Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

öğlen yemeğim
yeşil mercimek yemeği
yarım kase cacık
kızlar ben tuzu tamamen çıkardım hayatımdan 2 haftadan fazladır tuz kullanmıyorum hiç

Tuzu hayatından çıkartmakla çok iyi birşey yapmışsın İncicim,
Gereksiz olarak vücutta su tutar, böbreklere zarar verir...
Yediğimiz her yiyecek vücudumuza yeter derece tuz-şeker ve yağ içeriyor...
Tebrik ederim bu düşünceni!
Sağlıklı beslenme yolunda gerçekden çok doğru bir adım atmışsın
Artık daha da güzel kilo vereceksin ))
Sevgilerimle

neler yaptigini mutlaka bildirmissindir önceki yazilarinda, biara vaktim oldugunda hepsini okuyup nasil basardigini ögrenmek istiyorum.. darisi benim basima insallah.. 15-20 kilo zayiflamaliyim ama acelem yok..

Umarım dilediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın,
bildiğim kadarıyla sporunu ihmal etmiyorsun,
birazda diyetine dikkat ettiğin sürece çok rahat kilo verebilirsin...

Umarım dilediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın,
bildiğim kadarıyla sporunu ihmal etmiyorsun,
birazda diyetine dikkat ettiğin sürece çok rahat kilo verebilirsin...

tesekkür ederim canim, evet spor yapiyorum ve faydasinida görmeye basladim cok sükür.diyet yapmiyorum ama aksamlari yememeye dikkat ediyorum ve zaten cok yemek yiyen biride degilim, abur cuburum yoktur. meyve tüketirim genelde ama tembellikten aldiklarimi veremedim ama artik basarmak zorundayim diye spora sarildim ve gec vakit yememenin öneminin farkina vardim. bugünden sonra bir gün et salata diger gün corba gibi seyler tüketecem bakalim insallah ise yarar..

ooo çıstak çıstak esraanne de burdaymış ))
hoşgeldiniz efendim 2 dakkaya kırmızı halınız serilecek ))
nerdesin gene ))

kızlar ben kaçar mesai bitti
kocam evde yemek bekler komşum spora bekler sonra ablam çocuk uyutmak için beni bekler çook işim var çoookk.

Bende ufaktan kaçıyorum ))

Akşam yemeği olarak bugün bir değişiklik yaptım,
şu dün ülker outletten aldığım prebiyotik yulaflı müsliden yedim light sütle
3 yk müsli, 1 su bardağı light süt
Bu light sütü de eşim alıyor nedense...
Her seferinde normal süt al diyorum o gidip light süt alıyor ))
Yemek hazırlamaya vaktim yok şimdi, kuaföre gitmem lazım
gelince de yemek için geç olacağı için böyle birşey deneyeyim bu akşamlık dedim
gelince de bir yeşil elma+yeşilçay yaparım akşamı tamamlarım ))
Fırsat bulursam yazıcam gene
şimdilik öpüyorum, bye ))

Akşam 3,5 ızgara tavuk köftesi+yarım bardak ayran +salata

arada meyve salatası yapmayı düşünüyorum

pek sakin sessiz bu aralar herkes . .
sporumu daha yapmadım twister ve leslie yaparım diyorum 3gün 45 dakikalık programdan yapma gibi bir planım var

çizelgemi de değiştirdim ama bir kutlama göremedim kötü mü gidiyorum dersiniz?
Ben iyi diye seviniyorum da ona göre çeki düzen vereyim kendime. .

ev ahalisi benim diyetimi bekler gibi her gün yeni bir enfes lezzet yapma peşinde karşıma çıkıyorlar çok zorluyorlar beni
En çok da ağzıma 3haftadır şekerli bir şey sürmemiş olmak zorluyor . .
agrasif oldum baya baya. .

Bir de soyacım deniz börülcesi aldırdım sebze niyetine yiyebilir miyim ? Tuzlu oluşu beni biraz düşündürdü çünkü. .
farklı farklı bir sürü sebze yemeyi düşünüyorum bu hafta her birinden ayrı vitamin alabilmek için ve değişiklik monoton diyeti keyifli kılıyor :)
Ben mutfakla haşır neşir olmayı sevdiğimden hep değişik tadlar peşindeyim böyle :)

Son düzenleme:
ben geldimmmmm
toplu bildirim yapayım
sabah 9
2 yumurta yarım dilim çavdar ekmeği
3 fincan siyah çay sıfır şeker

ara öğün 12 gibi
yarım çavdar ekmeği 1 elma

öğlen 1 buçuk
3 köfte tost makinesinde yaptım
1 dilim çavdar ekmeği
salata tuzsuz yağsız

ara
bi kase kiraz ve 5 tane çilek çok oldu farkındayım

akşam
çiğköfte ve marul

çiğköfte yiyebilir miyiz bilmiyorum
aslında bu akşam için ıspanak yapıcaktım kendime ama gittiğim yerde ısrar edildi yedim
bi de sütün çeker lafı yok mu illa tadımlık da olsa yediriyo kaynanam
akşam 9 buçuk gibi tarçınlı yeşil çayımı içicem elma yemiycem çünkü yarım saate kalmadan acıkıyorum elma yiyince

herkese iyi akşamlar kızlar
sporu inşallah akşama yaparım yapamasam da twist yapıcam 5 dakika söz:)

