teşekkürler canım bir ara ayrıntılı anlatıcam ben sana foto yüklemeyi işim çıktı yineabow kız ne olmuşsun sen erimişsinya
süpersinalkışlamaya değer
ya ben hala bu foto işini yapamıyom ya
Canim hedefim hep oyleydi zaten...aslinda benim olmam gereken kilo 55 ama su an o rakam bende stres yapiyor o yuzden 58 diyorum..insallah gelicez istedigimiz rakama...tabi ben oraya gelene kadar hamile kalmazsam...hamile kalirsam isler degiisicek..Hedef 58 e cekilmis:)))
Yoksa olemiydi simdi gordumde canim:)
Neyse seninde az kaldi darisi inciyede dedigim gibi bizim basimiza...
canım hedefine ulaşmaya az kaldı
maşallahhhhhhhhhhhhh
Canim sen simdi emzirdigin icin hizli gitmesi normal..gunde 500 kalori yakiyorsun emzirdigin icin...ustune biraz spor da yapiyorsun..verirsin...korkma...tebrik ederim, devamini dilerim canim..bu arada bu senin ikinci bebegin mi? ilki kac yasinda?? masallah! bana da dua et olur mu? ben de cok istiyorum!!bu arada herkese günaydııııınnnnnnnn
huzurlu mutlu az kalorili çok neşeli bir gün geçirmeniz umuduyla
sabah kahvaltıdan önce aç çıplak tartıldım
ayy deli gibiyim yaaa
300 gr gitmişişşş gerçi ilk etapta giden sudur belki ama yine de çok mutlu oluyorum 75.7
75i gördüüüüüüüüümmmm hedefimi 74e çekiyorum
acaba hızlı mı gidiyo yaaa
ilk hamileliğimden sonra hipertroidi oldum ve sonunda ameliyatla troitlerim alındı
o zaman herşeyden yiyodum hem de inanılmaz iştahla
ama gözlerim vucudum erimişti 60 kgya düşmüştüm istemeden kendi kendime
meğer hastalıktanmış
şimdi de korkuyorum böyle ani zayıflayınca acaba yine hormonlarım mı çok çalışıyo diye
gerçi diyet yapıyorum ama
yine bugün veya pazartesi hormonlarımı ölçtüreyim içim rahat etsin
ben yine yazim menümü
sabah 9
1 yumurta
1 yemek kaşığı lor
maydanoz
salatalık
dereotu
nane
1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün 12
1 adet muz
öğlen 13.15
taze fasülye 8 kaşık
salata
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün 15.15
1 bardak yoğurt
grissini yemedim
Buralardayım ya heycanla yazının gelmesini bekliom işte
bu arada kayseride meydana gelen patlamada 3 çocuk babası ve benim eşim gibi polis memuru olan biri daha hayatını kaybetti şehit oldu lanet olsun ki bu gidişe dur diyen yok evde acaba bugun de sağ salim gelir mi die beklemek çok zor neden yokum nerelerdeyim siz düşünün ben çok farklı açılardan yanıyorum şehitlere
polis eşi oldugum için anne oldugum için ve insan oldugum için beni ne kadar anlıcaksınız biliyorum yüreğinizden hissetceksiniz yazdıklarımı
allah mekanını cennet etsin ahmet geben
senide vatan topragına emanet ederler sonra unutup giderler
yavrularına eşine ve ailene allah sabır versin
Buralardayım ya heycanla yazının gelmesini bekliom işte
bu arada kayseride meydana gelen patlamada 3 çocuk babası ve benim eşim gibi polis memuru olan biri daha hayatını kaybetti şehit oldu lanet olsun ki bu gidişe dur diyen yok evde acaba bugun de sağ salim gelir mi die beklemek çok zor neden yokum nerelerdeyim siz düşünün ben çok farklı açılardan yanıyorum şehitlere
polis eşi oldugum için anne oldugum için ve insan oldugum için beni ne kadar anlıcaksınız biliyorum yüreğinizden hissetceksiniz yazdıklarımı
allah mekanını cennet etsin ahmet geben
senide vatan topragına emanet ederler sonra unutup giderler
yavrularına eşine ve ailene allah sabır versin
evet canım ikinci çocuğum 5 yaşında bi kızım varCanim hedefim hep oyleydi zaten...aslinda benim olmam gereken kilo 55 ama su an o rakam bende stres yapiyor o yuzden 58 diyorum..insallah gelicez istedigimiz rakama...tabi ben oraya gelene kadar hamile kalmazsam...hamile kalirsam isler degiisicek..
Canim senin de cizelgen degismis...cok sevindim vucudunun harekete gecmesine!! disardaki yemeklere ne kadar dikkat etsen de yag cok koyduklari icin etkiliyor dimi?? canim ama senin oglen hep salatalik,domates ekmek yemen su kaybetmene veya metabolizmanin yavaslamasina sebep olmaz mi zamanla? en azindan yaninda yogurt yesen veya evden haslanmis tavuk,hindi filan gotursen? yagsiz da salata yaparsin icine limon sikmazsin,oglene kadar dayanir?? oneri sadece...devamini dilerim canim!
Canim sen simdi emzirdigin icin hizli gitmesi normal..gunde 500 kalori yakiyorsun emzirdigin icin...ustune biraz spor da yapiyorsun..verirsin...korkma...tebrik ederim, devamini dilerim canim..bu arada bu senin ikinci bebegin mi? ilki kac yasinda?? masallah! bana da dua et olur mu? ben de cok istiyorum!!
Cok ideal bir menu!
Canim Allah sabir versin ..sen de esin icin korkma diycem ama haklisin..insan tedirgin oluyor...Allaha emanet et...bitmedi, gelmedi sonu su lanet terorun..cunku bitmesi bu isi basimiza saranlarin isine gelmiyor....
evet canım ikinci çocuğum 5 yaşında bi kızım var
rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
dua edicem canım
inşallah dediğin gibi çabuk gider kilolar yaaa
Ayy cok tatlidir o simdi! kardesiyle arasi nasil? bayilirim kizlara! Duan icin sagol canim insallah hayirliysa gelir bebegim! gidicek insallah kilolar..cabuk gitmesindense bidaha gelmemek uzere gitmesi daha onemli canim..ben simdiye kadar cok kilo verdim cok yava verdim..ama verdim..ve en kotusu de korumayi basaramadim..aldim,verdim,aldim...ergenligimde birden almistim..o zamandan beri de hayatim bu kilolardan kurtulmaya calismakla gecti...ama dirayetli olamadigim ve kilomu korumayi basaramadigim icin sonucta basarisiz oldum...ama burda birbirimizin de destegiyle daha guzel gidiyoruz...kilo verince de durmak yok, beraber koruma programina devam edicez!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?