Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

selam kizlar,
soyacigim ruyamda seni gordum. butun topikce berabermisiz, sen de bize spor yaptiriyormussun. sen gosteriyorsun biz yapiyoruz ama canim cikiyor senin hareketleri yapicam diye. ben kendimi sporcu zannederdim meger ne kadar hammisim diyorum herkes benden iyi yapiyor... oyle bir ruyaydi iste..

dunku aksam yemegim, beyaz peynirli avokadolu salata

bugunun menusu
sabah: 1 kase yulaf lapasi icine yarim muz
ara: yaseminli yesil cay
ogle: mercimek corbasi, 1 dilim cavdar, salata

incim maşallah sana ne kadar incelmişsin çok güzel olmuş
tebrik ediyorum seni:)
truly ne güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallah

Gelsin ara öğünler

salatalık
3 adet eti form çubuk

2,5 lt suyumuda içtim

turly ya canım sen fazla görünmüorsun nasıl gidiyor

inci mükemmel olmuşsun kutlarım canımmm

soyacım sana bişey danışıcam
şimdi sen bana verdiğin listede bir grissini demişsin
konya usulu tarhanayı bilir misin bilmem kurutulurak yenedebilir
bulgur yoğurt yağla yapılıyo bildiğim kadarıyla
ve bulgur süt yapıyo diyolar
ondan yiyebilir miyim dicektim grissini yerine

bu arada kızlar menümü akşam toplu yazıcam daha derli toplu duruyo hatalarımı daha güzel görebilirsiniz diye düşündüm
gerçi listenin dışına çıkmıyorum merak etmeyin
ve iananılmaz bişey açlık hissetmiyorum
demek ki beni acıktıran pasta börekmiş :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yine yazim menümü
sabah 9
1 yumurta
1 yemek kaşığı lor
maydanoz
salatalık
dereotu
nane
1 dilim çavdar ekmeği

ara öğün 12
1 adet muz

öğlen 13.15
taze fasülye 8 kaşık
salata
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

ara öğün 15.15
1 bardak yoğurt
grissini yemedim

Buralardayım ya heycanla yazının gelmesini bekliom işte

bu arada kayseride meydana gelen patlamada 3 çocuk babası ve benim eşim gibi polis memuru olan biri daha hayatını kaybetti şehit oldu lanet olsun ki bu gidişe dur diyen yok evde acaba bugun de sağ salim gelir mi die beklemek çok zor neden yokum nerelerdeyim siz düşünün ben çok farklı açılardan yanıyorum şehitlere
polis eşi oldugum için anne oldugum için ve insan oldugum için beni ne kadar anlıcaksınız biliyorum yüreğinizden hissetceksiniz yazdıklarımı

allah mekanını cennet etsin ahmet geben

senide vatan topragına emanet ederler sonra unutup giderler

yavrularına eşine ve ailene allah sabır versin

Hedef 58 e cekilmis:)))
Yoksa olemiydi simdi gordumde canim:)
Neyse seninde az kaldi darisi inciyede dedigim gibi bizim basimiza...
Canim hedefim hep oyleydi zaten...aslinda benim olmam gereken kilo 55 ama su an o rakam bende stres yapiyor o yuzden 58 diyorum..insallah gelicez istedigimiz rakama...tabi ben oraya gelene kadar hamile kalmazsam...hamile kalirsam isler degiisicek..

canım hedefine ulaşmaya az kaldı

maşallahhhhhhhhhhhhh

Canim senin de cizelgen degismis...cok sevindim vucudunun harekete gecmesine!! disardaki yemeklere ne kadar dikkat etsen de yag cok koyduklari icin etkiliyor dimi?? canim ama senin oglen hep salatalik,domates ekmek yemen su kaybetmene veya metabolizmanin yavaslamasina sebep olmaz mi zamanla? en azindan yaninda yogurt yesen veya evden haslanmis tavuk,hindi filan gotursen? yagsiz da salata yaparsin icine limon sikmazsin,oglene kadar dayanir?? oneri sadece...devamini dilerim canim!

Canim sen simdi emzirdigin icin hizli gitmesi normal..gunde 500 kalori yakiyorsun emzirdigin icin...ustune biraz spor da yapiyorsun..verirsin...korkma...tebrik ederim, devamini dilerim canim..bu arada bu senin ikinci bebegin mi? ilki kac yasinda?? masallah! bana da dua et olur mu? ben de cok istiyorum!!

Cok ideal bir menu!

Canim Allah sabir versin ..sen de esin icin korkma diycem ama haklisin..insan tedirgin oluyor...Allaha emanet et...bitmedi, gelmedi sonu su lanet terorun..cunku bitmesi bu isi basimiza saranlarin isine gelmiyor....

canım artık bu teröre dur diyen yok olmayacakda başımıza saranların allah bin türlüsünü versin hepsini allaha havale ediyoruz
bizlere sadece allaha emanet ol demek kalyor
allaha herkese sabır versin

Kizlar bugun gozlerime inanamadim..60.8 i gordum!!! ama sizce su kaybetmis olabilir miyim?? Soyacim??? bende de bu hastalik var ya...sevinemiyorum bile..cunku bir turlu inanmyorum kilo verdigime!! etrafimdaki kimse bana zayiflamissin filan demiyor...ben de acaba su mu kaybediyorum da belli olmuyor diyorum..gerci pantolonlarimdan anliyorum az bucuk ama...iste!!

