Gunaydin yol arkadaslarim...
Bugun sabah itibariyle kalktim sporumu yaptim sekersuz nescafemi ictim vetuvalet sorunumu cozdum nescafeden sonra spor yapin hareketsiz kaldigimizdan cikamayqbiliriz ozellikle yasemincim dene derim:))))
Simdi arkadaslar hepimuzin elinde bu twisterdan oldu sanirim ben spora giduyorum demistim size hocam gercekten profosyonel yag yakan hareketleri size burdan tarif etmeye caliscam
İsteyen arkadaslar yaparsanuz faydasni cok gorursunuz..
Benim hocam yuruyus ve kosu bandini onermuyor gereksiz kalbi cok yorarsiniz diyor cok kilolulari kosturmak isgenceden baska bisey degil demisti...
Gercekten yuruyus bandi bana cehennm gelir()
Ama aramizda obezde yok tabiki kullanin ama ben sevemedim birturlu:))((
Simdi bu sabah 15 dkikalik program yaptim bunu salonda 45 dakika bazen 1 saat yapiyorum ama simdi size 3 hareketi onercem...
1- ellerinizi bir yere tutunarak tek tarafli 25 adet twist yapiyosunuz sonra gecin halinin ustune yan yatin eliniz basinizin altindaoksun bacaginizi acip kapayim bundan her2 yan icin 12 adet yapin hicte zor degil dimi...
Bu 2 hareket yani ttwist 25 yerde yan yatip12ser iki bacak 1 tur sayiliyor 5 turu tamamlayin yaklasik 5 dakika bu surecek
2-
Yine 25 twist yapiyoruz... Bu seferde halida dizlerimizin uzerine geciyoruz kopek pozisyonu aliyoruz bacagimizin birini yukari kaldirip karnimiza cekiyoruz bacak kirik vaziyette oluyor12 sayiyoruz aynisini diger bacaga uyguluuoruz....bunuda 5 tura tamamliuoruz
3- yine 25 twist yapiyoruz bu sefer yine haliya geciyoruz sirt ustu yatiyoruz eller basinizin altinda bacaklari kirmadan birlestirin dik vaziyette kaldirip indirin ama indirdiginizde yere degmesin alt karni calistircaz bunu 8 yapin:))))bunuda 5 tura tamamlayin
Bu program yaklasik 15 dakika surecek....
Ben bugun simdilik bu kadsrini yaptim..
isteyen icin
4- twist 25 adet yapin... Oturun ayaklarinizi koltugun altina sikistirin mekik cekin 10 adet bunuda 5 tura tamamlayin...
5-twist 25 adet yapin.. sirt ustu yatin bacaklarinuzi havaya dikin biri sabit dursun havada digerini yana acin kapayin bunuda 12 adet iki bacak icin ayri ayri yapin buda ust ic bacaginizi calistircak....
Simdilik bunlar yeterli olacak bana gercektn faydasi olan bunlar kizlar hergun bunlari yapiyorum vede birsuru para veriuorum:)))
pışıkkkkkkkkkkkkkkkk yapmayım sporumu falanda öldür demi beni yemezler korkudan yaptım
kilom sabitlendi yanlız öle bir sıkıntım var
aferinnnn, valla gözünün yaşına bakmaz bırakırdım cezaya ))))
kilonun sabitlenmesi normal, spor yapıyorsun
1 haftaya kadar düzelir merak etme ))
Gunaydin yol arkadaslarim...
Bugun sabah itibariyle kalktim sporumu yaptim sekersuz nescafemi ictim vetuvalet sorunumu cozdum nescafeden sonra spor yapin hareketsiz kaldigimizdan cikamayqbiliriz ozellikle yasemincim dene derim:))))
Simdi arkadaslar hepimuzin elinde bu twisterdan oldu sanirim ben spora giduyorum demistim size hocam gercekten profosyonel yag yakan hareketleri size burdan tarif etmeye caliscam
İsteyen arkadaslar yaparsanuz faydasni cok gorursunuz..
