inci bir sen varsin cnm nerdekizlar yaaaa merak etmeye basladim soya hele hic gelmemizlik yapmazdi...esraanne de girmedi
bir ses verin kizlar yaa meraklandim
yaseminnnnnn
2,5 kilo kalmış hedefineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ))))))))))))))
tebrik ederimmmmm muckssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
canım teşekkurler az kaldı evet
ama 65 kg gördükten sonra 2.hedefimi koyacağım bakalım zaman ne gösterir
bende 60'ı göreyim belki 55 olarak değiştireceğim hedefi ))
bkı'ne göre 53-57 arası olmam gerekiyor, en fazla 58 idealmiş benim için...
Bakalım, bir hedefime ulaşayım eğer görüntü beni hoşnut etmezse bir kaç kilo aşağıya çekebilirim ))
hadi bakalım yasemin, tempomuzu artırarak kurtulalım şu kalanlardan tatlım benimmmmmmmmmmmm
yaparız bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın güzel kızlarımmmmmmmmmmmmmmmm ))
Maşallah güzelleşmişsinizzzz, pek bi hoşlaşmışsınızzzzz, pek bi gençleşmişsinizzz ))
dün çok yoğun bir gündü yazamadım size hiç,
Sabah kısa bir kahvaltının ardından direksiyon dersine gittim, bu hafta sonu sınavım var ))
dün muhteşem araba kullandım, direksiyon hocam bana ders versene dedi o derece yani ehehehehe
bu sefer ehliyeti alıcam kaçarı yokp
yalnız emniyet kemerine, ehliyet kemeri, el frenine, el feneri demeyi bırakmam gerekiyor )))))))))))))))))))))))))))
slm arkadaşlar soyacım direksiyon sınavı deyince aklıma geldi bir arkadaşıma sınava girmeden önce herkes mutlaka arabayı çalıştır heyecandan çalıştırmayı unutursun diye tembihlemişler sınav günü arkadaş tembihleri dinleyerek ilk önce anahtarı çevirmiş araba çalışmamış birkez daha denemeiş bir kez daha... hocaya bakmış hocada gülerek : hanfendi araba zaten çalışıyor demesin miii
hoca öyle deyince bizimki arabanın sesini duymuş :)))
sana başarılar dilerim.
dünden beri günlüğünü okuyorum artık bi grup olmuşsunuz.
ben de katılmak isterim. okudukça güzel faydalı ve motive edici bilgiler ediniyorum.
kendimden bahsedeyim 160 boyunda 1 ay önce doğum yapmış 77 kiloluk bi anneyim.
şimdi sen emziriyorsun sakın diyet yapma diyebilirsiniz
ama amacım soya sosu arkadaşımızın da dediği gibi diyet yapmak değil sağlıklı beslenmek.
dün kocam kızımın önünde bana; annenin yüzde yetmişlik yağ oranı var kızım diye dalga geçti
ağladım,lokmalar boğazıma dizildi, sofradan kalktım.
kalkmasaydım koca tabak makarnayı götürücektim.
sonra bu sayfayla karşılaştım
kendime günlük açmayı düşünüyordum ama bunu daha önce başka bir sitede denemiştim olmadı. yapamadım verdiğim kilo 5i geçmedi
kısacası kızlar ben de aranıza katılabilir miyim
Ben de katılmak isterim. Okudukça güzel faydalı ve motive edici bilgiler ediniyorum.
Kendimden bahsedeyim 160 boyunda 1 ay önce doğum yapmış 77 kiloluk bi anneyim.
ama amacım soya sosu arkadaşımızın da dediği gibi diyet yapmak değil sağlıklı beslenmek.
Dün kocam kızımın önünde bana; annenin yüzde yetmişlik yağ oranı var kızım diye dalga geçti
Kalkmasaydım koca tabak makarnayı götürücektim.
Sonra bu sayfayla karşılaştım
kendime günlük açmayı düşünüyordum ama bunu daha önce başka bir sitede denemiştim olmadı. Yapamadım verdiğim kilo 5i geçmedi
ben de katılmak isterim. okudukça güzel faydalı ve motive edici bilgiler ediniyorum.
kendimden bahsedeyim 160 boyunda 1 ay önce doğum yapmış 77 kiloluk bi anneyim.
dün kocam kızımın önünde bana; annenin yüzde yetmişlik yağ oranı var kızım diye dalga geçti
kalkmasaydım koca tabak makarnayı götürücektim.
sonra bu sayfayla karşılaştım
kendime günlük açmayı düşünüyordum ama bunu daha önce başka bir sitede denemiştim olmadı. yapamadım verdiğim kilo 5i geçmedi
Kızlar bişi sorcam bu resimleri nasıl koyuyorsunu bu sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?