öğlen yemeğim
yeşil mercimek yemeği
yarım kase cacık
kızlar ben tuzu tamamen çıkardım hayatımdan 2 haftadan fazladır tuz kullanmıyorum hiç
neler yaptigini mutlaka bildirmissindir önceki yazilarinda, biara vaktim oldugunda hepsini okuyup nasil basardigini ögrenmek istiyorum.. darisi benim basima insallah.. 15-20 kilo zayiflamaliyim ama acelem yok..
Umarım dilediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın,
bildiğim kadarıyla sporunu ihmal etmiyorsun,
birazda diyetine dikkat ettiğin sürece çok rahat kilo verebilirsin...
3 haftadır şekerden uzak durman süperrrrrAkşam 3,5 ızgara tavuk köftesi+yarım bardak ayran +salata
arada meyve salatası yapmayı düşünüyorum
pek sakin sessiz bu aralar herkes . .
sporumu daha yapmadım twister ve leslie yaparım diyorum 3gün 45 dakikalık programdan yapma gibi bir planım var
çizelgemi de değiştirdim ama bir kutlama göremedim kötü mü gidiyorum dersiniz?
Ben iyi diye seviniyorum da ona göre çeki düzen vereyim kendime. .
ev ahalisi benim diyetimi bekler gibi her gün yeni bir enfes lezzet yapma peşinde karşıma çıkıyorlar çok zorluyorlar beni
En çok da ağzıma 3haftadır şekerli bir şey sürmemiş olmak zorluyor . .
agrasif oldum baya baya. .
Bir de soyacım deniz börülcesi aldırdım sebze niyetine yiyebilir miyim ? Tuzlu oluşu beni biraz düşündürdü çünkü. .
farklı farklı bir sürü sebze yemeyi düşünüyorum bu hafta her birinden ayrı vitamin alabilmek için ve değişiklik monoton diyeti keyifli kılıyor :)
Ben mutfakla haşır neşir olmayı sevdiğimden hep değişik tadlar peşindeyim böyle :)
Selam güzellerimmmm ))
Spora gidemedim, iş görüşmesine çağırıldım yarın için...
E tabi giyecek hiç kıyafetim yok !
Bütün kıyafetlerim çuval gibi oluyor üstüme ))
En son üstüme iş kıyafeti aldığımda 88 kiloydum, kıyafetlerimin hepsi 48-50 beden arası (üst beden)
Pantolonum var, 3 sene evvel 42 beden pantolon almıştım ama içine girememiştim, br gün giyerim diye dolabımda duruyordu, artık giyiyorum ))
gidip üstüme bir gömlek veya blüz alayım dedim ve aldım...
inanamayacaksınız ama 40 beden bir blüz aldım arkadaşlar ))))))))))
kardeşim 44 beden bir blüz getirmişti böyle koyu bir yavruağzı renk, giydim üstümde çok büyük durdu, 1 beden küçüğünü istedim ondan...
oda hem 40 hem 42 beden getirmiş... bende önce 40 bedeni giyeyim dedim, muhteşem oldu !
Kendime inanamadım! Kalıbı dar değil o yüzden 40 beden oldu ama olsun, ilk defa kendime 40 beden birşey almanın hazzı muhteşem bir şey )))))))))))
Bugün spora gitmediğim için alışveriş yapacağım mağazaya kadar yarım saat tempolu yürüdüm )) Spor ihmale gelmez !!!!
Sonra eve geldim ve kocacığıma zeytinyağlı yaprak sarması yaptım, ben yiyemeyeceğim ama kocama afiyet olsun dedim... Çok sever ))
Birazdan kuaföre gidip tırnaklarıma french yaptıracağım, saçlarıma da kırık fön çektireceğim...
Yarına muhteşem olacağımı biliyorum ))
Eğer yapabilirsem fotoğrafımı çekip face'e koyacağım, haber veririm ))
Mucksss
3 haftadır şekerden uzak durman süperrrrr
eminim çok kısa zamanda istediğin kiloya inersin
iradenden dolayı kutluyorum seni canım
sevgili arkadaslar saclar tirnaklar ok, kiyafet ok... Yarina hazirim )) gelelim sizeeee... Papiacim, her seferinde tebrik bekleme canim, burda kilo vermek cok dogal birsey asil kilo veremezsen hepimiz tepki veririz buna alismaya basla )) ayrica dondurma ile ilgili gecmis sayfalarda verdigim izin vardi onun disinda isterse sifir kalori densin izin yok canim... Hazir hic bir dondurmayi tuketmiyoruz... Seni 7li rakamlari gordugun zaman tebrik edecegiz temponu artir )) dogum yapan arkadasim, cigkofte onermiyorum, gereksiz yag tuz iceriyor ayrica bulgur siser, tartida arti cikmak istemiyorsan dikkat edelim lutfen... Kayinvalidenede uygun bir dille sut cekmesi gibi birseyin olmadigini belirt... Grubumuzda bu tip seyler gormek istemiyoruz, ve sen zayif ve guzelnolmak istiyirsan bir an once hayir demeyi ogrenmelisin...ilk kural bu... Paphia,Deniz borulcesi ile ilgili bir fikrim yok, hazir satilanlardan aldiysan yemeni tavsiye etmem.. Tuz tuketmek istemedigimiz birsey, verdigini geri almak istemiyorsan tuzdan uzak dur, ve son olarak, sporu ihmzl etmeyin, ederseniz tarti sizden intikamini alir unutmayin )) sevgilerimle..
sevgili arkadaslar saclar tirnaklar ok, kiyafet ok... Yarina hazirim )) gelelim sizeeee... Papiacim, her seferinde tebrik bekleme canim, burda kilo vermek cok dogal birsey asil kilo veremezsen hepimiz tepki veririz buna alismaya basla )) ayrica dondurma ile ilgili gecmis sayfalarda verdigim izin vardi onun disinda isterse sifir kalori densin izin yok canim... Hazir hic bir dondurmayi tuketmiyoruz... Seni 7li rakamlari gordugun zaman tebrik edecegiz temponu artir )) dogum yapan arkadasim, cigkofte onermiyorum, gereksiz yag tuz iceriyor ayrica bulgur siser, tartida arti cikmak istemiyorsan dikkat edelim lutfen... Kayinvalidenede uygun bir dille sut cekmesi gibi birseyin olmadigini belirt... Grubumuzda bu tip seyler gormek istemiyoruz, ve sen zayif ve guzelnolmak istiyirsan bir an once hayir demeyi ogrenmelisin...ilk kural bu... Paphia,Deniz borulcesi ile ilgili bir fikrim yok, hazir satilanlardan aldiysan yemeni tavsiye etmem.. Tuz tuketmek istemedigimiz birsey, verdigini geri almak istemiyorsan tuzdan uzak dur, ve son olarak, sporu ihmzl etmeyin, ederseniz tarti sizden intikamini alir unutmayin )) sevgilerimle..
amannnnnn hemende fark ederlermişde beni de aman da aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?