Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

günaydın tatlı bayanlar nasılsınız bugün istanbulda hava çok güzel bilmiyorum oralarda nasıl ama artık yaz geldi diyorum ve mutluyum ben yazı çok severim
bugün sabah kahvaltımı sabah 9 da yaptım pek iştahım yoktu 1 brd siyah çay ve çok az tuzsuz peynir yedim
şimdiyse acıktığımı hissettim yeşil elma yarım kase yoğurt yiycem
öptüm hepinizi çok güzel bir gün diliyorum size :))

Günaydın herkrse rahatsız olduğumu anlatmıştım kahvaltım da uyandım ama ayılamadım çok kötüyüm bugün ara yapacağım saatte uyandım ve su içtim bol bol uyanır uyanmaz
1kuru kayısı 1erik 1form bisküvi 5-6tane leblebi yedimm

sende mi 77 kilosun canım ?
bak eşim konusunda haklısın
hakikaten bana öyle demeseydi burayı bulamıycaktım vardır her işte bi hayır
dediğin gibi doğum yaptım emziriyorum nasıl olsa diye yedikçe yedim
ama artık dur demenin vakti
su en güzel süt yapıcı 3lt içiyorum günde
yediklerime de dikkat edip haftaya 75 olmam lazım
hindi eti çavdar ekmeği bol salata malzemesi ve tabi ki yeşil elma aldımsağlıklı besleniyorum artıkkkkk:)
1 ay sonra 4 kilo vermiş olarak doğum yapmadan önceki kiloma dönemme lazım
motivasyon tavannn inşallah bozulmaz

bu arada kızlar nasıl çavdar ekmeği tüketiyorsunuz ben a101den aldım
üzerinde yüzde 50 buğday unu yüzde 40 çavdar varmış sizce sağlıklı mı
yüzde yüz çavdar diye bi ekmek çeşidi var mı
bu arada bu topiği bulmadan önce uno tam denge tüketiyordum
burda çavdarı okuyunca ona geçtim hangisi daha sağlıklı ?

Geçmişten benim şu andaki ruh halimi en iyi tedavi edecek terapi gibi sözler.
siz de bu ruh halinize sahipseniz ilacı bu cümleler

merhaba arkadaslar :)
bugun buraya yaz geldi resmen, gectigimiz yaz sicaklik maksimum 20 derece olmustu, genelde 18-19 gidip geliyordu. deniz kenarinda oturmama ragmen 1 kere bile girememistim, ama bugun 23 derece 1-2 ay icinde daha da iyi olacagini umuyorum gerci burada 18 dereceyken de denize giren oluyor, ben de 20 derecede mayoyla rahat oturup guneslenmistim sanki burada hava daha sicak hissediliyor gibi. bursa'da 20 derecede usuyordum hatirliyorum da... neyse
sabah kahvaltim 2 kucuk kepek ekmeginden peynirli domatesli sandvic ve bir bardak taze yaptigim smoothie (elma ve ahududu)
sonra 1 saat pilates
sabah cok doymusum ara ogun yapmadim o yuzden
ogle yemegim haslanmis esmer makarna ve az zeytinyagli turlu
aksama da turluden yemeye devam ederim heralde

ne kadar sakin bugün topiğimiz
soya iş görüşmesinde hala sanırım
inci çok yoğun olduğunu söyledi
esraanne ekran mı gitti yine?
yaseminnn çok az uğradın sanki bugün ne iş??
oğluşun dişi nasıl oldu
qwerty sen kesin gezmeye gittin:)
truly sende spordasındır diyecektim az önce gelmişsin
paphia hastaydı yatıyomusun canım?
prenses de bir uğrayıp çıkmış
kate de bu aralar görünmüyor pek

e bir ben varım buralarda olsun olsun birazdan geleceksiniz biliyorum
bekliyorum sizii:)

unuttuğum kimse olmadı inşallah:S

insirah ekmek sormuşsun canım
bende marketten alıyorum çavdar ekmeğimi
eğer bulamazsam fırından tam buğday ekmeği alıyorum
o bahsettiğin uno nun ekmeğini grubumuzdan inci tüketiyor
denk gelirsen ona sor istersen
ama bence fırından veya marketten aldığın çavdar ve tam buğday ekmeğini kullanabilirsin

Spor yapanların neden suyu bu kadar çok tüketmemiz gerekiyor sorularına rastlarız devamlı olarak. Evet arkadaşlar eğer spor yapiyorsak Suyu çokca tüketmemiz gerekiyor. Peki Ama Neden ? Buyurun nedenlerine hep beraber göz atalım..

Vücudumuzdaki su oranı yüzde 60 ila 70 arasında değişiyor. Vücudumuzdaki su miktarının çok az azalması bile, kanın kalınlaşmasına sebep oluyor. İşte televizyonlarda gördüğünüz uzmanların yazın en az iki litre su tüketmeniz gerektiği konusundaki ısrarları bu yüzden. Bir de egzersiz yaptığınızı düşünürseniz, saatte yaklaşık 1 litre su kaybettiğinizi bilmeniz gerekiyor. Spor sırasında ve sonrasında bu kaybı mutlaka sıvı alarak telafi etmeniz gerekir.

