Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Kızlaaar nasılsınız?
haftasonu malum dün yazamadım menümün tamamını

dün ara oalrak 2form bisküvi
öğlen ızgara göğüs etli tavuklu salata+ayran
ara erik
akşam 4-5kaşık bezelye +ayran+2adet bulgurlu salçalı çiğköfte isteğimi giderecek bir şey yapıp yedim (bulgur pilavı niyetine düşündüm :) )
dün yürüyüş yaptım extra spor yapamadım

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün 3.haftamı doldurdummmm çizelgemi değiştirdimmm :)
sabah 1kaşık lor peynirle 1dilim ekmek az domates ve salatalık+1yeşilçayla kahvaltımı yaptım ayy mutluyum ya 6kiloyu geçtim =)
1haftalık hedefim 80 olmak ben elimden geleni yapacağım olmazsa üzülmek yok çünkü o da olacak neredeyse yakında 7li rakamları göreceğim. . :)))))
kilo kaybım da farkedilmeye başlandııı :)
bu ara not olarak suyumu azattım bıraz ama artık devam edeceğim çünkü 3ltreyi tamamlayınca anca iyi geliyor bana. .

ayy kızlar verdiğiniz cevapları okuyunca çok mutlu oldum.
günde 3 lt su tüketiyorum zaten istemsiz o kadar susuyorum ki hayatımda bu kadar su içmemişimdir
süt olsun diye hakketen çok abarttım her gün kurabiyeler tatlılar.
soyacım liste için de ayriyeten teşekkür ederim.
bu sabah 2 yumurta yarım dilim çavdar ekmeği yedim ara öğünüm de 1 elma ve yarım çavdar ekmeği
öğle yemeği için köfte salata düşünüyorum.
amacım diyet yapmak değil sağlıklı beslenmek.
moral ve motivasyona ihtiyacım olduğu için bu günlüğü seçtim.
hedefim ilk etapta 70 kg. hedeflediğiniz gibi haftada 1 kg gitsin yeter hatta yarım kiloya bile razıyım.
hipotroidi sorunum var ve spor yapmadan zayıflayamıyorum. ama bunun için de leslienin yürüyüş videolarından faydalanıcam evde olduğum için.
sağolun kızlar yaaa kendimi acayip mutlu hissettim şimdi
desteğinizle ben de zayıflıycam
geçmiş sayfaları okuyorum da bu kadar kısa zamanda ne ara 400 sayfa ilerlediniz:)

seni anlayabiliyorum çok zor bir durum şakada olsa insanın eşinden böle şeyler duyması çok üzüyor bizleri benim eşimde şaka olarak anca ye şiştindedi ben ozaman dank etti kafama ve bende bu sayfayı buldum sağolsun soya cım ve diğer arkadaşlar sayesinde hem yemek için fikirler hem değişik hatta doğru bildiğim yanlışları öğrendim birçok şeyi yanlış biliyormuşum ama burda hepsini öğrendim bu konuda birbirimize yardımcı oluyoruz ben 5 kilo verdim 1.5 ayda yavaş ama en azından almadım herşeyi hayatımdan çıkardım şimdiki tepkiler hoşuma gitmeye başladı bana birisi zayıflamışsın diyince hoşuma gidiyor özellikle eşim sende bunu düşün tam uygularsan zayıfladığını göreceksin ve daha bi azimleneceksin
şimdiden çabuk ve sağlıklı zayıflamalar..
aramıza hoşgeldin bu arada :))

meraba kızlar
birkaç gündür yazamıyorum sizlere
koşturmaca dewam ediyor
yasemin çok sevindim senin için gitmiyor derken bak neler oldu
inş benimde olur çünkü benimde aynı durum
dün değil ondan önceki gün komşuda tartıldım
digital olmayan bir baskülde 78 ile 79 arasındaydı ibre
çaktırmadım ama moral göçtü tabi
nişana 75 olamayacağımbu durumda
nişanlımla girdiğim iddiaya kaybedeceğim
hangisine yanayım bilemedim
birgün gidecek bunu biliyorum en azından
panik yok stres yok
sabır var sadece:)

inşirah hoşgeldin canım
umarım herşey dilediğin gibi olur
sorun etme sabırla ilerlersen kazanan sen olacaksın

canım takma kafana baksan ben bu ay 1,40 kg gitti ama biz yola girerken ayda 1kg versem bile yeter diye girdim
hiç üzülme nişanda istediğin kıloda olmazsın ama nişan en güzel kızı olursun buna eminim
sende düğüne daha fit olursun tatlım

