Bu da güzel ama gittiğin kuaför bunu yapabilecek mi emin olman lazım...
Mutlaka gidip önceden bu modeli denetmen lazım, son gün gidip yaptırırsan bunu beceremeyebilirler..
Kolay gibi gözüken bir model ama kolay değil...
Çoğu kuaför yaparız der ama buna benzer birşey yapar sadece bilgin olsun...
Örneğin önü senin istediğin formatta durmaz, krepe yaparlar dolgun dursun diye o da güzel durmaz...
o yüzden bunu istiyorsan önceden gidip dene saçında, yapabilecekler mi gör...
Model olarak çok güzel, sana da yakışır
sevgilerimle ))
eklemişim:)
ama sanki bununda şişman gösterme potansiyeli yüksek değil mi
soyacım çok sağol tavsiyelerin için
birşey daha soracağım iznin olursa
açık bir model nasıl olur az önceki gibi aşağıya doğru inen kısım daha uzun olacak
kızlar ben geldim kollarım kas yaptı valla sabahtan beri fatura kaydetmekten kendime nescafe molası verdim size bakayım dedim.
menümü yazayım hemen
sabah 1 dilim ekmek lor peyniri sürülmüş
1 bardak çay
ablamda kaldım akşam bana göre kahvaltılık bişiy yoktu mecburen sadece ekmek ve lor oldu.
ara da
1 kupa yeşilçay
6 erik
öğlende
1 kase
şehriye çorbası
salata
ara yine erik
şimdide sade şekersiz nescafe
soyacım çok sevindim canım iş görüşmenin iyi geçmesine hayırlısı olur inşallah.
açık bırakmayı düşünme derim,
açık saçlar nişanda seni rahatsız eder, topuzda yaptırma...
önceki resimlerde gösterdiğim gibi hafif örgü modeller yada ensede bol bir dağınık topuz modeller hem çok masumane hemde çok şık bir görüntü oluşturur...
Düz bir model düşünürsen de yine aynı şekilde bir bol bir örgü ile şekillendirebilirsin...
Sade ve şık olmak önceliğin olsun
Unutma, güzelliği gösteren en önemli unsur sadeliktir...
Ben iş görüşmelerinde bile gelen elemanlarda öncelikle sadeliğe bakardım...
Ki çoğu iş görüşmesine bol makyaj, aşırı aksesuar ve renkli kıyafetlerle gelirdi..
Daha güzel hissederlerdi kendilerini ama satış yapıyorsan ana kural sade bir güzelliktir,
Müşteri senden çok sattığın ürün ile ilgilenmeli yoksa iş başka yerlere gider )))))))
Sade görünüm herzaman seni daha güzel gösterir ve emin ol nişanında herkes çok fazla makyaj yapmış ve abartılı saç modelleri yapmış olacak...
Sen sadeliğinle aralarında masum bir papatya gibi durmalısın ))
o zaman bir çıktı alıp iş çıkışı kuaförüme doğru yola çıkayım
dediğin gibi önü böyle durmaz büyük ihtimal
zaten benim saçımda çabuk düşer
ki benim kahkülümde var
oraya başka bişey bulunur belki
ben bi şu resimle gideyim bakayım da
sorma canım valla bugün hiç bitmicek gibi akşamda geç yattım yegenime bilgisayar almış babası kablosuz modemle uğraştım saatlerce kuramadım bir baktım saat gece 2 olmuş sabah 8 de kalk işlerim sıkıştı birde üstüne pazarada gidicem bugün oof ooof pazara git meyve sebze al eve gel yemek yap sonra spor yap duşa gir ablana git çocuk uyut ooo böyle gidiyor işte neyse sizide sıkmayayım ben .ben bu koşuşturmacayla 60 kilo olurum haftayaSağol bebeğim benim ))
Sana da kolay gelsin, umarım çok yormazlar seni ))
insan çok telaşlanıyor heyecanlanıyor dimi canım inşallah herşey istediğin gibi olur bende senin gibi herşeyimi beğenmiştim netten gelinlikten saça kadar ama hiç biri istediğim gibi olmamıştı.benim 2 akşam düğünüm olmuştu 1.düğünde saçım fena değildi 2. düğünde kendimden nefret ettim fotograf bile çekinmeye gitmemiştim. inşallah herşey gönlünce olur canım soyanın dediği gib önceden git yaptır istediğin modeli bir gör yapabiliyorlar mı
mrb kızlarrrrrrrrrrr tansiyonum çok yükselti ayakta duramıom bi bakım size dedim
Selam güzeller güzeli kızlarımmmmmm mucksssssssssssssss ))
Geldim geldimmmmmmm
Görüşmem güzel geçti, süper geçtiiii, bu hafta kesinlikle 2.görüşmeye çağıracağını söyledi görüştüğüm kişi ))
İK ile görüşeceğim, bu hafta sonuca bağlayalım hemen başlayalım dedi, bakalım hayırlısı diyorum ))
Yazdıklarınıza göz attım,
Paphia geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, havalara aldanıp soğuk şeyler tüketme, terliyken rüzgarda kalma ))
Sağlık önemli, aman diyeyim )) İlaçlar kilo yapıyorrrrrrrrrrrrrr, hasta olmayınnnnnnnnnn )))))))))))))))))))))))
Nativ, o açıklama banaydı sanırım )))))))))))))))))))))))
Canım ben senin zaten zayıflayacağına inanıyorum, hiç bir zaman bundan şüpheye düşmedim, düşmem ))
Sadece sen şüpheye düşme istedim, ve dalgalı saç hakkında bende aynı fikirdeyim qwerty ile !
