ara öğün yapıyorum
1 ekşi elma
1 kupa yeşilçay
bu arada esraanne yok bir kaç gündür.
yaa bende istiyorum o 60 'lardann
ama daha çok var sanki benim için
allah sabır versin de göreyim o günleri
Cnm nasil gidiyor senin hala 79 da takildinmi????evet canım ya bende soracaktım
toparlanıyor desem gene gelirdi o arada buraya
bir sorun var heralde
Cnm nasil gidiyor senin hala 79 da takildinmi????
İnşallah vercez ikimizin kilolar aynı gidiyo o yüzden senin kilonu çok merak ediyorum:)))
Nisan nezamandi kaç gün kaldı????
Sağol soyacım öğütlerin için artık canım sıkıldıkca ruhum sıkıldıkca sana yazacağım
evet espiri ve taklıt yeteği iyi okadar kıpır kıpır kı sabah 7 başlıyor ankaralı türküsünü söylemeye öldürecek beni
Aslında benıım kendıme ait bir defterim var mutluluğumu mutsuzluğum hep yazarım yıllardır ha öyle kendimi rahat hissediyorum çünkü o defter benı ne sorguluyor nede bana yorum yapıyor yazarken bir nebze olsun rahatladığımı hissediyorum
bazı zamanlar sizleri sıkarsam kusura bakmayın
neyse burda felaket bir derecede yağmur var nasıl yağıyor şakırşakır anam yağmurda gezmesi ne güzel olur
ben yağmurda denizi seyretmek bir hoşuma gideer keşke gidebilsem
şim di
ara öğün
5 erik
1 finca yeşil çay
soyacığım inan senin bu hayata olumlu bakma yönüne bayılıyorum evet aynen yazdıklarını ben yaşıyorum ama yapamıyorum banane diyemiyorum artık öyle olmuşumki bi tartışma bi kötü olay yaşasam nedense ağlıycağım yere gülesim geliyo zor tutuyorum kendimi karşımdaki kişiler beni yanlış anlar diye korkuyorum ama bilmiyolarki istem dışı ağlıyasım geliyo ama gözümden yaş gelmiyor sonra içten bi gülümseme geliyo zor tutuyorum kendimi belli yazdıklarından bayağı kötü durumlarla karşılaşmışsın üzücü olaylarla karşılaşmışsın ama sonunda kendini düşünüp olayları bırakıp bu benim hayatım demeyi başarmışsın işte ben onu diyemiyorum malesef çok üzülüyorum ama karşımdaki üzülmesin diye hi birşey diyemiyorum artık yoruldum diyorum bırakasım geliyor ama yapamıyorum senin yazdıkların bana beyinen destek gibi geliyo kendi kendime kaldığımda diyorum bundan sonra yok ben kimseyi düşünmiyceğim diye ama yine yapamıyorum başkası üzülmesinde ben başkasını kırmıyımda ben üzüleyim önemli değil diyorum ama önemli biliyorum çünkü ben böle diye diye hasta oldum şimdi bana dr diyorki asla kafana bii takmıycan birşeye üzülmicen yoksa hastalığın tetikler diyor ama gel bunu kafama anlat neyse belki birgün anlarım anlıyorumda uygularım inşallah
seviglerimle....
Süpersin soyacığım
denicem ayna terapısını
öğlen
salata
ayran
2 yk kadar tavuk şiş
soya ben öğlenleri
evden domates salatalık biber peynir gibi şeyler yesem olurmu sabahla aynı olcak ama fikir sadece
çünkü ben birsüre sonra dışardan yemek yemekten nefret ediyom
evden yemek getirirsem olmaz soğuk yemekte yiyemem
sence nasıl olur
olur canım,
arada sırada patlıcan biber közleyip yoğurtlu yada yoğurtsuzda yapıp getirebilirsin
yada sandviç hazırlayıp getirebilirsin
sadece fikir
sevgilerimle ))
ayy cnm gidecek biliyorum ama iste hedefe hemen ulasmak istuyoruz sanirim:))canımcım,
en son 78.8 gibiydi ama tartım bozuldu ya benim anca komşuya gidebilirsem öyle öğrenebiliyorum
benim düzenim bozuldu gibi nişan hazırlıkları yüzünden ama yavaş gidiyor sanırım bu aralar
ama ben sabırlıyım sonunda gidecek biliyorum,
o yüzden dert etmiyorum eskisi gibi
sende etme sakın nişana 75 diyorum bende ama olmazsada sağlık olsun
daha sonra olur nasılsa
nişana 9 gün kaldı haftaya pazar:)
heyecan stres acaip durumda biri nişan dedimi ellerim titremeye başlıyor
ve soya sosu twist zımbırtısını alır, üstüne çıkar
üstünde bir türlü sabit duramaz ))))))))))))))))))))))))))))
1. Ayaklarım büyük geldi nedense (37-38 giyiyorum)
2. üzerinde durmayı başarabildiğimde ise sağa sola hareket etmeye başladığımda sürekli kendi eksenimde dönmeye başladım ))))))
3. En sonunda başım döndü ve indim üstünden ))
bakalım ilk deneme başarısızlıkla sonlandı,
ama yılmak yok, öğle yemeğimi yedikten sonra gene deneyeceğim ))
şimdi patlıcan biber ve domates attım fırına közleniyor
onları karıştırıp yoğurtla bir bir menü planlıyorum ))
ha bu arada spora gidemedim,
bir türlü dolmuş gelmedi,
sanırım saat 4 gibi gideceğim ama yürüyüş yaptım azcık
adımsayarıma göre 1550 adım atmışım ))
bu da iyi şimdilik, akşama spora gidicem
ehehehehehe
Kızlar twist aldım günde kaç dakika onunla spor yapsam yeterki hani abartmayayim birde az yapmayayim bileniniz varsa cevaplarmisiniz. 1tane almıştım eve geldim denedim baktım güzel çalıştırıyor beli bozulur falan diye yedekde aldım
Canım,
30 dakika, sırtın düz olacak, sadece belinden aşağını döndürerek hareket etmeye odaklanacaksın..
Yani tüm gövden dönmeyecek...
Ben denedim ama ilk deneme başarısızlıkla sonuçlandı, kendi eksenimde döndüm durdum )))))))
Bugün spora akşam gideceğim için yarın çalışmayı düşünüyorum bu zımbırtıyla
şimdi şu incinin yazdığı yosun yağını araştırıyorum, bakalım nasıl bir şeymiş ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?