ben alamadıım
ama ayırtımsatılmazsa birde vucut analız baskulu
Cildirtmaaaaaaaaaa soya beniiiiii:)))))günaydın kızlarrrrr ))
güzel yazılarınıza göz attım hemen ))
saat 11 gibi spora gideceğim (erken gidince çok dolu oluyor)
kahvaltımı yaptım biraz önce
lor, biber,1 dl domates, salatalık,maydanoz, dereotu, yarım ceviz, 1 dl tam buğday ekmeği ve bitki çayı ))
Bu sabah 68,800 kg olarak tarttı tartı beni, sevindim ama buruk bir sevinç nedense...
Kilo verdikçe üzülmeye başladım kızlar ))))))))))))))))))))))
Hedefime ulaşmak için çabalamak öyle hoşuma gidiyorki hedefime ulaşınca sanki başka birşey kalmayacak gibi geliyor )))
Neyse, hedefime ulaşınca sigarayı bırakmak için uğraşacağım, yeni hedefim bu olacak, günde 1 paket içmek hiç sağlıklı değil neticede...
Bakalım onun içinde yeterli gücü bulabilecekmiyim kendimde ))
bende sabah sabah direk marekete gittim açılmamıştı daha 5 dak kapısında bekledim kalabalıkla birlikte masaj aletinide aldım.
Birde ben ekmeğimi şu daha önce bahsettiğim unonun 1 dilimi 39 kcal olan ekmeğiyle değiştirdim ne zaman aldığımı bile unuttum yarısını yiyemedim henüz.
bim de var canımKızlar bu twister nerede hangi markette var ya bende aliyim evdede yaparim
günaydın kızlarrrrr ))
güzel yazılarınıza göz attım hemen ))
saat 11 gibi spora gideceğim (erken gidince çok dolu oluyor)
kahvaltımı yaptım biraz önce
lor, biber,1 dl domates, salatalık,maydanoz, dereotu, yarım ceviz, 1 dl tam buğday ekmeği ve bitki çayı ))
bu sabah 68,800 kg olarak tarttı tartı beni, sevindim ama buruk bir sevinç nedense...
Kilo verdikçe üzülmeye başladım kızlar ))))))))))))))))))))))
hedefime ulaşmak için çabalamak öyle hoşuma gidiyorki hedefime ulaşınca sanki başka birşey kalmayacak gibi geliyor )))
neyse, hedefime ulaşınca sigarayı bırakmak için uğraşacağım, yeni hedefim bu olacak, günde 1 paket içmek hiç sağlıklı değil neticede...
Bakalım onun içinde yeterli gücü bulabilecekmiyim kendimde ))
maşallah maşallah allah nazardan saklasın
kıskanmaya başladım artık
bim de var canım
nazar etme ne olur, çalış seninde olurp
valla canım sizden farklı hiç bir şey yapmıyorum biliyorsunuz,
üstelik metabolizmamda yavaş çalışıyormuş (spor hocasına göre)
ama bünye sisteme alıştı işte, dur durak bilmeden gidiyor
tek fark, ben kafama hiç bir şey takmıyorum ))))))))))))
stresten, kavgalardan, tartışmalardan kısaca herşeyden kendimi uzak tutuyorum
nasıl yapıyorum, kimseyi dinlemiyorum/duymuyorum/takmıyorum
keyfime bakıyorum sadece ))
herkes kendi keyfini düşünüyor diyorum ben niye üzüleyim ki?
Sıra bende ))
Nazar etme ne olur, çalış seninde olurp
Valla canım sizden farklı hiç bir şey yapmıyorum biliyorsunuz,
Üstelik metabolizmamda yavaş çalışıyormuş (spor hocasına göre)
Ama bünye sisteme alıştı işte, dur durak bilmeden gidiyor
Tek fark, ben kafama hiç bir şey takmıyorum ))))))))))))
Stresten, kavgalardan, tartışmalardan kısaca herşeyden kendimi uzak tutuyorum
Nasıl yapıyorum, kimseyi dinlemiyorum/duymuyorum/takmıyorum
Keyfime bakıyorum sadece ))
Herkes kendi keyfini düşünüyor diyorum ben niye üzüleyim ki?
Sıra bende ))
ben kullandım canım güzel ve basit bi alet ben tavsiye ederim bel bölgesini çalıştırıp inceltiyor şahsen ben tv izlerken ona çıkıp haraket yapıyordum özellikle kışın dışarı çıkamayınca her yemek ten sonra 10-15 dakk yapmak bile yetiyordu haraket için ben bimden almıştım geçen sene galiba bugünde geliyo çok da uygun bak istersen...twister aletiyle ilgili araştırmaya yapıyorum kızlar
soya da güzel olduğunu söyleyince bir bakayım dedim gerçekten etkili olur mu diye düşünüyorum
marketten alabilirim ona göre ben de
birebir kullananınız var mı ?
afiyet olsun cnm...
