Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

ha hay:)
aynen canım hiç kimse inanmıyordu benim 89 kilo olduğuma
zaten boy olmasa napardım bilmem
senin kaç boy 1.78 ben

valla kimse bilmiyor kilomu ama tahmin de etmiyordur buuuu kadar çook olduğunuu
senin boyun maşallah :) bnm de 1.72-1.73 fln cnm

sayfayı da birbirimize iltifatlarla doldurduk

E bende yatayım artık
sabah iş var
leslie mi yapamadım bugün yarın söz yapacağım
herkese iyi geceler:)

günaydın
kuaför işini halletiğine sevindim

ay keşke gelebilssek nişanında incının dediği gibi döksek kurtlarımızı ama biz hep seninleyiz

cnm cok guldurdun beni yok gezmeye

Gitmedim..kaynanam geldi stresi beynime vurdu...anlatcam burazdan:))) su okuyamadigim sayfalarimi bir okuyum cnm

cnm cok guldurdun beni yok gezmeye

gitmedim..kaynanam geldi stresi beynime vurdu...anlatcam burazdan:))) su okuyamadigim sayfalarimi bir okuyum cnm

abu sen yine bu hafta bence 2 gün streslisin canım çünkü kaynanın adını duymayı hazmedemezken kaynanla görüşmüşsün
allah senin yardımcın olsun bacım

baksana erkencisin bile

günaydınlarrrr
erkenciyiz bugün iyi iyi maşallah
evet yasemincim yakın olsa gelebilseniz keşke
qwerty anlat bakim naptı kayınvalide?
göremeyince gezmede dedim ama değilmiş:))

dün akşam
1 kase mercimek çorbası(1 su bardağı kadr)
3-4 yk bezelye(yasaklı değildi dimi hakkında dedikodular duydum ama:))
emin olamadım az yedim

sabah;
1/2 salatalık
1 dilim bayat beyaz ekmek(kalorisi daha az olur diye duymuştum kızartmaya zamanım kalmadı da)
1 yk lor peyniri
1 brdk şekersiz çay

gunaydin dunya guzeli bayanlarrrrr ))) tartim bugun error verdi ))))))))) ya hergun uzerine cikmamdan dolayi pili bitti ki uc yildir kullaniyorum normaldir pilinin bitmesi yada verdigim tum kilolari fazlasiyla geri aldim bir gunde )))))) bakalim, yeni pil aldigimda anlayacagiz... Bu sabah 6.30 da kalktim anneme geldim, evi sildim supurdum tozunu aldim yeni bitti isim... Birazdan kahvaltiyi hazirlamaya baslayacagim, henuz yoldalar, tahmini saat 9.30 gibi istanbulda olacaklar... Kahvaltimi onlarla yapacagim, bir ugrayip size bakayim dedim )) dun is gorusmesine giderken giydigim topuklu ayakkabim ayagimi vurmus ayaklarim cok aciyor, bugun nasil spora gidip spor yapacagim kara kara dusunuyorum simdiden... Ayakkabi giyemiyorum.. Kilo verince otomatikman ayak numarzm kuculuyor benim, dunde bu yuzden ayakkabi ayagimi vurdu, parmaklarimin ustu bile soyulmus acayip sizliyor off offf... Simdi birde yeni ayzkkabi alma derdi cikti bana, bu kadar ayakkabiyi ne yapacagim peki ben )))))) geri kilomu alsam ne )))))))))))

bende böyle düşünmüştüm inci
maşayla böyle kıvırcık yapıp hafif toplatacaktım
ama olduğumdan şişman göstereceğine karar verdik:)
düğüne artık kısmetse böyle bişey yaptırırım
şimdi kırık fön çekilip arkadan ufacık toplanacak
bakalım nası bişey çıkacak ortaya:)
ilgilendiğin için teşekkür ederim
senin düğün saçına baktım bende fotolarından
ikisinide beğendim ama sade topuz olanı sanki daha çok beğendim:))

sorma canım valla hiç iş bitmiyor tek çalışan benim 56 mükellefin işine bakıyorum hem büroda ki işler hem bankalar vergi dairesi işleri hepsi benim üzerimde bu ay birazda geçe kaldım işleri toparlamaya çalışıyorum bakalım azalttım bitiremezsem geç çıkıcam bir kaç gün işten artık yapcak bişiy yok .

bende senin gibi topuz olanı beğenmiştim zaten diğerinden hiç hoşlanmadım bozurmak içinde hiç vaktim olmadı gelin alı imam nikahı falan sıkıştı kış düğünüydü bizim ki erkenden gittik salona karar vermiş olmana sevindim bakalım faceden göreceğiz artık nişan fotograflarını inşallah.

