Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Ben kullaniyorum kizlar spor salonunda hrr gun set aralarinda yaptirir hocam bence alin benim belim ortaya cikti ama bel fitigi olan varsa zorlyor benim belim cok agriyor:))) ama caktirmiyorum:)))

Ara öğün

1 fincan yeşil çay
1 adet yeşil salatalık
2 muşmula

Yasemincim senin de benim gibi tuvalet problemin vardi...ama musmula kabizlik yapar diye biliyorum canim...optum!!

Canim Allah mutlu etsin cok mutluyum senin adina cok guzel gececek nisanin merak etme...tadini cikar..benim dugunum cok guzeldi hatirlayinca bile heyecanlanirim..sen de oyle ol..kimsenin hic bir seyin seni uzmesine izin verme..sen salin salonda, herkes de senin enrjine gelir,etraf bayram yeri olur...simdiden tebrikler..

selam kizlaaaarrrr, saat 18.30 civari 1 kase nohut yemegi yedim aksam, ara olarakta cilek yiycem... Bende yarin twist aliim bari herkes aliyo madem ben eksik kalmiim )) bel fitigim var ama spor salonunda da zorlandigim aletler var neticede... Umarim sakatlamayiz kendimizi qwerty ))) simdi bebegi olan arkadasimla oturuyoruz, bebegini emziriyor, az once cilek yemisti bebege diyorki annen sana cilekli sut hazirladi hadi em kizim )))))))))))))

Bugun yoğun bir gündü

işten geldim hemencecik pazara gittim
pazardan gel ev topla çamaşır as yemek yap falna filan offffffffffffffffffff

yemek hazır ama daha yiyemedim çünkü saat16.30 beri da hiç oturmadım

2 mil de lesie yaptım
çok yorulunca ara verdim bilmem yapabilirmiyim artık

yemek olarak
geç kaldım için domates salata(salatam bol lımonlu yağsız,tuzsuz)
ve yoğurt yiyeceğim hazırladım

görüşürüz bye

Soyacim sen burdayken hemen yazayim..ben panik yaptim biraz..bu sabah yani demin tartildim 61.6 geldim iki gundur gunde 400 gr gidiyor...sporu 1.5 saat yaptigim icin mi sence? veya da su kaybediyor olabilirim...anlamadim..ben haftada bile 400 gr veremem cogunlukla...bir de iki gundur aksamlari sadece 1 kase yogurt icine maydanoz, yulaf kepegi atip yiyorum..baska bisey yemiyorum yatana kadar..acikmiyorum...dun yogrdumun icine muz da dogradim...aksam yemek yemedigim icin olabilir mi? Sevinemiyorum inan..oyle baktim kaldim tartiya..10 kere tartildim tarti mi yanlis diye!! ama bir seyler ters bence...

canim, panik yapma.. Hem spor hemde aksamlari az yedigin icin hizli bir dusus oluyor ama bu da duracak bir suren sonra... Vucut senin yaptigin seye karsilik veriyor ne guzel, sevinmelisn bence)) birkac gune kadar normale doner ama sen sporunu 1.5 saat olarak devam et, dusurecegin zamanda her uc gunde bir on dakika azaltarak bir saate dusur sporu... Aksam yemeklerini de hemen normale cevirme, bir sure daha boyle devam et, su anda degisiklik yaparsan ani kilo alisi olur.. Sevgilerimle

Canim sana teselli vermek isterdim ama bu grupte bu konuda en son soz sahibi olan insan benim herhalde...senin gibi dusunup umutsuzluga kapildigim icin bozmustum zaten!! ama sen dirayetlisin...bekle ve gor!! hep dua ediyorum Allahim onlarin sabrini bana da ver diye!! hele qwertybaby e hayret ettim!! dogum gununde 1 catal pasta ne demek ya!!! bravo!!

Ayyy bugun sanku zayiflamis gibiyim valla:))))Eki Görüntüle 419164

Ya canim ben anlamadim o gun kanal d de programa cikan sen degildin o zaman..yani ben seni goremedim herhalde..sukran hanim diye biri yemek yapiyordu??? kafam karisti...:26: bu arada ben su anki kilomla senin gibi duruyorum...gercekten hic 77 kilo gostermiyorsun!! yag- kemikk oranin cok iyi o zaman! tebrikler canim cok hos gozukuyorsun!!

