Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

çok teşekkür ederim canım,
amin inş bir ömür sürer bu mutluluk:)
yoğun olmana sevindim
geçen hafta baya bozuktu moralin
umarım en yakın zamanda da bir iş bulup daha da keyifli hale gelirsin

ben geldim 1 saattir dışardayım bugün vergi günü dolaşıyorum bankaları
öğle yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

AYYYY ölüyorum

önce yemeklerimi paylaşayım
ara:5-6 tane erik 1tane mısırlı form

öğlen: hazır tavuk dönerim vardı yağsız tavada pişirdim yanına yağsız pulbiberli salata 2kepçe yoğurt çorbası

soya 5tane halı yıkadım bugün ben diyim 2 sen de 2.5 saat
sporum için yeterli olduğunu düşünüyorum sen ne dersin?
ama ölüyorum yorgunluktan dediğim gibi

herkes de koşturma içinde anladığım kadarıyla pek kimse yok kolay gelsin hepimizeee :)

twister aletiyle ilgili araştırmaya yapıyorum kızlar
soya da güzel olduğunu söyleyince bir bakayım dedim gerçekten etkili olur mu diye düşünüyorum
marketten alabilirim ona göre ben de
birebir kullananınız var mı ?

ara öğün yapıyorum
1 ekşi elma
1 kupa yeşilçay
saat 3 gibi 1 muz da yemiştim.

soyacım bugün toplamda 2 saat hızlı hızlı yürüyerek dışardaki işleri hallettim şuan ayaklarımın altından ateş çıkıyor ama akşamada yapıcam leslie yemekten sonra benimde kollarım kalın kaldı kol çalışmam lazım biraz araştırma yapayım bakalım kollarla ilgili egzersiz falan bakıyım.

[video=youtube_share;rEFA1bcF_ro]http://youtu.be/rEFA1bcF_ro[/video]

arkadaşlar bu twester ile ilgili videolara bakıyorum alıcam yarın bende bakalım etkili olacak mı

Kızlar öğlen tavuk yediğimi anlatmıştım akşama ne yesem karar veremedim yemek de yapmadım . .

aklıma bulgur köftesi düştü acaba uygun olur mu içine 1kaşık un konuyor ama belki baska bir şey bulabilirim bunun için
bugün olmasa bile uygunsa başka zaman yapabiliriz belki size de alternatif olur. .

mantar hakkında pek bilgim yok bir de sebze yemeği gibi yiyebiliyormuyuz?

bulgur köftesini bilmiyorum canım ama sebze yemeleri yiyebiliyoruz mesela ben akşama mantar sote yaptım onu yiyeceğim sebze yemeklerinide 1 yk yağ ile pişiriyoruz.7-8 kaşık yiyoruz.

mantarın sebze mı et mı yerıne gecmesi gerektiğine karar veremedim de ben :S

olmazsa bende mantar yicem bugün
bulgur köftesini ben çok severim üzerine domates yada salçayla sos yapabilinir
çorbalara da konulan sanırım yöresel bir yemek
izin çıkarsa ayrıntılara da yer verebilriim :)

selam kizlaaarrrr, paphia, bulgur koftesi olmazzz sisirir, tartida fazla cikarsin yarin gelir aglarsin karismam sonraaaa... Al ispanak veya semizotu pisir iki dakkadaaa herseyi devletten beklemee )) bugun yarim saat hizli tempo hafif yokus yolda yurudum, tam olarak 3322 adim atmisim, 1.467 km, 92.2 kalori adimsayarima gore )))))) ben sporumu yaptim soz verdigim uzere... Ustelik minubuse binerek gidecegim yere yuruyerek gitmeyi tercih ettim sporumu yapmak icin )) hali yikayan kimdi bilmiyorum ama 5 hali yikadiysan bence bugunki sporun tamamdir, sen yine yapabiliyorsan 1 mil leslie yap aksama... inci, iki saat disardaydim ayaklarim yandi dmissin gecmis olsun, spor yerine saydim eskiden ayni isleri bende yapardim bilirim o kosusturmayi )) qwerty resimde inanilmaz cikmissin bayildim bayildimmmm daha guzellerini gorecegiz az kaldiiii hadi opuyom gene gelcem ))

ama haşlanmış bulgur olacak of üzüldüm şimdi
napalım kısmet ben de mantar yerim ama öğlen tavuk yedim akşam mantar yememde sakınca varmıdır diye tereddüt ettim. .
halıları yıkayan bendim spor yapsam böyle canım çıkmazdı kaçar gibi davrandım ama spor tam gaz devamdayım :) yapabılırsem leslıe yapamya calısırım ama çok zor halim kalmadı

bu arada aralarda bir avuc erik+1avuç leblebi ya da bir bisküvi yiyorum ara için fazla mı?

100 gr mantarda sanırım 35 kalori var bı sakınca yokkı

Merhaba kızlar bugün 40dakika mezdeke ve ankara müziğiyle oynadım 10 dakika ip atladım ve akşamda 100mekik çekicem ve bel inceltme yapıcam kaynanam vardı 10gündür spor yapamadim dün gitti bugün başladım yine. Ne zamandır tartılmadim yarın tartılcam yazarım. Görüşmek üzere:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…