qwertybaby çok güzel olmuşsun zaten güzeldin güzelliğine güzellik katmışsin. Yürüyüş ise yarıyor haberin olsun canım bebek arabası sürerken çok yoruluyor insan. Benim kilom sabitti bugün tam 70 kiloyu gördüm tartıda şükürler olsun gidiyor. Gittiğim park yokuşlu inişli bir tur atmak yarım saat sürüyor perşembeden beri yürüyorum ve 800gr gitti parktaki spor aletlerindede spor yapıyorum sanırım 2güne kalmaz 6li rakamları görücem. Çok mutluyum evlendiğim kiloya indim sonunda olmayan kıyafetlerimi giymeye başladım. Temizlik yapıyorum bitsin koşar adım yürüyüşe gidicem.
Katecim bende yuruyum o zaman oglumla spora gitmeden hem isinmis olurum:)))
Yasemin ne güzel 6li rakamları gördün ben tam 70kiloyum bakalım yarın farkedecekmi 2saate yakın yürüdüm parkta spor aletleriyle 20 dakika spor yaptım. Yatmadanda ip atlıycam ve twister yapıcam yarın merak ediyorum kaç olucam. Bekle yasemin geliyorum))
dört gözle bekliyom senı 69 beraber devam ederiz canım
yapışmadıya bu kılolar bize demi gider beeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gitmeyip ne yapacak yeterki biz pes etmeyelim mecbur gidecek istemiyoruz artık onları defolup gitsinler. Kilom sabitlendide ne oldu pes etti. Yine duracak yine pes edecek ve gidecek başka şansı yok. Ben sana yetişemem canım ben her kiloda takılıyorum. Olsun gitsinde ayda 1kilo gitsin razıyim ben:-|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?