Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

soyacım zaten çorba olarak değil kurutulmuş nasıl desem cips gibi bişi
içinde yoğurt bulgur filan var
sağlıklı diye düşündüm
ama onay çıkmadan yemem yok bundan sonra her yicem şeyi burdan danışıp yiyorum :)

resim yüklemeye çalıştım tarhana bu bunu ara öğün olarak yiyebilir miyiz
her zaman evde galeta meyve olmayabilir diye
gerçi içeriğindeki tuz miktarını bilmiyorum o da etki eder tartıya yansır beni üzer dimi
en iyisi yememek
zaten çok aramam da kafama takıldı evde gerkli malzeme olmayınca yenebilir mi diye

Son düzenleyen: Moderatör:
tekrar selam kizlaaarrr )) insirah, seninde dedigin gibi icinde ne kadar tuz var veya baska neler var tam olarak bilmiyorum, en iyisi sadece corba olarak tuketmen... Grissiniyi de cok fazla onermiyorum zaten, sadece meyvenin olusturdugu mide asidi ve aclik hissi icin veriyorum, aslinda yogurtla meyvede yiyebilirsiniz... Kizlar hafta sonu diye salmayalim, dikkat edelim yediklerimize ve sporumuza.. Yoksa pazartesi gunu ceza yazarken elim hic titremez keserim cezanizi ona gore )) ve pazartesi gunu herkesten kilo bildirimi istiyorum unutmayin, ac karnina, ciplak ve mumkunse tuvalete ciktiktan sonra tartilin... Bakalim ne kadar yol katettik )) simdi kuafore gidicem yarin sabah sekizde direksiyon sinavi icin kurs yerinde olmami istediler, bol sans bana ))))))

Allah yardımcın olsun soyam
dediğin gibi en iyisi hiç tüketmemek
pazartesiye kadar 74 olur muyum acep spora sarılayım belki olurum
ama 20 dakikadan sonrası riskli emzirme açısından
yoksam 1 saat kesin yapardım

nu arada öğle yemeğimi yedim
patlıcan ve biberi közleyip sarımsaklı yoğurtla yedim
1 dilim de çavdar ekmeği
demek ki 1 dilimle de doyabiliniyormuş bunu anladım
yalnız ara öğün için habire saate bakıyom :)
daha 45 dakkam var
ev işi yapıp oyalanayım en iyisi

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ölüyorum yorgunluktan arşivde eski dosyaları aradım kolilerin içinde indir kaldır belim ağrıyor çok sabahtan beri o işle uğraşıyorum ama yinede aradığımı buladım eve gidemedim bu yüzden büroda yedim öğlen yemeğimi
4 adet ızgara köfte 1 ayran 1 domates

akşama misafirim varmış üstelik evide toparlamam gerekecek ben bu akşam artık spor falan yapamam halim yok zaten kalmadı eve gidincede hızlı hızlı temizlik yapmam lazım yarın ilçe genelinde akşam6 ya kadar elektrik olmayacakmış. üüf bitsin bugün yarın tatil yapayım.

Öğlen semizotu yemeği iki kasık yoğurt yedim aksam tavukla yapılan arabası çorbası Konya'nın :)))
Tv de yaptıgım kızlar ama yağını yok denecek kadar az koydum:)))) başka bisey yemedim yanındaa ama şiştim niye böle oldu anlamadım ???
Şimdi suyumu iciyorium birazdan yeşil çayımı demliycem:)))

Canimbiraz gec oldu ama sagol...evet bana gunaydin oluyor...bol sans sana..tadini cikar, hersey cok guzel olucak, adetin de stresten gelmemistir..sen nisanda hazirlikli ol bence, elbisene bisey gecmesin!!!

Nativefly hersey gonlunce olsun canim arkadasim...
Hicbirsey senin tadini kacirmasin...
Biliyorum peri kizi gibi Olacaksin...
Tekrar mutluluklar hayatim...

