Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

evet kızlar,

araştırmamı yaptım,
yosun yağı kullanılabilir, faydalı görülüyor ))

birazdan spora gideceğim dönüştede kocam beni alsın diye kendisine yalvaracağım )))))

bu arada ayın 23'ünde kocama teslim etmeleri için hazırlatmış olduğum kitabı (evlilik yıldönümümüz) satın aldığım site bugün kargolamış,
tahminen pazartesi eline geçecek )) Neyse, geç olmasın erken olsun ))

hadi ben kaçıyorum, şu anda telefon kulağımda tek elle yazıyorum zaten, kankim aradı vır vır konuşuyor susmuyor of anam anam ))))))))))))))))

hadi bakalım bol yağ yakmalar sana o zamankolay gelsin canım telefonda dinliyomuş gibi yapbenimde ablam aynı bir başladımı susmak bilmez.

Ayin 31 i temmuzda benin evlilik yildonumum bende istigorummmm soyaaaaa
Adres hangi site bana ozelden atabilirmisin bide nler yollamam gerekiyo siteye onlar hazirlayip yolluyolar heralde dumi???

Soyaa ben bir yeri tutmadan twisterle spor yapamiyorum:-( qwertybabynin dediği gibi sandalyeyi tutup öyle yapabiliyorum)) sandalyeyi tutmazsam bir dönüyorum zor duruyorum başım dönüyor sonrada yasemin gibi gülmekten yapamiyorum))) komik ya

Canim seni izledim..bu sefer dogru kisiyi izledim...ben de konya izlemistim ama anlamadim gecen senenin programimiydi acaba? neyse...saclarinin modeline ve rengine bayildim..ayrica koydugun foto ile programdaki goruntun arasinda cok fark var..cok incelmissin! devam canim!!! bende de var o acelecilik ama su an hic olmamasi gereken bir durum... bir de benim de carsamba gunu bir arkadasim davet etti..buradan ayriliyoruz diye..bizi son kez almak istemisler..ben herkesin icinde yemeyince cok rahatsiz oluyorum ya..kiz o kadar ozenmis, yapmis... napcam bilmiyorum...

Soyacim sigara ictigini bilmiyordum!! biraksan cok iyi olur..kilo vermek saglikli hale getiriyor insani ama sigara cigerleri mahvediyor..yani hazir saglikli bir yolda yuruyorken sigarayi da biraksan da tamamlansa bu resim ne guzel olur!! bence de bir sonraki hedefin sigarayi birakmak olsun..benim annem nasil sartlanmissa sadece yazliga gidince gunde 2-3 tane icer...normalde 1 paketi icerdi gunde....sen bu istah meselesini beyninde bitirdin..sigara da beyinde bitiyor..sen yaparsin!!!

Canim belini gobek deliginin ustunden mi olcuyoruz yoksa en ince olan yerinden mi yani midenin alti oluyor sanirim?

Evet menumu bildiriyorum!
sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, maydanoz, salatalik, domates
Ara: yok,spora gittim!
Oglen: yarim kase nohut,1 kase yogurt
Aksam: 1 kase yogurt icine yulaf kepegi ,1 yesil elma,1 isirik muz
Tabii az yedigim icin aciktim,aksam 9.da 1 kucuk brd sut ictim ve iki kucuk salatalik yedim!

Dun 1.30 dk yuruyus yapicaktim ama sabah 1 saat yaptim, ogleden sonra yapicaktim kalanini ama isim cikti yapamadim...bugun telafi ederim artik!!

Opuyorum..iyi aksamlar!!

öncelikle soyacım çok teşekkür ederim yazdıkların için bende şuan aynı senin gibi düşünüyorum aaa bak ne iyi kız ...gibi ama bundan sonra her canım sıkıldığında bu söylediklerin aklıma gelecek mersi şekerim :)
bu arada twister alan arkadaşlar sanki oynarmış gibi düşünün üzerine çıkın kollarınızı öne doğru uzatın ve ayağınızı döndermeye çalışın belden yukarısı sabit ve dik duracak ama ilk baştan zor diyebilirsiniz hatta bende soya gibi çok gülmüştüm ama bi süre sonra alışıyor insan
sevgilerimle öpüldünüz fıstık kızlarrr :))

iyi akşamlar

yağsız tuzsun melemen yaptım
yanında dereotlu pul biberlı yoğurt

soya ben akşam yemeklerini kaldıracam ya sade yoğurt ve salata ile kapatsam olurmu

twis 7 dakkıka yapabildim
onuda ellerimi duvara dayayarak yaptım
canım gwertbaby öyle elimi önume uzatpta olmuyor ole olunca habıre dönüyor :))

neyse zamanla artacak

2 gündür yokum umursayan olmamışşşşş saolun vallaha ya

esracim, yukardaki cumlen icin sana cok kizdim... Ne demek umursayan olmamis? Daha bugun seni sordu arkadaslar, ben faceten bakiyordum orayada giriyormusun girmiyormusun diye? Seni umursamadigi yazdigin arkadaslarin sen rahatsizken senden fazla endiselendiler... Cok kizdim cok uzuldum vallahi (( lutfen saka yaptim de

twıster süre falan tutmadım
valla bır kere 50 yaptım tek taraflı saydım

sonra 10 dk ara tekrar 50 tane yaptım öle yavaş yavaş yapacam

soya belim 2 cm incelmış

ama bir hafta dolsun hepsini ölçerim

haksiz sitemlere cok kiziyorum, biz bu kadar merak ederken hele... illaki buraya yazmak mi gerekiyor nerde nerde diye... Cok uzuldum vallahi.. Neyse, bugun herkes sporunu yapti mi? 20 dakikadan az spor yapanlar tamamlasin lutfen, ben spor salonuna gittim yaptim sporumu... Su anda tepem atik oldugundan sporunu yapmamis olanlara cok pis ceza verebilirim bilginize

merhabalar herkese
akşam yemeğim
3 kaşık mantar sote
yarım kase cacık
2 dilimde domates

sporumu yeni bitirdim 3 mil leslie yaptım 45 dak toplamda
birde leslieden sonra twister yaptım ama ne kadar sürdü bakmadım.bu yosun yağını sürdüm bu akşam inanılmaz derece terletti karnımı iç çamaşırlarım bile sılır sıklam olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…