Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ben hafta 5-6 gün, keyfim yerinde olursa 1 buçuk saate kadar spor yapıyorum, keyfim olmazsa 1 saatte bırakıyorum ben cezadan kurtuldum mu soya :44:

Akşama ıspanak yemeği hazırlıyorum,
Yemeği ocağa koydum şimdi, o pişmeye dursun ben bir bakayım buralarda neler oluyo dedim ))
Herkes evine doğru yol alıyo anlaşılan,
Birşey farkettim, spor yaptıkça daha da yapasım geliyor
İlk hafta çok zorlanmıştım ama özellikle bugün hiç durasım yok kendimi zor tutuyorum spor yapmamak için ))
Fazla sporda bünyeye zararlı, kas istemiyorum sadece yağlarım erisin istiyorummmm

Az önce hesapladım da, kaybettiğim sanayağ adedi 76,8 pakete ulaşmış ))))))))))))
kalan paket sayısı ise, 37,6 paket )) güzel rakam ))
Başlarken 114 küsür paketti, yarıyı çoktan aştım, 9,4 kilo kaldı hedefime...
Hep insanların kilo verme öykülerini dinledim şimdiye kadar,
Hatta bir ara haberlerde Sibel Can'ın şimdiye kadar verdiği kiloların toplamının 165 kilo kadar olduğu yazmıştı ne gülmüştüm...
bir süre sonra benimde kilo verme öyküm olacak, gerçi burda yazarmıyım öykümü bilmiyorum
Sizin bilmeniz ve çevremdeki insanların görmesi yeter benim için ))
başkasına ispatlayacak birşeyim yok neticede ))

Yazasım geldi yazdım işte,
Sevgilerimle

soyacım teşekkür ederim azim var olmaz mı :) ama çok üzüldüm ya. .

ara olarak 10adet erik 1sade nescafe 2form bisküvi yedim

akşam için bir bardak makarna hasladım ve 1tatlı kaşığı sıvı yağ ile salata fln nezamandır yemiyorum salataları da yağsız yiyorum zaten diye domates pişirip pulbiberle acılı sos yaptım üstüne. .
2kaşık yoğurt aldım birde
ama o makarna pişince ne kadar çok oldu ben hayatım boyunca okadar makarna yiyemedim ki 3/2sini yedim o da zorla kusmak üzereyim

bu bardak çay bardağı olmasın ben su bardağı haşladım da :S

ondan mı çok geldi
bu mide üzerine yarından da ümidim yok benim

spor cezasının her gün olması en çok benim gözümü korkuttu ama
bu konuda çok sıkıntılıyım hala şişman olduğumdan sanırım spor yapamıyorum çok az da olsa yapıcam böylelikle yoksa gözüme uyku girmez vallahi

Son düzenleme:

Canım,

Makarna 1 su bardağı olacak, haşlanınca çok gözükmesi iyi bu zayıflama yolundaki kararlılığını gösterir ))
Fazla geldiyse yemeği bırak işte ne güzel ))
bir dahaki sefere yarım su bardağı haşla fazla geliyorsa...
Ayrıca makarnaya sos yaparken asla yağ kullanma, salatayamı yağ koydun makarnaya mı anlamadım ama ben gene de yazayım istedim...
domates sosu yaparken yağa gerek yok, yağsız da yapabilirsin... ben öyle yapıyorum...
yağ ile makarna kilo yapar bilgin olsun... Eğer bugün bu şekilde yaptıysan canını sıkma, birdaha yapma dikkat et))

spor cezasını zaten spor yapmayı alışkanlık haline getirin diye veriyorum,
Kilolu olmakla spor yapamamanın hiç bir alakası yok, bahane üretme bana ))
Starda yeni bir hayat diye program var hiç izledin mi bilmiyorum, orda 100 kilonun üzerinde insanlar var ve hergün inanılmaz sporlar yapıyorlar...
Sen yada ben yapamıyoruz diye bahane üretmeyeli lütfen...
Tabiri caizse k*çımızı yerden kaldırmadan zayıflayamayız, marş marş sporaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yoksa ceza çok büyük olacak ona göreeeeeeee

ahahahaha ayyyyyyy ne güldüm alemsin canım
salatada yağ kullanmıyorum zaten kaç gündür hiç yağ kullanmıyorum yemekleri bile azıcık yağ koyup sadece tanelerini yiyorum
bu sefer yemek kaşığının ucuyla sıvı yağ koydum 1tatlı kaşığıdır dedim
ama bidaha koymam zaten tamamını yemediğime göre şimdilik az yağ olmış oldum:)
makarnayı yağlı hiç yemem zaten ben diyetten değil sevmiyorum çok ağır geliyo ama şiştim ya nefes alamıyorum tamamını yesem ölürdüm heralde

şimdi star fln dedin ya ben o insanları gördükçe nefesim kesiliyo. .
bende bahane çok ama yapmıyo değilim üst üste yapamıyorum diye bu sefer gün içine yaydım milleri mesela canım
hergün çok geldi ama gözüme bilmiş ol kulaklarımdan çekme sonra

Gülmene sevindim, çünkü şimdi yazdıklarımın sonunda bende sana güleceğim tatlım ))

Hergün 20 dakika spor mu çok geldi sana?
Hadi hesap yapalım senle,
Ben spor salonuna gidiyorum ve orda koşu bandında yürüyorum 20 dakika...
20 dakika da yaktığım kalori 100 !
Yani 2 dilim çavdar ekmeği !