bu sabah tartı biraz beni üzdü 75.6 demek ki dünkü 75.4 yanlışmış
ama bi yerlerde bi eksiklik var
niye böyle oldu ben 75.2 filan bekliyodum
muzu listemden çıkarıyorum o olabilir
süt ve yoğurtu da yağlı olandan yemiştim
ama sütüme de etki etmesin ligt olanlar
tabi tuz da etkili ama emzirdiğim için ve hipotroidim olduğu için benim açımdan iyotlu tuz önemli
ama çiğ sebzelere atmıyorum artık
şu da var doğum yapmadan önce de bunu gözlemlemiştim
dışarda yaptığım yürüyüşlerle kilo veremiyorum ben
evde bisiklet leslie vs yaptığımda gidiyodu kilolar
bugün leslişe yapıcam bakalım etki edicek mi

selam kizlarr, sabah kalktim ve tartildim... Net 68... Biraz altinda bekliyordum ama pazartesiye artik )) hemen kendime bir tost bir neskafe yapip direksiyon sinavima gittim veeeeee yine arabayi iki kere stop ettirdim )))))))))) bende aliskanlik yapti sanirim, neyse gene de gececegimi dusunuyorum araba kullanirken mufettislerle bolbol sohbet ettik cok keyifliydi.. Ogleden sonra neticeyi ogrenecegim.. Insirah, sen hergun hindi mi yiyorsun bana mi oyle geliyor? Arada sirada kofte yada balik yedigini duymak istiyorum... Ayrica kiloyu kafana takma arasira arti eksi oynar tarti,problem yok... Diger kizlardan ses yok herkes uyuyor muuuu, erken kalkin kizlaaaarrr cok uyumak zararliiii sisirir sizi karismam sonraaa muckssx

kizlaaaarrr direksiyon sinavindan 80 aldimmmmmmyuppiiiiiii artik ehliyetim vaaaaarrrr ))))))

he yaa hindi yiyorum bugün köfte yiyim bari şu dediğin hamsiye de bakıcam
geçen alışverişe gidince hindi aldım
et buzlukta çözünmesini bekleyemedim
bugün köfteyle değiştiricem bakalım
ehliyetin hayırlı olsun soyacım
benim de ehliyet var araba yok bişeye yaramadı 6 senedir :)

merhaba arkadaslar,
dun aksam bilgisayarda birseylerle ugrasirken birden bir yanik kokusu gelmeye basladi kasadan. korkup hemen kapattim, ama baya bi plastik yanigi kokusu yayildi eve. bugun de pazar sansima yarin tamirciye gidecek, umarim cok onemli birsey degildir. esimin bilgisayarindan arada girerim ama aksama olacak bu hafta beni affedin.

merhaba kızlar soyacım ehliyetin hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız araba kullanmayı nasip etsin darısı benim başıma inşallah.
sabah kahvaltım
1 dilim ekmek 2 çay kaşığı yağ ile yapılmış menemen
domates salatalık

sabah 11 gibi kahvaltı yaptık ara öğün olarak şekersiz türk kahvesi içtim.henüz başka birşey yemedim.şimdide eşimle dışarıya çıkıcaz biraz alışveriş yapalım bakalım gerçi onunla alışveriş yapmak hiç eğlenceli değil hemen sıkılıyor kendisi

bugün öğle yemeği yiyemedim kızımın sene sonu gösterisi vardı
öğle yemeği yarım paket altınbaşak
ara 5 çilek

akşam
patlıcan biber közde

ara 1 elam galeta

Kahvaltıya annemler bendeydi süper bir masa hazırladım kızartmalar reçeller tereyaglar...
Ama peynir yumurta salatalık domates yedim kızlar..
Geç kahvaltı yapınca bende öğlen yemedim bisey cocuğu parka hayvanat bahçesine filan götürdük...
Aksamda mangal yemeğe gittik..
1 parça et yedim 1 parça tavuk .. Salata yoğurt bol yedim...
Hastalığım devam ediyor hala bugün 3. Gunüm ...
2. Ayın bitimine yaklaşıyorum ayın 1 ine kadar 75 li rakalamlari görmem lazım...
Buarada aramızda kalsın kocamın bana ilgisinin arttığın hissediyorum :)))
Bugün parkta bile yanlız bırakmadı ne olur olmaz ddedi:)))

eee çıtır oluyosun artık adam kıskanmaya başlamıştır
keşke bende de aynı etki olsa ::)

Gunaydin kizlar ama bakiyorumda haftasonunun rehavetini kimse ustunden atamamis
Yine kimsecikler yoook
Sabah tartildim yine ayniyim, direniyor anlayacaginiz! ! 2 bucuk senedir bu kilolari goremiyor garibim ne yapsin tadini cikariyor neysesonunda ben kazanicam bunu biluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…