Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

kızlar işlerimi kolayladım ama öğlende eve gidemedim
yarım simit 1 ayran içtim
öğlenden önce arada 1 ekşi elma 1 yeşilçay içtim
şimdide sade nescafe içiyorum

esraanne önce toplaşıp benim nişana gelin sonra sana kahveye geliriz ne dersin:)
inci harikasın canım
topiğe ilk yazdığın günü hatırlıyorum yahu ne çok yol kattetin
maşallah diyeyim
çalışalım bizim de olur :)

[sub][/sub]
evet canım bu hafta cumartesi tam 2 ay olacak ben diyete başlayalı bakalım cumartesiye kadar giden kiloyu 15 yapabilecekmiyim.

Aşkolsunn canım . . bugün 30-35 dkka twister da çalıştım
daha dün 45 dakka kadar yürümüştüm hasta halimle
şimdi daha iyiym ama halsizim
yemeğe çalışıyorum ama . .
öğlen 2kepçe mercimek çorbası+2kaşık ızgara sebze 1kaşık yoğurt anca yiyebildim
ara olarak 1kayısı 4-5 erik yedim
akşam tekrar çorba içebilir miyim ? köfte yemeği düşünüyorum yanında

selam kizlar, sabahtan beri disaridayim yeni eve geldim. kendime birkac yeni kiyafet aldim, bir de uzun zamandir gorup begendigim karar verip de alamadigim bir ceket vardi gittim onu aldim 2 beden kucuk halini tabi. simdi da onu acik guzel duruyor zayiflayinca da guzel duracak yaz sonu icine tam olurum diye dusunuyorum her alisveris gununde oldugu gibi bugun moralim super

bugunku menum, sabah: peynirli omlet, 3 cherry domates, 1 dilim cavdar
ara ogun 1 kucuk muz
ogle: 1 tabak yesil mercimek, 150 gr yogurt
ara ogun olmayacak oglen yemegini anca 4te yiyebildigim icin. aksam da sadece salata var zira hala acikmamis olurum.

Sabah evi supur toz al lavabo ov cocugu yedir uyut alisveris yap cay koy pasta borekkle ugras kahvalti yine gitti:)))
Misafirle oturup grisini peynir tere yedim... 5 gibi yesil cay demledim kizlarada icirdim:)))
Aksamda kardesimin dogumgunu yemege goturcez yemek 8e kaycak izgara balik salata soluycem oglana yediririm kalanini tirtiklarimartik:))
Sabah sporumu yaptim miaafirlerim gelmeden...
Yatmadan yazarim kizlar kocaman opuldunuz

ses gelmedi kızlar sizden ben de 2minik kepçe çorba aldım seviyorum mercimek çorbasını :)
2tavuk köftesi yarım salatalık yedim akşam yemeğimde..

Canim benim de tam tersi...benim arkadaslarim biraz anlayissiz...kendileri yiyip yiyip kilo almayan tipler oldugu icin, bana da amaaann ucundan azicik aliver diye israr edip duruyorlar..mesela dunden onceki gun ufak iki parca meyve pestili yedim, meyve hakkim yerine yemis olayim diye, israr ettiler cunku, ertesi gun 400 gr fazla ciktim...bu nasil sey ben anlamiyorum yaaa!!! kafayi yiycem..! ben rejim yaparken etrafimda kimseyi istemiyorum..! benim gibi dikkat ediyorsa amenna! bir de soyle bir arkadas grubum var onlarin yaninda kilo vermeye calistigini soyleyemezsin zaten..eger ikramlarini geri cevirirsen sana tepeden tirnaga soooyyylee bir bakarlar, assagilayici bir tarzda ..sonra da aaaa rejim mi yapiyosun derler milletin icinde...kadin ,erkek o mekanda kim varsa bakislar sana kayar, sanki bir suc islemissin gibi....herkes sana bakinca da kendini bir fil gibi hissedersin...bunu soyleyen insan genelde 34 beden olur, sen kilo vermeye calisiyorsun ya, o da sana boyle soyleyerek senin ustune basar ve kendini yuceltmeye calisir...artik her bulusmanizda kilodan soz acar ve kendisinin ne yaparsa yapsin kilo almadigini ve kotlarinin hep 0 beden oldugunu filan soyler milletin icinde...sen de orda ya ..evet hi hi...gibi gecistirmelerle konuyu degistirmek istersin!! ay! icimi doktum rahatladim!!

Canim masallah! iyi kosturuyorsun..cok da dikkat ediyorsun yemene! ne guzel..! kayinvalideni hic takma..o seni kiskaniyor bence! ...esinin annesinden yana degil, dogrunun yaninda olmasina sukret bence..ya annesini savunsaydi sana? o zaman isin daha zordu...bak o da goruyor annesinin hatalarini..gormekle kalmiyor, annesiyle bu konuda konusuyor...bosver, catlasin ortadan!

ses gelmedi kızlar sizden ben de 2minik kepçe çorba aldım seviyorum mercimek çorbasını :)
2tavuk köftesi yarım salatalık yedim akşam yemeğimde..

