Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

yaa bende istiyorum o 60 'lardann
ama daha çok var sanki benim için
Allah sabır versin de göreyim o günleri

Sağol soyacım öğütlerin için artık canım sıkıldıkca ruhum sıkıldıkca sana yazacağım
evet espiri ve taklıt yeteği iyi okadar kıpır kıpır kı sabah 7 başlıyor ankaralı türküsünü söylemeye öldürecek beni

Aslında benıım kendıme ait bir defterim var mutluluğumu mutsuzluğum hep yazarım yıllardır ha öyle kendimi rahat hissediyorum çünkü o defter benı ne sorguluyor nede bana yorum yapıyor yazarken bir nebze olsun rahatladığımı hissediyorum
bazı zamanlar sizleri sıkarsam kusura bakmayın

neyse burda felaket bir derecede yağmur var nasıl yağıyor şakırşakır anam yağmurda gezmesi ne güzel olur
ben yağmurda denizi seyretmek bir hoşuma gideer keşke gidebilsem

şim di
ara öğün

5 erik
1 finca yeşil çay

Cnm nasil gidiyor senin hala 79 da takildinmi????
İnşallah vercez ikimizin kilolar aynı gidiyo o yüzden senin kilonu çok merak ediyorum:)))
Nisan nezamandi kaç gün kaldı????

canımcım,
en son 78.8 gibiydi ama tartım bozuldu ya benim anca komşuya gidebilirsem öyle öğrenebiliyorum
benim düzenim bozuldu gibi nişan hazırlıkları yüzünden ama yavaş gidiyor sanırım bu aralar
ama ben sabırlıyım sonunda gidecek biliyorum,
o yüzden dert etmiyorum eskisi gibi
sende etme sakın nişana 75 diyorum bende ama olmazsada sağlık olsun
daha sonra olur nasılsa
nişana 9 gün kaldı haftaya pazar:)
heyecan stres acaip durumda biri nişan dedimi ellerim titremeye başlıyor

Canım,

Hiç bir zaman yazdıklarınla beni ve bizi sıkmazsın emin ol, burdaki herkes birbirinin yazdıklarını okumayı seviyor...
Biz birbirimize destek olmak için burdayız... Başka bir amacımız yok...
Çocuğun için endişelenme, ne güzel işte hayat dolu sağlık dolu bir çocuğun var...
Anne değilim ama çocuk psikolojisini bilmiyorum anlamına gelmiyor bu ))
Herşeyden birazda olsa anlarım
Çocuk psikolojisinden anlamayan öğretmenlere gelir ders veririm gerekirse )))))))))))

Günlük tutman çok güzel, bende uzun yıllar tuttum çok faydasını gördüm...
Kimse sana o günlük kadar faydalı olmuyor emin ol... Daha sonraları ise ayna terapisi yaptım kendime...
Bunu da tavsiye ederim, hergün yarım saat ayna krşısında kendime konuştum...
Neyi seviyorum, neyi sevmiyorum, neden hoşlanıyorum, kimin hangi hareketine kırıldım, hangi konuda ne tepki vermeliydim hepsini konuştum kendimle
Aynada gözlerinin içine bakarak konuştuğunda yalan söyleyemiyorsun, gözlerin sana yalan mı doğru mu söylediğini gösteriyor...
Tavsiye ederim 2.adım olarak

Bu sayfaya ruh katan bizleriz bunu da unutmayın, yoksa diğer diyet güncelerinden hiçbir farkı olmaz buranın ))
Sevgilerimle

Süpersin soyacığım

denicem ayna terapısını

öğlen

salata
ayran
2 yk kadar tavuk şiş

soya ben öğlenleri
evden domates salatalık biber peynir gibi şeyler yesem olurmu sabahla aynı olcak ama fikir sadece
çünkü ben birsüre sonra dışardan yemek yemekten nefret ediyom
evden yemek getirirsem olmaz soğuk yemekte yiyemem
sence nasıl olur

canım,

Sana şöyle anlatayım,
Diyorsun ya içten içe gülme geliyor diye...
Ben uzunca süre cenazelerde kahkahalarla güldüm, gülme krizlerine girdim...
Bana "şu ölmüş" diyemiyorlardı bile, direk gülmeye başlıyordum...
Nikah ve düğünlerde ise deli gibi ağlıyordum.. Millet damada aşık olduğumu düşünüyordu, düşün rezaleti ))))))))))))))))))))
Hiç bir zaman doğru tepkileri veremedim, çok uzun süre böyle geçti...
Kendimi zorluyordum doğru tepkiyi verebilmek için ama olmuyordu...
Kuzenim şehit oldu ağlayamadım, ilk tepkim gülümsemek oldu düşün ((
Öyle çok seviyordum ki kuzenimi, çok adildi, çok dürüsttü, çok sevecendi...
Onun için ancak 1 sene sonra ağlayabildim...

Geçen zaman beni çok yıprattı, hep gamsız olmaya çalıştım hep ben ne istiyorsam öyle davranmaya çalıştım ama hep başkaları ne istiyorsa onu yaptım...
İçten içe insanlar beni sevsin istedim, çok sevsin beni... Herkes arkamdan ne iyi kız desin, ne kadar düzgün bir kız...
Neden? Ne için?
Demesinler ya... Deli desinler, kötü desinler, sevmesinler umrumda değil artık..
Kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim,
Kendimi sevdirmek zorunda da değilim...
Ben kendimi sevmek zorundayım ama, önemli olan bu !

