Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

eklemişim:)
ama sanki bununda şişman gösterme potansiyeli yüksek değil mi
soyacım çok sağol tavsiyelerin için
birşey daha soracağım iznin olursa
açık bir model nasıl olur az önceki gibi aşağıya doğru inen kısım daha uzun olacak

Eki Görüntüle 425106

ekleyebildim mi bilmiyorum ama bu nasıl?

Bu da güzel ama gittiğin kuaför bunu yapabilecek mi emin olman lazım...
Mutlaka gidip önceden bu modeli denetmen lazım, son gün gidip yaptırırsan bunu beceremeyebilirler..
Kolay gibi gözüken bir model ama kolay değil...
Çoğu kuaför yaparız der ama buna benzer birşey yapar sadece bilgin olsun...
Örneğin önü senin istediğin formatta durmaz, krepe yaparlar dolgun dursun diye o da güzel durmaz...
o yüzden bunu istiyorsan önceden gidip dene saçında, yapabilecekler mi gör...
Model olarak çok güzel, sana da yakışır
sevgilerimle ))

o zaman bir çıktı alıp iş çıkışı kuaförüme doğru yola çıkayım
dediğin gibi önü böyle durmaz büyük ihtimal
zaten benim saçımda çabuk düşer
ki benim kahkülümde var
oraya başka bişey bulunur belki
ben bi şu resimle gideyim bakayım da

kızlar ben geldim kollarım kas yaptı valla sabahtan beri fatura kaydetmekten kendime nescafe molası verdim size bakayım dedim.
menümü yazayım hemen
sabah 1 dilim ekmek lor peyniri sürülmüş
1 bardak çay
ablamda kaldım akşam bana göre kahvaltılık bişiy yoktu mecburen sadece ekmek ve lor oldu.
ara da
1 kupa yeşilçay
6 erik
öğlende
1 kase
şehriye çorbası
salata
ara yine erik
şimdide sade şekersiz nescafe

soyacım çok sevindim canım iş görüşmenin iyi geçmesine hayırlısı olur inşallah.

açık bırakmayı düşünme derim,
açık saçlar nişanda seni rahatsız eder, topuzda yaptırma...
önceki resimlerde gösterdiğim gibi hafif örgü modeller yada ensede bol bir dağınık topuz modeller hem çok masumane hemde çok şık bir görüntü oluşturur...
Düz bir model düşünürsen de yine aynı şekilde bir bol bir örgü ile şekillendirebilirsin...
Sade ve şık olmak önceliğin olsun
Unutma, güzelliği gösteren en önemli unsur sadeliktir...
Ben iş görüşmelerinde bile gelen elemanlarda öncelikle sadeliğe bakardım...
Ki çoğu iş görüşmesine bol makyaj, aşırı aksesuar ve renkli kıyafetlerle gelirdi..
Daha güzel hissederlerdi kendilerini ama satış yapıyorsan ana kural sade bir güzelliktir,
Müşteri senden çok sattığın ürün ile ilgilenmeli yoksa iş başka yerlere gider )))))))
Sade görünüm herzaman seni daha güzel gösterir ve emin ol nişanında herkes çok fazla makyaj yapmış ve abartılı saç modelleri yapmış olacak...
Sen sadeliğinle aralarında masum bir papatya gibi durmalısın ))

Sağol bebeğim benim ))
Sana da kolay gelsin, umarım çok yormazlar seni ))

tamam canım bunların hepsini not ediyorum
kesinlikle yapılmayacaklar listeme
düz tercihim olmaz ama maşada olmayacak
kırık fön çektirip ensede hafif bir topuz olacak sanırım
engin tecrübelerini benimle paylaştığın için minnettarım:)
iş görüşmene de çok sevindim
hayırlısı olsun hakkında inşallah

insan çok telaşlanıyor heyecanlanıyor dimi canım inşallah herşey istediğin gibi olur bende senin gibi herşeyimi beğenmiştim netten gelinlikten saça kadar ama hiç biri istediğim gibi olmamıştı.benim 2 akşam düğünüm olmuştu 1.düğünde saçım fena değildi 2. düğünde kendimden nefret ettim fotograf bile çekinmeye gitmemiştim. inşallah herşey gönlünce olur canım soyanın dediği gib önceden git yaptır istediğin modeli bir gör yapabiliyorlar mı