Canim belki cevap biraz gec oldu ama, iki ogun corba icmemeye calis..corba da ekmek gibi nihayetinde...gecmis olsun!

Kizlar..hergun tuvalete cikamiyorum ben! gunluk tartilmak icin illa tuvalete cikmis olmak gerkmiyor dimi? ben hersabah tartilsam yine ne olur?...

Bu sabahki kilom, (tuvalete cikamadim): 61.7

dunku menum

Sabah, maydanozlu omlet,domates,salatalik,brokoli,1.5 dilim ekmek
Ara: 1 brd sutlu neskafe
ogelden sonra 4'de: 1 tabak et sote, 1 kase semizotu,salata,yarim dilim ekmek
Aksam ; yarim kase yogurt,3 kuru uzum

Spor:1 saat 20 dk yuruyus

Selam millet,

Şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok diye, hep bahane hep bahane p
Kilo vermeye gönlü olan, bunun için çaba harcayan, bahane üretmeyenler nerdeeeeeeeeee

biraz geçmiş sayfaları okudum da )))

Kızlarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrr
hemen toparlanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
silkenelip kendimize geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bir ağırlık çökmüş üstümüzeeeeeeeeeeeeee

Farkındamısınız bilmiyorum herkeste tabiri caizse bir mızmızlık, bir olmuyorculuk ayyyyhhhhhh
Bu ruh hali bizi bir yere taşımazzzzzzzzzzzzzzz
olduğumuz yerde sayarız yada kilo alırız
nerde bizim o baştaki ruh halimiz?
bahar geldi, yaz geldi bizde mayıştık mı acaba?

Yarın itibari ile bu sayfada kimsede umutsuz ruh hali görmek istemiyorum ona göre !
Herkes kendini mi gıdıklar, sürekli eğlenceli videolar, filmler mi izler bilmiyorum ama herkes güler yüzlü ve umutlu olacak !
Diyet arkadaşım yok diyenlerde arkadaşlarını değiştirsin, kendine yeni arkadaşlar edinsin gerekirse...
Bundan sonra bahane istemiyorum,
Cevap gelmedi yedim istemiyorum,
Ne yapacağımı bilemedim, istemiyorum,
Bundan zarar gelmez diye düşündüm yedim istemiyorum
bunu içmenin zararı olmaz diye düşündüm içtim istemiyorum
bugün spor yapamadım sözünü duymayı hiç istemiyorum
ben bugün o yaralı ayak parmaklarımla bile 1,5 km yol yürüdüm sırf spor yapmak adına, acıdan ağlamak üzereydim ama yürüdüm!
Ben yapıyorsam sizde yapabilirsiniz...

Bunları yazarken sinirli değilim, aksine gülümsüyorum
biliyorum ki okurken "aha soya çok sinirlenmiş" diyeceksiniz ama valla da sinirli değilim ))
Sadece bahane değil, çözüm istiyorum !

Sevgilerimle ))

esracım,

sende şu bilgisayarının ekranını yaptır,
artık seni burda görmek istiyorum
neler yaptığını bilmiyorum
diyetin nasıl gidiyor haberim yok
nasıl takip edeceğim ben seni?
olmuyor böyle
özlettin kendini

iyi akşamlar kızlar

valla ben süperım yemeğimi yedim sporumu yaptım çay da demledim şimdi size yazıyorum
artık bende bahaneler üretmıyaceğim soyacım bugun yıne oğlan etude kaldı bende hemen soluğu arkadaşların yanında aldım azcık gülüştük eğlendık 1 saat sonra herkes okula çocuklarını almaya bende dahıl

sonra bana geldiler çocuklar kudurdu bızde aldırmadan 3 mıl lessie yaptım

ama ben önceden olsa çok titiz yanı temizlik hastası gibi bişeydım ama o huyumdan az da olsa bıraktım bır toz bır leke görmeye dayanamam aynı zamanda oğlanı hergun yıkarum çocuğu dipten tırnağa soyardım zavallım oda alıştı artık okuladan gelince hemen banyoya gider artık bırakım bu huylarımı çünkü bunalrın hepsi kendime zarar imiş geçte olasa farkına vardım ben değişiyorum ben zayıflıyorum artık ben kendim oluyorum yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

soya gerçekten bahaneler yok söz veriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öpüyorum sizleri

Heleşükür yaaaa
işte böyleeee
biraz rahat olun, biraz kendiniz olun
o zaman herşey istediğiniz gibi olacak zaten merak etmeyin ))
Sözünü gördüm, kabul ettim, bu sözü bozarsan yakarım seni ona göre ))))))))))))))

Şu kırgınlığı üstümden atayım ben de tüm enerjimle geleceğim soyacım. .
eğer birazdan kendimi sokağa atabilirsem epey bi enerji toplayacağım sanırım :)

bir de şu tartı durup durup 4-5 gün sonra oynamasa enerji verecek de bana canımı sıkıyor

amaaaaa ben bu yola baş koydum dönüşü yok ki artıkkkk ya olacak ya olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…