Yani ben 3 gun 1 saat 30 dk yapicam, 4.gun 1 saat 20 dk..sonra 3 gun daha 1 saat 20 dk devam edip yine 4. gun 1 saat 10 dk mi yapicam canim? :26:

evet sirincim, aynen yazdigin gibi yapacaksin sporu... Bir anda bir saate dusurmen zararli olur..

Soyacim dogru mu anlamisim?? yukarida yazmistim su spor meselesini?:44:

Bu arada dunku menumu vermeyi unuttum.sizleri okuycam diye....ya ama gercekten burasi terapi gibi kardes!!! hergun girmezsem eksik hissediyorum!!
Her sabah sicaga yakin limonlu su iciyorum 400 ml..
Sabah: 1 kk peynir, 1 dilim ekmek, domates-salatalik, 1 catal kocamin kiymali yumurtasindan yedim, 1 haslanmis yumurta
Ara: sekersiz turk kahvesi, 2 grisini
Oglen: el buyuklugunde derisiz balik, yagsiz salata,1 yk nohut
ARA:spora gittim sonra kocamla bulustum..eve gelemedim yani...birsey yemedim
Aksam(saat 5.30): 1 kase yogurt icine maydanoz,yulaf kepegi, 1 muz dogradim..1 dilim de yesil elma

Dun yandi icim 2.5 litre suyu gecicektim nerdeyse..niye oyle oldu anlamadim..su ictikce icesim geldi..midem sis lingir lingir, ama agzim kuruyor surekli..

Opuyorum fistiklar!!

kızlar merhabalar
akşam yemeğim
yarım kepçe mantar sote 3 yk kaşığı falandır.
küçük 1 kase cacık
2 yk taze fasulye

30 dak leslie yaptım az önce 2 mil

Yürüyüşe gittim az önce geldim. 1saat tempolu bir şekilde yürüdüm. Yarın bende twist alicam kızlar baktım markete 8.90 tl belki ise yarar. Bugün 2saat spor yapmış oldum bakalım yarın tartıda fark olacakmi

akşam ilk defa yazıyorum:)
net aldım evime vınn lıyacağım artık size
yaşasın dayanamadım akşam neler yazdığınızı ertesi okumaktan yoruldumdu iyi oldu
akşam tavuk göğsü haşladım
cacık yaptım yanına da ohhhh

şimdi leslie yapıcam 3 milinden
öpüyorum siziiiiii:)

Son düzenleme:
Sirinzezecim bende siz gibi sabrimi zorluyorum inanın size ayıp olur diye yemiyorum:)))))
Yoksa bir açıklama yapamam yalanda söyleyemem...
Burda olmayı çok seviyorum basta bunun için yemiyorum :))))

Canım beni o gün izlediler ama sen yurt dısında olunca acaba orda farkkımı oluyoki bende anlayamadım
Bide kanal d ninkinde çıktım Star'da değil yani
Google da kanal d mutfağım Seher Konya diye aratırsan çıkar tatlım
Facebook adresimdede linkleri ekli..ordanda izleyebilirisin....
Facebook adresim ekli degilse Seher kokoglu akkuc diye ekleyebilirsin canım:))))

Bugünkü menüleri yazmadım hemen yazıyorum şimdi:)))
Sabah musli 3 tatlı kasığı...
Ara nescafe
Öğle oğlanı parka götürdüm ayran 2 grisini
Aksam 2 yemek kasığı yoğurt çorba bide Menemen yedim biraz...

Câya misafirliğe gittik pogaca yapmış kek yapmış ev sahibi lokma yemedim ayıp oldu ama ne yapiyim 2 barda skersiz çay ictim...
Şimdide gelir gelmez size yazıyorum valla:)))

Sirinzeze evet her gören kilomun okadar olduguna inanmıyor ama tam 77.5 im:))))
Hem vallahi hem billahi:)))
Etim sikiymis annem öyle der:))) o yüzdende zor veriyorum bence:)))
Yağlarımın çözülmesi zor oluyor heralde:)))
Neyse kızlar yatiyim ben şimdi soya neyim uğrar buralara ceza almiyim:)))
Soyacim 1 çatal pazarımı cezasını hallettim öğlen Park'tan sonra spora geçtim 1 saat yaptım valla canım çıktı:)))
Spordan çıkarken aldığım haz hicbiseyde yok o dönüş yolu okadar huzurlu ve mutlu ki anlatamam..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nativefly yeni internet hayırlı olsun artık akşamları da senı sahalarda göreceğiz

