Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

atlamışım demek ki arada bilgisayar başından kalktım sayfalar karıştı
bazı sayfaları okuyamamış olabilirim
bu arada hurma da tatlı isteğini geçiriyomuş onu anladım

Evet inandim ben bu isi sizlerle beraber basaricam dedim baslarda umutsuzluga kapildim yine olmayacak dedim agladigimi bile bilirim...
beni hep sizler tekrardan bagladiniz pes ettirmediniz...
Ama bakiyorumda sizler simdi umutsuzluk yapuyosunuz durdu kilolar diyorsunuz... Bende inanin uzuluyorum bunlar evet motivasyonumuzu dusuruyor...
Benide korkutuyor...
Ondan simdi durursa bunyem diyorum soyacim hadi gitmesse diye bende umutsuzluga kapiliyorum
Ama inaniyorum ve biliyorum ben 60 kilodandadaha az olcam...

geldimmm bir kase yoğurt ve
1tabak (5yemek kaşığı kadar baklalı enginar)

soyacım 2haftada 2 kilo dedin yanlış hatırlamıyorsam ben yeni başladım sayılır 1ay olacak daha pazartesi
kilom fazla olduğundan şuan 2kilo az geldi gözüme ama elimden geldiği kadar dikkat ediyorum 7-8 kaşıksa sebze yemeği hakkım sonuna kadar doldurmuyorum bana yetiyorsa 5 kaşık 5kaşık yiyorum
duruyor kilom ama umutsuzluğum hiiiiç mi hiç yok şimdilik

dursa da eksilse de devam edeceğim :)
dün de söyledim
BEN BU YOLA BAŞ KOYDUMMM !!!!!!!!

canım,
2 haftada 2 kilo, olması gereken zaten ))
bizim hedefimiz haftada 1 kilo...
Bazen haftada 1,5-2 kilo kaybedebiliyoruz ama bu aslen çok sağlıklı değil (eğer spor yapmıyorsak)
Kalıcı ve sağlıklı kilo vermek istiyorsak haftalık kaybımız 1 kilo olmalı,
Düzenli spor yapıyorsak (hafta da 3-4 gün, min.1 saat) o zaman 1,5-2 kilo arası olabilir...
Bunun dışında verilen kilolara karşıyım, kesinlikle altında birşey ararım ))
Ve kararlılığını beğendim, herzaman böyle olmanı dilerim ))
Sevgilerimle

evet spor etkiliyor bu hızı ama ben normalde de çok hızlı kilo veren biriyim ve daha başlarda hızlı gidiyor kilolar
e biraz da sabırsızım tabiki:)
gönlümden daha fazlası geçiyor tabi ama hiç olmaması yerine 2 kilo bile ideal :)

Tatlım,
Herkes kendinden mesuldür bunu unutma...
Asla umutsuz olma, her umutsuzluğunda eski fotoğraflarına bak, ne kadar yol katettiğini gör...
Her attığın adımda biraz daha zayıflıyorsun, biraz daha güzelleşiyorsun bunu asla ve asla aklından çıkarma!

Genellikle insanlar sürekli diyet yapıp bıraktığı için vücudun sabitlediği noktalar olabiliyor
ve insanlar bu kiloya ulaşınca bilinçaltı devreye girip vücudu sabitliyor
aslında sabitlenen birşey yok, kişi sabitleneceğine inandığı için vücutta ona ayak uyduruyor o kadar...
Yani kendi kendini telkin yöntemi ile kilitliyor sadece
Bir süre sonra beyni bundan sıkılıyor ve kilidi açıyor, kişi tekrar zayıflamaya başlıyor
Kısaca duraklama dönemi diye birşey yok ))
Bu yüzden umutsuzluğa asla kapılma
Ben herzaman burdayım, kırarım kilitlerinizi çıkarırım sizi ordan merak etmeyin ))

Hızlı kilo vermemeye çalış o halde ))
Hızlı verirsen, hızla da alırsın !
Yavaş veriyorsan buna sevinmelisin çünkü bu sisteme vücudunu alıştırdığında vücudun korumaya da alışmış olacak
Yani verdiklerini geri almayacaksın ))
Burda sadece sağlıklı beslenmeyi değil, alternatif yemeği de öğreniyoruz
Yani bir nevi hem kilo veriyoruz hemde kilo koruyoruz ))
Bu yüzden hergün kilo kaybı yaşamıyorsun
bir gün 200 gr kaybediyorsan iki gün koruma programına alıyor vücudun seni,
bilmem anlatabildim mi