Bir bu kafama bisey takmama olayini basaramadim herseyin icindeyim masalah...
Bensiz hicbisey ilerlemiyorrr
offffff mutsuzummmmm sanki canim yaaa
keske bu sitedekiler burda olsayidiniz valla cikardik otururduk dertlesirdik yesil caylarimizi icerdik:))(
salata gunleri yapardik:))))
size başımdan neler geçtiğini anlatmak isterdim kızlar,
ve anlattığımda hala nasıl gülümseyebiliyorsun derdiniz bana..
çok şey yaşadım, çok acılar çektim, psikolojik tedaviler bile gördüm...
Kaç kez ölmekte istedim, bu kadar kilo almamın altında sadece ilaçlar yoktu, psikolojik nedenlerde vardı...
Hiç bir şey, hiç bir ilaç, hiç bir psikolog çare olmuyor size...
Sadece kendiniz yenebiliyorsunuz umutsuzluğu ve mutsuzluğu...
Eğer isterseniz ömrünüzün sonuna kadar hep şu şekilde yaşayabilirsiniz,
*her şey hep beni buluyor
*ben olmazsam hiç birşey doğru dürüst gitmiyor
*neden benim başıma geliyor bunlar
*herşey üstüste geldi
*neden bana böyle söyledi
*ben ne yaptım ki
*benim suçum neydi vs vs vs vs vs vs vs
örnekler çoğalttıkça çoğalır gider ve mutsuzlukta sizinle birlikte gelir heryere... Boğazınızı sıkar sürekli...
Yakanızı hiç bırakmaz... Nefes alamazsınız...
Ama şu şekilde de yaşayabilirsiniz,
*tüm bu yaşadıklarım beni hayata daha güçlü bir insan olmam için hazırlıyor
*ben olsamda olmasamda bunlar olacak, herşeyi ben düzeltemem, bazı şeyleri oluruna bırakmam lazım
*herşey benim başıma gelmiyor, benden daha kötü olanlar var, allahıma şükürler olsun daha kötüsünü göstermedi
*hayat beni bir sınavdan geçiriyor, eğer bu sınavı atlatırsam aydınlık günler yakındır (gecenin en karanlık olduğu saat güneşin doğacağı saattir unutmayın)
*bana bunları söyleyen kişi içindeki tüm kötülükleri dökmüş oldu, hayatımda artık bu kişiyi istiyor muyum?
*ne yaptığımı tekrar değerlendirmeliyim? Acaba hatalı olabilirmiyim? Bir haksızlık yapmış olma ihtimalim varmı?
*her zaman ben suçlu değilim, bazen insanlar bana yanlış yapabilirler vs vs vs vs vs
yani kısaca hayatınızı istediğiniz gibi yaşıyabilirsiniz, ya tüm yükü omuzlarsınız ve mutsuz olursunuz -ki hiç kimse hayatın tüm yükünü tek başına kaldıramaz- ya da bu yükü paylaştırırsınız ve mutluluğu bir ucundan yakalarsınız...
Yasemincim,
okulda herzaman problemler olabilir, konuyu net olarak anlayamadım ama çocuklar herzaman problem çıkarabilir bunu çözmek ordaki eğitmenlerin işidir... Netice de bunun için para alıyorlar... Okulda (özel okuldu bildiğim kadarıyla) pedagog olması lazım, eğer bir sorun varsa onun halletmesi lazım senin değil.. çocuğa kızamazlar, çocuktur güler, şımarıklık yapar, terslik yapar... Abartacak kızacak hiç bir durum yok... Eğer eğitimden anladıkları sadece bilgi vermekse zaten işlerini bilmeyen bir okul orası... çocuğu her haliyle ele almaları lazım...
Bunu onlara anlatmalısın... Senin çocuğun espri yeteneği gelişmiş bir çocuk olabilir ne güzel, bu duygusal ıq'sunun yüksek olduğunu gösterir, beyninin sol lobunu (amigdala) iyi kullandığını gösterir, demekki zeki bir çocuk, onu baskılamak yerine daha fazla teşvik ederek eğitmeleri lazım...
Qwerty,
çok klasik bir laf ama hoş bir laf, hayat sana limon ağacı sunuyorsa limonata yap... Ama içine şeker koyma kilo yapar ))))))))))))))))
canım benim, hepimiz gün içinde sıkıntılar yaşıyoruz, ama bunları çok fazla kafaya takarsak bir süre sonra depresyon ilaçları kullanmaya başlarız ki hiç önermiyorum...
Tamamen gereksiz ve saçma şeyler... Ben 13 yaşımda kullandım uzunca bir süre, sadece uyuşuk bir şekilde dolaşmana sebep oluyor o kadar...
Ama hayat devam ediyor, her zaman önce kendini düşün, ne yaparsan mutlu olacağını düşün... Ve mutlu olacağın şeyi yap...
Başkalarının değil, senin mutlu olacağın şey...
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?