmüştüm ve akşamları yatmadan 20 mekik çekiyorum birde eğer spor sayılırsa sabh kahvaltıdan sonra evi toplarken müzük açıp bi güzel göbek atıyorum
bunları yapsam yetermi soya bunlar spor sayılırmı yani ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?