Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

bu sabah tartıldım 75.3 74ü göremedim ne yazık ki inşallah yarına
her yerimden 2 cm incelmişim bu da güzel bi gelişme
sizde haberler nasıl kızlar kaçar kilo verdiniz ?

haftalık hedefi de belirtelim haftaya 73ü görürüm inşallah
73ü görürsem yeni hedef belirliycem :)

günaydın herkese daha herkes gelmemiş sanırım
kahvaltım
1 dilim ekmek
lor peyniri maydonoz ve derotulu 1 yumurta
1 minik salatalık.

kızlar dün eski kıyafetlerimi giydim çok komik görünyorlar nikahta giydiğim bir kıyafet vardı 15 cm falan yanlardan bol geldi.evlendiğim zamandan daha zayıf olmuşum demek ki

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAR
HERKESE ZAYIF GÜNLER

2 GÜNDÜR GİREMEDİK ABALMIN EVİ TAŞINDI ONA YARDIM ETTİM VE HALA ÇOK YORGUNUM KOLUMU KADIRACAK HALIM YOK

YEME DÜZENİNİM AYNI AMA ŞU İKİ YEŞİLÇAY VE SU TÜTKETEMEDİM FAZLA AMA BUGUN ONLAR NORMALE GİREECEK(BEN İŞ YAPARKEN KENDİMİ UNUTUYORUM İŞ BİTSİN DİYE)

qwertybaby
O ÇAYI BUGUN UĞRAYACAĞIM İÇERİSİNDE NE VAR YOK ÖĞRENECEĞİM SANA BİLDİRCEĞİM BİLİGN OLSUN

SOYA SOSU İÇİNDE SİNEMAKE YOK ÇÜNKÜ BİR KERE O ÇAYI İÇEYİM DEDİM BENI MAHVETTİ O YUZDEN YOK

SOYACIM EHLİYETİN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

BEN 19-03-2012 75KG İLE BAŞLADIM YOLCULUĞA BUGUN İTİBİRİYLE 67 KG İLE DEVAM EDİYORUM
TOPLAMINDA 8 KG GİTMİŞ BULUNUYOR

Son düzenleme:
kilo bildirimi
bugün 64,8
geçen hafta pazartesi 66,3
toplamda giden 15,2 kg

süpermiş bir haftada 1buçuk kilo

yaşın kaç inci ?
gerçi yaşla bi alakası olsa soya 37 yaşında haftada 2 kilo veremezdi
bu arada ben 31 yaşındayım
yarın 74ü görmeliyim yaaa

sabah kahvaltım 8 45

2yk lor bol yeşillikli pul biberli
1 dl çavdar
1 yumurta

bu hafta ara öğünlerimi atlamıycam belki orda hata yapıyorumdur

Kızlarrrr kaç gündür giremiyorum gözleriniz beni aradı mı bakiiim

çizelgemi değitirdim 1. ayım dolduuuuuu
ve tam tamına küsuratsiz 8 kilomu verdimmm :)

şimdi geçmişi okuyarak bakayım neler neler yapmışsınız ama bu mutlu haberi hemen paylaşayım istedim :)

90lı kilolara merdiven dayamışken 70li kilolara geldim nerdeyse:)
7li rakamlar geliyor:)
6lar da gelecek imkansız sanıyordum ama gelecekkkk görüyorummm

bir kaç gündür buralarda yokum ama hiçbir gram kaçamak yapmadım sporumu biraz aksattım ama yürüyüş yaparak kapamaya çalıştım. .
hafifledikçe o üzerimdeki ağırlık gidiyor fark ediyorummm:)
sabah 1dilim ekmeğimle otlu pulbiberli lorumu yedim 1fincan yeşil çayımı da içtimmmmmm bugün
artık çok geliyor yemekleri bitiremiyorum
ama acımıyorum da yarım kalan her şey için
doyuyorum ne yapayım :)

bu arada hastalık yeniden başladı bende
vücudumun sağlıklı beslenmeye karşı neye direneceğini şaşırdı sanırım mikroplara direnmemeye başladı
:)
sizleri seviyorum. .