Ne guzel bir adetmis..artik olmuyor boyle seyler..cunku inanilmaz seyler yasandi bu ulkede...kimse cocugunu yalniz disari salamiyor buyuk sehirlerde..2 sene onceki bayramdi sanirim 3 kucuk cocuk kayboldu, aylarca bulunamadi..sonra cesetleri bulundu..neyse hatirlatmayayim...benim cocugum gitmek istese ben izin vermem..ama yaninda olursam olabilir...cocugumun boyle geleneklerden mahrum kalmasini istemiyorum...

Canim supersin yaaa!!!

anlatmaz olurrrrr musun soyacım bu çok güzel geldi :)

Bugunku kilom 61.2...gram gram da olsa 61 e yaklasiyorum..61.0 i gorsem cok sevinicem!! iki gune gorucem insallah!
Yediklerim:
Dun sabah, 1 yumurta,1kk peynir,domates,salatalik
Oglen: 1 tabak semizotu yemegi, yarim kase yogurt
Ara:1 brd sut
Aksam:yarim kase yogurt
Aksam arkadaslar cagirdi 2 catal kisir yedim, sonra meyve ikram etti, yarim kayisi,1 kiraz yedim..
1 saat yuruyus yaptim

merhaba kızlar
akşam yemeğim
yarım kase sütlü çorba
3 biber 2 domatesi tost makinesin de közledim 2 kaşık yoğurt katıp yedim tadı mükemmel geldi aynı yağda pişmiş gibi olmuştu arada yaparım artık daha önce hiç bu şekilde yememiştim.

Bu saat itibariyle aksam yemegimi yemis bulunmaktayim arkadaslar
1 kepce sehriye corbasi
Salata
4 adet filan tavuk kusbasi ufacik dogranmis:)))
1 hurma

1Litre kadar su ictim...
Suyu geceye kadar 2 bucuk litreye tamamliycam..
Yarin yine oruc tutcam 2 lemek lazimmis...
Artik gece 24 gibi yine lor maydonOz yerim herlade
Benden bu kadar kiZlar fatmagul basladimi:))))

iyi akşamlar

kızlar
yemeğimi yedim sporumu yaptım

soyacım ben hedef belirledikçe artık hedefime gelemiyorum ama bu yuzden kesinlıkle strese girmiyorum ben zaten bu kiloların geç gideceğini biliyorum ve hıç pes etmıcem bende hazıranın 15 kadar 2 kılo vericem diyorum ama gitmedi mi gitmiyorum şekerım bak bu ay 1.400gr gitti uzuldumu hayır hiçte üzülmedim çünkü 3 ayda değil varsın 5 ayda gitsin hiç mühim değil acelem yok

tabikide size katılacağım sizleri yalnız bırakrmıyım hiç

şimdi twis yapma zamanı

Son düzenleme:
söylediğim gibi akşam yemeğimi 7ye çeyrek kala yedim
taze fasülye yanına taze soğan ( süt olsun diye)
ayran tuzsuz

sonra türk kahvesi içtim başım ağrıyordu iyi geldi
9 gibi komşuyla yeşil çay demledik tarçınlı çaykurun tomurcuklusundan tadı süper

bi tane de muz yedim bugünü kapadım

dün dediğim egzersizler baya karnımı bacaklarımı çalıştırmış 10 dakkalık ama zorlayıcı
twist yapıcam bugün 10 dakikaya çıkarıyorum
leslie hala yapmadım ama yapıcam

bugün kandil yaaa hamur kızartması getirmiş görümcem
yedim mi sizceeee tabiki hayırrrr masada duruyo hattaaaa
asla yemem sizlere ihanet etmiyorum canlarımsınızzz
bekle 75 ben geliyorummmmmm

az olsun bizim olsun dimi canım
1400 de güzel önemli olan vermiş olman
biz bu kiloları bir ayda almadık ki
dediğin gibi acelemiz yok

allah kabul etsin canım orucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…