Peki şimdi bir gün içinde yediklerimizi hesaplayalım birde, (ortalama olarak)
Lor peyniri, domates, salatalık, 1 dilim ekmek = 150 kalori
Elma = 50 kalori
sebze yemeği, yoğurt, salata = 250 kalori
form bisküvi, erik = 80 kalori
tavuk,salata = 250 kalori
süt = 25 kalori

toplam = 805 kalori
bu rakam tamamen atmasyon bir rakam, gün içinde rahat 1200 kalori alıyoruz...
Peki 20 dakika spor yapmanı istediğimde bu seni ne kadar zayıflatacak?
Ki koşu bandındaki yürüme hızım koşmaya yakın bir hızda bunu da ekleyelim buraya...
Yani 100 kaloriyi harcamak öyle zannedildiği kadar kolay değil canım ))
Hadi sen şimdi bunları okurken bende sana güleyim )))))))))))))))))))))))))

Bak hala okuyo,
Paphiaaaaa git spor yapppp ))))))))))))))
Daha iyi kilo vermenin formülü, düzenli egzersiz yapmaktan geçer tatlımmmm
Yavaş yavaş başla ve artır
Yaparsın biliyorummmm ))

Suratımın halini görsen gülerdin eminim
artık yemek geçmez kursağımdan rahat rahat
başka yolu yok az çok yapıcam artık ama temvelim diye bi çekinmedim değil
ben derse gidicem birazdan canım
görüşmek üzere gelince şu 15 dkka yaptığım spporu yarım 15dkka daha yapıp yarım saate tamamlarım :)

Canim nacizhane tavsiyem hergun zumba yapmaman..cunku vucudunu bir alistirirsan hergun oyle agir tempo spora sonra en ufak bir zumbayi birakmanda hemen kilo alirsin..ama yuruyus oyle degil, kadinlar icin en uygun spor..ve ileride yurumedigin zamanlarda bir kaybin olmayacak..ben hergun 1 saat yuruyorum..cok rahatliyorum..beni spor stresine sokmuyor..adeta terapi gibi geliyor..ama hizli tempo yuruyeceksin..yoksa yaramaz..45 dk da yeterli..opuyorum..

Canim bu sabah ayin 16 si babymizin dogumgunu diyye kaltim inan...dogumgunun kutlu olsun!!! yeni yasinda istedigin kiloya gelip istedigin kiyafetleri giymeni diliyorum..en cok istedigin sey bu biliyorum!! ben de cok istiyorum cunku...sana guzel omurler diliyorum canim!!

Canlar artik 62.0 kiloyum!! cok sevindim su 400 gr dan nihayet kurtulmama...ama su an seytan sen yag degil su kaybettin diye durtmuyor degil..cunku 2 gundur fazla spor yapiyorum ve az yiyorum... yedigim halti gidermek icin.....!!!! insallah yagdir giden..olcum cihazi da yok ki burda olctureyim!!!

Soyacim yeni hedef istemissin..ben haftaya carsambaya 61.5 diyorum...insallah!

Aksam tek cesit yemek ve az yemek bende ise yariyor anlasilan...ama daha ne kadar azaltabilirim ki..metabolizmam zaten yavas daha da yavaslatmak istemiyorum...

ben bugün e kadar hergün sabit yaptığım yürüyüş bende hava güzel olunca hadee yürüyüşe hava güzel diyorum birde oturduğum yer ormanla içiçe olduğundan yürüdükçe yürüyesi geliyo insanın hava bozukken kapımızın önünde hesapladım 10 kere aynı yerde yürümem 500 adım oluyo onun yanı sıra evdede çekyatın tepesine çıkıp çıkıp iniyorum bunu starda bi programda görmüştüm ve akşamları yatmadan 20 mekik çekiyorum birde eğer spor sayılırsa sabh kahvaltıdan sonra evi toplarken müzük açıp bi güzel göbek atıyorum
bunları yapsam yetermi soya bunlar spor sayılırmı yani ???

Şu anda hareket olarak ne yaptığın önemli değil, önemli olan spor yapmış olman canım...
Ve süre tut, 20 dakika dolmadan bırakma ))
Hergün 20 dakika dolana kadar hareket halinde olacaksınız ona göre ))
21 mayısta bu süre 45 dakikaya çıkacak ama şartları o zaman tekrar gözden geçireceğiz..
O zamana kadar ne kadar kilo verdiğinizi gözlemleyelim bakalım ))
Sevgilerimle

kızlar ben geldim
akşam yemeğim
8 kaşık zeytin yağlı fasulye yemeği
salata

ayrıca sporumu yeni bitirdim şimdi duştan çıktım 45 dak leslie yaptım.

inci ikimizde aynı geldik sanırım

bende bugun
5 yk taze fasulye
yoğurt

ara :5 muşmula ve 1 küçük şeftalı

1 fincan yeşil çay karışımı

ve ben bugun tam 4 mil lesie yaptım

sonra 8 dak.göbek hareketi(bu benı gerçekten mahvediyo)ama gün geçtikçe alışacak vucudum

üstüne bırde butun evin bugun tozunu aldım yarında süpürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…