Kuaför bir annenin kızı olarak tavsiyem (uzun yıllar kuaförde makyöz olarak çalıştım) dalgalı fönden uzak durman...
Daha kilolu gösterir, kırık fön yada düz dön daha hoş bir görüntü oluşturur ve makyajını hafif yaptır...
Genellikle sen ne kadar hafif yapın desende ağır yaparlar kıyafet yüzünden kaybolmasın diye ama bu yüzünü çok şiş gösterir,
tavsiyem çok hafif bir far sürmen, ince bir eyeliner çektirip kirpiklerine bolca rimel sürmen yönünde olacaktır...
Gözlerinin üstüne ışıltılı bir farda sürebilirsin ama çokaçık bir renk olmasına dikkat et ))
Allığında mat bir renk olsun ve yine açık bir renk olsun ve elmacık kemiklerinden yukarı doğru olsun,
ruj konusunu sana bırakıyorum, hadi ona karışmayayım )))))
Esracım,
Seni seviyorum ))) Sen bize kısaca yazmışsın bende sana kısaca yazayım dedim ))
Yasemin yoksun? gelmenle gitmen bir olmuş valla...
İnci, kolay gelsin canım ))
İnsirah, yavaş yavaş öğreniyorsun güzel )) çavdar, tahıllı, tam buğday tüketebilirsin ekmek olarak... beyaz ekmek yemişsin bu sabah problem değil... Beyaz ekmek tüketmen gerektiğinde ekmeği yağsız teflon tavada kızartarak tüket, kalorisi daha düşük olur, bilgin olsun canım ))
Kate?
Merys?
Truly, menü güzel, spor güzel, sen güzelsin ))
şirin ?
Başka unuttuğum kim var?
Balık hafızalıyım ben ya ))))))
Nativ,
bir kaç örnek makyaj resmi koyuyorum sana, hoşuna giderse ))
Sevgilerimle
Selam bebeiskolar!!!! ben 2 gundur dogru durust ugrayamiyorum...esyalarimizi topluyoruz..az kaldi donmemize...cok yogundum..ama yeme duzenimi bozmadim.. Yalniz bavullari tarttigimiz icin tarti kafayi yedi heralde..beni 61.7 gosterdi bu sabah..halbuki ben 61.3 un asagisini gormeyi bekliyordum..moralim bozuldu..ama bekliycem bakalim 2 gun sonra ne gostericek..kilo alicak birsey yapmadim, adetim de yakin degil, anlamadim!!
:26:
dun yediklerimi paylasayim!
Sabah,2 yumurta hasladim,peynir yemedim, yesillik,domates,salatalik,2 firin mantar,1 catal bibersalcasi,2 ceviz
Ara:1 muz
Oglen: firinda bugulama balik,1 kase tarhana corbasi,salata
Ara:Arkadasim meyve pestili vermisti icinde seker yok sirf meyveden yapilmis,2 kucuk kare yedim
Aksam:1 brd sut,3 yk yogurt,icine yulaf kepegi,2 cig badem,1 kuru uzum
Ya insallah o rakam dogru degildir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?