Kayınbabam öldüğünde, kaynanamın abisi beni yanına çekti yanımda babam ve eşim var, ve bana dedi ki,
"artık kayınbaban öldü, kaynanan sana emanet, ona sen bakacaksın, eğer bakmazsan gözümden düşersin ama bakarsan gözümde diğerlerinden daha değerli olursun, bir dediğini ikilemem, sen artık bizim kızımızsın, bizim için değerlisin doğru olan bu, bunu yapman gerek"
Ben de ona şöyle dedim,
"dayı boş konuşuyorsun, senin dediğin veya bana iyi kötü demen umrumda değil, ben herzaman vicdanımın sesini dinlerim, kaynanam değilde annem olsaydı bu durumda annemi yalnız bırakmazdım ben, eğer eşim anneme bakmak istemeseydi eşimi boşar anneme bakardım, kaynanamda benim bir annem onu yalnız bırakmam, ama bunun senin söylediklerinle hiç ilgisi yok, sen yada başkası bana iyi demiş kötü demiş umrumda değil, hiç birinizde umrumda değilsiniz zaten"

sonra da kalktım yanlarından, sonra babamla konuşmuşlar, ne konuştular bilmiyorum ama babam büyük ihtimalle benim onlara deli olduğumu söylemiştir )))))))))))))

Kısaca hayat senin hayatın,
Nasıl yaşamak istediğine sen karar vereceksin
Ya hep içine atacak ve bir gün taşıyamayacak hale gelip patlayacaksın
Yada ufak ufak içindekileri başkalarına paslayıp rahatlayacaksın
Sevgilerimle ))

olur canım,
arada sırada patlıcan biber közleyip yoğurtlu yada yoğurtsuzda yapıp getirebilirsin
yada sandviç hazırlayıp getirebilirsin
sadece fikir
sevgilerimle ))

ayy cnm gidecek biliyorum ama iste hedefe hemen ulasmak istuyoruz sanirim:))
Ben biraz aceleciyim yapimdada bu var:))
Olur biter canim ama onemli iyiliklerle hatirlaman:)))

Ve soya sosu twist zımbırtısını alır, üstüne çıkar
üstünde bir türlü sabit duramaz ))))))))))))))))))))))))))))

1. ayaklarım büyük geldi nedense (37-38 giyiyorum)
2. üzerinde durmayı başarabildiğimde ise sağa sola hareket etmeye başladığımda sürekli kendi eksenimde dönmeye başladım ))))))
3. en sonunda başım döndü ve indim üstünden ))

bakalım ilk deneme başarısızlıkla sonlandı,
ama yılmak yok, öğle yemeğimi yedikten sonra gene deneyeceğim ))

şimdi patlıcan biber ve domates attım fırına közleniyor
onları karıştırıp yoğurtla bir bir menü planlıyorum ))

ha bu arada spora gidemedim,
bir türlü dolmuş gelmedi,
sanırım saat 4 gibi gideceğim ama yürüyüş yaptım azcık
adımsayarıma göre 1550 adım atmışım ))
bu da iyi şimdilik, akşama spora gidicem
ehehehehehe

şirkette cuma gün bir kişi nöbetci kalıyor ben sabıt diğerleri cuma namzına gidiyoru
bende yukarı odaya çıktım denedim az önce ama benı gülme tututu (merak ama beğendim yaparım ben bunu tabi gülmezsem)

arkadaşlar ben geldim
öğle yemeğim yarım kase çorba
1 tabak 8 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt az salata

birde öğlende biberiye almaya aktara gittim lahana yağı sordum kadın yosun yağı tavsiye etti daha etkili kullanıp sonuç alan müşterim çok dedi aldım araştıracağım bakalım.

Kızlar twist aldım günde kaç dakika onunla spor yapsam yeterki hani abartmayayim birde az yapmayayim bileniniz varsa cevaplarmisiniz. 1tane almıştım eve geldim denedim baktım güzel çalıştırıyor beli bozulur falan diye yedekde aldım

Canım,

30 dakika, sırtın düz olacak, sadece belinden aşağını döndürerek hareket etmeye odaklanacaksın..
Yani tüm gövden dönmeyecek...
Ben denedim ama ilk deneme başarısızlıkla sonuçlandı, kendi eksenimde döndüm durdum )))))))
Bugün spora akşam gideceğim için yarın çalışmayı düşünüyorum bu zımbırtıyla
şimdi şu incinin yazdığı yosun yağını araştırıyorum, bakalım nasıl bir şeymiş ))

soyacım bende baktım nette bir kaç yerde inceltici selulit azaltıcı göz altı morluklarını giderici vs.özellikleri varmış aktar bayan met edince aldım bir müşterisini yürüyüş yapıp kullandığını kadının müthiş değiştiğini ameliyat olduğunu sandığını falan anlattı ben daha önce selulit ve incelme için yosun sabunu ve kabak lifini kullananları bu forumda görmüştüm yağınıda bugün duydum aldım deneyeyim bakalım fark edecek mi çatlaklarada iyi geliryormuş bende de çatlaklar mevcut zaten.

Kizlar bu twisti once soyle deneyin ben spor salonunda bole yapiyorum onunuze bisey kiyun sandalye merdiven vs inune twisti koyun
Ellerinizle sandalyenin kolundan tutun belden asanizi cevirin
Bide karsiya bakin basiniz donmesn

o aletten bende almayı isterdim ama
alırsam ve yaparsam kesin kum saatine benzerim
çünkü bel vücut orantım çok kötü
göğüslerim büyük
kalçam geniş
ama belim ince
bir kum torbasını ortadan iple bağlamışsınız gibi
o da aletcikte beli inceltiyor biliğim kadarıyla
çok daha kötü olurum ben onla yok yok kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…