Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Tekrardan merhabaaaaa kızlarr
bugün çok koşturdum yürüdüm efor sarfettim (ekstra spor yapamadım belki biraz enerjim dolarsa twister yapabilirim )

ara olarak 1kahve
öğlen 7kaşık bezelye+ayran
ara 2 bisküvi
akşam ızgara balık+az salata

Bugün 2saat yürüdüm. 10dakika twister yaptım birazdan mekik çekicem. Çok yoruldum tempolu bir şekilde yürüdüm birde bebek arabasıni sürdüm yokuşlarda canım çıktı))) perşembeden bu güne 400gram gitmiş yoruluyorum ama ise yarıyor. Inşallah böyle devam eder:-|

herkese iyi akşamlar diliyorum kızlar kimse yok nerelerdesiniz normalde ben bu saatte giremem şimdi girdim ama siz yoksunuz olsun bende günlük menümü yazayım çıkarım:)
sabah:lor peynirli omlet yaptım yanında salatalık ve yeşil çay içtim
ara:1 muz yedim
öğlen: haşlanmış nohut yedim 1 kase yoğurtla
2.aramda kayısı çıkmış kayısı yedim 5 tane
akşamada ızgara tavuk yedim yanında 2tane közlenmiş kırmızı biber yedim
1.30 saat yürüdüm
öptüm kızlar iyi akşamlar...

Selam kizlar!! iyi pazarlar!
ben bu sabah giremedim..bir arkadasim kahvaltiya geldi bir suru sey hazirladim ama ben yemedim tabii ki size yazmaya da firsatim olmadi..kahvaltidan sonra ciktik, butun gun disardaydik o yuzden bugun spor yapamadim ama cok cok yurudum..sabah menemen yedim,1 kk peynir, 1.5 dilim ekmek,domates,salatalik...,2 cig badem yedim
Oglen disarda oldugumuz icin yanima muz ve grisini almistim 1 muz, 2 grisini yedim..normalde muz yanina grisini yemiyoruz ama, ben doyamadim bir turlu bugun...surekli aclik hissttim..bazen boyle oluyor...yemekten 15-20 dk sonra bir basliyor..midem aclik kramplaryla kasiliyor..cok acikiyorum..ama sabrediyorum..
ogleden sonra 150 gr derisiz balik,yanina salata yedim..sonra 1 kayisi, 1 tane kuru uzum yedim
Aksam 8.30 da da 1 brd sut ictim...
Insallah cok olamaistir yediklerim..yarin sabah tartilicam..
Tekrar iyi pazarlar diliyorum..hepinizi opuyorum!!!

Günaydın kızlarrrr
kimseler yok haftasonu çok durgun buralar
6.gün 1kilo verdim toplam bu hafta. .

bu sabah kahvaltımda 1dilim ekmeğimle bir çay kaşığı lor+yarım domates+1salatalık. .

bugün dışarda olacağım yeme düzenim çok bozuluyor böyle olunca
bakalım ne olcak . .:)

günaydın

iyi pazarlar bol güneşli zayıf günler

kahvatı

1 dilim ç.ekmeği
1 yumurta
1 yk lor
domates salatalık

merhabalar herkese iyi hafta sonları
kahvaltım 2 biber 2 domatesten 1 yumurtayla yapılmış menemen
1 dilim ekmek
şimdide spor yapıcam.

merhaba arkadaslar sanirim dun yazdigim yaziyi yollamadan kapatmisim bugun cevap var mi diye bakayim dedim ama yerinde yeller esiyor :44:
bugunku menum, sabah: 3 kucuk etimek, 30 gr peynir, 1 kupa sutlu cay
ara: 2 kuru incir, 1 ceviz
ogle: corba yapiyorum o olacak
aksami bilmiyorum salata ile gecistirebilirim bugun spor yok dinlenme gunu o yuzden daha hafif yemek istiyorum
dun 90 dakika zumba anami aglatti diyebilirim

Dunku ben :) 7 kilo vermek bile insanin motivasyonunu kendine guvenini nasil yerine getiriyor...esim bile iyiki verdin su kilolari dedi dun:)))
Bakislari bile degisti bana farkettim:)))

qwertybaby çok güzel olmuşsun zaten güzeldin güzelliğine güzellik katmışsin. Yürüyüş ise yarıyor haberin olsun canım bebek arabası sürerken çok yoruluyor insan. Benim kilom sabitti bugün tam 70 kiloyu gördüm tartıda şükürler olsun gidiyor. Gittiğim park yokuşlu inişli bir tur atmak yarım saat sürüyor perşembeden beri yürüyorum ve 800gr gitti parktaki spor aletlerindede spor yapıyorum sanırım 2güne kalmaz 6li rakamları görücem. Çok mutluyum evlendiğim kiloya indim sonunda olmayan kıyafetlerimi giymeye başladım. Temizlik yapıyorum bitsin koşar adım yürüyüşe gidicem.

