evet kızlar,
araştırmamı yaptım,
yosun yağı kullanılabilir, faydalı görülüyor ))
birazdan spora gideceğim dönüştede kocam beni alsın diye kendisine yalvaracağım )))))
bu arada ayın 23'ünde kocama teslim etmeleri için hazırlatmış olduğum kitabı (evlilik yıldönümümüz) satın aldığım site bugün kargolamış,
tahminen pazartesi eline geçecek )) neyse, geç olmasın erken olsun ))
hadi ben kaçıyorum, şu anda telefon kulağımda tek elle yazıyorum zaten, kankim aradı vır vır konuşuyor susmuyor of anam anam ))))))))))))))))
Ayin 31 i temmuzda benin evlilik yildonumum bende istigorummmm soyaaaaaevet kızlar,
araştırmamı yaptım,
yosun yağı kullanılabilir, faydalı görülüyor ))
birazdan spora gideceğim dönüştede kocam beni alsın diye kendisine yalvaracağım )))))
bu arada ayın 23'ünde kocama teslim etmeleri için hazırlatmış olduğum kitabı (evlilik yıldönümümüz) satın aldığım site bugün kargolamış,
tahminen pazartesi eline geçecek )) Neyse, geç olmasın erken olsun ))
hadi ben kaçıyorum, şu anda telefon kulağımda tek elle yazıyorum zaten, kankim aradı vır vır konuşuyor susmuyor of anam anam ))))))))))))))))
Gunaydin cnm yine en erkenci biziz heralde:)))
Bugun tari bana 77.100 dedi sonra tekrar ciktim 77.300 dedi anlamadim
77.100 olayim ne olur yaaaa:)))))
bu ayi 75le bitirmem lazim...hadi hayirlisi:)))
Tuhaftirki artik canim yemek yemek istemiyor
Azicik biseyle asla doymam diyen ben doyuyorum
Demekki gozum acmis bir misafir geleceginde 10 cesit hazirlardim basta kendim mutlu olurdum:)))
Yemek yemek en buyuk keyifti benim icin..
Sanki yemeksiz olmuyormus gibi...
Ac oldugum icin degil onumde oldugu icin yiyordum
Bide cenem malum konusurken yiyodum haberim bile olmuyodu valla:)))
Simdi basta dusunmeyi ogrendim onume bisey gelince ne kadar kalorisi var onu hesaplamayi ogrendim yagi tuzu varmi ona bakmayi ogrendim...
Az biseyle doymayi ogrendim
Onumden kimsenin kacirmadigini ogrendim:)))
Simdi tek korkum kilomun biryerlerde sabitlemesi. .dursun istemiyorum her hafta 1 kilo 1 kilo gitsin istiyorum...
Cunku bu tarti eksi gosterince insanin morali tavan yapiyor...
Bu kilolari vermek icin dedim ya denemedigim hicbir yol kalmamisti...
Mora diye bisey var belki duymussunuzdur insanlarin sigara Birakmasinda kullanuyolar diyettede kullaniliyor mesela neyi seviyosaniz vucudunuza elektrik akimliyla yolluyolar sonra gunya canin istemiyor...
Valla dunyanin parasina yaptirdim ama malesef hicte istahimi filan kesmedi yani kizlar hic oyle emek vermeden sinuc olmuyor...yemeyeceksin bunu burda anladim...
Seda sayan hep derdi"ac dolaniyom anam valla acim" iste ancak bu verdiriyor gerisi fasa fiso:))
Yine sabah sabah cennm acildi buraya yazmayi seviyorun sizleri seviyorum kizlar...
günaydın kızlarrrrr ))
güzel yazılarınıza göz attım hemen ))
saat 11 gibi spora gideceğim (erken gidince çok dolu oluyor)
kahvaltımı yaptım biraz önce
lor, biber,1 dl domates, salatalık,maydanoz, dereotu, yarım ceviz, 1 dl tam buğday ekmeği ve bitki çayı ))
Bu sabah 68,800 kg olarak tarttı tartı beni, sevindim ama buruk bir sevinç nedense...
Kilo verdikçe üzülmeye başladım kızlar ))))))))))))))))))))))
Hedefime ulaşmak için çabalamak öyle hoşuma gidiyorki hedefime ulaşınca sanki başka birşey kalmayacak gibi geliyor )))
Neyse, hedefime ulaşınca sigarayı bırakmak için uğraşacağım, yeni hedefim bu olacak, günde 1 paket içmek hiç sağlıklı değil neticede...
Bakalım onun içinde yeterli gücü bulabilecekmiyim kendimde ))
kızlar akşam ilk kez leslie yaptıktan sonra ölçülerimizi aldık komşumla neden daha önce almayı akıl etmediysem görünürde ilk günden bu güne çok büyük farklar ama ne kadar incelme oldu görememiş oldum bundan sonra takip edicem 15 günde bir ölçücem kendimi ölçülerim fena çıkmadı bel 74 kalça 102 gögüs 90 kol 24 cm bakalım ay sonu ne kadar değişiklik olacak aramızda ölçülerini almayan varsa hatırlatayım alın ölçülerinizi
2 gündür yokum umursayan olmamışşşşş saolun vallaha ya
2 gündür yokum umursayan olmamışşşşş saolun vallaha ya
iyi akşamlar
yağsız tuzsun melemen yaptım
yanında dereotlu pul biberlı yoğurt
soya ben akşam yemeklerini kaldıracam ya sade yoğurt ve salata ile kapatsam olurmu
olur canim, kilo vermeni hizlandirir
aşk olsun esracım sormaz mıyız merak ettik tabi hatta ben yazdım bugün esra yok bir kaç gündür diye2 gündür yokum umursayan olmamışşşşş saolun vallaha ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?