Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

1saat tempolu yürüdüm. Yarım saat müzik açıp oynadım vede 200 ip atladım 200de twister yaptım. Bu günlük bu kadar kızlar.

Esra merak ettigimizi yazdık ama yeterli olmadı heralde senin için:))))))))))
Ozaman nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne yapiyorsunnnnnnnnnnn
Niye yazmiyorsunnnnnn
Eşya topluyorum demiştin ama yinede girerdin diye düşünmüştük başka bir sıkıntın yok dımı arkadasım iyisin?????
Sır perdesini aralaaaaa canım sende yaaa

Aman soya kızmadan menümü yazayım da
bana sarmasın:))))
Sabah lorlu kahvaltı ara turk kahvesi leblebi tuvalete iyi geldi bol su
Öğlen yeşillik tere roka domates 2 grisini
Ara ayran
Aksam balık roka salatası fırında mantar2 adet disardaydik yemekte sanki fazla yedim gibi bu balık bana sislik yapiyo sanırım balık bana yaramiyo

Sporuma gittim tam bir saat canım çıktı mekik alt karın iç bacakne silerinde hoca yaptım:)))
Su biraz eksik bugün onuda şimdi tamamliycam :)))

kızlarr dün akşamdan beri yazamadım ama aklım sizde ben daha yeniyim aklınıza gelmemiş olabilirim hiiç problem değil

her şeyi okudum tek tek ve geldim
dün akşam 4kaşık tavuk sote+1bardak ayran
ara 2dilim elma. .

amaaaaa dün kilom durdu diye sitem ederken biraz verdiğim haberini vermiştim
bu sabah ne göreyim 84.200 8| şok oldum moralim bozuldu canım sıkıldı gözlerim doldu . .
geç uyandım bugün ayılamadım 1dilim ekmeğime otlu lor sürdüm yedim kahvaltıda
moral sıfır tabi kuaföre gidip kendime geldim biraz kuaförde 1ısırık elmamdan aldım saatleri karıştırdım ara öğlen birbirine girmesin diye bekledim
öğlen 1simit+1bardak ayran yedim
ara 1şekersiz türk kahvesi
akşam dışarda ızgara tavuk göğsü +1soda +1şekersiz çay yedim. .
bugün yeşil çay içemedim belki sporumdan sonra spor önemli ceza almak istemem !=)

veee
eve geldim karnım tok halde tartıldım 83.00
bu tartı benle dalga geçiyor sanırım
yarın sabahı korkuyla bekliyorum inanın ki
sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim:S

tiwister'i ben de aldım ve başarılıyım bu konuda bugün ki sporumu onunla yapacağım
hepinizi seviyorum . .
yediğim her lokmada her direnişimde sizler geliyorsunuz aklıma
bir çatal bile pasta yemedim ısrarlara rağmen ne bir pirinç tanesi ne bir lokma bir şeyyy sizler sayesindee

1dakka dik 1dakka dizlerim kırık şekilde(ki bi hayli zorlandım dizlerimi kırınca) 15 dakika twister yaptım
5dakikada sırtım yerde havada bisiklet çevirme ,sağasola açıp kapama gibi bacak haraketleri yaptım
sporumu da tamamladım :)

bilgisayarımın ekranı bozuldu tabi ki şaka yaptım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr desteginiz için saolunnnnn

buralardayım gene
spor falan yapıldı soyacım paralamısın hemen beni neyse ben bi bakım unutmusmusunuz die öle yazdımmmmmmmmmmm öpüyorum sizi fıstıklar giremiosam bil. bozuktur teleşa luzum yoktur

Günaydınnnnnnnn

henüz uyanmadınızmı kızlaaaarrr
çok uyumak kilo yaparrr ))))))

ben bu sabah bebek sesiyle uyandım, hemen koşup kucağıma aldım, alır almaz da önce gaz çıkardı sonra da kustu )))
arkadaşıma geldim akşam (1 aylık bebeği olan) akşam boyunca bebek sevdim size yazdığım esnada...
sabahta sağolsun gaz çıkarıp kusarak bana şirinlik yaptı )) şu anda annesi emziriyor onu...
Ve karar verdim tekrar, çocuk istemiyorum )))))))))))))))))

Esracım, akşam çok üzdün beni, sitemim o yüzdendi, seni gerçekten merak ettik, ama buraya yazmamamız merak etmediğimiz anlamına gelmiyor... Sen öyle yazında tepem attı napiim )) Beni biliyorsun, naza caza gelemiyorum işte )) 2 gündür habire face bakıyorum oraya birşey yazıyormusun diye.. Acaba bize mi kırıldın diye düşünmedim değil, kaç gündür yazdıklarına bakıyordum, söylediğimiz birşeye mi kırıldı acaba diye... sende gelip sitem dolu yazınca attı tepem işte )))) Kusura bakma, bu bünye kapris ve naz çekemiyor, hemen tepki veriyor )) Yoksa seni gerçekten merak ettik ve özledik... Sen bizim için değerlisin bunu unutma hiç bir zaman ))
Ha ama şunu da belirteyim, sporunu yapmadıysan ve diyetinle ilgili bir sıkıntın olduysa affetmem bilesin )))))))))))))))))))))))))))))))

qwerty, sana özel mesaj göndereceğim kitapla ilgili ))

bugün bir huzursuz uyandım nedense, içimde bir enerji var ama hayırlısı iyi mi kötü mü bilemedim.. İyi diyelim iyi olsun...