Benim hocam yuruyus ve kosu bandini onermuyor gereksiz kalbi cok yorarsiniz diyor cok kilolulari kosturmak isgenceden baska bisey degil demisti...
Gercekten yuruyus bandi bana cehennm gelir()
Ama aramizda obezde yok tabiki kullanin ama ben sevemedim birturlu:))((
Simdi bu sabah 15 dkikalik program yaptim bunu salonda 45 dakika bazen 1 saat yapiyorum ama simdi size 3 hareketi onercem...
1- ellerinizi bir yere tutunarak tek tarafli 25 adet twist yapiyosunuz sonra gecin halinin ustune yan yatin eliniz basinizin altindaoksun bacaginizi acip kapayim bundan her2 yan icin 12 adet yapin hicte zor degil dimi...
Bu 2 hareket yani ttwist 25 yerde yan yatip12ser iki bacak 1 tur sayiliyor 5 turu tamamlayin yaklasik 5 dakika bu surecek
2-
Yine 25 twist yapiyoruz... Bu seferde halida dizlerimizin uzerine geciyoruz kopek pozisyonu aliyoruz bacagimizin birini yukari kaldirip karnimiza cekiyoruz bacak kirik vaziyette oluyor12 sayiyoruz aynisini diger bacaga uyguluuoruz....bunuda 5 tura tamamliuoruz
3- yine 25 twist yapiyoruz bu sefer yine haliya geciyoruz sirt ustu yatiyoruz eller basinizin altinda bacaklari kirmadan birlestirin dik vaziyette kaldirip indirin ama indirdiginizde yere degmesin alt karni calistircaz bunu 8 yapin:))))bunuda 5 tura tamamlayin
Bu program yaklasik 15 dakika surecek....
Ben bugun simdilik bu kadsrini yaptim..
isteyen icin
4- twist 25 adet yapin... Oturun ayaklarinizi koltugun altina sikistirin mekik cekin 10 adet bunuda 5 tura tamamlayin...
5-twist 25 adet yapin.. sirt ustu yatin bacaklarinuzi havaya dikin biri sabit dursun havada digerini yana acin kapayin bunuda 12 adet iki bacak icin ayri ayri yapin buda ust ic bacaginizi calistircak....
Simdilik bunlar yeterli olacak bana gercektn faydasi olan bunlar kizlar hergun bunlari yapiyorum vede birsuru para veriuorum:)))
canım ben obezim sanırım ya aramızda yok demişin ama ben varım
Sen obez değilsin canım,
kilolusun sadece, bir daha duymayayım bu sözü !
sabah sabah tepemi attırma benim )))))))))))
Yeme düzeninde değişiklik yapabiliriz istiyorsan,
akşamları sadece salata yiyebilirsin istersen,
yaseminde o şekilde yiyecek bundan sonra,
hızlı kilo vermenizi sağlar...
Ama sabahları kahvaltınızı düzgün yapacaksınız ona göre ))
öğlende sebze yemeği yada protein ağırlıklı besleneceksiniz (et/balık/tavuk)
akşamları ise sadece salata
Sevgilerimle
tamam salata güzel peki akşam yemeği akşam 18,30 sınırıda getiriyim mi
Günaydın kızlarrr herkesin 19Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı KUTLU OLSUN..
Bu sabah bayram gibi oldu vallahi =)
bütün hafta duran ya da + gösteren kilom bu sabah 82.9u gösterdi :)
durdu durdu 5.gün gitti kilolar
belki pazartesi 82.00 olamıcam hedefimdeki gibi ama bir kaç gr kalacak ona da :)
bu sabah 1çay kaşığı yağ ile menemen yaptım (yumurtasız otlu lorum 1.5kaşık+1domatesle)
1kupa da limonlu yeşil çay
=))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?