Soğuk yiyeceklere yönelebilirsiniz!
Yaz aylarında soğutulmuş yiyecekler tüketebilirsiniz. Bu yiyecekler terlemeyle birlikte vücudunuzdaki ısının da dışarı atılmasına neden olur, böylece enerji kaybedersiniz. Zayıflamak isteyenler için ideal bir durum. Yalnız çok soğuk yiyecekler mide rahatsızlıklarına yol açabilir.

Egzersize başlamadan önce bol bol su için!
Antrenmana daima iyi bir sıvı dengesiyle başlayın. Akşam ofis çıkışında spor salonuna gidiyorsanız, gitmeden su tüketmeye başlayın ve egzersiz yaparken de su içmeye devam edin. Dışarıda koşuyorsanız, 45 dakika boyunca sıvı tüketmeden dayanabilirsiniz. Daha uzun süre dışarıda olacaksanız, yanınızda mutlaka su bulundurun. Spor sonrasında sıvı kaybını hemen dengelemeniz çok önemli. Terlemeyle birlikte vücuttan atılan sıvının tekrar yerine konulması gerekiyor.

Su içmek için susamayı beklemeyin!
Susadıysanız, alarm zili çalıyor demektir! Aslında susama hissinin ortaya çıkmasına kadar beklememeniz gerekiyor. Sıvı kaybının belirtileri; koyu renkli idrar ile ağız ve gözlerdeki kuruluk hissidir. Antrenman sonrasındaki sıvı gereksinimini belirlemek için tartılın. Spor sonrasındaki ağırlığınızı spor öncesindeki ağırlığınızdan çıkararak ne kadar sıvı kaybettiğinizi tespit edebilirsiniz.

İçecek seçimi
Seçeceğiniz içecek, hedefinize bağlı. Sıkı bir şekilde spor mu yapmak istiyorsunuz, yoksa amacınız zayıflamak mı? Antrenman sırasında, odaklanmak zorunda olan hırslı sporcuların karbonhidrata ihtiyaçları var.

Meyveli sodalar bu konuda iyi bir seçim. Hazır karışımlar genelde fazla şekerli olduğundan içeceğinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz: Meyve suyu ve sodayı 1/3 oranında karıştırın ve keyifle için. İzotonik spor içecekleri ve protein shake’leri, yüksek performanslı sporcular için geliştirildi; ancak eğer zayıflamak istiyorsanız, bu içeceklerden uzak durmanız gerekiyor; çünkü içerdikleri besin maddeleri kilo aldırabiliyor. Zayıflama meraklıları mutlaka suyu tercih etmeliler. Tadı hoşunuza gitmiyorsa, içine birkaç damla limon suyu ya da bir miktar zencefil ekleyebilirsiniz. Spor sonrası için özel bir tüyo: Alkolsüz bira, canlandırır, sakinleştirir ve vitamin ile mineraller açısından zengindir.
alıntıdır

Selam güzeller güzeli kızlarımmmmmm mucksssssssssssssss ))

Geldim geldimmmmmmm
Görüşmem güzel geçti, süper geçtiiii, bu hafta kesinlikle 2.görüşmeye çağıracağını söyledi görüştüğüm kişi ))
İK ile görüşeceğim, bu hafta sonuca bağlayalım hemen başlayalım dedi, bakalım hayırlısı diyorum ))

Yazdıklarınıza göz attım,
Paphia geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, havalara aldanıp soğuk şeyler tüketme, terliyken rüzgarda kalma ))
Sağlık önemli, aman diyeyim )) İlaçlar kilo yapıyorrrrrrrrrrrrrr, hasta olmayınnnnnnnnnn )))))))))))))))))))))))

Nativ, o açıklama banaydı sanırım )))))))))))))))))))))))
Canım ben senin zaten zayıflayacağına inanıyorum, hiç bir zaman bundan şüpheye düşmedim, düşmem ))
Sadece sen şüpheye düşme istedim, ve dalgalı saç hakkında bende aynı fikirdeyim qwerty ile !
Kuaför bir annenin kızı olarak tavsiyem (uzun yıllar kuaförde makyöz olarak çalıştım) dalgalı fönden uzak durman...
Daha kilolu gösterir, kırık fön yada düz dön daha hoş bir görüntü oluşturur ve makyajını hafif yaptır...
Genellikle sen ne kadar hafif yapın desende ağır yaparlar kıyafet yüzünden kaybolmasın diye ama bu yüzünü çok şiş gösterir,
tavsiyem çok hafif bir far sürmen, ince bir eyeliner çektirip kirpiklerine bolca rimel sürmen yönünde olacaktır...
Gözlerinin üstüne ışıltılı bir farda sürebilirsin ama çokaçık bir renk olmasına dikkat et ))
Allığında mat bir renk olsun ve yine açık bir renk olsun ve elmacık kemiklerinden yukarı doğru olsun,
ruj konusunu sana bırakıyorum, hadi ona karışmayayım )))))

Esracım,
Seni seviyorum ))) Sen bize kısaca yazmışsın bende sana kısaca yazayım dedim ))

Yasemin yoksun? gelmenle gitmen bir olmuş valla...

