gunaydin arkadaslarbu aralar cok yogunum gerci bu iyi birsey en azindan hayatimda bir hareket oluyor obur turlu spor haric otur otur fenalik geliyordu.
sonunda bugun regl oldum haftaya siskinlik gecmis olur su an o yuzden kendimi cok sisman ve cirkin hissediyorum tam o kotu moddayimama bana genelde bu donemde olur zaten, normalde en sevdigim kiyafetleri uzerimde gorunce nefret ederim, dunyanin en cirkini benmisim gibi hissedip disari cikmamaya gayret ederim vs ama bu kez o zinciri kiriyorum disari atiyorum kendimi yuruyuse. bugun spor salonunda katilacak sinif bulamadim aletliyi de hic canim istemedi hazir yagmur yagmiyorken bugun sahilde yuruyus yapmaya karar verdim simdi cikiyorum.
nativefly heyecanini anliyorum ahh eski gunlere dondum bir an ben desimdiden tebrikler, omur boyu mutluluklar canim
ayyy bugun sanku zayiflamis gibiyim valla:))))Eki Görüntüle 419164
ben geldim 1 saattir dışardayım bugün vergi günü dolaşıyorum bankaları
öğle yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
SÜPERSİN CANIM TAYTINA BAYILDIM BENDE İSTİYORUMAyyy bugun sanku zayiflamis gibiyim valla:))))Eki Görüntüle 419164
allah yardımcın olsun şekerimm
[video=youtube_share;rEFA1bcF_ro]http://youtu.be/rEFA1bcF_ro[/video]
arkadaşlar bu twester ile ilgili videolara bakıyorum alıcam yarın bende bakalım etkili olacak mı
bulgur köftesini bilmiyorum canım ama sebze yemeleri yiyebiliyoruz mesela ben akşama mantar sote yaptım onu yiyeceğim sebze yemeklerinide 1 yk yağ ile pişiriyoruz.7-8 kaşık yiyoruz.Kızlar öğlen tavuk yediğimi anlatmıştım akşama ne yesem karar veremedim yemek de yapmadım . .
aklıma bulgur köftesi düştüacaba uygun olur mu içine 1kaşık un konuyor ama belki baska bir şey bulabilirim bunun için
bugün olmasa bile uygunsa başka zaman yapabiliriz belki size de alternatif olur. .
mantar hakkında pek bilgim yok bir de sebze yemeği gibi yiyebiliyormuyuz?
selam kizlaaarrrr, paphia, bulgur koftesi olmazzz sisirir, tartida fazla cikarsin yarin gelir aglarsin karismam sonraaaa... Al ispanak veya semizotu pisir iki dakkadaaa herseyi devletten beklemee )) bugun yarim saat hizli tempo hafif yokus yolda yurudum, tam olarak 3322 adim atmisim, 1.467 km, 92.2 kalori adimsayarima gore )))))) ben sporumu yaptim soz verdigim uzere... Ustelik minubuse binerek gidecegim yere yuruyerek gitmeyi tercih ettim sporumu yapmak icin )) hali yikayan kimdi bilmiyorum ama 5 hali yikadiysan bence bugunki sporun tamamdir, sen yine yapabiliyorsan 1 mil leslie yap aksama... inci, iki saat disardaydim ayaklarim yandi dmissin gecmis olsun, spor yerine saydim eskiden ayni isleri bende yapardim bilirim o kosusturmayi )) qwerty resimde inanilmaz cikmissin bayildim bayildimmmm daha guzellerini gorecegiz az kaldiiii hadi opuyom gene gelcem ))
ama haşlanmış bulgur olacakof üzüldüm şimdi
napalım kısmet ben de mantar yerim ama öğlen tavuk yedim akşam mantar yememde sakınca varmıdır diye tereddüt ettim. .
halıları yıkayan bendim spor yapsam böyle canım çıkmazdı kaçar gibi davrandım ama spor tam gaz devamdayım :) yapabılırsem leslıe yapamya calısırım ama çok zor halim kalmadı
bu arada aralarda bir avuc erik+1avuç leblebi ya da bir bisküvi yiyorum ara için fazla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?