Akşam twist aletini çıkardım, eşim, ben, doğum yapan arkadaşım ve onun eşi denedik, bol bol güldük ))))
Çok keyifliydi, üzerinde duymaya çalışmak zaten zordu, birde hepimiz kendi eksenizmizde dönüp durduk komikti,
doğum yapan arkadaşımızda alacakmış, emzirme bittiğinde kullanırım dedi ))

Şimdilik böyle
öpüyorum çok ))
sevgilerimle

cnm valla herkezi gerdin:)
Esya toplasanda gircegini dusunduk..
Bisey olmadigina sevindim cnm...
Senin tasinma isin tam ne zaman allahin izniyle cnm

günaydın herkese
kahvaltım
1 dilim ekmek
1 salatalık
biraz lor peyniri
1 yumurta

bu sabah ki kilom 66,60 65 ne kaldı ki haftaya inşallah

Kahvaltımı yaptım (buna kahvaltı denirse))

arkadaşımda kaldığımdan pek seçeneğim yoktu,
1 dl tam buğday ekmeği (akşam gelirken almıştım)
1 salatalık, 1 çeri domates
1 yeşilçay (akşam gelirken almıştım)

Onlar uyuyorlar şimdi ))
Bebek varsa, uyku düzeni bozuk oluyor haliyle,
bende daha fazla aç bırakmayayım bünyeyi diye dolapta bulabildiğim en mantıklı şeylerle kahvaltımı yapayım istedim ))
gerçi karnım doydu, onların uyanması tahmini saat 12 civarını bulur, genelde o saatlerde uyanıyorlar, arada bebeği emzirmek için uyanıyorlar o kadar...
Bende internette takılayım dedim, bugün eşim mesai yapacakmış erkenden gitti işe, aslında çıkıp yürümeyi de düşündüm ama canım istemedi nedense...
Bugün twister'la çalışacağım ))
şimdi kendime güzel bir nescafe yapayım, beni kendime getirsin
herkes uyuyunca bana da bir sersemlik çöküyor nedense ))

günaydın herkese
kahvaltım
1 dilim ekmek
1 salatalık
biraz lor peyniri
1 yumurta

bu sabah ki kilom 66,60 65 ne kaldı ki haftaya inşallah

41 kere Maaşallah, Allah nazardan saklasınnn ))
Çok iyi gidiyorsun İncicim ))
Hadi bakalım, hedefine doğru hızlı adımlarla tempolu tempolu yürü ))

soyacım bende aynı senin gibi düşünüyordum bebek için ama şimdi nedense anne olmayı istemeye başladım benim zamanım geldi galiba hep rüyalarımda görüyorum bebeğimin olduğunu allah nasip ederse oda olacak inşallah.

Allah herkese gönlündekini versin canım,
İnşallah sana da hayırlısıyla bir bebek nasip eder ))

pışıkkkkkkkkkkkkkkkk yapmayım sporumu falanda öldür demi beni yemezler korkudan yaptım

kilom sabitlendi yanlız öle bir sıkıntım var

Gunaydin yol arkadaslarim...
Bugun sabah itibariyle kalktim sporumu yaptim sekersuz nescafemi ictim vetuvalet sorunumu cozdum nescafeden sonra spor yapin hareketsiz kaldigimizdan cikamayqbiliriz ozellikle yasemincim dene derim:))))
Simdi arkadaslar hepimuzin elinde bu twisterdan oldu sanirim ben spora giduyorum demistim size hocam gercekten profosyonel yag yakan hareketleri size burdan tarif etmeye caliscam
İsteyen arkadaslar yaparsanuz faydasni cok gorursunuz..
Benim hocam yuruyus ve kosu bandini onermuyor gereksiz kalbi cok yorarsiniz diyor cok kilolulari kosturmak isgenceden baska bisey degil demisti...
Gercekten yuruyus bandi bana cehennm gelir()
Ama aramizda obezde yok tabiki kullanin ama ben sevemedim birturlu:))((

Simdi bu sabah 15 dkikalik program yaptim bunu salonda 45 dakika bazen 1 saat yapiyorum ama simdi size 3 hareketi onercem...
1- ellerinizi bir yere tutunarak tek tarafli 25 adet twist yapiyosunuz sonra gecin halinin ustune yan yatin eliniz basinizin altindaoksun bacaginizi acip kapayim bundan her2 yan icin 12 adet yapin hicte zor degil dimi...
Bu 2 hareket yani ttwist 25 yerde yan yatip12ser iki bacak 1 tur sayiliyor 5 turu tamamlayin yaklasik 5 dakika bu surecek

2-
Yine 25 twist yapiyoruz... Bu seferde halida dizlerimizin uzerine geciyoruz kopek pozisyonu aliyoruz bacagimizin birini yukari kaldirip karnimiza cekiyoruz bacak kirik vaziyette oluyor12 sayiyoruz aynisini diger bacaga uyguluuoruz....bunuda 5 tura tamamliuoruz

3- yine 25 twist yapiyoruz bu sefer yine haliya geciyoruz sirt ustu yatiyoruz eller basinizin altinda bacaklari kirmadan birlestirin dik vaziyette kaldirip indirin ama indirdiginizde yere degmesin alt karni calistircaz bunu 8 yapin:))))bunuda 5 tura tamamlayin

Bu program yaklasik 15 dakika surecek....
Ben bugun simdilik bu kadsrini yaptim..
isteyen icin
4- twist 25 adet yapin... Oturun ayaklarinizi koltugun altina sikistirin mekik cekin 10 adet bunuda 5 tura tamamlayin...
5-twist 25 adet yapin.. sirt ustu yatin bacaklarinuzi havaya dikin biri sabit dursun havada digerini yana acin kapayin bunuda 12 adet iki bacak icin ayri ayri yapin buda ust ic bacaginizi calistircak....

Simdilik bunlar yeterli olacak bana gercektn faydasi olan bunlar kizlar hergun bunlari yapiyorum vede birsuru para veriuorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…