Katecim bende yuruyum o zaman oglumla spora gitmeden hem isinmis olurum:)))

Katecim bende yuruyum o zaman oglumla spora gitmeden hem isinmis olurum:)))

Tavsiye ederim canım ben ne yaptımsa kilo veremiyordum evde yapıyordum sporumu yürümeye başlayınca çok fayda etti düşün 4günde 800gram verdim yemem yine aynı sporu değiştirdim. Ne yaptımsa gram oynamıyordu. Belkide bebek arabası çok ise yarıyor)) kızımda büyüdü 3yaşında olacak 1ay sonra yokuşlarda çok zorluyor beni 6li rakamlara 1 2 gün kaldı darısı başına canım bak dene en az 4gün kate demişti dersin))) ama bir yere yetişiyormuş gibi yürü hani derler ya arkamdan kovalayanmi var o şekil yürü canım çıkıyor ama sonucu görünce mutlu oluyorum. Temizlik bitti akşam yemeğimi yiyorum. Bir kase sehriye çorbası 6yemek kaşığı ıspanak yemeği ekmek yemedim.

gwertbaby yine yaktın ortalığı çok güzelsin herzamankı gibi cancazım

kate bu sfer ben takıldım 69 kg ya gidecek ya gidecek bu kılolarım ama ben inanıyrum kı kendime bir şekilde gidecek

bugun tam 1 saat yurudum 20 dakıka kahve molası arkasından tam 1 saat yıne yürüdüm

yeme yine aynı sadec su fazla içemedim dışarda tuvalet sıkıntısı olduğu için ama bu saatteen sonra içebildiğim kadar içeceğim işte

Yasemin ne güzel 6li rakamları gördün ben tam 70kiloyum bakalım yarın farkedecekmi 2saate yakın yürüdüm parkta spor aletleriyle 20 dakika spor yaptım. Yatmadanda ip atlıycam ve twister yapıcam yarın merak ediyorum kaç olucam. Bekle yasemin geliyorum))

dört gözle bekliyom senı 69 beraber devam ederiz canım

yapışmadıya bu kılolar bize demi gider beeeeeeeeeeeeeeeeeee

dört gözle bekliyom senı 69 beraber devam ederiz canım

yapışmadıya bu kılolar bize demi gider beeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gitmeyip ne yapacak yeterki biz pes etmeyelim mecbur gidecek istemiyoruz artık onları defolup gitsinler. Kilom sabitlendide ne oldu pes etti. Yine duracak yine pes edecek ve gidecek başka şansı yok. Ben sana yetişemem canım ben her kiloda takılıyorum. Olsun gitsinde ayda 1kilo gitsin razıyim ben:-|

bende razıyım canım ayda kg gitmesine

Offf bu hafta sonlarini sevmuyorum kimseler olmuyor burda.....
Yediklerimi yazip yatiyim bari
Sabah 1 dilim c ekmek domates salatalik peynir cay
Ara yezil cay
Oglen 3 adet hazir cigkofte marul
Aksam izgara et salata yogurt
Ara yesil cay tarcinli
Spor bugun yapmadim diger gunler hep yapuyorum sizdemi ogle kizlar 7 gun yapcazmi ara veriyomusunuz

Ben hergün spor yapıyorum canım 1gün sadece az yapıyorum bugün 2saat yürüdüm 20dakika parktaki spor aletleriyle spor yaptım 500ip atladım 60 mekik 250 twister 3litre su içtim sabah olsada tartılsam yaaa

günaydın kızlar
kahvaltım
1 tost lor peyniri ile yapılmış
1 küçük domates salatalık
bu sabah ki kilom 66,30
geçen haftadan bu güne verdiğim kilo 1,300 gr

şimdi de sade türk kahvemi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…