şirinze evet burası insana terapi gibi geliyor dışarda da olsak bir şey yerken içerken 1 kere değilde 5 kez düşünüyoruz çünkü buraya yazdıklarımızı yazarken gerçekten bugune kadar neler yapmış neler yapmamışız işte onları öğreniyoz

gwertybaby bende ne zaman yalan söylesem elime yüzüme bulaştırırım.zaten yalanı sizlere değil kendimize söylemış oluruz

sabah kalkınca 1 kayısı yedim
1 çay bardağı yarım yağlı süt
(kabızlık için ilaç kullanmak istemiyorum bunlar az da olsa fayda ediyor)tabiki geçici

ha ballı sirkelı suyumu unutmuyorum

evet bugun kahvaltım

1 yk karışık patlıcan ve biber közledim onu yedim
1 dilim çavadar ekmeği
2 çeri domates
1 yl lor

Gunaydin cnm yine en erkenci biziz heralde:)))
Bugun tari bana 77.100 dedi sonra tekrar ciktim 77.300 dedi anlamadim
77.100 olayim ne olur yaaaa:)))))
bu ayi 75le bitirmem lazim...hadi hayirlisi:)))
Tuhaftirki artik canim yemek yemek istemiyor
Azicik biseyle asla doymam diyen ben doyuyorum
Demekki gozum acmis bir misafir geleceginde 10 cesit hazirlardim basta kendim mutlu olurdum:)))
Yemek yemek en buyuk keyifti benim icin..
Sanki yemeksiz olmuyormus gibi...
Ac oldugum icin degil onumde oldugu icin yiyordum
Bide cenem malum konusurken yiyodum haberim bile olmuyodu valla:)))
Simdi basta dusunmeyi ogrendim onume bisey gelince ne kadar kalorisi var onu hesaplamayi ogrendim yagi tuzu varmi ona bakmayi ogrendim...
Az biseyle doymayi ogrendim
Onumden kimsenin kacirmadigini ogrendim:)))
Simdi tek korkum kilomun biryerlerde sabitlemesi. .dursun istemiyorum her hafta 1 kilo 1 kilo gitsin istiyorum...
Cunku bu tarti eksi gosterince insanin morali tavan yapiyor...
Bu kilolari vermek icin dedim ya denemedigim hicbir yol kalmamisti...
Mora diye bisey var belki duymussunuzdur insanlarin sigara Birakmasinda kullanuyolar diyettede kullaniliyor mesela neyi seviyosaniz vucudunuza elektrik akimliyla yolluyolar sonra gunya canin istemiyor...
Valla dunyanin parasina yaptirdim ama malesef hicte istahimi filan kesmedi yani kizlar hic oyle emek vermeden sinuc olmuyor...yemeyeceksin bunu burda anladim...
Seda sayan hep derdi"ac dolaniyom anam valla acim" iste ancak bu verdiriyor gerisi fasa fiso:))
Yine sabah sabah cennm acildi buraya yazmayi seviyorun sizleri seviyorum kizlar...

günaydın kızlar aldınızmı twesterlarınızı bakiyim ben aldım acaba 2 tanemi alsaydım diyorum bu sabah 66.9 gördüm.
kahvaltım
1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık 5 dal maydanoz
1 yk lor peyniri

günaydın canım

valla bende senin gibi diyetisyen,akapuktur,spor salonları,helede zayıflama ilaçları olmuyor olmuyor işte
anladım kı bu işin beyinde bittiğini iyikede öğrenmişim eğerki burayı bulmasaydım ben hala bir belirsizlik içinde ne yapar ne eder diye bocalar durur arkasından her halde 80kg olurdum)))
önceleri cantamda abur cubur bırak çantayı arabada dahi(çalıştım yerde market falan yoktu)elimin altında olsun diye
şimdi çantamda meyvem eksik olmuyor ve bu halimdede gerçekten mutluyum
kim derdi ben 1 dilim ekmek ile doyacağımı valla doyummuşum
yanımızda simit fırını var sabah bir görsen curcuna kahvaltılar yapan yapana benı çağırırlar gitmem nemelazım nefsim köreliverir Yerim aman tövbe Artık öncekı yediklerime sayıyorum
aslında sağlıklı ve düzenli beslenme süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar aldınızmı twesterlarınızı bakiyim ben aldım acaba 2 tanemi alsaydım diyorum bu sabah 66.9 gördüm.
Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık 5 dal maydanoz
1 yk lor peyniri

ben alamadıım

ama ayırtım satılmazsa birde vucut analız baskulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…