Bugun saat 12 de okuldan aradılar çocuğun dişi ağrıyor diye bilgi verdiler hadi koş git çocuğu al dişçiye götür
3 tane diş çektir cumartesi 3 tane daha çekilçek azı dişler düşmediği için altında yeni dişler geliyormuş çektiler işte

bundan dolayı öğlen menum saat 14,00 gibi oldu

yoğurt
domates
salatalık
biber
1 dilim ç.ekmeği

canım geçmiş olsun.diş ağrısı çok zor ya

öğlen yemeğim
yeşil mercimek yemeği
yarım kase cacık
kızlar ben tuzu tamamen çıkardım hayatımdan 2 haftadan fazladır tuz kullanmıyorum hiç

merhaba arkadaslar, bugunku menum
sabah: 1 dilim cavdar, kucuk bir dilim peynir, 1 kupa sutlu cay
ara: 1 kivi
ogle: mantarli omlet
esim de spora gidecekmis bugun o yuzden ben henuz gitmedim aksam ona katilirim diye

Selam güzellerimmmm ))

Spora gidemedim, iş görüşmesine çağırıldım yarın için...
E tabi giyecek hiç kıyafetim yok !
Bütün kıyafetlerim çuval gibi oluyor üstüme ))
En son üstüme iş kıyafeti aldığımda 88 kiloydum, kıyafetlerimin hepsi 48-50 beden arası (üst beden)
Pantolonum var, 3 sene evvel 42 beden pantolon almıştım ama içine girememiştim, br gün giyerim diye dolabımda duruyordu, artık giyiyorum ))
gidip üstüme bir gömlek veya blüz alayım dedim ve aldım...
inanamayacaksınız ama 40 beden bir blüz aldım arkadaşlar ))))))))))
kardeşim 44 beden bir blüz getirmişti böyle koyu bir yavruağzı renk, giydim üstümde çok büyük durdu, 1 beden küçüğünü istedim ondan...
oda hem 40 hem 42 beden getirmiş... bende önce 40 bedeni giyeyim dedim, muhteşem oldu !
Kendime inanamadım! Kalıbı dar değil o yüzden 40 beden oldu ama olsun, ilk defa kendime 40 beden birşey almanın hazzı muhteşem bir şey )))))))))))

Bugün spora gitmediğim için alışveriş yapacağım mağazaya kadar yarım saat tempolu yürüdüm )) Spor ihmale gelmez !!!!

Sonra eve geldim ve kocacığıma zeytinyağlı yaprak sarması yaptım, ben yiyemeyeceğim ama kocama afiyet olsun dedim... Çok sever ))

Birazdan kuaföre gidip tırnaklarıma french yaptıracağım, saçlarıma da kırık fön çektireceğim...

Yarına muhteşem olacağımı biliyorum ))
Eğer yapabilirsem fotoğrafımı çekip face'e koyacağım, haber veririm ))

Mucksss

selam canim, senin adina sevindim, umarim diyetinde basarili oldugun gibi yarinki is görüsmende iyi gecer.. mart ayinin sonunda acmissin bu konuyu ve diyete baslamissin, o günden bu güne asagi yukari iki ay gecmis, 2 ayda kac kilodan kaca düstün ögrenebilirmiyim ?

canım,

sen iki ara bir dere gidip geliyorsun ))
bir diyorsun ki 75 kilo olmalıyım,
bir diyorsun ki 75 kilo olursam nişan elbisemin beli bol gelecek terziye güvenip düzelttiremem ))
Sen bu kadar kararsızken nasıl vücut sistemin düzenli gidecek ))
Tatlım sen kafana hiç bir şey takma, nişana kadar her akşam salata ile devam et
illaki 75 olacağım diyorsan olursun ama önce kararlı ol, önemli olan budur
Hedef yoksa kilo kaybıda yok unutma...
Ne kadar olursa olsun mantığı ile ilerlediğinde kilo veremezsin, hedef koyduğunda kilo verirsin..
3 günde de 3 kilo verirsin ama sağlıksız olur biliyorsun...
Sadece nişana odaklan, güzel olacağına odaklan,
En sonunda ulaşacağın nihai kilona ve kazanacağın arabaya odaklan ))))))
Öptüm çok ))

Teşekkürler,

2 ayda 12,1 kilo..
toplam 3,5 ayda 20,2 kilo
bilgine

Teşekkürler,

2 ayda 12,1 kilo..
toplam 3,5 ayda 20,2 kilo
bilgine

neler yaptigini mutlaka bildirmissindir önceki yazilarinda, biara vaktim oldugunda hepsini okuyup nasil basardigini ögrenmek istiyorum.. darisi benim basima insallah.. 15-20 kilo zayiflamaliyim ama acelem yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…