Buralardayım ya heycanla yazının gelmesini bekliom işte
bu arada kayseride meydana gelen patlamada 3 çocuk babası ve benim eşim gibi polis memuru olan biri daha hayatını kaybetti şehit oldu lanet olsun ki bu gidişe dur diyen yok evde acaba bugun de sağ salim gelir mi die beklemek çok zor neden yokum nerelerdeyim siz düşünün ben çok farklı açılardan yanıyorum şehitlere
polis eşi oldugum için anne oldugum için ve insan oldugum için beni ne kadar anlıcaksınız biliyorum yüreğinizden hissetceksiniz yazdıklarımı
allah mekanını cennet etsin ahmet geben
senide vatan topragına emanet ederler sonra unutup giderler
yavrularına eşine ve ailene allah sabır versin
Kizlar yesilcayimi ictim yaninda 3 erik 2 cilek 2 tane ufak kuru kayisi yedim tuvalet problemi yine basladida..siya hic gorunmedi haberi olan varmi arkadaslar.. Kayinvalidemi hastaneye goturcem demisti sonra ses yok dimi okymadigim atladigimmi
oldu acaba???
valla canım gündüz bir ara girdi ama yazmadan çıktı
ben tuvalet sorunumu çözdüm
tanıdık baharatçı vardı bir karışım yaptı bana
çok rahatım
istersen içine ne koyduysa sorayım sende kullanırsın herhangi bir yan etkisi yok
zaten güvenmediğim bir yer olsaydı kullanmazdım
ilaçım var ama kullanmak istemiyorum
bu bilgileri tekrar hatırlayalım istedimEfsuncum, umarım istediğin kiloya istediğin süre içinde ulaşırsın canım ))
Bunca yıl içerisinde bir çok şey öğrendim kilo vermeyle ilgili... Ve şimdi onları uygulamaya başladığım için kilo vermeye başladım..
Ve çok iyi gidiyor... Hedefime ulaşana kadarda devam edeceğim...
Dediğim gibi, kimsenin benim yaptıklarımı yapma zorunluluğu yok, ben sadece kendi kendimi motive etmek için bu siteye yazıyorum ama sizlerde yazınca daha da motive oluyorum ))
Öğrendiklerim ;
1 ) Kök kelimesi emir kipi olan cümleler kullanma!
Örneğin; "Daha az yemeliyim, Rejime başlamalıyım, Diyete yapmalıyım vb..." (Burdaki emir kipi "ye", "başla", "yap")
Bunun yerine, "Zayıflayacağım", Kilo vereceğim" (Burdaki emir kipi "zayıfla", "ver")
2 ) Kilo verirken asla evde veya yakınında sana zararlı gıdalar barındırma...
3 ) İstediğin kiloya ulaşana kadar kimsenin sana "zayıflamışsın" demesine izin verme ! (bunu dedikleri anda hemen kaçamaklar başlıyor)
4 ) Kilo verme döneminde zeytini hayatından çıkar, yoksa tartıda herzaman 100-200 gr fazla çıkıyorsun... (Denenmiş, test edilmiştir)
5 ) Asla aç karnına alışverişe çıkma ! (Mutlaka diyeti bozuyorsun, mutlaka)
6 ) Herzaman giymeyi istediğin 1 yada 2 kıyafeti mutlaka al ve dolabına as ( Onun içine gireceğin günü düşünmek seni kesinlikle motive ediyor)
7 ) Mümkün olduğunca tuz ile aran bozulsun, tuza küs, ilk başta zor gelse de bir süre sonra az tuzlu yemek müthiş güzel geliyor insana... Ve tartı da sizi çok seviyor...
8 ) Hergün 2 fincan yeşilçay mutlaka içmek herşeyden önce cilde çok iyi geliyor, özellikle akşamları 1 adet yeşil elma ile tükettiğinizde müthiş bir ödem sökücü, bilginize
9 ) Spor yapmaktan herne kadar nefret eden biri olsanızda (bakınız ben) mutlaka spor yapmanız gerekiyor, yoksa kilo verdiğinizde oranız buranız sarkıyor ve giydiğiniz hiç bir şey üzerinizde istediğiniz gibi durmuyor... Oranız buranız sarkıyor... O yüzden hangi spor çeşidi size uygunsa onu yapın... Göbek atın, yürüyün, plates yapın, mekik çekin, en temizleyin ama yapın..
10) Şekeri hayatınızdan çıkarın... Hem meyvede hemde sebzede zaten şeker var... Günlük almanız gereken şekeri ordan alıyorsunuz...
11) Kendinize bakım yapın... Hiç bir şey bilmiyorsanız bile açın interneti, saç bakımı, cilt bakımı vb yazın arama motoruna.. Bir sürü alternatif çıkacak karşınıza... Haftanın bir gününü kendinizi şımartmaya ayırın... Yada indirim sağlayan sitelerden çok uygun fiyatlara masaj satın alın, gidip masaj yaptırın ruhunuzu şımartın... Kendinizi ne kadar pozitif hissederseniz o kadar hızlı kilo verirsiniz...
Şimdilik bu kadar...
Aklıma geldikçe yazacağım....
Ufak bir işim çıktı, geleceğim birazdan ))
herkese günaydın
kahvaltım yarım dilim ekmek
1 salatalık 1 domates
1 yumurta
kilo bildirimi
65.10şu 100 gram olmasaydı keşke toplam 14.90 oldu 2 ayımda
Bugun sabah c karnina nescafemi ve yaklasik 1 litre suyumu ictim kahvaltida 1 yumurta ve 1 salatalik yedim.. 30 dakikalik twistli egzersizlerimi yaptim ...
Birazdan yesilcayla yesil elmami yiycem...
Bu arada koltuklarimi degistirmistim geldiler super olmuslar...
Yenilik hem bende hem evimde gerceklessin :)))) oglen ne yiycem diye dusunuyorum bakalim kabak var semizotu yemegim var yerim kafama gore biseyler artik:)))
Artik abur cubur hic aklima gelmiyor...
Yemek yerken vakit geciriyordum simdi onun yerini sPor aldi..
Artik kendimi daha iyi hissediyorum...
İnci 2 ayda suPersin 15 kilo ama malesef her bunye ayni degil..
Asagi yukari herkezin burda yedikleri ayni fakat bak ben 2 ayda 8 kilo ancak verebildim...
Olsun buna sukur ben bunuda veremezdim siz olmasaniz..obur ayki hedefim yine 4 kilo:)))
Keske fazlasi olsa kim istemezki:)))
Sarimsak yasak degil canim yogurtlarimiza koyuyoruz zaten cok da faydali tek kotu yani kokusu:)))güle güle eskit koltuklarını canım
ne güzel.. yenilik iyidir hem bedenen hem madden değişiyoruz desene
ayda 4 kilo normal olanı canım eninde sonunda gidecek bu kilolar nasıl olsa
ben ilk hafta olduğu için su atıyorum sanırım tuzsuz da yiyince hemen etkiliyo
hipotroidi rahatsızlığımdan dolayı çabuk kilo veremiyorum
anca sporla desteklersem tartıya yansıyodu
herkesin metabolizması aynı değil dediğin gibi
ben de öğlen ne yesem diye düşünüyorum
makarna yada közde patlıcan biber olabilir yoğurtlu
sarımsak yiyor muyduk kızlar iştah açıcı etkisi var gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?