İnci, kolay gelsin canım ))

İnsirah, yavaş yavaş öğreniyorsun güzel )) çavdar, tahıllı, tam buğday tüketebilirsin ekmek olarak... beyaz ekmek yemişsin bu sabah problem değil... Beyaz ekmek tüketmen gerektiğinde ekmeği yağsız teflon tavada kızartarak tüket, kalorisi daha düşük olur, bilgin olsun canım ))

Kate?

Merys?

Truly, menü güzel, spor güzel, sen güzelsin ))

şirin ?

Başka unuttuğum kim var?

Balık hafızalıyım ben ya ))))))

Nativ,
bir kaç örnek makyaj resmi koyuyorum sana, hoşuna giderse ))

Sevgilerimle

Eklentiler

• $göz makyajı.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $makyaj.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $naturel.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 36
soyacım teşekkür ederim çncelikle:)
açıklama geneldi yani son zamanlarda kendim bile naptığımı bilmez hale gelmiştim de:)
ama şimdi düzeldiğini hissediyorum

saç konusunda ise kafam karıştı çok
nişanlım kıvırcık halimi çok sever
o yüzden maşa ile dalga yapıp dağınık topuz tarzı bişey düşünmüştüm
ama şimdi en baştan model araştırmam gerekecek

makyaj örnekleri harika
böyle birşey olacak büyük ihtimal
makyajı kuaförde yaptırmamayı bile düşündüm dediğin gibi abarttıkları için
ama o riski göze alamam heralde
ricalarla hafif tutmaya çalışacağım makyajımı
ve daha oturmadan söyleyeceğim beğenmezsem sildiririm diye:)

ama saç???

Son madde hariç hepsine katılıyorum ))
Meyveli soda önermiyorum (şeker içeriyor)
Meyve suyu önermiyorum (meyveyi içmeyin, yiyin en azında karnınız doyar, mideniz çalışır, metabolizmanız hızlanır)
Protein shake'leri bende önermiyorum, ancak yüksek performansla spor yapanlar (bizler hariç) kullanıyor, buda bizim konumuz dışında zaten ))
Alkolsüz de olsa bira önermiyorum, sade soda için haftada iki kere... mineraller açısından oda zengin..
Sevgilerimle

tamam soyacım ben sadece spor esnasında su kısmını araştırmıştım zaten
diğer maddeleri eliyoruz o zaman ve bu yazıdaki gibi
spora başlamadan yarım önce suyumuzu içiyoruz
spor esnasında yudum yudum içiyoruz(qwerty sende böyle demiştin sağol canım:))
spor sonrasında da yine kana kana içiyoruz

bakıyorum hemen ))

Nativ,

İllaki dalgalı bir model istiyorsan tavsiyem sakın maşa yaptırma !
Maşa yaptırdığında saçlar yukarı doğru toplanır ve kişiyi olduğundan daha toplu gösterir
Saçlarına kırık fön çektir ve aşağıdaki modellerden birini uygulattır bence,
hafif bir makyajla muhteşem görünürsün...
Dağınık topuzu çoğu kuaför beceremiyor, tepede topluyorlar saçı ve zayıf bir insanı bile şişman gösterebiliyor bu durum...
O yüzden saçını enseden ve sıkı değil bol bir şekilde toplatmaya çalış, hafif dağınık kalsın ))

sevgilerimle

Eklentiler

• $charlize.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $nş.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $örgü.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 31
soyacım alttaki modeller çok hoş gerçekten
aklımda olacak bunlar:)
süpersin

Tatlım,

Benim annem 38 yıl kuaförlük yaptı, 25 yılında ben yanındaydım ))
O kadar çok model gördüm ki anlatamam sana )))
Annemin topuzları meşhurdu, kuaförler yarışmasında 1.liği var,
Çok iyi makyaj yapardı, muhteşem kaş alırdı, annem işinde süper bir kadındı...
Ben hala saçlarımı başkasına yaptırmam...
Nikahımda saçlarımı ve makyajımı annem evde yaptı, hatta saçlarım kısaydı, ekleme saç yaptı bana o derece yani )))))))
O yüzden kime ne gider az çok bilirim
Ve inanıyorum ki bu tarz bir model ve hafif bir makyajla süper ötesi olacaksın,
hem nişanlın hemde davetliler gözlerini senden alamayacak ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…