merhaba kızlar
akşam yemeğim
yarım kase sütlü çorba
3 biber 2 domatesi tost makinesin de közledim 2 kaşık yoğurt katıp yedim tadı mükemmel geldi aynı yağda pişmiş gibi olmuştu arada yaparım artık daha önce hiç bu şekilde yememiştim.
Canim emzirirkrn yesil cay iciliyormu??? Ben hic icememistim...
Bitki caylari yasakti bana...
İstersen bİr arastir...
hmm araştırayım ben hamileyken bile içtim ama 2 bardak serbest demişti doktorum
sakinleştirici etkisi var ama sakınca görmemiştim
hatta süt artıtıcı olarak rezene tavsiye ediliyo hep onu da mı içmedin hiç
Ayyyy ne guzel senin adina cok sevindim cnm hepiniz hedeflerinize yaklastiniz...darisi bizlerinnnn basina:)))heyy kızlar ben geldim...çok mutluyum tahmin ettiğiniz üzere 65.7 yi gördüm bugün
akşam 30 dak leslie yaptım mekik yarım mekik birazda twister yaptım.
sabah kahvaltım
3 kayası yedim önce
yarım dilim ekmek
2 biber 2 domates 1 yumurtadan yapılmış menemen maydonoz dereotu ve baharatlı
canım yeşilçay içebilirsin bizim işhanında alt katta emziren ve diyet yapan arkadaşım var diyetisyene gidiyor kendisi 2 fincan yeşilçay içiyor bir zararı olsa ona vermezdi herhalde doktoru ayrıca süt için humananın emziren anneler için bir çayı var ablam çok faydasını gördü sütün azsa eczaneden alabilirsin.hmm araştırayım ben hamileyken bile içtim ama 2 bardak serbest demişti doktorum
sakinleştirici etkisi var ama sakınca görmemiştim
hatta süt artıtıcı olarak rezene tavsiye ediliyo hep onu da mı içmedin hiç
Hedef 58 e cekilmis:)))Bugunku kilom 61.2...gram gram da olsa 61 e yaklasiyorum..61.0 i gorsem cok sevinicem!! iki gune gorucem insallah!
Yediklerim:
Dun sabah, 1 yumurta,1kk peynir,domates,salatalik
Oglen: 1 tabak semizotu yemegi, yarim kase yogurt
Ara:1 brd sut
Aksam:yarim kase yogurt
Aksam arkadaslar cagirdi 2 catal kisir yedim, sonra meyve ikram etti, yarim kayisi,1 kiraz yedim..
1 saat yuruyus yaptim
amin canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloda olacağız.kıyafet sorunu oluyor haliyle geçende almıştım 2 pantolon artık bol gelmeye başladılar hiç fermuarını düğmesini açmadan çıkarabiliyorum.biraz daha kilo vereyimde o zaman alıcam yeni giysiler.Ayyyy ne guzel senin adina cok sevindim cnm hepiniz hedeflerinize yaklastiniz...darisi bizlerinnnn basina:)))
Hadi hadi gitsin kilocuklar gelsin yeni gardolap:)))
heyy kızlar ben geldim...çok mutluyum tahmin ettiğiniz üzere 65.7 yi gördüm bugün
Akşam 30 dak leslie yaptım mekik yarım mekik birazda twister yaptım.
Sabah kahvaltım
3 kayası yedim önce
yarım dilim ekmek
2 biber 2 domates 1 yumurtadan yapılmış menemen maydonoz dereotu ve baharatlı
araştırdım canım dediğin gibi zararlı olabilirmişSut artirici olarak inan suyu cok tukettim aninda goguslerim su icer icmez doluyodu kuru sogani firinda pisirir yerdim...
Rezene sakinlestirir o belki olabilirde
Yesil cay zayiflatiyor herseyden once...
Tokluk hissi veriyo...
Bebegine istahsizlik yapabilir
Kilo alimini engelleyebilir...
Sen yinede arastir yada kesin cozum icme...
Bebegin suan herseyden onemli cnm...
canım yeşilçay içebilirsin bizim işhanında alt katta emziren ve diyet yapan arkadaşım var diyetisyene gidiyor kendisi 2 fincan yeşilçay içiyor bir zararı olsa ona vermezdi herhalde doktoru ayrıca süt için humananın emziren anneler için bir çayı var ablam çok faydasını gördü sütün azsa eczaneden alabilirsin.
ne güzel o zaman canım sevindim senin adına bende bebek istiyorum onun için kilo vermek istedim zaten diyete başladığımda 80 kiloydum 80 le hamile kalırsam eğer 100 hatta 110 nu görürüm diye kilo verme kararı verdim. iyikide bu kararı vermişim.ve burayı bulmuşum insanın isteyince yapamayacağı hiç birşey yokmuş onu anlamış oldum.inanır mısın diyete başladığımdan beri resmen sütüm çoğaldı
ben çok düzensiz besleniyordum yemek yapmaya üşeniyordum
hazır yemeği çok seviyordum e tabi zararlı şeyler hep
şimdi ise her öğün yemek yapıyorum
sütümle ilgili problemim yok
hatta acaba çocuk kilo almış mı diye tarttım o da kilo alıyo yani nema problema :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?