SÜPERSİN CANIM TAYTINA BAYILDIM BENDE İSTİYORUMAYNISINDAN
Ben kullaniyorum kizlar spor salonunda hrr gun set aralarinda yaptirir hocam bence alin benim belim ortaya cikti ama bel fitigi olan varsa zorlyor benim belim cok agriyor:))) ama caktirmiyorum:)))twister aletiyle ilgili araştırmaya yapıyorum kızlar
soya da güzel olduğunu söyleyince bir bakayım dedim gerçekten etkili olur mu diye düşünüyorum
marketten alabilirim ona göre ben de
birebir kullananınız var mı ?
Ara öğün
1 fincan yeşil çay
1 adet yeşil salatalık
2 muşmula
incim çok sağol canım zaten o salona girerken bayılmazsam iyi yani
soyacım heyecan tavan yapmış durumda demek ki aşk çok fazla:)
qwertybaby 10 dk extra spor kafi bencede çünkü doğum günü çocuğuna olur o kadar
bende mesela nişanda yiyeceğim
yemezsem çok ayıp olur dimi damadımın elinden:)
ayyyy daha çok heyecanlandımmm şimdii
Yasemincim senin de benim gibi tuvalet problemin vardi...ama musmula kabizlik yapar diye biliyorum canim...optum!!
[ANA GERÇEKTEN Mİ BİLMİYODUM VALLA
BİR DAHA YERMİYİM DESEM İNANMAYIN ÇOK SEVİYORUM
DAHA DİKKATLİ OLURUM
Soyacim sen burdayken hemen yazayim..ben panik yaptim biraz..bu sabah yani demin tartildim 61.6 geldim iki gundur gunde 400 gr gidiyor...sporu 1.5 saat yaptigim icin mi sence? veya da su kaybediyor olabilirim...anlamadim..ben haftada bile 400 gr veremem cogunlukla...bir de iki gundur aksamlari sadece 1 kase yogurt icine maydanoz, yulaf kepegi atip yiyorum..baska bisey yemiyorum yatana kadar..acikmiyorum...dun yogrdumun icine muz da dogradim...aksam yemek yemedigim icin olabilir mi? Sevinemiyorum inan..oyle baktim kaldim tartiya..10 kere tartildim tarti mi yanlis diye!! ama bir seyler ters bence...
aabowwww şimdi ben öleyim yaaaaaaaa
şimdi 2 haftadır bende öleyim aman olsun bakalım vardır bunda da bir hayır diyelim 2 hafta baskul oynamadı
belkı 3 hafta oynar demi kızlar
hiç ümitsizleğe kapılmıyorum inanıyorum kı haftaya 68 kg başlıcam görecez bakalım
hazzıran sonuna kadar da 65 kg olacam
Ayyy bugun sanku zayiflamis gibiyim valla:))))Eki Görüntüle 419164
canim, panik yapma.. Hem spor hemde aksamlari az yedigin icin hizli bir dusus oluyor ama bu da duracak bir suren sonra... Vucut senin yaptigin seye karsilik veriyor ne guzel, sevinmelisn bence)) birkac gune kadar normale doner ama sen sporunu 1.5 saat olarak devam et, dusurecegin zamanda her uc gunde bir on dakika azaltarak bir saate dusur sporu... Aksam yemeklerini de hemen normale cevirme, bir sure daha boyle devam et, su anda degisiklik yaparsan ani kilo alisi olur.. Sevgilerimle
gunaydin cnm yine en erkenci biziz heralde:)))
bugun tari bana 77.100 dedi sonra tekrar ciktim 77.300 dedi anlamadim
77.100 olayim ne olur yaaaa:)))))
bu ayi 75le bitirmem lazim...hadi hayirlisi:)))
tuhaftirki artik canim yemek yemek istemiyor
azicik biseyle asla doymam diyen ben doyuyorum
demekki gozum acmis bir misafir geleceginde 10 cesit hazirlardim basta kendim mutlu olurdum:)))
yemek yemek en buyuk keyifti benim icin..
Sanki yemeksiz olmuyormus gibi...
Ac oldugum icin degil onumde oldugu icin yiyordum
bide cenem malum konusurken yiyodum haberim bile olmuyodu valla:)))
simdi basta dusunmeyi ogrendim onume bisey gelince ne kadar kalorisi var onu hesaplamayi ogrendim yagi tuzu varmi ona bakmayi ogrendim...
Az biseyle doymayi ogrendim
onumden kimsenin kacirmadigini ogrendim:)))
simdi tek korkum kilomun biryerlerde sabitlemesi. .dursun istemiyorum her hafta 1 kilo 1 kilo gitsin istiyorum...
Cunku bu tarti eksi gosterince insanin morali tavan yapiyor...
Bu kilolari vermek icin dedim ya denemedigim hicbir yol kalmamisti...
Mora diye bisey var belki duymussunuzdur insanlarin sigara birakmasinda kullanuyolar diyettede kullaniliyor mesela neyi seviyosaniz vucudunuza elektrik akimliyla yolluyolar sonra gunya canin istemiyor...
Valla dunyanin parasina yaptirdim ama malesef hicte istahimi filan kesmedi yani kizlar hic oyle emek vermeden sinuc olmuyor...yemeyeceksin bunu burda anladim...
Seda sayan hep derdi"ac dolaniyom anam valla acim" iste ancak bu verdiriyor gerisi fasa fiso:))
yine sabah sabah cennm acildi buraya yazmayi seviyorun sizleri seviyorum kizlar...
günaydın kızlar aldınızmı twesterlarınızı bakiyim ben aldım acaba 2 tanemi alsaydım diyorum bu sabah 66.9 gördüm.
Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 domates 1 salatalık 5 dal maydanoz
1 yk lor peyniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?