Sağol bebeğim benim ))
Sana da kolay gelsin, umarım çok yormazlar seni ))
sorma canım valla bugün hiç bitmicek gibi akşamda geç yattım yegenime bilgisayar almış babası kablosuz modemle uğraştım saatlerce kuramadım bir baktım saat gece 2 olmuş sabah 8 de kalk işlerim sıkıştı birde üstüne pazarada gidicem bugün oof ooof pazara git meyve sebze al eve gel yemek yap sonra spor yap duşa gir ablana git çocuk uyut ooo böyle gidiyor işte neyse sizide sıkmayayım ben .ben bu koşuşturmacayla 60 kilo olurum haftaya

Ben ne makyajımı ne saçımı önceden yaptırmadım kuaförüme,
zaten kendisi evdeydi (annem) ve kendisine çok güveniyordum ))))))))))))))
ve saçlarıma en ufak bir şekil bile vermedi, sadece maşaladı ve çiçeği taktı
ama bir saç bu kadar mı güzel yapılır kadın diye bağırasım geliyor her fotoğrafa baktığımda ya
of offf neden emekli oldu ki ))
Şimdi bir saçımı yaptıracağım zaman yada kaşımı aldırmak istediğimde saatlerce yalvarıyorum ))))))

selam kızlar geldim

bugun canım hiç çalışmak istedi işte çok ay sonu iş de yoğun ama olsun attım kendimi sokaklara
cumartesi lazere gidecektım doktoru aradım 14,30 burda olursan alırım senın dedi bende hemen gittim güzelce yaptırdım valla yuzume cene kısmına iğneli yaptırıyordum onuda lazere döndürdüm anam 3 dk bile sürmedi iğneli resmen öldürüyordu benı neyse lazerde işim bitti eve geldim eşefmonlarımı giiydim 1 saat yurudm eşimde çocuğu aldı geldi bugun çocuğu almaya da gitmedim yarm gün de olsa bugun azcık kendimle baş başa kaldım oh pek güzeldi

nativefly lütfen strese girme valla ben kuaförüme çok güveniyordum saçlarımı makyajımı süper yaptı çok güzel oldu tam istediğim gibi ben kendim hep sade ne saçım abartılı ne makyajım düğünde aynı nişanda aynı sade idim

kına da ise saçımı sadece ördürdüm kafama şal takmıştım (bindalı gibi ama bindalı değildi )şalvar ve üzeri parlak askılı bluz ayaımda bluzla aynı ayakkabı o kadar rahat tı kı öle ne bence hıç strese girme ama tabıkı de kuaförüne güvenmen gerek tatlım ama emın kı süper olacaksın bence

soyacım inşallah işin senın hayırlı olur canım

inci bilirim senı muhasebe hele muhasebe burosu ise hapı yuttun demektir işlerin hiç bitmez bende muhasebe ama şirket benım kı ben bütün evrakların kayıtını yapıyorum mali müşavir gelip mizanı alı gider çoğu zaman gelmez mail atarım o da tahakkuku gönderir hem ben hem ön muhasebe netsis/genel muhaseb eta iki program kullanıyom ama senin işin berbat tatlım çok iyi bilirim allah yardımcın olsun senin iş çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ara
3 yk yoğurt
1 salatalık

akşam
1 kepçe yeşil mercimek
domates salatalık ve yeşil biber

Son düzenleme:
Ben geldim kızlar) kilom 70kiloda sabitlendi zaten her kiloda takılmasam olmaz(( olsun perşembeden bu yana 800gram gitti bunada şükür dimi yani bir türlü 69u göremedim mutlaka görücem. Bugün yürüyüşe gidemedim temizlik yaptım. Ütümüde yapıp spor yapıcam. Beni hatırladığınız için teşekkürler kızlar))))))

Tekrar selam ))

Yasemin, bugün kendin için çok güzel bir şey yapmışsın tebrik ederim !
Hep söylediğim şey bu işte, kendiniz için birşeyler yapın...
Siz olmadan da işler yürüyor, okuldan çocuk alınabiliyor, hayat devam edebiliyor değil mi?
Üstelik kendinizi daha iyi hissediyorsunuz...
Ayda bir kere yarım gün yada hadi bilemedin 2 saati kendinize ayırın ve bir şey düşünmemeye çalışın...
Gerçekten tebrik ediyorum arkadaşım seni, devamını dilerim ))

Kate,
Kilom sabitlendi deme noolur banaaa ))))))
Bu sözden nefret etmeye başladım yahuuuu
Sabitlenmemiştir o, sana şaka yapıyordur, yakın bir zamanda tartı sana ceeeee diye gösterecek istediğin 6 lı rakamları merak etme ))
Sen aynı tempoyla devam et ))