3 haftadır şekerden uzak durman süperrrrr
eminim çok kısa zamanda istediğin kiloya inersin
iradenden dolayı kutluyorum seni canım

bence de muhteşem olucaksın yarın
40 beden oldun bu kadar kısa zamanda süpersinnnn
seni örnek alıyorum kendime ben de azmedicem ve vericem bu kiloları senin gibi
bu arada gün gün nasıl erimişsin okuyorum
bi yerde dantel örneğini vermişsin ya çok hoşuma gitti
çok doğru bir mantık
her gün 200 300 gr gidiyor ve haftada en az 1 kg veriyorsun süpersiiiiin
hepiniz süpersiniz kızlar

Bir de şu algidanın 55 kalorilik dondurmalarını gördünüz mü bilmiyorum ama zamanında sadece ananaslısı vardı (ki şimdi çileklisi de çıkmış) diyetisyenim yiyebilinir diye kendi tarif etmişti siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
1elma bile 60 kalori ortalama ara öğün olarak yenebilir diyorum ben?

iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim
8 kaşık nohut yemeği ve salata

sporumu yaptım 30 dak leslie birazda twister

Son düzenleme:
3 haftadır şekerden uzak durman süperrrrr
eminim çok kısa zamanda istediğin kiloya inersin
iradenden dolayı kutluyorum seni canım

Teşekkür ederimmm
tartıda gördüğüm - ler her şeye değer dedirtiyor insana :)
umarım hepimiz hedefimize ulaşıcaz. .
sana da kolay gelsin okudum yazılarını durumun daha hassas yeni annesin ama süt veriyor olman kilo vermeni hızlandıracaktır diye düşünüyorum
bebeğin büyüdüğünde tüm kilolarından kurtulmuş annesini tanıyacaktır inanıyorum

sevgili arkadaslar saclar tirnaklar ok, kiyafet ok... Yarina hazirim )) gelelim sizeeee... Papiacim, her seferinde tebrik bekleme canim, burda kilo vermek cok dogal birsey asil kilo veremezsen hepimiz tepki veririz buna alismaya basla )) ayrica dondurma ile ilgili gecmis sayfalarda verdigim izin vardi onun disinda isterse sifir kalori densin izin yok canim... Hazir hic bir dondurmayi tuketmiyoruz... Seni 7li rakamlari gordugun zaman tebrik edecegiz temponu artir )) dogum yapan arkadasim, cigkofte onermiyorum, gereksiz yag tuz iceriyor ayrica bulgur siser, tartida arti cikmak istemiyorsan dikkat edelim lutfen... Kayinvalidenede uygun bir dille sut cekmesi gibi birseyin olmadigini belirt... Grubumuzda bu tip seyler gormek istemiyoruz, ve sen zayif ve guzelnolmak istiyirsan bir an once hayir demeyi ogrenmelisin...ilk kural bu... Paphia,Deniz borulcesi ile ilgili bir fikrim yok, hazir satilanlardan aldiysan yemeni tavsiye etmem.. Tuz tuketmek istemedigimiz birsey, verdigini geri almak istemiyorsan tuzdan uzak dur, ve son olarak, sporu ihmzl etmeyin, ederseniz tarti sizden intikamini alir unutmayin )) sevgilerimle..

vaaaaaaaaaaaaaaaavvv hemen cevap geldi .
tamam canım kayınvalidemi uyarayım çiğ köfte yok
tabi ki zayıf ve güzel görünmek istiyorum ve o yüzden sizin grubu seçtim
hayır demeyi öğrenicem ilk ödevim bu olucak.
sağlıklı besleniyorum artık .....

Haklısın canım . . Yarın için bolll şansssss diliyorummmmmm !!!
alışıyorum sizeeeee. . Doktorum da önerince kalorisi az yenebilir diye düşündüm ben .
ay başında 7li rakamlarda olamk benimde hedefim sporumu yapıyorum şuan twister 20 dkka ustune 1mil leslie yapacağım bugün 45 dkka olacak. . bulgur piştikten sonra ha bulgur pilavı ha haşlanmış bulgur ha bulgurlu dolma az yendiği sürece aynı şey değil mi? ben severim de bulgurlu salçalı şeyleri mantık uyduramıyorum bu konuda . .
Deniz börülcesini taze aldım kendim pişireceğim ama doğası gereği tuzlu bir bitki . . tuz yok denecek kadar az tüketiyorum artık yiyeceklerin gerçek tadını yeni alıyorum diyebilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…