Gunaydin canlarim...
Evet dun ugrayamadim malum milli felaket is basindaydi...
Kimseden nefret etmem ama bu kadina illet oluyorum....
6 ay olmus aramaz sormaz dedim ya kizinda kaliyo diye. .sevgili kizi dogum yapti bizimki kapagi oraya atti kucuk gorymcemide aldi yerlestiler damadin evine...kayinpederim kendi basinin caresine bbkiyor...
Kiziyla kendi evi arasi yuruyerek 5 dakika dusunun artik...
Damat eve ugramuyor zaten...
Ev istila edilmus durumda...
Anneler gununde kendi annemi yemege gotuduk esimle..
Esim benim annemi arayalimmi dedi valla sen ara dedim...ben her bayramda her kandilde her anneler gununde her digumgunlerinde arardim bugune kadarda aradim...
Ama gecen sene ilk anneler gunumdu aradim onunkini kutladim telefonda seninkide kutlu olsun demsini bekledim yok demiyoooo...haaaa demekki onunicin bole seylerin onemi yok bu senede kutlamuycam dedim haklisin dedi esim vende kutlamiycam dedi benimde cocugum oldu arayip sormuyo bile dedu esimde aramadi....
Biliyosunuz 16 mys benim dogumgunumdu kuzenlerim filan geldi dedim ya
O gun esimin teli caldi yok evde degiliz filan diye biriyle konustu bende sormadim o kim diye...
Gecen gun esimle oturuyoruz dedim o gun kim aradi kime bahane uydurdun anneme dedi...
Gelcem demis esimde kabul etmemis
Ozellijle yapiyo beni sinir etmek icin dogumgunumde..
Esim dediki aradim herseyi soledim insan bikere torununu ozleyipte gelin demezmi sen ne bicim bir annesin demis
Anneler gununu kutlamadim annelikmi gordym demis
3 senedir evliyim adam hesabina alip hadi cikin gelinmi dedin demis...
3 senedir hic cagirilmadim ama ben her ay sifralar hszirlayip salak gibi hepsini sulalesiyle kac kere agirladim karnim burnumda ramazan davetleri verdim...
Asla sizde buyrun diye agizlarindan duymadim..
Aksine evdemusin diye aramadan bile cikar gelirlerdi..yeni yeni gelemiyorlar ben tavir koydum duye..
Esimde bundan sonra once cagiracaksin ondan sonra gelicemin derdine dusceksiniz demis kapatmis telefonu...
Dun okadar lafi yiyen bu degilmis gibi aramis sana gelcem diyor...
Hasta insan ben oglumdan bu laflari duycam bi daha sokagindan gecermuyim onursuz gurursuz...
Bende evdeyim dedim yalan hic soleyemem...
Esim kabul etmeseydin dedi...ariyim gelmesin dedi...
Ben aratmadim...
Onunla tek oturmak istemedigim icin birde 12 den sonra milleti cagirdim:)))
Girdim mutfaga kisir yaptim kek yaptim buzlukta boregim vardi onu cikardim evi sildim supurdum cocuk desen ortada yavrum...ne kahvalti yaptim sinirimden kosusturmadan ne ara ogun...
Gedi surat zaten mahkeme duvari benim oglan gorunce aglamaya basladi cocuk yabanciluyo tabi...
Yuzsuz unuttunmu babannem diyo...
Sinirden laflar bogazima dizildi sustum sabir cektim
Diger musafilrlerim geldi cay servisi filan neyse gecti..oglende onlar yedi tek lokma koymadim agzima herkez cok zayiflamissi. Dedi agzini acmadi fesat...aksamdakalmak.icin yuz bulamadi mecbur gitti bende kal filan demedim
Diger misafirime kal dedimaksam ne bulursak yaoar yeriz o kadinda hic aramaz yazik bi bulgur oilavi yaptim corba bude tavuk kusbasi cevirdim tavada... Salatami yaptim konserve kizartma tursu ohhh sana mis gibi sofraydi valla..
Hic usenmem musafiri severim ama enayi yerinekoymalarina tahammulum yok
Aksamda salata tavuk kusbasindan 2 yemek kasigi kadar aldim az da corba yedim...
77.7 de takilmistim bende o takilsada takmadim ben
Dun 77.2 gelmistim...
Bugun sabah 76.9 dedi tarti bana
Tuvaletten sonra 76.5 gosterdi..dengrm bozuldu sanirim:)((
Evet bu kadin benim bunyeme iyi gelmiyor...
Bugun yine misafirim var arkadasim gelcek cok severim onuda..
Diyet yaptigimu biliyor bende grisini oeynir yicem bisey yapma dedi:)))