Gelmişken bugünki menümü yazayım bari ))

Sabah eşimin işyerine gittim,
işyerlerinin arkası kocaman bir bahçe, sabahları kahvaltı veriliyor
öğlenleri de mangal yapılıyor, artık nasıl bir işyeriyse ))))))
Valla da billa da kurumsal firmaaaa
Sabah orda kepekli beyaz peynirli tost yedim
sonra iş görüşmesine gittim
dönüşte eşim gel yemek yiyelim dedi,
gittim yine şirketlerine bu defa da ızgara köfte, salata ve ayran yedim ))
ama bahçe muhteşem ))))))

eve gelince ara öğün olarak 1 elma ile 1 çay bardağı süt içtim
akşama da salata yaptım, 1 bardak şehriyeli çorba ile (ben çorbaları bardakta içmeyi seviyorum) onu yedim

şimdilik böyle

yarın annemler geliyor yazlıktan
erkenden anneme gidip evi temizliycem
onlara kahvaltı hazırlıycam, size ordan yazıcam ))

iki gündür spora gidemiyorum
büyük ihtimal yarın öğlen spora gideceğim

sevgilerimle ))

Selam bebeiskolar!!!! ben 2 gundur dogru durust ugrayamiyorum...esyalarimizi topluyoruz..az kaldi donmemize...cok yogundum..ama yeme duzenimi bozmadim.. Yalniz bavullari tarttigimiz icin tarti kafayi yedi heralde..beni 61.7 gosterdi bu sabah..halbuki ben 61.3 un asagisini gormeyi bekliyordum..moralim bozuldu..ama bekliycem bakalim 2 gun sonra ne gostericek..kilo alicak birsey yapmadim, adetim de yakin degil, anlamadim!!
:26:
dun yediklerimi paylasayim!
Sabah,2 yumurta hasladim,peynir yemedim, yesillik,domates,salatalik,2 firin mantar,1 catal bibersalcasi,2 ceviz
Ara:1 muz
Oglen: firinda bugulama balik,1 kase tarhana corbasi,salata
Ara:Arkadasim meyve pestili vermisti icinde seker yok sirf meyveden yapilmis,2 kucuk kare yedim
Aksam:1 brd sut,3 yk yogurt,icine yulaf kepegi,2 cig badem,1 kuru uzum

Ya insallah o rakam dogru degildir!!!

soyacım teşekkürler canım öncelikle hayırlısı olsun işin için diyerek başlayayım
ben şifayı kaptım fena halde iştahım gitti halsizim perişanımmm
sabah ayılamadığımı ara yaptığımı hastalık dolayısıyla anlatmıstım öğlen 1simitin birazını bıraktım
ara yeşil elma
akşam ızgara sebze aldım 4-5 kaşık 1kaşık kaşık yoğurtla ama sadece 2kaşık yiyebildim. .
işlerim vardı dışarı çıktım yürümüşümdür 45 dkka kadar zaten halsizdim yapabilirsem twister yapacağım biraz daha

Soyaa bende nefret ediyorum o kelimeden ama hep öyle oluyor. Her kiloda mutlaka en az 2 3hafta takılıyorum tabi 70tede kalmazsam olmaz ayıp olur))))) 100gram ya çok değil 69u görmeme ama inatla göstermiyor bana şeytan çarp yere diyor tartıyi:-@ hain tartı 1hafta süre verdim ona ya gösterecek ya gösterecek:-@

Selam canım,

Tartıda fazla görme nedenlerini hemen sana açıklayayım ))
1- biber salçası... tuz içerir, salça yapılırken çabuk bozulmaması için tuz ilave edilir, bu tuz sende su tutar, bu da tartıda fazla çıkmana sebep olur... Neden kahvaltıda biber salçası yedin anlamadım ya neyse...

2- meyve pestili... içinde şeker yok diye yazmışsın ya, meyve tuzlu birşey mi diye sormak istedim birden sana... meyve piştikçe içindeki şeker açığa çıkar... ve sen 2 küçük kare pestil yiyerek vücuduna direk şeker yüklemesi yapmışsın... bu da tartıda fazla çıkmandaki ikinci sebep...

Lütfen yediklerimize daha özen gösterelim, içinde şu yok bu yok diye düşünmeyelim, listemizin dışına çıkmayalım, gerekirse soralım sonra yiyelim...
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…