çok iyi arkadaslar yaaa ne kadar azımlısınız zayıflama maratonunuzu bastan sona okudum çok ıyı gıdıyosunuz ben de unıversıtedeyken 68 kıloya cıktıgımı hatırlıyorum hep ısterdım zayıflamak veremezdım bekarken. düğün arefesınde heyecandan zayıfladım 50 kıloya düştüm şimdi de hala almadım ben de hıç sevmıyorum kılo yağ....... hepınızı çok tebrık edıyorum adınıza cok sevındım ah bırı de bnm ablamı ateslese o da bayagı aldı ama onda tık yok.......

once kilobildirimim 67,5 )) su anda hastanedeyim kayinvalidemi getirdim sintigrafi randevumuz vardi eve gidince okuycam yazdiklarinizi optum cooookkkk

öğle yemeği 13
hindi göğüs sote ( bu hafta son himdimi de yedim ama ilk kez yedim tadı güzelmiş haftaya tekrar hindiye dönerim )
salata
1dilim çavdar ekmeği

baya doydum ama 15teki ara öğünümü atlamıycam

Yine basimda bir umutsuzluk havasi donup duryyor
Bakiyorum ayda 8 kilo veriyorsunuz bende 2 ayda verdim hatta yarim kilo daha verince 8 kilo daha anca oluyor
Nerede yanlis yapuyorum...
Offff soya yetis motivasyona ihtiyacim var

Yine basimda bir umutsuzluk havasi donup duryyor
Bakiyorum ayda 8 kilo veriyorsunuz bende 2 ayda verdim hatta yarim kilo daha verince 8 kilo daha anca oluyor
Nerede yanlis yapuyorum...
Offff soya yetis motivasyona ihtiyacim var

boşver canım gidiyo yaaa önemli olan o
soya gelsin ben de bi danışıcam
şimdi gülben ergenin emzirirkenki diyet listesine baktım haftada 2 gün yumurta yiyomuş ben her gün yiyorum
onu gerekirse ben de haftada 2 yumurtaya indiricem
eninde sonunda gidecek bu kilolar
sağlıklı olan ayda 4 kilo zaten
soya gelsin nerde eksik yaptığımızı bulur
motivasyonunu bozma gidiyo yaa önemli olan o
herkesin metabolizması bir olmaz

canım ben 24 yaşındayım ara öğünlerini atma atlarsan metebolizman yavaşlar hem normal öğünlerde çok yersin ara öğün yapmadığın zaman

kızlar bugün öğlenden önce 1 kayası yedim yeşil çayımı içemedim işler sıkışık bugün vergi günü dışardayım genelde birde hava berbat yağmur çok yağıyo

öğle yemeğim
haşlanmış yağsız tuzsuz yoğurtlu makarna 1 salatalık.

Merhaba kızlar bu hafta kilom 69.8 ben çok yavaş kilo veriyorum kan tahlili yaptircam 4senedir hormon testi yaptırmadim. Şimdi yürüyüşe gidiyorum. Soya bana bi liste çıkar lütfen ya senin dediklerinden başka birşey yemiycem söz veriyorum 2 ayda 2buçuk kilo verdim neden böyle sinir oluyorum. Ne olur bir liste ver bana( önümüzdeki hafta bakalım kilo vermiş olacakmiyim haziran 17de düğün var o düğüne 67 68 olmam lazım. Beni kilolu bekleyenlere kapak olsun.

canım ben 24 yaşındayım ara öğünlerini atma atlarsan metebolizman yavaşlar hem normal öğünlerde çok yersin ara öğün yapmadığın zaman

yok canım ara öğün yapıyorum
ama geçen hafta çok dikkat edemedim
dediğin gibi hemen metabolizmaya yansıdı
geçen hafat ara öğün yapmadığım zaman yemekten hemen önce yiyodum mesela muzumu
ama bu hafta saati saatine yiycem bakalım ne değişecek

canım hipotroidi yada polikistik over rahatsızlığın varsa zor gidiyo kilolar
bi tanıdığım polikistik over rahatsızlığından dolayı diyet yapıyodu
sporla birlikte ayda anca 2 kilo verebiliyodu
yaptığı spor da acemi işi değildi
benim de yarın randevum var bakalım benim hormonlar ne durumda
sen de baktır bi t3 t4 tsh b12 belki hormonal bi durumdan dolayı kilo veremiyosundur

Son düzenleyen: Moderatör:
ara öğün 15.00
1 su bardağı yarım yağlı süt
1 grissini

şu anda aldım önüme yazim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…