Bide yarin oruc tutcam insallah allah kabul etsin
Ne yapcam soya...kandil ya...
Ornek saatli bi menu yaparmisin cnm
Aksami 8 e kaydirsam bugun gece yatmadanda 1 barsak sut icsem diye dusundum ama sence naoiyim cnm

Nativefly inan gelmeyi heyecanina ortak olmayi cok isterdim amacokuzagimmmmm ve bebegim var:))(
Mutluluk yakani birakmasin tatlim keske dedigin hersey senin olsun

Nativefly inan gelmeyi heyecanina ortak olmayi cok isterdim amacokuzagimmmmm ve bebegim var:))(
Mutluluk yakani birakmasin tatlim keske dedigin hersey senin olsun

canımm çookk teşekkür ederim güzel dileklerin için,
bu seferki istilayı kolay atlatmışsın gibime geldi
keyfin yerinde en azından geçen defa daha kötü yapmıştı seni değil mi?
insan alışıyor demek ki yavaş yavaş
sen üzme hiç kendini arada gelsin gitsin
çağırırsa ayıp olmasın diye gidin
o kadarama hiç kafana takıp problem yapma
en iyisi yokmuş gibi davran:)

Zaten oyle davranuyorum o da bana oyle davranuyor...
Benim yalanina tahammulum yok
Bosa salliyor..
Oglum sebze yemez corba icmez diyor bana..oglu benim kocam
Oluyo...
Evlendigimiz gunden beri corbasiz sofraya oturmaz okadar cok sever
Sebze yemeklerinede bayiluyor..
Bende yoooo yer dedim hala idda ediyo yok sevmez diyo hasta kadin
Cunku kendi gezme derdine hic yemek yapmamis cocuk hazir banvit kofte yemekten ogghh gelmis...
Kocam yaprak sarmasini sadece musafirliklerde filan yemis...
Ben ilk sardigimda soka girmisti nasil yaptin diye...
Cunku hep zor diye yapmamis...
Hazir corbadan baska corba yemez demisti kocamdan icin...
Kocam simdi haxir corba agzina koymuyor...
İste bole bir kadin...banada bolesi cikti piyango gibi bisey yaaaa

aman Allah'ım nasıl bir anne bu
çok şaşırdım gerçekten
canım sen kocanla mutlusun ya buna şükret artık
bu saatten sonra kayınvalideyi değiştiremeyiz

Günaydın kızlarrrr. .
bugün sevgilim bile günaydın zayıf insan diye karşıladı beni
iyi gidiyorum iyi! hissi verdi bana
3gündür bu hafta da kilom gr oynamıyo geçen hafta 5.gün oynamıştı reglim yakın ondan olabilir artık diyorum. .

beyaz peyniri çok severim ben lordan sıkılmıştım artık beyaz peynir koydum bir orta boy dilim çavdar ekmeğinin yarısına
+
1limonlu yeşilçay
+
1küçük salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…