Soyacim 59 lu rakamlar gormek istiyorsun bende..ben de istiyorum..ama benim vucudum 61 lerde hep takilir..neyse atlattim o rakami...diger takilacagi yer de 60.5-60.2....cunku bayadir inmiyorum o rakamlarin altina..orada takilip da tekrar yedigim ve 63 lere ciktigim cok olmustur..ama bu sefer pes etmiycem!!

Sizlere ve ozellikle Soyacim sana cok tesekkur ederim!!60 li rakamlari gormek benim icin cok buyuk bir mutluluk!!!

Dunku menumu vereyim!
Sabah: 1 ince dilim beyaz peynirle yapilmis kepekli tost, 1 yumurta,domates,salatalik,yarim kk peynir
Ara: s.siz turk kahvesi
Oglen: 6 yk kusbasi et,yarim kase yogurt,salata
Ara: yarim brd sut, 1 yesil elma
Aksam: 6 yk mantar sote, yarim kase yogurt,3 yk salata,2 kayisi(canim cok tatli istedi dun)

şirinize canım yanında birgün yoğurt birgün peynır tüketmeye çalışıyorum

bir süre böyle devam edicem ama akşamları evde sebze ve et tuketmeye özen gösteriyorum

Kizlar su saat itibariyle anca tv karasisina gectim yine sehit haberleri...
Bitmeyecek bu sikintilar... Allah yakinlarina sabir versin cok zor...
Oruc hasta olunca 11 de bozdum kahvaltilik atistirdim domates salatalik lor
Oglende gec yedigim icin yemedim...ara yesil elma yapip spora gittim
Aksam sehriye corbasi salata az kabak yemegi yedim..
Yarin saatlerimi duzene sokarim adetim bitince tartilcam kizlar pazartesi bende 75 li rakamlari gormek istiyorum simdi 76.5 im...

merhabalar herkese
akşam yemeğim dün ile aynı oldu
yarım kase sütlü çorba
2 biber 2 domates tost makinesinde pişirip yoğurtla yedim.

esracım anlıyorum seni eşinin polis olduğunu bilmiyordum tedirgin olman çok normal bizlerde kahroluyoruz bu şehit haberlerine bitmedi bitiremediler lanet olası terörü.

spor yarım saat leslie yaptım 2 mil.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar ablama gidicem orada kalıyorum 1 haftadır eşim gece çalışıyor.hem bebek provası yapıyorum iyi oluyor sabahın 5 şinde bebek ağlamasıyla uyanıyorum öpüyorum sizleri yarın görüşürüz.

evet canım ikinci çocuğum 5 yaşında bi kızım var
rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
dua edicem canım
inşallah dediğin gibi çabuk gider kilolar yaaa

burdan ayrı kalamıyorum yaaa
akşam yemeğimi 18 15te yedim
hindi göğüs ayran salata ekmek yok
ama saat 7 buçuk gibi acıktığımı hissettim
burda acıkanlar için soya her saat yenebileceğini yazmıştı yanlış hatırlamıyosam
ben de ona güvenerek salatalık yedim şimdi de meyvemi yicem yeşil çaya ara veriyorum
bugün 20 dakika dışarda yürüdüm
sporumu yaptım ama bel bölgem için 10 dakika twistimi her gün yapıcam
bu arada soyadan özendim adımsayar aldım bi tane
gerçi evden dışarı çıkmıyorum ama olsun günlük hedefim 5000 adım

evet canım ikinci çocuğum 5 yaşında bi kızım var
rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
dua edicem canım
inşallah dediğin gibi çabuk gider kilolar yaaa

Ayy cok tatlidir o simdi! kardesiyle arasi nasil? bayilirim kizlara! Duan icin sagol canim insallah hayirliysa gelir bebegim! gidicek insallah kilolar..cabuk gitmesindense bidaha gelmemek uzere gitmesi daha onemli canim..ben simdiye kadar cok kilo verdim cok yava verdim..ama verdim..ve en kotusu de korumayi basaramadim..aldim,verdim,aldim...ergenligimde birden almistim..o zamandan beri de hayatim bu kilolardan kurtulmaya calismakla gecti...ama dirayetli olamadigim ve kilomu korumayi basaramadigim icin sonucta basarisiz oldum...ama burda birbirimizin de destegiyle daha guzel gidiyoruz...kilo verince de durmak yok, beraber koruma programina devam edicez!!

normal olarak kıskanıyo tabii
bi gün keşke ben bebek olsaydım mehmet kerem hiç doğmasaydı dedi
ama seviyo da her şeyi beraber yapmaya çalışıyoruz
altını bile gel beraber alalım sen ablasısın ya diyorum hoşuna gidiyo

inşallah rabbim nasip etsin canım çok güzel bi duygu
ama önce kilo ver bence yoksa hamileliğin boyunca kiloyu kafana takarsın benim gibi
kilo vermek kolay korumak zor olanı diyolar zaten
ayyy bi 72yi görimmm asıl maratonum başlicak
buradki destekle çok güzel kilo da verilir kilo da korunur ne vercem diyetisyene para
bak burda atılcam korkusuyla bi dilim ekmek bile yiyemiyoruz
iyi ki de yemiyoruz yoksa diyet miyet kalmaz
şunu da yiyim bunun da ucundan
sonra ben neden kilo veremiyoruma döner iş
harika bi grup burası iyi ki beni de aldınız yüzünüzü kara çıkarmıycam

kendimi söylüyorum kimse yanlış anlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…